مشاهده نسخه کامل
: آیا خرید سه بعدی منطقیه؟
adelasadi
19-04-2015, 11:13
با عرض سلام خدمت دوستان. قصد خرید یک تلویزیون با قیمت به صرفه دارم. بنظر شما آیا با توجه به گران بودن فیلمهای سه بعدی آیا اصلا هزینه کردن برای تلویزیون سه بعدی منطقی هست یا بهتره که اختلاف قیمت رو برای خرید یک تی وی با سایز بزرگتر هزینه کنیم؟ کلا من تجربه ای از فیلم سه بعدی ندارم. ممنون میشم راهنمایی کنید.
Motaharri
19-04-2015, 11:29
همون چند ماه اول آدم جوگیر میشه چندتا فیلم سه بعدی نگاه میکنه.
بعدش دیگه هیچ مصرفی برات نداره، مخصوصا که نگاه کردنش بیشتر از نیم ساعت سر درد میاره.
به نظر من تلویزیون led بزرگ بهتر از سه بعدی کوچکتره.
استاد شیفو
19-04-2015, 11:46
یک این فیلم هایی که کلوپی ها میفروشند و میگن سه بعدی هست سه بعدی نیستند .
فیلم سه بعدی واقعی میخوای :
1- یا باید فیلم های بالای 10 گیگ از اینترنت دانلود کنی (که هزینه بسیار سنگینی است )
2- یا باید دیسک بلوری بخری که نیاز به دستگاه پخش سه بعدی نیز داره و هزینه گزاف تری هست .
در کل جو زدگی و لحظه ای است . تنها هزینه اضافی برات داره و دیگه هیچ !!!!!!
بهتر از اون هایی که سه بعدی گرفتن و بین اشنایانتون بپرسید انصافا چند بار سه بعدی دیدن . ارز هزینه داشته یا نه .
من بودم یک تلویزیون 2D با کیفیت فوق العاده میخریدم .
الان 4k هم ارزش داره ولی سه بعدی نه !!!!
arash59b
19-04-2015, 11:56
با دوستان موافقم
همین الانشم هم دوره و نکنولوژی اش قدیمی شده و مشکلاتش نمایان شده
حتی همون اینترنت تی وی هم زیاد بدرد نمی خورده استفاده های محدود داره
دو سال پیش منم مثل شما بودم و می خواستم تلویزیون سه بعدی و همه چی تموم بگیرم ولی با راهنمایی یکی از اقوام از خیرش گذشتم و بعد دیدم که کار درستی کردم
برای تی وی یه گزینه از همه چی مهمتره و اصلا براش کم نزار و اون هم سایز صفجه نمایش هست. تا می تونی هزینه رو بزار سر اینچ بزرگتر حتی اگه خونه ات ۴۰ متریه. یه این اراجیف که میگه باید فاصله ۲ متر و ۳ متر از تلویزیون باشه توجه نکن
لذتی که تو تصویر بزرگ و صدای خوب هست تو فیلم سه بعدی هم نیست
اصلا هزینه رو تلوبزیون 3d نده
چند دقیقه که نگاه کنی چشمات خارش میگیرن
کلا یک روز فیلم سه بعدی نگاه میکنی
من تبدیل شوندگان رو ۱۲ گیگ دانلود کردم همش ده دقیه از فیلم رو با حالت ۳دی نکاه کردیم
برای نگاه کردن ۱۰ دقیقه اصلا نمی ارزه بخری
منم به حرف دوستام گوش نکردم خریدم و الان پشیمونم فکر کنم شما هم بری بخری بعد پشیمون شی کلا عادت ما هست
از من میشنوی نخر
adelasadi
19-04-2015, 12:42
از راهنمایی همه دوستان متشکرم. قطعا به نصیحتتون عمل می کنم
amin_g_p
20-04-2015, 11:31
برعکس من خریدم خیلی هم فیلم باهاش دیدیم همه باکیفیت بالا یا بلوری یا 13-14 گیگ آخریش هم هابیت بود 24 گیگ سردرد هم نگرفتیم! اینترنت تی وی هم بدرد می خوره البته به شرط اینکه نت نامحدود داشته باشی یه زمانی 2 مگ نامحدود داشتم لذت می بردم. یادش بخیر:n03: البته بگم سه بعدی فقط سینما اونم IMAX3D و البته اگر فیلم می بینی حتما یه سینمای خانگی یا ست اسپیکر با فیلم باکیفیت ریپ های حدود 8-10 گیگ نیازه من که زیر این شرایط قانع نمی شم (فیلم دو گیگ صدای بیکیفیت تصویر که دیگه هیچی!)
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.