مشاهده نسخه کامل
: مشکل خودبخود روشن شدن کامپیوتر وقتی shutdown میکنم
amir1055
17-04-2015, 20:18
با سلام خدمت دوستان و اساتید عزیز
مشکل عجیبی که بهش برخوردم اینه که وقتی با ویندوز (ویندوز 7) کامپیوتر رو shutdown میکنم کامپیوتر بعد از چند ثانیه روشن میشه. اما وقتی اون رو با نگه داشتن دکمه پاور کیس به مدت چند ثانیه خاموش میکنم همه چیز خوب و درسته. یعنی خود به خود روشن نمیشه. علت چی میتونه باشه؟
با تشکر.
ali_mohandes
17-04-2015, 21:23
وقتی که روشن میشه نوشته های بایوس هم نمایش داده می شن؟
فعلا بایوس رو دیفالت کنید ونتیجه رو اعلام کنید
این مشکل چند تا دلیل داره.....
amir1055
17-04-2015, 21:51
وقتی که روشن میشه نوشته های بایوس هم نمایش داده می شن؟
فعلا بایوس رو دیفالت کنید ونتیجه رو اعلام کنید
این مشکل چند تا دلیل داره.....
بله نمایش داده میشن . همه چیز خیلی عادی و معموله.
بایوس رو به حالت دیفالت بردم.
تغییری نکرده.
ali_mohandes
18-04-2015, 05:45
سیم کلید روشن کردن جلوی کیس رو قطع کن
در بایوس تمام گزینه های مروط رو غیر فعال یا خاموش کن
دنبال یه همچین گزیننه ای بگردlose powerفک کنم همین باشه دقیقا یادم نیس این رو offکن
با سلام خدمت دوستان و اساتید عزیز
مشکل عجیبی که بهش برخوردم اینه که وقتی با ویندوز (ویندوز 7) کامپیوتر رو shutdown میکنم کامپیوتر بعد از چند ثانیه روشن میشه. اما وقتی اون رو با نگه داشتن دکمه پاور کیس به مدت چند ثانیه خاموش میکنم همه چیز خوب و درسته. یعنی خود به خود روشن نمیشه. علت چی میتونه باشه؟
با تشکر.
میتونه مشکل از تنظیمات power option یا خود ویندوز هم باشه با یک ورژن دیگه ویندوز تست کنید به نظرم مشکلتون نرم افزاری باشه
amir1055
18-04-2015, 07:44
سیم کلید روشن کردن جلوی کیس رو قطع کن
در بایوس تمام گزینه های مروط رو غیر فعال یا خاموش کن
دنبال یه همچین گزیننه ای بگردlose powerفک کنم همین باشه دقیقا یادم نیس این رو offکن
راستش قبل از اینکه تاپیک رو ایجاد کنم، یه دور اینترنت رو زیر و رو کردم، مشکلات عمومی اینطوریه که کامپیوتر رفته رو یه تنظیم نرم افزاری که حالا wake up میشه و اون تنظیم رو وقتی برگردونیم درست میشه. من با تنظیمات بایوس و همینطور ویندوز که مربوط به این چیزا میشه رو کلی بررسی کردم و تغییر دادم ولی اثری نداشت. یه مورد دیگه اینه که پاور کامپیوتر یا مادربورد شاید اتصالی داشته باشه.....
هر دوی این مشکلات یه حالت نقضش اینه که وقتی با نگه داشتن پاور کامپیوتر رو خاموش میکنم همه چیز درسته. مشکل وقتی هستش که با ویندوز شات دان میکنم.
amir1055
18-04-2015, 07:50
میتونه مشکل از تنظیمات power option یا خود ویندوز هم باشه با یک ورژن دیگه ویندوز تست کنید به نظرم مشکلتون نرم افزاری باشه
سلام
راستش منم فکر میکنم اینطور باشه
دیشب ویندوز رو آپدیت کردم فکر کردم حل میشه ولی نشد :دی
الان اداره هستم ولی امروز ویندوز رو عوض میکنم و نتیجه رو اعلام میکنم.
اگه کار دیگه هستش که باید انجام بدم لطفا راهنمایی کنید.
فقط جسارتا تاکید میکنم با خاموش کردن کامپیوتر به روش نگه داشتن دکمه پاور، همه چیز درسته.
ali_mohandes
18-04-2015, 14:50
سلام
راستش منم فکر میکنم اینطور باشه
دیشب ویندوز رو آپدیت کردم فکر کردم حل میشه ولی نشد :دی
الان اداره هستم ولی امروز ویندوز رو عوض میکنم و نتیجه رو اعلام میکنم.
اگه کار دیگه هستش که باید انجام بدم لطفا راهنمایی کنید.
فقط جسارتا تاکید میکنم با خاموش کردن کامپیوتر به روش نگه داشتن دکمه پاور، همه چیز درسته.
با یه سیستم عامل دیگه تست کنید 8.1یاxpیاvista
نتیجه رو اعلام کنید
amir1055
18-04-2015, 18:23
با سلام خدمت دوستان و اساتید
بایوس رو آپدیت کردم گویا درست شد.
مادر بورد ASrock Fatal1ity Killer Z97 با ورژن 1.5 بود که با آپدیت به آخرین ورژن اون یعنی 1.9 مشکل برطرف شد.
با تشکر از همه.
سلام. یه سیستم داریم که دقیقا همین مشکل رو داره.
این سیتم از سیتمهای قدیمی هستش و قبلا روش ویندوز xp نصب بوده و با کمی تقویت رم تونسم روی اون ویندوز 7 نصب کنیم. ولی متاسفانه این مشکل براش پیش اومده و با shut کردن بعد تقریبا 3 ثانیه دورباره روشن میشه. انگار که پاور جلوی کیس رو زده باشیم.
خیلی با بایوس سیستم ور رفتم ولی نتونسم بفهمم چرا اینطوری میشه.
وضعیت wake up را رو غیرفعال کردم ولی معلوم نیست مشکل از چیه.
اینقدر رو میدونم که وقتی که ویندوز xp داریم اینطوری نیست و فقط در ویندوز 7 این اتفاق میافته و این ویندوز رو در چندین سیستم دیگه هم نصب کردم و اونها واسشون اتفاقی نیافتاد.
سیستم ما هم یک سیستم قدیمی 1.7 گیگا هرتز گیگابایت سلرون با رم 1.5 گیگ پنتیوم 4 هستش.
همیشه مجبوریم به محض خاموش شدن سیستم برق رو قطع کنیم که این حالت دوباره روشن شدن اتفاق نیافته.
اول از همه کلید پاور روی کیس رو قطع کنید اگر اینطور شد با برداشتن باتری مین بایوس رو دیفالت کنید و هرگزینه ای که باعث روشن شدن سیستم میشه در بایوس غیرفعال کنید اگر درست نشد هم مشکل میتونه ار الکتریسیته ساکن باشه هم پاور و مین البته زمانی این موارد باید بررسی بشه که مشکل نرم افزاری مثل ویندوز و ویروس رو نداشته باشید
Sent from my SM-J500H using Tapatalk
اول از همه کلید پاور روی کیس رو قطع کنید اگر اینطور شد با برداشتن باتری مین بایوس رو دیفالت کنید و هرگزینه ای که باعث روشن شدن سیستم میشه در بایوس غیرفعال کنید اگر درست نشد هم مشکل میتونه ار الکتریسیته ساکن باشه هم پاور و مین البته زمانی این موارد باید بررسی بشه که مشکل نرم افزاری مثل ویندوز و ویروس رو نداشته باشید
Sent from my SM-J500H using Tapatalk
در مورد ویروس مطمئنم، چونکه دقیقا بعد از نصب ویندوز این اتفاق میافته.
اگه دکمه پاور رو قطع کنیم، اونوقت چطوری سیستم رو روشن کنیم؟!
دکمه پاور سیستم من یک سوئیچ نیست. مثل کمه ریستارته. یک بار لمس میشه و قطع میشه. نمیدونم منظورت از قطع کردن پاور روی کیس چی بود. کشیدن سیمش با نزدن دکمه پاور هردوش یک حالته. یعنی چی قطع کنیم؟
من سیستم رو برای خاموش کردن از گزینه shut استارت منو استفاده مینم. ولی برای روشن شدن خوب مجبوریم پاور رو بزنیم.. :n36:
در مورد ویروس مطمئنم، چونکه دقیقا بعد از نصب ویندوز این اتفاق میافته.
اگه دکمه پاور رو قطع کنیم، اونوقت چطوری سیستم رو روشن کنیم؟!
دکمه پاور سیستم من یک سوئیچ نیست. مثل کمه ریستارته. یک بار لمس میشه و قطع میشه. نمیدونم منظورت از قطع کردن پاور روی کیس چی بود. کشیدن سیمش با نزدن دکمه پاور هردوش یک حالته. یعنی چی قطع کنیم؟
من سیستم رو برای خاموش کردن از گزینه shut استارت منو استفاده مینم. ولی برای روشن شدن خوب مجبوریم پاور رو بزنیم.. :n36:
منظورم
کشیدن سیمش از روی پنل بود بعد با اتصال دو پایه پاور روی مین روشنش کنید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.