ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : پارتیشن بندی نشدن قسمتی از هارد

najafiali78
19-04-2015, 00:14
سلام دوستان
من یه هارد 4 ترا وسترن روخریدم که موقع پارتیشن بندی توسط وین 8 بامشکل عجیبی برخورد کردم که حدود 1.6tbحجم هارد رو نمیشه پارتیشن بندی کرد ونوشته unllocated وگزینه new simple محو شده
خواهش می کنم اگه ممکنه کمکم کنید
در ضمن هاردم سری گرین میباشد

ata.royalfalcon
19-04-2015, 07:03
سلام دوستان
من یه هارد 4 ترا وسترن روخریدم که موقع پارتیشن بندی توسط وین 8 بامشکل عجیبی برخورد کردم که حدود 1.6tbحجم هارد رو نمیشه پارتیشن بندی کرد ونوشته unllocated وگزینه new simple محو شده
خواهش می کنم اگه ممکنه کمکم کنید
در ضمن هاردم سری گرین میباشد

سلام .

هارد ديسك رو بصورت GPTد، Initialized كرديد ؟

najafiali78
19-04-2015, 08:52
وقتی برایه اولین بار ویندوز نصب میکردم ارور gptداد پس مجبور شدم کل هارد رو از نو پارتیشن بندی کنم که این مشکل بوجود امد
البته درصورتی که همه پارتیشن هارا حزف میکنم اون 1.6tbبازم جدا میمونه ونمیشه هیچ کاریش کرد

ata.royalfalcon
19-04-2015, 09:55
وقتی برایه اولین بار ویندوز نصب میکردم ارور gptداد پس مجبور شدم کل هارد رو از نو پارتیشن بندی کنم که این مشکل بوجود امد
البته درصورتی که همه پارتیشن هارا حزف میکنم اون 1.6tbبازم جدا میمونه ونمیشه هیچ کاریش کرد

جواب مشخصي نداديد . الان اين هارد ديسك بصورت GPT هست يا خير ؟

پارتيشن بندي چند باره هارد ديسك را GPT نميكند . ميبايستي به روش گفته شده در پست زير هارد ديسك را GPT كنيد .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دقت كنيد كه اگر ميخواهيد روي اين هارد ديسك ويندوز نصب كنيد مادربرد حتماً بايد UEFI داشته باشد و ويندوز هم 64 بيتي .

EXTREME
19-04-2015, 09:55

الان پارتیشن تیبل هاردتون چی هست؟

najafiali78
19-04-2015, 14:12
معذرت می خام جوابم نا مفهوم بود
الان پارتیشن تیبل من mbr می باشد چگونه میتونم به gptتبدیل کنم و ایا با تبدیل هارد به gpt میتونم از حجم کل هارد استفاده کنم
در ضمن ایا مادربرد من uefi می باشد mb: z97-d3h

EXTREME
19-04-2015, 14:32
معذرت می خام جوابم نا مفهوم بود
الان پارتیشن تیبل من mbr می باشد چگونه میتونم به gptتبدیل کنم و ایا با تبدیل هارد به gpt میتونم از حجم کل هارد استفاده کنم
در ضمن ایا مادربرد من uefi می باشد mb: z97-d3h

برای اینکه بتونید پارتیشن تیبل رو تبدیل کنید باید کل پارتیشن ها پاک بشه یعنی دیسکتون unlocated بشه بعد پارتیشن تیبل رو تبدیل کنید که با اینکار اطلاعاتتون پاک میشه مینتون که خوب است و فکر کنم uefi ساپورت است اگر اطلاعاتتون مهم نیست در قسمت نصب ویندوز با دستورات diskpart میتونید پارتیشن تیبل رو gpt کنید قبلش boot mode و boot periority در بایوس روی uefi باشه ویندوزتون هم 64 بیتی باشه

اگر نمیخواین اون قسمت دیسک رو میتونید مجازی سازی کنید و به عنوان یک دیسک دیگه بشناسونید با نرم افزار acronis true image version 2014 میتونید اینکارو بکنید

najafiali78
21-04-2015, 12:19
ببخشید من چطور میتونم با این نرم افزار که گفتین مجازی سازی کنم

ata.royalfalcon
21-04-2015, 13:41
ببخشید من چطور میتونم با این نرم افزار که گفتین مجازی سازی کنم

پست 49# (لينك ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) را مطالعه كنيد كه بطور كامل توضيح داده شد .

Reza1alizadeh
29-09-2017, 10:24
سلام من هم این مشکل را دارم هارد 4 ترا 1/600 ترا را نمیاره من مبتدی هستم منظور از Initialized چیه خواهش میکنم توضیح یدید

Behnam6500
16-01-2019, 05:17
با سلام . من یه هارد 1 ترا سیلیکن پاور دارم که متاسفانه امروز ناگهانی به مشکل خورد و درایورش کلا از روی مانیتورم غیب شد و
Initialized میزنه.چراغش روشن میشه و حتی صدای وصل شدن هم میاد ولی رو مانیتورم بالا نمیاد. لطفا راهنماییم کنید چکار کنم. تقریبا 1 ترا پر هست و اطلاعاتش خیلی واسم مهمه و فقط پاک نشه اطلا عاتم

Behnam6500
16-01-2019, 05:19
با سلام . من یه هارد 1 ترا سیلیکن پاور دارم که متاسفانه امروز ناگهانی به مشکل خورد و درایورش کلا از روی مانیتورم غیب شد و
Initialized میزنه
.چراغش روشن میشه و حتی صدای وصل شدن هم میاد ولی رو مانیتورم بالا نمیاد. لطفا راهنماییم کنید چکار کنم. تقریبا 1 ترا پر هست و اطلاعاتش خیلی واسم مهمه و فقط پاک نشه اطلا عاتم