ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : یه سوال

ghasedak_tanha
12-09-2006, 11:08
سلام بچه ها خسته نباشيد
سوال من اينه مي خواستم بدونم با ارتباطي كه فلش و xml با هم دارند من چه طوری می تونم این برنامه رو بنویسم.
من یه بانک اطلاعاتی دارم در مورد اتوبوسرانی که توی اون(مبدا و مقصد و مسیر رفت و برگشت و...)وجود دارد من می خوام وقتی توی فلش نام مبدا و مقصد مورد نظرم رو میدم برام سرچ کنه و اون رو روی صفحه فلشم نشون بده ممنون از هر کسی که جواب بده و کمکم کنه خواهش میکنم اگه تونستید دریغ نکنید

Elfin-D
12-09-2006, 11:10
سلام اتفاقا من همين الان داشتم روي يه مورد شمابه كار ميكردم
اگر اجازه بديد من يه تست براي خودم هم بسازم و اينجا هم بزارم
مرسي

ghasedak_tanha
12-09-2006, 11:20
ممنون الفین جان شما همیشه اولین و آخرین کسی هستید که به من کمک می کنید . امیدوارم و براتون دعا می کنم که همیشه خدا کمکتون کنه

blacksword
12-09-2006, 13:30
در مورد سرچ كردن كلمات يه آموزش گذاشتم ميتونيد با استفاده ازش كلمات مورد نظر رو سرچ كنيد فقط براي اينكه برنامه به يه بانك اطلاعاتي روجوع داده بشه بايد ديد كه چي كار ميشه كرد دوستان من به احتمال زياد تا آخر شهريور پيدام نميشه امروز روزنامه گرفتم نوشته دانشگاه قبول نشدم در حالي كه يه رشته هايي رو انتخاب كردم كه امروز توسايت رتبه اونايي كه همين رشته رو قبول شدن ديدم از من خيلي بدتر بود حدود 7000 تا 3000 از من رتبه هاشون فاصله داره اونا قبول شدن ولي من نه!!!! من اين سازمان سنجش رو آتيش ميزنم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :angry: :evil:

Elfin-D
13-09-2006, 17:42
قاصدك جان
اينم برنامه ي شما روي وب هست يا به صورت لوكال؟

ghasedak_tanha
13-09-2006, 18:17
الفين جان من متوجه نشدم . برنامه من هموني كه شما گفتيد ميشه لوكال نوشت با استفاده از قابلیت xml در فلش .
خواهش می کنم من متاسفم شاید انتظار زیادی باشه ولی خواهش می کنم کمکم کنید

ghasedak_tanha
13-09-2006, 18:20
به هر صورتی که میشه نوشت . فقط همون کاری رو که من می خوام انجام بده. ممنون

ghasedak_tanha
17-09-2006, 10:23
سلام بچه ها خسته نباشيد
.... و همچنان 4 روز از طرح سوال من مي گذره و هنوز به جواب نرسيدم. به هر حال از همه كساني كه جواب دادند و ندادند تشكر مي كنم . اميدوارم موفق باشند

Elfin-D
17-09-2006, 10:29
kirupa.com/developer/flash/index.htm#Server_Side_&_Flash