ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل با کارت گرافیک 7670m

tarkan_tan
21-04-2015, 19:09
سلام من یه لپتاب سامسونگ دارم بعد از اینکه کارت گرافیک اینتل رو نصب میکنم میرم کارت گرافیک amd 7670m رو نصب میکنم بعد از نصب سیستم بالا نمیاد و این صفحه میاد.
دلیلش چیه؟
برای حل این مشکل میرم safe mode کارت گرافیک رو دیزیبل میکنم سیستم بالا میاد ولی عملا کارت گرافیک اصلیم کار نمیکنه و اگه بخوام اینیبلش کنم سیستمم ریستارت میخواد و بعد از ریستارت باز هم با این صفحه پایینی مواجه میشم.
با ورژن های مختلف درایورش رو نصب میکنم ولی همشون عین همه!!!!
احتمال داره کارت گرافیکم سوخته باشه؟
لطفا راهنماییم کنید؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

EXTREME
21-04-2015, 20:34
سلام من یه لپتاب سامسونگ دارم بعد از اینکه کارت گرافیک اینتل رو نصب میکنم میرم کارت گرافیک amd 7670m رو نصب میکنم بعد از نصب سیستم بالا نمیاد و این صفحه میاد.
دلیلش چیه؟
برای حل این مشکل میرم safe mode کارت گرافیک رو دیزیبل میکنم سیستم بالا میاد ولی عملا کارت گرافیک اصلیم کار نمیکنه و اگه بخوام اینیبلش کنم سیستمم ریستارت میخواد و بعد از ریستارت باز هم با این صفحه پایینی مواجه میشم.
با ورژن های مختلف درایورش رو نصب میکنم ولی همشون عین همه!!!!
احتمال داره کارت گرافیکم سوخته باشه؟
لطفا راهنماییم کنید؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سلام با تعویض ویندوز هم مشکل حل نشد؟

درایور اینتل رو پاک کنید و فقط درایور گرافیک اصلی رو نصب کنید بازم اینطوری میشه؟

گارانتی داره لپ تاب؟

tarkan_tan
21-04-2015, 21:50
رو ویندوز 8.1 هم نصب کردم اونم اینطوری میشه البته یه عکس دیگه ای میاره بعد تا 100 میشماره ریستارت میشه رو xp تست نکردم.
بدون نصب اینتل آزمایش نکردم
جالب ابنه که بعد نصب درایور amd نمیدونم چرا درایور اینتل پلک میشه!!!!
یه بار با driver pack solition نصب کردم درایورش نصب شد حتی باهاش تست سیستم ریتینگ خود ویندوزم گرفتم مشکلی نداشت امتیاز 5.9 رو داد ولی بعد از ریستارت همون آش و ...
گارانتی نداره درایور اورجینالشم گم کردم.
تو حالت safe mode دوتا کارت گرافیکمم نصب شده نشون میده ولی نمیدونم چرا وقتی میره تو حالت اصلی ویندوز اینجوری میشه.
لطفا کمکم کنید ممنونم.

tarkan_tan
21-04-2015, 21:57
بعضی وقتا هم که میره داخل ویندوز میرم میبینم تو دیوایس منجر رو کارت amd و intel علامت تعجب زده!!!!

EXTREME
21-04-2015, 22:44
رو ویندوز 8.1 هم نصب کردم اونم اینطوری میشه البته یه عکس دیگه ای میاره بعد تا 100 میشماره ریستارت میشه رو xp تست نکردم.
بدون نصب اینتل آزمایش نکردم
جالب ابنه که بعد نصب درایور amd نمیدونم چرا درایور اینتل پلک میشه!!!!
یه بار با driver pack solition نصب کردم درایورش نصب شد حتی باهاش تست سیستم ریتینگ خود ویندوزم گرفتم مشکلی نداشت امتیاز 5.9 رو داد ولی بعد از ریستارت همون آش و ...
گارانتی نداره درایور اورجینالشم گم کردم.
تو حالت safe mode دوتا کارت گرافیکمم نصب شده نشون میده ولی نمیدونم چرا وقتی میره تو حالت اصلی ویندوز اینجوری میشه.
لطفا کمکم کنید ممنونم.

خوب اون حالتی که گفتم تست کنید ببینید چی میشه

tarkan_tan
22-04-2015, 08:07
سلام درایور intel رو آنیستال کردم بعد دوباره کارت گرافیک amd رو نصب کردم دیگه این صفحه آبی نمیاد ولی تو دیوایس منجر روی کارت amd بازم علامت تعجب هست وجالبش اینه که تو safe mode علامت تعجبی روش نیست.
حالا چیکار کنم؟ممنون.

EXTREME
22-04-2015, 08:44
سلام درایور intel رو آنیستال کردم بعد دوباره کارت گرافیک amd رو نصب کردم دیگه این صفحه آبی نمیاد ولی تو دیوایس منجر روی کارت amd بازم علامت تعجب هست وجالبش اینه که تو safe mode علامت تعجبی روش نیست.
حالا چیکار کنم؟ممنون.

روی درایور peroperties میگیرد کد خطاش در دیوایس مینیجر چند هست؟

tarkan_tan
22-04-2015, 09:00
کد 43 هست.

EXTREME
22-04-2015, 11:49
کد 43 هست.

راه هایی که پیشنهاد شده آنیستال کردن گرافیک با نرم افزار های مخصوص آنیستال گرافیک که برای انویدیا و amd است

آپدیت بایوس مین

تست با سرویس پک های مختلف ویندوز

تست با ورژن های مختلف درایور

tarkan_tan
22-04-2015, 12:06
خیلی ممنون.تست میکنم نتیجه رو میگم.

alimmx
26-04-2015, 11:00
امکان داره این مشکل با عوض کردن ویندوز درست بشه اگر نشد فقط گرافیک اصلی رو نصب کنین