مشاهده نسخه کامل
: پس انداز
سلام دوستان
بعضی ها از بچگی یاد گرفتند چطور پس انداز کنند
به اندازه خرج کنند
بعضی ها هم بی رویه فقط خرج کردند چون هرچقدر اراده کردند پول بود!
بعضی ها هم هم پول بود و هم نبود فقط یاد نگرفتند چطور پس انداز باید کرد؟!
حالا این تاپیک رو ایجاد میکنم نظراتتون رو که عملی هم باشه بفرمایید و بگید فقط لطفا از اینترنت مطلب کپی پیست نکنید (نظر شخصی باشه)
به عنوان اولین پست
من معمولا ادمی نیستم که دخل و خرجم حساب کتاب داشته باشه
هراندازه پول دستم برسه همواره مواردی هستند که بخام بخرم! و متاسفانه هیچ کنترلی در این امر ندارم که بگم فلان مبلغ رو نگه دارم!!
بارها سعی کردم هزینه ها رو یادداشت کنم
سعی کردم به اندازه ی مورد نیاز تدریجا از کارتم پول برداشت کنم
اما متاسفانه این دو راهکار برای من مفید واقع نشد :|
به عنوان اولین پست
هراندازه پول دستم برسه همواره مواردی هستند که بخام بخرم! و متاسفانه هیچ کنترلی در این امر ندارم که بگم فلان مبلغ رو نگه دارم!!
منم چون خیلی تو این مورد نزدیک به شما هستم دیگه مطلبی اضافه نمیکنم!!!:n02:
پول چرک کف دسته ! (یادبچیا بخیر دستمون همیشه چرک بود)
اما الان شدیم معلم بهداشت همیشه دستامونو میشوریم کو چرک!!!:n02:(اینم برا اینکه نگین مطلبه منو عینا تکرار کرد!):n19:
من هم معمولا ادمی نیستم که دخل و خرجم حساب کتاب داشته باشه مگر در مواردی که بدونم باید اخر هفته یا اخر ماه شهریه کلاسی چیزی بدم قد اون مقدار میذارم کنار!
زمان دانشجویی و قبلترش هرچی حساب کتاب بود مینوشتم و دستم بود ولی بازم پولی پس انداز نمیشد و فقط میدونستم این پولارو چه طور تموم کردم :n03:
در حال حاضر به لطف مامانم یک ماهی هست پس انداز کردن رو شروع کردم اونم نه توی جیبم توی بانک !
بلد نیستم پس انداز کنم ولی هیچ وقتم صفر نبودم همیشه لااقل قد شارژ اینترنت رو داشتم توی کارتم نه توی جیبم البته:n02:
یه روشی بود که برادرم ازش استفاده میکنه و اسم جالبی هم داشت که الان یادم نمیاد ولی یه قلک داره که هر وقت پول دستش میاد 1000 تومن 2000 تومن میریزه توش و بار ها دیدم که در ناباورانه ترین شرایطش پول داشت!
نمیدونم یک به صد بود اسمش چی بود که از توی نت پیدا کرده بود.
هرچی هست خوبه که داره چند سال ازش استفاده میکنه و همیشه هم پول داره!
در مورد کارت بانکی: من معمولاً سعی میکنم کارت بانکی رو همراه خودم بیرون نبرم و قبلش به اندازهی مورد نیازم پول نقد همراهم میبرم.
در مورد خرید اینترنتی: سعی میکنم نذارم چیزی تو کارتم باشه. یعنی سعی میکنم پولم رو هر چه سریعتر تو یه سپرده (1 ساله) بذارم.
یه چیزی هم هست در مورد خرید کردن که آدم گاهی اوقات چیزایی رو میبینه که خیلی تو اون لحظه علاقه پیدا میکنه که بخره و وسوسه میشه. اینجور مواقع باید بدونیم که نباید خرید کنیم. حقیقتاً واسه من دیگه مشخّص شده که نباید به چیزایی که یهویی علاقه به خرید پیدا میکنم بهاء بدم. این به معنی خرید نکردن نیست. آدم چیزی که نیاز داره، مطمئن به خریدش هست. پس وقتی اطمینان ندارین که چیزی رو بخرین یا نه، نخرین.
من هر مقدار پولی دستم بیاد جمع میکنم. حتّی پول خرد 100 تومنی.
ebrahimjan
16-04-2015, 13:49
من تقریبا حدود دوسال هست از نرم افزار Sahar Money Manager استفاده می کنم و دخل و خرجم هم همیشه میخونه واقعا نرم افزار عالیه
shervin1996
16-04-2015, 23:33
سلام. من ایشالله تازه ماه دیگه اولین حقوقمو میگیرم که کلی هم برنامه دارم براش:n02:(مخصوصا اینکه حقوق سه ماهو باهم دریافت میکنم)
البته مقدار حقوق ماهیانم خیلی قابل توجه نیست اما برای آدمی که عیالوار نیست ده هزارتومنم خودش کلیه:n09:(البته حقوقم ده تومن نیستا ! دیگه نه تااین حد غیرقابل توجه):happy:
دوستان تجربه هاشونو بگن بهره مند شیم که خیلی ولخرجی نکنیم:n33:
برا فرد مجرد پول هرکاریم بکنی میاد و میره :n02: نمیمونه
من خودم هروقت بخوام چیزی بخرم اگه لازمم باشه میخرم
برای خرید چیزهای زیادی وجود داره ولی وقتی واقعا لازمم نباشه نمیخرم
ی دور نگاهی هم دارم مثلا نگاه میکنم ببینم تا 2 یا 3 ماه اینده ممکنه به چی
احتیاج پیدا کنم,هر ماه مقداری براش کنار میزارم و تا حالا پیش نیومده وسیله ای بخوام
پول دم دستم نباشه
و اینکه پول دم دست کم میزارم چون اینجوری بیشتر خرجشون میکنم تا تو کارت باشه:n02:
و هر مقدار پولی داشته باشم هیچ وقت تمامشو خرج نمیکنم همیشه %30 شو نگه میدارم
چون تجربه ثابت کرده ممکنه احتیاج بشه
Mr.Pooya
17-04-2015, 22:07
من پول هامو همیشه تو کارت بانکیم نگه می دارم و هرجا هم برم کارت با خودم می برم پول نقد همیشه خیلی کم تو کیفم نگه می دارم در حد ( ۱۰ هزار تومان ) چون می دونم اگر کیفم رو گم کنم یا هر اتفاق دیگه ای پول تو کارتم نمیره ولی پول تو کیفم میره.
من چیزی که بهش احتیاج داشته باشم رو می خرم و به قول معروف ولخرجی نمی کنم. همیشه چیز های زیادی تو ذهنم هست که بخوام بخرم ولی وقتی فکر می کنم می بینم به هیچ کدوم احتیاج ندارم :n02: بخاطر همین نمی خرم.
پس انداز هم نمی کنم چون دوست دارم در زمان حال زندگی کنم نه در زمان آینده ولی خب خرج های بی خود هم نمی کنم که شاید خودش یک نوع پس انداز حساب بشه !
Sh-Meteor
17-04-2015, 23:28
یکی از ویژگی هایی که دارم و تقریبا اکثر دوستانم هم میدونن اینه که اصلا اهل ولخرجی نیستم و خیلی خوب پولهامو پس انداز می کنم.
الان که چند سالیه وضع مالی ام خیلی خرابه، پولی نیست که بخوام پس انداز هم بکنم اما یه حداقل پولی هم که بهم میرسه، خوب ازش استفاده می کنم.
روش خاصی هم استفاده نمی کنما، فکر کنم پس انداز کردن مثل یه چیپ درون من کار گذاشته شده باشه :دی
اما کاری که می کنم اینه چون خودمو میشناسم، میدونم که وقتی یه چیز جدید رو میبینم و دوست دارم که همون لحظه داشته باشم اش
دقت کنید که احتیاج مبرم ندارم، فقط دوست دارم داشته باشم (صرفا نیاز لحظه ای است)
اون وسیله رو نمی خرم.
اگه واقعا احساس کردم که نه
مثل اینکه بهش خیلی احتیاج دارم، میرم سراغش می خرم.
:n39:
سلام
عرضم به خدمتتون که خانواده به بنده میگن خسیس! :)
اول هر ماه بخشی از حقوقم رو کامل کنار میذارم و اصلا خرج نمیکنم
و ماه بعد پسانداز قبلی رو (اگر احتیاج بود) برمیدارم و سهم جدید رو جایگزین میکنم.
البته در اکثر مواقع تا چند ماه برنمیدارم و اصولا با پولی که جمع میشه لوازم مورد نیازم رو میخرم
البته اگــــــر دلم بیاد به پساندازم دست بزنم!
شما بگید یک ریال!
سلام.والا من که دانش اموزم و ماهانه با 150 تومن کارم راه میفته اون 150 تومن رو خرج نمیکنم نهایتا 10 تومنشو خرج میکنم...دوباره هفتگی هم از مادرم میگیرم.150 رو بابام میده بهم...در ماه هم سر جمع مادرم 60-70 میده که اخر ماه 5-6تومنش ته جیبم میمونه...یه سوال داشتم ...امکانش هست من یکسیو توی بازار گیر بیارم که پولایی که پس انداز میکنم رو بهش بدم سر ماه بهم سود بده؟بازاریا چقدری سود میدن؟ اینکار شدنیه؟ شاید توی 4-5ماه بتونم یه 700 800 جمع کنم...
Mr_100_dolari
18-04-2015, 01:23
چه تاپیک جالبی و چه نظرات باحالی ....
منم از وقتی کوچیک تر بودم هر چی پول داشتم جمع میکردم و این عادت ادامه داشتش تا یک سری اتفاقات کلش رو از دست دادم و حسرت این و خوردم که چرا مقداری از اون پول رو خرج خواسته هام نکردم ...
شاید قدیم تر با یه درآمد معمولی تر میشد اگر پس انداز خوبی هم داشتین به مرور خیلی چیزهای حتی بزرگ خرید ولی در حال حاضر چند ماه حقوقتون رو میخواین جمع کنید تا مثلا یک لپ تاپ سه میلیونی بخرین اونم تازه اگر خرج دیگه ایی نداشته باشین که حالا از همونم بخواین بگذرین و بخواین مثلا به پراید 20 میلیونی فکر کنید و یا حتی خونه :دی
پس بی خود خودتون رو زجر ندین و خواسته هاتون رو اولویت بندی کنید و با توجه به درآمدتون روی آرزوهای خیلی بزرگتون با پس اندازهای کوچیکتون زیاد حساب باز نکنید و سعی کنید حداقل هز چند ماه یک بار با پس اندازتون یکی از چیزهایی رو که لازم دارید بخرین تا از درآمدتون هم کمی لذت برده باشید ...
اون داستان قطره قطره جمع گردد وانگهی دریا شود هم مال همون کتاب فارسی 10 سال پیش بودش و مراقب باشید که کسی کلاهتون رو برنداره پس انداز زیاد پیشکش ....
pcforlife
18-04-2015, 06:16
کلا پس انداز کردن تو این زمونه واقعا سخت شده. خصوصا برای آقایون.
متاسفانه نسبت رشد درآمد با رشد هزینه نسبت به درد بخوری نیست. مثلا پایان قراردادت محل کارت باید 20 درصد افزایش حقوق برای تمدیدت در نظر بگیره. ولی میبینی هزینه ها در شروع سال جدید به صورت میانگین 30 درصد افزایش پیدا کرده. رو این حساب همه سعی میکنن برای کنترل اوضاع یا روی بیارن به کاهش هزینه ها (از خوشی شون بزنن) یا بیفتن دنبال مشاغل پاره وقت، کار در منزل، مسافرکشی و...
پس انداز زمانی شدنیه که تفریق درآمد از مخارج عدد قابل توجهی باشه که شما رو وسوسه کنه که بیشتر کار کنی یا از هزینه هات کم کنی. نه اینکه به قول اون دوستمون تفکرت قضیه قطره قطره جمع شود باشه! آخه لامصب متاسفانه قطرات به صورت پشت سر هم نمیاد تا اینکه یهویی دریا بشه! همچین واشر درجه یکی کارگذاشتن که به زور ماهی یه قطره میاد!!:n02:
.
تجربه ای که من دارم اینه که برای پس انداز کردن به جای کاهش هزینه ها (که البته اینم راه خوبیه)، سعی کنید منابع درآمدی رو خصوصا تا زمانی که سن کمتری دارید و اگر مجرد هستید افزایش بدید.
ملا نصرالدین
18-04-2015, 11:28
از ستاره جان بی نهایت سپاسگذارم که این تاپیک خوب رو ایجاد کرد.
چیزی که مشخصه اینه که ادم تا وقتی مجرده با پس انداز مشکل داره.من قبل از ازدواج 1 ریال پس انداز نداشم.بالاخره تا وقتی پدر و مادر هستند ادم پشتش گرمه.میگه هر چی بخوام اونها برام میخرند اگر هم نخریدند که خب کاریش نمیشه کرد.
کلا پس انداز رو برای خرید میبینیم
ولی از وقتی ازدواج کردم بی نهایت به پس انداز معتقد شدم.مخصوصا سال گذشته
ما قبلا پس انداز میکردیم بعد از چند ماه هم هرچی جمع کرده بودیم خرج میکردیم.
تا اینکه
خواهرزاده و برادرزاده ام اپاندیسشون درد گرفت و رفتند بیمارستان
برادرزاده ام چون پدرش پس انداز داشت رفت بیمارستان خصوصی و عمل خیلی راحتی انجام داد و زود هم خوب شد
ولی خواهرزاده ام که پدرش پس انداز نداشت رفت بیمارستان میلاد و ...... خلاصه حسابی اذیت شد:n14:
از اون روز به بعد ما دیگه دست به پس اندازمون نزدیم
من برای پس انداز کردن از 2 راه استفاده میکنم
1-وقتی بیرون میرم پول خیلی خیلی کمی با خودم میبرم.که خرید نکنم
2-از خواسته هام میگذرم.
من یک سال و نیم گوشی نداشتم.
لباسی که نمیپوشم و نیاز ندارم نمیخرم اونی که نیاز دارم رو هم وقتی میخرم یه لباس خوب و احتمالا قیمت بالا میخرم که مدت ها بتونم بپوشم--مثلا من خیلی گرمائیم.5 ساله 1 دونه هم لباس بافتنی نخریدم.چون نمیپوشم.
به هر حال برای پس انداز کردن باید کمی خسیس بود...اگر بخوای فکر کنی که مگه ما تا کی جوونیم و... طبیعتا پس انداز نمیشه کرد.
سلام.والا من که دانش اموزم و ماهانه با 150 تومن کارم راه میفته اون 150 تومن رو خرج نمیکنم نهایتا 10 تومنشو خرج میکنم...دوباره هفتگی هم از مادرم میگیرم.150 رو بابام میده بهم...در ماه هم سر جمع مادرم 60-70 میده که اخر ماه 5-6تومنش ته جیبم میمونه...یه سوال داشتم ...امکانش هست من یکسیو توی بازار گیر بیارم که پولایی که پس انداز میکنم رو بهش بدم سر ماه بهم سود بده؟بازاریا چقدری سود میدن؟ اینکار شدنیه؟ شاید توی 4-5ماه بتونم یه 700 800 جمع کنم...
سلام این مقدار پول برای کسب سود از بازار کافی نیست
بنظرم بهتره که شما هرچقدر میتونید سکه بخرید (ربع سکه باشه چه بهتر)
کلا پس انداز کردن تو این زمونه واقعا سخت شده. خصوصا برای آقایون.
متاسفانه نسبت رشد درآمد با رشد هزینه نسبت به درد بخوری نیست. مثلا پایان قراردادت محل کارت باید 20 درصد افزایش حقوق برای تمدیدت در نظر بگیره. ولی میبینی هزینه ها در شروع سال جدید به صورت میانگین 30 درصد افزایش پیدا کرده. رو این حساب همه سعی میکنن برای کنترل اوضاع یا روی بیارن به کاهش هزینه ها (از خوشی شون بزنن) یا بیفتن دنبال مشاغل پاره وقت، کار در منزل، مسافرکشی و...
پس انداز زمانی شدنیه که تفریق درآمد از مخارج عدد قابل توجهی باشه که شما رو وسوسه کنه که بیشتر کار کنی یا از هزینه هات کم کنی. نه اینکه به قول اون دوستمون تفکرت قضیه قطره قطره جمع شود باشه! آخه لامصب متاسفانه قطرات به صورت پشت سر هم نمیاد تا اینکه یهویی دریا بشه! همچین واشر درجه یکی کارگذاشتن که به زور ماهی یه قطره میاد!!:n02:
.
تجربه ای که من دارم اینه که برای پس انداز کردن به جای کاهش هزینه ها (که البته اینم راه خوبیه)، سعی کنید منابع درآمدی رو خصوصا تا زمانی که سن کمتری دارید و اگر مجرد هستید افزایش بدید.
بسیار عالی
صحبت شما خیلی منطقی و قشنگ بود
فقط میدونید؟ من در حال حاضر دروغ نباشه بصورت تمام وقت در منزل و شرکت در حال کار هستم! بعد شکرخدا درامد هست اما
یه امای بزرگ اینه که
من هر اندازه پول دربیارم بازم خرج میشه :|
و نه تنها خرج میشه بلکه پیش پیش هم به وسیله ی قرض از افراد خانواده حقوق بعدی تا مرز نصف شدن هم میرسه :دی (من دیگه امیدی بهم نیست کلا)
میخوام اینو بگم
تا زمانی که فرد بلد نباشه خرید رو کنترل کنه هرچقدر هم مخارج کم باشه و درامد زیاد بازم جیبش خالیه:n29:
بعد من یه نکته ای بگم که برخلاف دوستان اگر خیلی خودمو کنترل کنم و خرید نکنم متاسفانه افسرده میشم:n28:
الان قیمت خرید و فروش ربع سکه چنده؟ نیم سکه چند؟ بهار ازادی چنده؟ بعد خرید با فروش چقد تفاوت قیمت داره؟ کدومش بهتره بیشتر سود میده؟بعد یه سوال دیگه اینکه شاید سود نداشته باشه برای سود باید منتظر باشم که گرون بشه؟ کلا سود دهی این قضیه کجاس؟
الان قیمت خرید و فروش ربع سکه چنده؟ نیم سکه چند؟ بهار ازادی چنده؟ بعد خرید با فروش چقد تفاوت قیمت داره؟ کدومش بهتره بیشتر سود میده؟بعد یه سوال دیگه اینکه شاید سود نداشته باشه برای سود باید منتظر باشم که گرون بشه؟ کلا سود دهی این قضیه کجاس؟
لطفا این بحث رو در این تاپیک ادامه ندید چون هدف چیز دیگه ای هست! میتونید از این تاپیک استفاده کنید
اخرین اخبار از بازار سکه و ارز ++ بحث های انحرافی ممنوع ++ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ممنون
ملا نصرالدین
18-04-2015, 22:48
بسیار عالی
صحبت شما خیلی منطقی و قشنگ بود
فقط میدونید؟ من در حال حاضر دروغ نباشه بصورت تمام وقت در منزل و شرکت در حال کار هستم! بعد شکرخدا درامد هست اما
یه امای بزرگ اینه که
من هر اندازه پول دربیارم بازم خرج میشه :|
و نه تنها خرج میشه بلکه پیش پیش هم به وسیله ی قرض از افراد خانواده حقوق بعدی تا مرز نصف شدن هم میرسه :دی (من دیگه امیدی بهم نیست کلا)
میخوام اینو بگم
تا زمانی که فرد بلد نباشه خرید رو کنترل کنه هرچقدر هم مخارج کم باشه و درامد زیاد بازم جیبش خالیه:n29:
بعد من یه نکته ای بگم که برخلاف دوستان اگر خیلی خودمو کنترل کنم و خرید نکنم متاسفانه افسرده میشم:n28:
ستاره جان متاسفانه خرید نکردن = افسرده شدن
برای من هم همینطور هست. اصطلاح خرید درمانی رو که حتما شنیدی.واقعا خرید نکردن سخته.واقعا هم ادم رو افسرده میکنه.به هر حال این هم مثل خیلی چیزهای دیگه انتخابی هست. به نظرم باید یه راهی پیدا کنی که وقتی خرید نکردی افسردگی ناشی از اون رو درست کنه.یه جوری ذهنت از اون مسئله دور بشه
بعد یک دفعه همه چیز رو قطع نکن.مثلا اولویت بندی کن.چه چیزهایی رو خیلی دوست داری.چه چیزهایی رو کمتر دوست داری.چه چیزهایی رو لازم داری.چه چیزهایی رو لازم نداری.تا چند ماه اون چیزهایی که کم اهمیت ترین هستند و علاقه ی کمتری به اونها داری رو نخر....بعد اونهایی که میزان علاقه ات بیشتره و لزومش کمتره. اونها رو نخر....
تا اخر سر برسی به جایی که بتونی بیشتر لوازم لازم رو بخری.و غیر ضروری ها رو نخری
برای وسوسه نشدن هم میتونی یک مقدار از پولت رو بدی دست یک نفر برات نگه داره و تاکید کنی تحت هیچ شرایطی بهت نده خرج کنی.
hosseinf722
30-10-2016, 11:34
پس انداز کردن خیلی چیز خوبیه
من میخواستم از بانک وام بگیرم ولی بعد از حساب کتابایی که کردم دیدم واقعا آدم تا مجبورِ مجبور نشده نباید از بانک وام بگیره
کاری که کردم این بود که یه تومن از حقوقمو می ذارم کنار و بهش دست نمی زنم تا به قول معروف قطره قطره جمع گردد تا اگه نرخ رشد تورم بذاره وانگهی دریا شود
درسته یه دفعه پول نمی رسه دستم ولی با سودهای فضایی و دوره بازپرداخت بالا دو برابر اون پولو به بانک پس نمی دم
برای اینکار هم طبیعتا باید خرجمو کم می کردم که تا الان باهاش کنار اومدم
ایشالله وضع مملکت جوری بشه که بتونیم با پولی که درمیاریم آسایش نسبی داشته باشیم و کل فکر و ذکرمون مسائل اقتصادی و راه های درآوردن یه قرون بیشتر نباشه که از جنبه های دیگه زندگی غافل بشیم
MOHAMMAD_ASEMOONI
31-10-2016, 14:09
سلام بر همگی
بیشتر مردم اول خرج میکنند , اگر چیزی باقی موند پس انداز میکنند
شما اول پس انداز کنید , بقیه رو خرج ضروریات کنید
روشهای کارآمد برای پس انداز کردنِ ملیونها تومن در سال با صرفه جوئی در هزینه های زندگی و خودرو :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به عنوان اولین پست
سلام
من استارتر تاپیک هستم
متاسفانه مشکلم حل نشده بعد از گذشت یکسال و نیم...
و به تازگی هم یه وام گرفتم خورد خورد تا قرون اخرش رو خرج کردم
اگرچه الان عذاب وجدان دارم ولی کاری هم ازم برنمیاد
نتیجه اینکه بعضی خصلت ها هستند حتی اگر بخوای هم نمیتونی تغییرشون بدی...
hosseinf722
05-11-2016, 19:50
سلام
من استارتر تاپیک هستم
متاسفانه مشکلم حل نشده بعد از گذشت یکسال و نیم...
و به تازگی هم یه وام گرفتم خورد خورد تا قرون اخرش رو خرج کردم
اگرچه الان عذاب وجدان دارم ولی کاری هم ازم برنمیاد
نتیجه اینکه بعضی خصلت ها هستند حتی اگر بخوای هم نمیتونی تغییرشون بدی...
سلام
برای من جالبه اینجور پول خرج کردن
یعنی یه پول نسبتا قلمبه اومد دستتون بعد شروع کردین خورد خورد خرج کردن؟
تو ذهنم نمیگنجه این مدلی خرج کردن
البته جسارت نباشه به شما
از وقتی کارت بانکی اومد پول هم مجازی و بی ارزش شد. قبلا میخواستی چیز گرونی بخری باید یه ساک پول حمل میکردی و واست سخت بود این همه پولو بدی بره. اما الان از کارتت میکشن و متوجه نمیشی وقتی میفهمی که کارتت خالی شده
سلام
برای من جالبه اینجور پول خرج کردن
یعنی یه پول نسبتا قلمبه اومد دستتون بعد شروع کردین خورد خورد خرج کردن؟
تو ذهنم نمیگنجه این مدلی خرج کردن
البته جسارت نباشه به شما
خواهش میکنم...
نه واقعیته
دقیقا همینطوری ریز ریز رفت!
با خرید چیزایی که دوسشون دارم البته خرید افراطی
مثل ساعت و عطر و طلا
البته کاش بخش طلاش بیشتر بود حداقل میشد به دید سرمایه بهش نگاه کرد :دی
MOHAMMAD_ASEMOONI
06-11-2016, 06:47
سلام
این شعر معروف رو به یاد بیارید
ز دست دیده و دل هر دو فریاد , که هرچه دیده بینه دل کنه یاد
بسازم خنجری نیشش ز فولاد , زنم بر دیده تا دل گردد آزاد
چشم از دیدن سیر نمیشه , دل هم از پسندیدن و خواستن خسته نمیشه . این وسط فقط عقل هست که قدرت داره جلوی او دو تا رو بگیره تا طغیان نکنند و فرد رو به دردسر نندازند
یعنی چشم نگاه مىکنه , دل هم مىپسنده و میگه این رو مىخوام اما عقل هزینه رو سبک سنگین مىکنه , آینده رو مىبینه , عاقبت و پایان کار رو مىسنجه و اگر دید که معامله یک معامله ی زیان بار هست میگه نه این ضرر داره , به درد نمیخوره و باید ازش دوری کرد
اگر عقل سلطان بدن بشه و قدرت و سلطه و کنترول رو به دست بگیره اونوقت بدن از بسیاری از ضررها و خطرها دور میشه
اما اگر طمع و زیاده طلبی و حسادت و شهوت و غرور و تکبر و خشم و غضب سلطان بدن بشند اونوقت کار اون فرد تمومه حتی اگر باهوش ترین و ثروتمندترین و قدرتمندترین و مشهورترین و زیباترین و باشه و بالاترین مدرک و پست و مقام رو داشته باشه
=================================
موقع خرید اگر عقل قوی و تصمیم گیرنده باشه به دل میگه این چیزی که پسندیدی چقدر ضرورت داره داشتنش ؟ اگر نخریمش چی میشه ؟ چه مشکلی پیش میاد ؟ آیا اصلاً ارزش خریدن داره ؟ سودِ خریدنش بیشتره یا سود نخریدنش ؟ آیا بعد از مدتی به خطر و ضرری دچار نمیشیم ؟
در اغلب اوقات به این نتیجه میرسیم که خریدش اشتباهه و فقط هدف جلب توجه و فخر فروشی و چشم هم چشمی و لذتی گذرا و بدون منفعتِ قابل توجه هست و از خرید منصرف میشیم اون هم با رضایت کامل نه با اکراه و اندوه
farshad.88
06-11-2016, 10:38
منم خیلی وقته میخوام پس انداز کنم اما همیشه چیز زیادی باقی نمیمونه. مخصوصا الان که تصمیم به ازدواج گرفتم و برای مراسم دچار کمبود منابع هم شده ام
به نظرم وقتی وظیفه یک فرد خرج کردنه نمیتونه زیاد روی پس انداز کردن مانور بده. مگر اینکه درآمد خیلی بالاتر از خرج ها باشه.توی این مورد بیشتر مرد ها رو شامل میشه. خانم ها شرایط بهتری برای پس انداز دارن
من بعد از مراسم ازدواجم میخوام پس انداز کردن رو توی خرج ها قرار بدم. یعنی یک قسمتی از خرج های ماهیانه رو به عنوان پس انداز قرار بدم. بیمه زندگی ( سرمایه ) که الان تقریبا اکثر شرکت های بیمه ارائه میدن به نظرم میتونه کمک خوبی باشه. چون اینجوری میدونی که باید هر سال یک مقدار رو به عنوان حق بیمه پرداخت کنی. طبق برنامه شرکت های بیمه بعد از 15-20 سال پولی که بهمون میدن واقعا خوبه. مثلا 3 میلیارد تومان بعد از 20 سال.با پرداخت ماهیانه 70 تومان ( که البته هر سال مقدار پرداختی بیشتر میشه )
Masoud-2014
06-11-2016, 10:52
منم خیلی وقته میخوام پس انداز کنم اما همیشه چیز زیادی باقی نمیمونه. مخصوصا الان که تصمیم به ازدواج گرفتم و برای مراسم دچار کمبود منابع هم شده ام
به نظرم وقتی وظیفه یک فرد خرج کردنه نمیتونه زیاد روی پس انداز کردن مانور بده. مگر اینکه درآمد خیلی بالاتر از خرج ها باشه.توی این مورد بیشتر مرد ها رو شامل میشه. خانم ها شرایط بهتری برای پس انداز دارن
من بعد از مراسم ازدواجم میخوام پس انداز کردن رو توی خرج ها قرار بدم. یعنی یک قسمتی از خرج های ماهیانه رو به عنوان پس انداز قرار بدم. بیمه زندگی ( سرمایه ) که الان تقریبا اکثر شرکت های بیمه ارائه میدن به نظرم میتونه کمک خوبی باشه. چون اینجوری میدونی که باید هر سال یک مقدار رو به عنوان حق بیمه پرداخت کنی. طبق برنامه شرکت های بیمه بعد از 15-20 سال پولی که بهمون میدن واقعا خوبه. مثلا 3 میلیارد تومان بعد از 20 سال.با پرداخت ماهیانه 70 تومان ( که البته هر سال مقدار پرداختی بیشتر میشه )
کدوم بیمه بعد 20 سال 3 میلیارد میده؟ راسته؟
farshad.88
06-11-2016, 12:43
دقیق یادم نیست یا 20 سال بود یا 30 سال. چند ماه قبل بازاریاب یکی از بیمه ها ( اقتصاد نوین ) اومد شرکتی که توش کار میکنم و فقط برای همین بیمه تبلیغ کرد. یه جدولی هم داشت که مقدار پرداخت حق بیمه هر سال و سودی که طی آون سال دریافت میکنیم رو نوشته بود. اولش حق بیمه ماهی 60 تومان بود. سال بعد 70 تومان. 5 سال بعد 100 و خورده ای و همینجوری زیاد میشد
باید بیمه ها با سابقه و شناخته شده رو انتخاب کنیم.بیمه جدیدی نیست. یادمه 15 سال پیش هم بیمه البرز و آسیا توی تلویزیون این بیمه رو تبلیغ میکردن
اینکه راسته یا نه منظورتون پرداخت اون 3 میلیارده ؟ خب اول که قرارداد میبندیم واسه 30 سال ولی میتونیم هر زمان که دلمون خواست سود رو برداریم و قرارداد رو تموم کنیم. دقیقا مثل بانک ها. اما اینجا وقتی با فلا درصد سود قرارداد بسته میشه تا اخر با همون درصد محاسبه میشه و مثل بانک ها با سود سالیانه کم و زیاد نمیشه. اینجا چون یه حالت اجبار داره برامون و میخواهیم پس انداز کنیم به نظرم بهتر از بانک باشه. پولی که توی بانک باشه آدم وسوسه میشه یا مجبور میشه واسه کاری برداشتش کنه
هنوز کسی رو ندیدم که 20 سال قراردادش تموم شده باشه و پول پس گرفته باشه. البته اونی که 20 سال قبل قرارداد بسته فکر کنم قرار بوده نهایتا 100-200 میلیون گیرش بیاد ( 100-200 میلیون اون موقع یعنی بیل گیتس بودن !! )
بهتره خودتون به یکی از بیمه ها برین و جریانش رو براتون توضیح بدن. من فقط خواستم یکی از راه های پس انداز رو گفته باشم
hosseinf722
06-11-2016, 15:20
خواهش میکنم...
نه واقعیته
دقیقا همینطوری ریز ریز رفت!
با خرید چیزایی که دوسشون دارم البته خرید افراطی
مثل ساعت و عطر و طلا
البته کاش بخش طلاش بیشتر بود حداقل میشد به دید سرمایه بهش نگاه کرد :دی
من برعکس شمام
چه پول کم بیاد دستم چه پول زیاد، خیلی برام سخته خرج کردنش
فقط یه استثنا دارم که، خریدن هدیه برای یه شخص خاصه که اونم خیلی پیش نمیاد
اگه اسم الکی نذاریم روش که اقتصادی ام یا می تونم پس انداز کنم یا...... ، حقیقتش اینه که آدم خسیسی ام
academyservat
11-12-2016, 01:34
دوست خوبم اون روشی که احتمالا در خاطرتون نیست و روشی برای پس انداز کردن وپول درآوردنه اسم روش 80/20 هستش.
معنی این روش اینه که شما توی یک ماه باید تمام چیز هایی که می خرید و تمام پول در می آورید و تمام پولی که جرج می کنید رو بنویسید. در مرحله بعد ببینید کدام یک از چیز هایی که برای اون پول خرج کردید 80 درصد ضروری بوده و بیست درصد بی اهمیت و همینطور ببینید کدام یک از موارد هم 20 درصد با اهمیت بوده و 80 درصد بی اهمیت. با دونستن این روش و آگاهی از موارد پر اهمیت وکم اهمیته دخل و خرج ، شما می تونید ماهانه 20 الی 35 درصد درآمد خودتون رو پس انداز کنید.
برای پول درآوردن و ازدیاد منابع مالی و درآمد هم باید راه هایی برای کسب درآمد رو پیدا کنید که 80 درصد بیشتر به نیاز مردم ربط داره و خدمات ارائه میده و 20 درصد هم دانش شما به اون حوزه نمیخوره ، و یا 20 درصد به دانش شما می خوره و 80 درصد توی نیاز مردم نیست.
البته اسم دیگر این قانون پارتو است.
موفق باشید
ali.1963
14-01-2017, 22:00
دوست خوبم بهت پیشنهاد میکنم قانون پارتو رو مطالعه کنی چون هم راه های خوبی برای پس انداز پول پیشنهاد میده و هم بهترین راه ها برای افزایش درآمد
Iloveu-ALL
03-09-2017, 14:19
تا جایی که راه داره قید دوستان تون رو بزنید. دوستای خوب نه ،
منظور اونایی که موقعی که پول زیاد نداری یا شرایط بدی هستی کنار تون نیستن خوب البته موضوع طبیعی شاید باشه؟ هه خدا نکنه اما اگه دست خوب تون هم ولخرج یا پولدار هست اونم بهش بگید که نمیتونید خرج کنید
قدر جیبتون رو بدونید صرف مسائل با اهمیت تر خرج باید بشه
اگه در آمد کمی هم دارید بازم میشه جمع کرد اگه خرج تون بالا نباشه ؛
برنامه ریزی برای پس انداز واسه پسر ها ی مجرد اسون تره تقریبا
اگه سرسخت باشید یعنی یک روزه نرید خودتون و جیبتون رو خالی کنید .
مثلا یک روز در میون بذارید کنار
محاسبه کنید چقدر خرج روزانتون ه و از کجا ها میتونید بزنید ... انشالا که میتونید.
زندگی بعضی وقت ها لنگ یک تومان دو تومان میمونید حتی بستنی هم نمیتونی بخرید در حالی یک روزی یک عالمه پول داشتید ... جمع کنید مثلا سر 20 - 30 یک ماشین بخرید حداقل سرمایه میشه هر چند ارزشش کم شه
بانک هست به جای بانک میتونید صندوق های خانگی که اشنا و فامیل میذارن شرکت کنید یا هر نوع سرمایه گذاری دیگه ... مثل حافظه گوشی میمونه اگه فکری به حالش نکنید حتما پر خواهد شد. و بدون نظم خاصی
مهم ترین دلیل یک همون لنگ یک بستنی نبودن هست و دو اعتماد به نفس هست . :n16::n28:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.