PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل با 206

Life24
18-04-2015, 15:58
سلام
من وقتی 206 تحویل گرفتم آب پاش برف پاک کن شیشه جلو کار نمیکرد و نوشت که خراب است و گفت کارت گارانتی اومد بیار درستش کن
باید کدام قسمت ماشین رو باز کنن؟
سوال 2:
وقتی در نده 2 میزارن ماشین سرعت که حدودا 20-30 تا باشه یکمی دنده می لرزه و ماشین سرعت بگیره سریع لرزش رفع میشه..تیپ 5 هست
طبیعی هست؟
ممنون

Pourya-pc
18-04-2015, 18:16
سلام
من وقتی 206 تحویل گرفتم آب پاش برف پاک کن شیشه جلو کار نمیکرد و نوشت که خراب است و گفت کارت گارانتی اومد بیار درستش کن
باید کدام قسمت ماشین رو باز کنن؟
سوال 2:
وقتی در نده 2 میزارن ماشین سرعت که حدودا 20-30 تا باشه یکمی دنده می لرزه و ماشین سرعت بگیره سریع لرزش رفع میشه..تیپ 5 هست
طبیعی هست؟
ممنون

سلام . اگر پمپ مشکل داشته باشه عوضش میکنن اما احتمالا سوکت برقش جدا شده .
مورد دوم هم منم همین مشکل رو دارم یک هفتس ماشین رو گرفتم خیلی رو اعصابم هست هنوزم گارانتیش نیومده .
کلا صفحه کلاچش تو دور پایین ضعیفه دنده ۲ تو سرعت پایه به شدت میلرزه و موقع تعویض کلی دنده ها موقع رها کردن کلاچ صدای خررررر میده .
ظاهرا این مشکل همگانی هست و با تعویض کیت کلاچ مشکل حل میشه .

Life24
18-04-2015, 18:26
سلام . اگر پمپ مشکل داشته باشه عوضش میکنن اما احتمالا سوکت برقش جدا شده .
مورد دوم هم منم همین مشکل رو دارم یک هفتس ماشین رو گرفتم خیلی رو اعصابم هست هنوزم گارانتیش نیومده .
کلا صفحه کلاچش تو دور پایین ضعیفه دنده ۲ تو سرعت پایه به شدت میلرزه و موقع تعویض کلی دنده ها موقع رها کردن کلاچ صدای خررررر میده .
ظاهرا این مشکل همگانی هست و با تعویض کیت کلاچ مشکل حل میشه .

سلام

پس مبارکه..همراه با موفقیت و سلامتی و خوشی
مشخص نیست از کجاش هست. اخه اونجا که تست زدم. 10-15 بار نمی زنه..یکبار میزنه
اگر خود دسته مشکل داشته باشه چی؟ باید کل فرمون رو باز کنن؟
:n04:
من شندیم چند وقت ماشین کار کنه مشکل برطرف میشه.. فکر نکنم ارزش داشته باشه ، دست به ماشین بزنن این تعمیرکار هاشون؟:n37:

Life24
18-04-2015, 18:31
راستی یک نفر اونجا بود، شیرین کاری هم انجام میداد. با یک میله ساده ، در کاپوت رو باز کرد.. میگفت 30-40 تومن میگیرم یک قطعه نصب میکنم و این مشکل رو حل میکنم.. چجوری هاست؟

Pourya-pc
19-04-2015, 03:29
راستی یک نفر اونجا بود، شیرین کاری هم انجام میداد. با یک میله ساده ، در کاپوت رو باز کرد.. میگفت 30-40 تومن میگیرم یک قطعه نصب میکنم و این مشکل رو حل میکنم.. چجوری هاست؟

فکر نمیکنم از دسته موتور باشه . چه قطعه ایی ؟

Life24
19-04-2015, 07:12
فکر نمیکنم از دسته موتور باشه . چه قطعه ایی ؟

یک میله خیلی ساده
در عرض 3 ثانیه ، کاپوت رو باز کرد... 30-40 تومن گفت میگیرم یک قطعه میزنم همون قسمت دیگه باز نشه از بیرون..والا نمیدانم چه قطعه ای..حتما یک چیزی میزاره که از بیرون ، این ضامن حرکت نکنه و فقط از اهرم داخل بشه باز کرد

Pourya-pc
19-04-2015, 10:26
یک میله خیلی ساده
در عرض 3 ثانیه ، کاپوت رو باز کرد... 30-40 تومن گفت میگیرم یک قطعه میزنم همون قسمت دیگه باز نشه از بیرون..والا نمیدانم چه قطعه ای..حتما یک چیزی میزاره که از بیرون ، این ضامن حرکت نکنه و فقط از اهرم داخل بشه باز کرد

ماشین بوق نزد ؟
اگر ۳۰ تومن بگیره و این مشکل رو حل کنه که خیلی خوبه شما انجام بده .

Life24
19-04-2015, 10:30
ماشین بوق نزد ؟
اگر ۳۰ تومن بگیره و این مشکل رو حل کنه که خیلی خوبه شما انجام بده .

اقا راست میگی
من داشتم ماشین رو چک میکردم حواسم نبود
اصلا ماشین قفل نبود که این کار رو کرد طرف!! فکر نکنم در حالت قفل بتونه این طوری کاپوت رو باز کنه

Pourya-pc
20-04-2015, 10:26
اقا راست میگی
من داشتم ماشین رو چک میکردم حواسم نبود
اصلا ماشین قفل نبود که این کار رو کرد طرف!! فکر نکنم در حالت قفل بتونه این طوری کاپوت رو باز کنه

خب پس ایشون هنری نکرده . وقتی درب ماشین باز باشه دستگیره رو بکشید درب باز میشه . کاپوت هم یه ضامن داره که با سیم از داخل اتاق باز میشه . ایشون به صورت دستی ضامن رو کنار زده و کاپوت باز شده . اگر ماشین قفل باشه فکر نمیکنم به این راحتی باز بشه . دزدگیر و اینا هم که جدا .

Life24
20-04-2015, 10:56
خب پس ایشون هنری نکرده . وقتی درب ماشین باز باشه دستگیره رو بکشید درب باز میشه . کاپوت هم یه ضامن داره که با سیم از داخل اتاق باز میشه . ایشون به صورت دستی ضامن رو کنار زده و کاپوت باز شده . اگر ماشین قفل باشه فکر نمیکنم به این راحتی باز بشه . دزدگیر و اینا هم که جدا .

عزیز ممنون ازت
شما دزدگیر زدی رو ماشین؟ من شنیدم ریموت کافی است و دزدگیر بدتر باعث اختلال در سیتسم ماشین میشه...

Pourya-pc
20-04-2015, 19:40
عزیز ممنون ازت
شما دزدگیر زدی رو ماشین؟ من شنیدم ریموت کافی است و دزدگیر بدتر باعث اختلال در سیتسم ماشین میشه...

دقیقا . من هنوز دزگیر نبستم . دو مدل دزگیر آپکو داره که مشکل ساز نیست ( شرکتی هست ) یکی با ریموت خود ماشین ست میشه یکی هم تصویری هست ۶۰۰ هزارتومن که خیلی گرونه .

Pourya-pc
26-04-2015, 13:53
ماشین رو بردم نمایندگی . برام سفارش تعویض گیرباکس و دیسک و صفحه زدن . تا هفته دیگه میاد .
نتیجه رو خبر میدم .

Ali_softcenter
07-05-2015, 00:00
خیلی جالبه! ماشین نو خریدید اون وقت باید گیربکس و دیسک و صفحه عوض بشه؟؟!!!! :n04: این دیگه چجور کلاه برداری هست!!
نظرم از روی 206 برگشت!
فکر میکردم از پراید و سایپا بهتر باشه!

Life24
11-05-2015, 10:45
ماشین در دنده 2 و دور موتور پائین لرزش دارد.
در حالت درجا پا اگر روی کلاچ نزاریم .. صدا خر خر میدهد.
مال ما هم باید عوض شود ظاهرا.
دستگیره درب راننده یک خط در میون باز میشود
آب پاش ، دستگیره برف پاک کن جلو کار نمیکند.
من نمیدانم اینها رو اگر در کارخانه چک کنند به صرف شون نیست؟
بعد میگن زیانده هست ایران خودرو. خوب ماشین تحویل میدی. نصف ش رو باید از نو عوض کنی دوباره.

Pourya-pc
11-05-2015, 19:08
ماشین در دنده 2 و دور موتور پائین لرزش دارد.
در حالت درجا پا اگر روی کلاچ نزاریم .. صدا خر خر میدهد.
مال ما هم باید عوض شود ظاهرا.
دستگیره درب راننده یک خط در میون باز میشود
آب پاش ، دستگیره برف پاک کن جلو کار نمیکند.
من نمیدانم اینها رو اگر در کارخانه چک کنند به صرف شون نیست؟
بعد میگن زیانده هست ایران خودرو. خوب ماشین تحویل میدی. نصف ش رو باید از نو عوض کنی دوباره.

من فقط همون مشکل اول رو دارم الان ۱۸ روز شده خبری از گیرباکس نیست ۵ شنبه هم دارم میرم مسافرت نمیدونم چکارش کنم . بقیه موارد تا الان خوب بوده خصوصا کولرش سوز وحشتناکی داره و راضیم .
البته چراغ کمربند هم روشن نمیشه که برام مهم نیست .

Life24
11-05-2015, 19:11
من فقط همون مشکل اول رو دارم الان ۱۸ روز شده خبری از گیرباکس نیست ۵ شنبه هم دارم میرم مسافرت نمیدونم چکارش کنم . بقیه موارد تا الان خوب بوده خصوصا کولرش سوز وحشتناکی داره و راضیم .
البته چراغ کمربند هم روشن نمیشه که برام مهم نیست .

گیربکس ما هم کلا باید عوض شه این طور که مشخص هست
منتها افرصت ش پیش نیامده برم
والا ما رو مسخره کردن اینها.
چند تا رفته ماشین شما؟

30vil
11-05-2015, 19:18
منم مشکل لرزش دنده 2 را دارم اما این لرزش در همه 206 های ایرانی هست و نباید به سمت تعویض گیربکس یا دیسک و صفحه رفت

اوایل لرزش شدیدتر بود اما الان با کارکرد بیشتر بهتر شده من زیاد تحقیق کردم از اکثر تعمیرکارا و امداد خودرو یی ها پرسید نظرشون این بود که مشکل به مرور زمان برطرف میشه

Life24
11-05-2015, 19:34
منم مشکل لرزش دنده 2 را دارم اما این لرزش در همه 206 های ایرانی هست و نباید به سمت تعویض گیربکس یا دیسک و صفحه رفت

اوایل لرزش شدیدتر بود اما الان با کارکرد بیشتر بهتر شده من زیاد تحقیق کردم از اکثر تعمیرکارا و امداد خودرو یی ها پرسید نظرشون این بود که مشکل به مرور زمان برطرف میشه

یکی به من هم همین رو گفت. گفت کار کنی. درست میشه.

Pourya-pc
12-05-2015, 00:36
یکی به من هم همین رو گفت. گفت کار کنی. درست میشه.

من ۵ هزارتا رفتم هیچی درست نشده ماشین مشکل شدید داره توی حرکت اولیه کلی ریپ میزنه و دنده دو به شدت میلرزه بقیه دنده ها موقع رها کردن کلاچ خرچچچچچچ صدا میدن . توی تست شتاب اولیه از پراید خوردم . اونم وانت ! ولی فکر میکنم این مشکل حل بشه یه نفسی بکشم و همه چیز مرتب بشه .
اونایی هم که گفتن باهاش برو درست میشه آخه چه حرفیه ؟ میخوان از سر خودشون باز کنن . ماشین رو باید با گاز زیاد حرکت بدی درصورتی که ۲۰۶ سالم بدون گاز کلاج رو رها کنید خیلی راحت عین آب راه میوفته .
از رییس کارخونه بنتلی پرسیدن چرا ماشیناتون رو بادست میسازید ؟ خیلی طول میشکه و میتونید با ربات راحت و سریع بسازید .
رییس چند پاسخ محکم میده و مهمترین جوابی که میده و به این تاپیک هم مربوط میشه اینه که :
انسان ممکن هست خطا کند . خودرویی که به دست انسان ساخته و منتاژ میشود در آن خطای انسانی دخیل هست . اما نکته مهم این است که اگر خودرویی با نقص انسانی و دست ساز وارد بازار شود فقط همان خودرو دچار نقص هست و بقیه مبرا از این نقص میباشند درصورتی که در تولید مکانیکی رباتی در صورت نقص کوچک ممکن هست ده ها هزار خودرو با همان نقص تولید و وارد بازار بشوند .
حالا شما بگویید
دردسر کدام گزینه بیشتر و نارضایتی مشتری کدام مورد کمتر هست ؟

Life24
12-05-2015, 07:12
من ۵ هزارتا رفتم هیچی درست نشده ماشین مشکل شدید داره توی حرکت اولیه کلی ریپ میزنه و دنده دو به شدت میلرزه بقیه دنده ها موقع رها کردن کلاچ خرچچچچچچ صدا میدن . توی تست شتاب اولیه از پراید خوردم . اونم وانت ! ولی فکر میکنم این مشکل حل بشه یه نفسی بکشم و همه چیز مرتب بشه .
اونایی هم که گفتن باهاش برو درست میشه آخه چه حرفیه ؟ میخوان از سر خودشون باز کنن . ماشین رو باید با گاز زیاد حرکت بدی درصورتی که ۲۰۶ سالم بدون گاز کلاج رو رها کنید خیلی راحت عین آب راه میوفته .
از رییس کارخونه بنتلی پرسیدن چرا ماشیناتون رو بادست میسازید ؟ خیلی طول میشکه و میتونید با ربات راحت و سریع بسازید .
رییس چند پاسخ محکم میده و مهمترین جوابی که میده و به این تاپیک هم مربوط میشه اینه که :
انسان ممکن هست خطا کند . خودرویی که به دست انسان ساخته و منتاژ میشود در آن خطای انسانی دخیل هست . اما نکته مهم این است که اگر خودرویی با نقص انسانی و دست ساز وارد بازار شود فقط همان خودرو دچار نقص هست و بقیه مبرا از این نقص میباشند درصورتی که در تولید مکانیکی رباتی در صورت نقص کوچک ممکن هست ده ها هزار خودرو با همان نقص تولید و وارد بازار بشوند .
حالا شما بگویید

ما هم باید کلی گاز داد تا راه بیوفته. در اصل پر گاز رفت

ArashMiniStar
16-05-2015, 10:05
کلا 206 حتی قدیما تو دور پایین ضعیف هستن و نباید بذارین رو 2000 برسه باید معکوس بدین یکمی تو دور بالاتر کار کنین تا ببینین چجوری میشه :n02:
من خودم سرعت رو 20 تا میاد میزنم تو یک :n36:

Life24
17-05-2015, 17:07
مال ما دستگیره درب هم خرابه. باید دستت بکنی بیرون . و درب رو باز کنی. از داخل باز نمیشه :n36:

ArashMiniStar
17-05-2015, 23:20
مال ما دستگیره درب هم خرابه. باید دستت بکنی بیرون . و درب رو باز کنی. از داخل باز نمیشه :n36:
من یه 206 مدل 82 داشتم از داخل باز میشد از بیرون نه یعنی برعکس:n41::n08:

Life24
18-05-2015, 00:04
من یه 206 مدل 82 داشتم از داخل باز میشد از بیرون نه یعنی برعکس:n41::n08:

والا ما فعلا شیشه میدیم پائین ، مثل ماشین های قدیم. دستمون دراز میکنیم. تا در باز بشه. :n29:

Life24
18-05-2015, 06:26
به خدا خیلی بدبختیم ما
کلی پول بده و ماشین 0 بخر. دلت خوش هست که نو خریدی
باید بری تو صف نمایندگی وایسی کله صبح
چه مسخره بازی هست. اگر بخواهم درگیر تعمیرگاه بشم که میرم دست دوم میخرم

sadra_h
18-05-2015, 09:00
حالا شما بگویید

فکرش رو بکنید ، این ماشینای داغون رو بخوان کارگرای خطوط تولید با دست هم بسازن چه شود :n08:
وا مصیبتاااااا :41:

Pourya-pc
24-05-2015, 19:59
حل مشکل گیرباکس ۲۰۶ :

تاپیک خرابی خودروهای داخلی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

AgentSpn
24-05-2015, 20:24
حل مشکل گیرباکس ۲۰۶ :

تاپیک خرابی خودروهای داخلی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

با این اوصاف دیگه ماشین الان همه چیش خوبه و ردیفه و واسه خرید گزینه خوبیه؟ من فکر میکردم ال 90 کیفیتش بالاس که گفتید زیاد تو نمایندگی خرابی بوده!

Pourya-pc
25-05-2015, 10:27
با این اوصاف دیگه ماشین الان همه چیش خوبه و ردیفه و واسه خرید گزینه خوبیه؟ من فکر میکردم ال 90 کیفیتش بالاس که گفتید زیاد تو نمایندگی خرابی بوده!

ال ۹۰ داره ایرانی میشه و مشکلات کلی این ماشین داره مشخص میشه . نمیدونم چرا اینقدر موتورش بعد از کارکرد بالا صدای زیادی پیدا میکنه . ۲۰۶ رو دیگه فهمیدن چطوری بسازن هرچند اونم خیلی جالب نیست ولی وضعیتش از پارس خیلی خیلی بهتر هست و منتاژ کیفی هم در حد ال ۹۰ شده .