PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل در رم لپتاپ

hosseinonline8000
20-04-2015, 09:34
سلام مدل لپتاپم ایسوس K53Sv هست . چند روز پیش ی رم 4 گیگ دیگه همون مدل و مارک گرفتم و گذاشتم روی لپتاپ و مشکلی نبود .

ولی موقع پخش فیلم 20 دقیقه که میگذره ی دفعه صفحه لپتاپ برفکی میشه و هنگ میکنه باید پاور را نگه دارم تا درست بشه .

زمان مشخصی نداره و گاهی اوقات فقط اینطوری میشه و بیشتر زمان پخش فیلم مشکل پیش میاد .

هر کدوم از رم ها را جداگانه تست کردم مشکلی نبود و فقط موقعی این مشکل پیش میاد که هر2 رم با هم باشن .

مشکلی چیه ؟

mohammad ahmadi
21-04-2015, 01:05
معمولا وقتی دوتا رم مشابه هم نیستن این مشکلات پیش میاد و در این موارد نیاز به تنظیم ولتاژ یا فرکانس در بایوس دارند. این رو هم دقت کن که درست جا افتاده باشه . ممکن هم است رم قلابی داده باشن.
بهتره ببری پیش یه متخصص تا از نزدیک بررسی کنه اینطوری نمیشه نظر داد.

hosseinonline8000
21-04-2015, 09:56
معمولا وقتی دوتا رم مشابه هم نیستن این مشکلات پیش میاد و در این موارد نیاز به تنظیم ولتاژ یا فرکانس در بایوس دارند. این رو هم دقت کن که درست جا افتاده باشه . ممکن هم است رم قلابی داده باشن.
بهتره ببری پیش یه متخصص تا از نزدیک بررسی کنه اینطوری نمیشه نظر داد.

فکر نمیکنم تقلبی باشه چون هر کدوم تنهایی درست کار میکنن و فقط با هم مشکل دارن .

هر دو کینگستون هستن . فقط موردی که هست اسلات دومی 2 تا گیره پلاستیکی و فلزی داره برای ثابت نگه داشتن رم که من قسمت پلاستیکیش را با بی دقتی شکستم ولی قسمت فلزی هست و با این حال رم را نگه میداره .

الانم فقط یک رم را گذاشتم در اسلات دومی و اولی را خالیه که نیم ساعتیه هنوز مشکلی پیش نیومده .

توی بایوس چطور فرکانسشون را تنظیم کنم ؟