مشاهده نسخه کامل
: لپ تاپ قدرتمند تا 5 میلیون
paranoid_android
20-04-2015, 12:28
سلام.
دوستان، بنده نیاز به یه لپ تاپ قدرتمند با حداقل 16 گیگ رم (ترجیحا تا 32 گیگ قابل ارتقا) و پردازنده قوی برای اجرای سناریوهای مجازی سازی با VMware vSphere دارم. شارژدهی باطری هم در اولویت دوم قرار داره برام. مارک و قیافه و وزن و ابعادش اهمیتی نداره.
با تشکر.
paranoid_android
20-04-2015, 16:32
asus g551jm مناسب شماست
خیلی ممنون. از سری های غیر گیمینگ، کانفیگی مشابه این وجود نداره تو بازار؟
اطلاع دارید که این سری معمولا بطور متوسط عملا چند ساعت شارژ نگه می دارند؟
میشه بجای رم های 16 گیگ، 32 گیگ جایگزین کرد؟ تو بازار میشه ماژول های 16 گیگی مخصوص لپ تاپ گیر آورد؟
32 نمیشه متاسفانه چون واقعا زیاده واسه لپتاپ اگر امکانش هست حتما pc بخرید
حدود ۳.۵ ساعت نگه میدارند البته با بار سنگین بیشتر هم میشه
سری گیمینگ بدلیل کولینگ مناسب و سخت افزار قوی مناسب شماست
مثلا n550 هست اما کولینگش ضعیف هست و داغ میشه
Public Enemy
20-04-2015, 20:08
تو حالت تئوری ddr3 تا 16 گیگابایت در هر ماژول امکانپذیره . اما چنین ماژول هایی در بازار نیستند .
این نکته رو هم اضاف کنم هیچ کدام از پردازنده های اینتل خانواده i3-i5-i7 قابلیت پشتیبانی از رم تک اسلاته بیشتر از 8 گیگابایت رو در اسلات های معمول لپ تاپ ها ندارند . لذا این گونه رم ها برای پردازنده های سرور xeon ساخته میشند . از اونجا که اینگونه پردازنده ها از ECC نیز پشتیبانی می کنند طبیعتا رم هم با این حجم باید از ECC پشتیبانی کنه . لذا اگر رم 16 گیگابایت لپ تاپ توی بازار نیز پیدا بشه قطعا ECC support و گرانقیمت هستش
بهتره شما به دنبال مدل های صنعتی با چهار اسلات باشین که بتونین تا 32 گیگ رو داشته باشین
paranoid_android
20-04-2015, 23:28
تو حالت تئوری ddr3 تا 16 گیگابایت در هر ماژول امکانپذیره . اما چنین ماژول هایی در بازار نیستند .
این نکته رو هم اضاف کنم هیچ کدام از پردازنده های اینتل خانواده i3-i5-i7 قابلیت پشتیبانی از رم تک اسلاته بیشتر از 8 گیگابایت رو در اسلات های معمول لپ تاپ ها ندارند . لذا این گونه رم ها برای پردازنده های سرور xeon ساخته میشند . از اونجا که اینگونه پردازنده ها از ECC نیز پشتیبانی می کنند طبیعتا رم هم با این حجم باید از ECC پشتیبانی کنه . لذا اگر رم 16 گیگابایت لپ تاپ توی بازار نیز پیدا بشه قطعا ECC support و گرانقیمت هستش
بهتره شما به دنبال مدل های صنعتی با چهار اسلات باشین که بتونین تا 32 گیگ رو داشته باشین
خیلی ممنون از توضیحات خوبتون. متناسب با بودجه بنده از سری های صنعتی که فرمودید چه چیزهایی توی بازار میشه پیدا کرد که مطابق فرمایش شما 4 اسلات داشته باشن؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.