ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل اجرای بازی Ryse: Son of Rome

Ali_Hero
19-04-2015, 13:51
سلام عرض خسته نباشید خدمت کارکنان سایت..

ببخشید من این بازی رو نصب کردم ولی وقتی اجراش میکنم همچین ارروری میده که عکسشو پایین گذاشتم

ویندوز منم Windows 7 _ 32 Bit هستش

لطفا راهنمایی کنین

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ali-u
19-04-2015, 17:12
سلام عرض خسته نباشید خدمت کارکنان سایت..

ببخشید من این بازی رو نصب کردم ولی وقتی اجراش میکنم همچین ارروری میده که عکسشو پایین گذاشتم

ویندوز منم Windows 7 _ 32 Bit هستش

لطفا راهنمایی کنین

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

علیک سلام

سیستم پیشنهادی بازی 64x است

بازی حداقل به رم 4 نیاز داره _

aabnabat
05-07-2015, 11:57
سلام
من یه مشکل بسیااااار عجیب دارم که در طول زندگی دیجیتالیم ندیدم!
این بازی رو داداش فسقلیم از دیجی کالا خریده متاسفانه. سیستمم خیلی قویه که بازیای بسیار سنگینتر از اینو براحتی رو اولترا بازی میکنم
win 8.1 x64
ram 8g 1600
cpu fx6350 6core 14m casch
vga 3g 384bit twinfrozrIII
بازی رو نصب کردم بدون مشکل اجرا شد هرچند 12 تومن پول بازیو داده و بازی بدون دانلود چندین کرک و آپدیت کار نمیکرد (اینم از دیجی کالا) خلاصه بازیو استارت زدم دیدم تصویر تاریکه گفتیم لابد مثلا مرحله اولش اینجوریه بعد دیدم نه واقعا طبیعی نیست فقط نورهای توی آسمان اونم بسیاااار ضعیف دیده میشن مراحل بعد هم بهمین صورت هیچی دیده نمیشه ...
نور مانیتور و تمام تنظیمات رو بارها و بارها عوض کردم انواع آپدیت کارت گرافیک رو دونه دونه تست کردم چندین کرک ریختم از گرافیک صفر تا صد تک تک زدم بازم درست نشد هیچ سایت خارجی و ایرانی هم مشابه این مشکلو کسی نداشته فقط ینفر که اونم کسی جوابشو نداده!:n30:
اینم عکسش:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

چیکارش کنم؟؟؟؟:n28:

aabnabat
06-07-2015, 11:40
کسی نبود مارو راهنمایی کنه?