PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : همین الان دوست داشتی چی داشته باشی که نداری؟!

صفحه ها : 1 [2]

ardeshir n
13-10-2016, 13:27
/////////// یه کار درست و حسابی ...............
دغدغه‌ی همه‌ی جوونای امروز :)

Sent from my K00E using Tapatalk

ardeshir n
13-10-2016, 13:28
ASUS ZENFONE 3 DELUXE

hosseinf722
13-10-2016, 15:17
یه ایده ی خوب برای این که برم بیمارستان بستری بشم بدونه این که کسی شک کنه مشکلی ندارم و عمدا می خوام برم

banii
13-10-2016, 23:43
این گلودرد لعنتیم خوب میشد:n27:

amomohsen
14-10-2016, 00:06
این گلودرد لعنتیم خوب میشد:n27:
اب نمک قرقره کن انشاءالله خوب میشی

ardeshir n
14-10-2016, 00:14
پیش دکتر برن بهتره :/

banii
14-10-2016, 12:11

پیش دکتر برن بهتره :/

ای بابا... من کل این راه ها رو رفتم...
هفته پیش 3 تا پینی سیلین زدم+6تا قرص آزیترومایسین + قرص های سرماخوردگی و قرص جوشان و ....
نمیدونم این چه مرضیه که خوب نمیشه پارسال هم سرماخوردگی هام همین مدل بود ... نکنه بیماری دیگه دارم خودم خبر ندارم؟...

ardeshir n
14-10-2016, 13:00
ای بابا... من کل این راه ها رو رفتم...
هفته پیش 3 تا پینی سیلین زدم+6تا قرص آزیترومایسین + قرص های سرماخوردگی و قرص جوشان و ....
نمیدونم این چه مرضیه که خوب نمیشه پارسال هم سرماخوردگی هام همین مدل بود ... نکنه بیماری دیگه دارم خودم خبر ندارم؟...
والله وضعتون خیلی بدتر از ما نیست که :)
عفونت سینوس+سوزش و خارش و عفونت چشم+درد قفسه‌ی سینه+کمی تنگی نفس و سرفه و عطسه همراه سوزش و درد گلو+سر درد.
خدمات پس از فروش هم داره :)

sasan.69
14-10-2016, 13:03
تازه سربازیم تموم شده...

دوس دارم کار درست حسابی پیدا کنم و دل خوشی و انگیزه داشته باشم

amomohsen
14-10-2016, 14:01
عفونت سینوس+سوزش و خارش و عفونت چشم+درد قفسه‌ی سینه+کمی تنگی نفس و سرفه و عطسه همراه سوزش و درد گلو+سر درد.

خدا به همه مریضا شفای عاجل عطا بفرماییه و همین طور بیمار مورد نظر من

hamid3369
15-10-2016, 10:11
خواب یه نفرو ببینم که امکان پذیر نیست

سعید سیستم
15-10-2016, 14:20
دوست داشتم زن میداشتم :n14::n28::n30:

sarinaj
15-10-2016, 19:13
دوست می دارم یه 206 قرمز داشته باشم

alinajafian81
15-10-2016, 19:50

این بیماری درمان نداره دنبالش نرو من از اول پاییز تا آخر زمستون سرما میخورم و بعدش خودش خوب میشه

banii
15-10-2016, 21:41
دوست داشتم یک شخصیت بزرگ و مقتدر مثل بزرگ آقا (سریال شهرزاد) توی زندگی واقعیم از نزدیکانم میبود. مثلا من جای حشمت بودم.
اصلا چنین شخصیتی که حتی یک اپیلیسون شبیه باشه توی دور و بریام نمیبینم اما خب خیالی هم نیست قسمت ما این بوده که خودمون بشیم بزرگ آقا و نسل های بعدی از وجودمون فیض ببرند! :n26:

از نظر مالی که خب البته قابل انکار نیست
اما بیشتر از نظر جنبه ی روحی و فکری مریدش شدم.
بعضی از قسمتای سریال حرفای بزرگ آقا آویز گوشم شد... گاهی اوقات دوباره و دوباره ها میرم اون قسمتا رو میبینم...
شاه دیالوگهاشم زمانایی بود که با دخترش حرف میزد اونجا که گفت کارد تو جیگرم بود سیلی توی صورتم زدم تا رقیبم نفهمه درد میکشم و ...
یکی دوجا هم قسمتایی که با شهرزاد حرف میزد خدا بود ... اونجا که گفت اگه من 40 سال دیرتر به دنیا میومدم توی همین شهر... یا اونجا که گفت خیال نکن توی این دنیا فقط تویی که دلت شکسته خیلی مونده تا این حرفا رو بفهمی شاید اون روز من دیگه توی این دنیا نباشم ...
یا جاییکه به نصرت گفت کائنات تشنه ی خونه گاهی اما نه خون مظلوم و بی گناه که روت قی کنه ؛ زمین رو باید سرخ کرد از خون اشقیا... یا صحنه که گفت حشمت نمیخوام برم خونه برو یک کافه مافه ای که واز باشه.... جاییکه به تیموری گفت تیمــــوری یک سیگار برام روشن کن (برداشت من اونجا این بود که با توجه به این که رکب خورده بود خواست یک قسمت از خودشو بکشه چون به طعمه هاش هم همین تیکه رو مینداخت) جاییکه به قباد گفت برو برو بیرون یک سیگار بکش... یا قسمتی که به قباد میگفت شهرزاد و طلاق بده ... یک کلوم... همونی که گفتم ... تمام... صحبت نباشه و... جاهاییکه از زن برادرش تعریف میکرد و میگفت اگه مثل برگ گل پاک نبود به دیوان سالار بودن تو (قباد) شک میکردم! :38:
جاهاییکه میگفت که توی مرام بزرگ آقا نیست... یا روا نیست ...
طبع شعرش...
بغض و اندوه درونیش
غرورش
و بسیاری دیگه از حرفا و رفتاراش ...
کلا بزرگ فوق العاده بود. سریال یا فیلم ایرانی تا حالا از هیچ شخصیتی به این حد خوشم نیامده بود.

این بیماری درمان نداره دنبالش نرو من از اول پاییز تا آخر زمستون سرما میخورم و بعدش خودش خوب میشه

وای چه بد... خدا به دادتون برسه واقعا...
مادر من هم متاسفانه چند سالیه کمابیش همینجوری میشه .... البته بعید نیست با توضیحاتی که صفحه پیش گفتم خودم هم مبتلا شده باشم ...

ardeshir n
18-10-2016, 14:32
سلام.
بیماری ویزینگه :)
چشمام هم به شدت واگیر دارن!
تنگی نفس و... هم برا همونه.

banii
18-10-2016, 22:51
امشب از ته دل آه عمیقی کشیدم که خدایا لطف کن و منو از این دنیا ببر...

mehdi1057
20-10-2016, 01:10
پوووووووووووووووول

hosseinf722
20-10-2016, 16:29
یه سوله چهارصد پونصد متری یا یه خونه خارج شهر با چهار پنج تا اتاق

banii
30-10-2016, 01:30
سفر به اقصا نقاط اروپا و آمریکای شمالی از الان تا اوایل تابستان و لذت بردن از پاییز زمستان و بهار

چون کشور خودمون که بجز دود و دم هواش چیزی نداره حالا مگه بعضی جاهاش آب و هوا خوب باشه اما هوای اون بر چیز دیگریست...

Ali_RNT
02-11-2016, 00:51
۱. بگن مدرک مهم نیست منم درسو ول کنم برم بچسبم به شغلم
۲. یه پولی گیرم بیاد یه لابراتور کامپیوتر اختصاصی مدرن داشته باشم.
۳. یه بارم شده lucid dreaming رو تجربه کنم

شاید براتون عجیب باشه ولی بیشترین پولو هم بهم بدین آدم تجمل گرایی نیستم فقط به فکر پیشرفت علمیم و داشتن یه زندگی سالم و پاک.

Sent from my GT-I8200 using Tapatalk

banii
02-11-2016, 01:24
برگشتن گذشته ها و جوانی و سالهای پیش و... که ممکن نیست اگر همین امشب سرمو بگذارم و دیگه فردا پا نشم فکر کنم کلا راحت میشم ...

hosseinf722
25-12-2016, 14:13
یه بیوک بی 3 تمیز
حالا اگه کوپه هم نشد اشکال نداره :n01:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

sasan.69
25-12-2016, 14:22
دل خوش...
:n03:

J@viD
25-12-2016, 14:32

شاید براتون عجیب باشه ولی بیشترین پولو هم بهم بدین آدم تجمل گرایی نیستم فقط به فکر پیشرفت علمیم و داشتن یه زندگی سالم و پاک.

1.مدرک مهم نیست برو بچسب به شغلت.
2.کاری از دست من بر نمیاد متاسفم :n02:.
3.شبا قبل از خواب برو باشگاه یا کار فیزیکی سنگین انجام بده بعد که از شدت خستگی خوابت میومد برو تو تخت و سعی کن نخوابی.

bas ali
25-12-2016, 17:27
برم توی دل طبیعت کوهنوردی ، دور از انسانها

حیزون
25-12-2016, 20:04

meisam317
28-12-2016, 13:09

1.همون شغلی که دنبالش هستی رو از کوچکترین کارها شروع بکن نتیجه خوبی گیرت میاد بتدریج و تا زمانی که مدرک بگیری هر زوز سعی کن حداقل نیم ساعت راجبش فکر کنی یاد بگیری و.....
2. متوجه نشدم ولی خیلی ها اینی که تو داری رو رو اگه صحبت بکنی ساعی یا روزی اجاره میدن یا برو اونجا کار کن ساعتی یا روزی
3 . مخای گروه تلگرام عالی راجب این مورد معرفی بکنم . سایتهای فارسی و انگلیسی خوبی هم میشناسم . یه قرص واسه آلزایمری ها به اسم گالانتامین هست شب 3-4 ساعت بخواب بعد این قرص بخور تضمین می کنم lucid dream رویابین آگاهانه یا خواب آگاهی رو تجربه بکنی

meisam317
28-12-2016, 13:25
سفر به اقصا نقاط اروپا و آمریکای شمالی از الان تا اوایل تابستان و لذت بردن از پاییز زمستان و بهار

چون کشور خودمون که بجز دود و دم هواش چیزی نداره حالا مگه بعضی جاهاش آب و هوا خوب باشه اما هوای اون بر چیز دیگریست...

Backpacing-hithikingسفرارزان-سفررایگان سرچ کن مطالب فوق العاده ای میبینی . سایت kojaro - Gerdali ,... بخون

خواب یه نفرو ببینم که امکان پذیر نیست

پست بالای من شماره 3 منو بخون . تو اینترنت سرچ کن : رویابینی آگاهانه - خواب آگاهی - Lucid Dream

sasan.69
28-12-2016, 13:38
بيکار نباشم

hosseinf722
01-01-2017, 13:06
ماشین زمان؛ که باهاش برگردم به عقب و اشتباهاتو درست کنم.

sasan.69
01-01-2017, 13:07
پول و دل خوش

Reza Azimy_RW
02-01-2017, 05:14
اول مرگ بعد اگه نشد یه خونه مدرن تو یه منظره فوق العاده و دور از زندگی با سرمایه کلفت . یه شاتگان هم اگه بدین ممنون اونجا جنگله یه موقه لازم میشه :دی

m.mohammadi2321
02-01-2017, 07:41
مهشيد...

Sent from my iPhone using Tapatalk

banii
02-01-2017, 11:52
emily addison+peta jensen

حیزون
08-01-2017, 09:38
عکس های مربوط به خودروی clk gtr مرسدس بنز - amg ، محصول 1999 آلمان که مکلارن f1 رو در مسابقات لمانز شکست داد ..

- - - Updated - - -

حیزون
08-01-2017, 09:44

Mehrshad-msv
20-01-2017, 14:58
بستنی کیم:n27:

donkeyoxte
20-01-2017, 15:29
emily addison+peta jensen

:n02::n02:
:n10:Lana Rhoades

شروین 4
07-02-2017, 19:57
دوست داشتم روزی 100 هزار تومن پول تو جیبی می گرفتم . هر روز تاکسی دربست میگرفتم میرفتم بالاشهر نیاوران قیطریه دم یه مغازه شاخ و باکلاس یه چیزی میخوردم و برمیگشتم خونه.

banii
10-02-2017, 03:27
بابای سگ پول و پر نفوذ

soosisasa
27-02-2017, 14:29
ماشین خوب مثل مازراتی !

امید رض
25-05-2017, 21:21
بلیت سفر به نیجریه

banii
26-05-2017, 21:17
یک برنامه ی مسافرت 3ماهه برای تابستان

1ماهش ایران (شمال/شیراز/کردستان)

2ماهش خارج از ایران (ارمنستان/گرجستان/ترکیه/یونان/هلند/اسپانیا/ایتالیا/فرانسه/برزیل)

shangil
26-05-2017, 21:21
هیچی!
......

رومنس
26-05-2017, 21:40
سلامتی پدرم که سرطان داره

tajrobenik
29-05-2017, 23:27
.............زندگی.... و نه زنده بودن.........../

green-mind
01-07-2017, 20:22
دوست داشتم ی ماشین پرنده داشتم از اینجا همین الان پرواز میکردم پیش رفیقم
یکم میخندیدیم یکم خل و چل بازی یکم گردش یکم درددل یکم امید
خیلی خسته م . . .

- - - Updated - - -

دوست داشتم ی ماشین پرنده داشتم از اینجا همین الان پرواز میکردم پیش رفیقم
یکم میخندیدیم یکم خل و چل بازی یکم گردش یکم درددل یکم امید
خیلی خسته م . . .

Zachyrock
01-07-2017, 20:27
استخدام شدن بعد از این همه درس خوندن و صبر !!!!!!

ardeshir n
01-07-2017, 22:16
ZenFone AR

حیزون
01-07-2017, 23:13
مرسدس آ ام گ - سی ال کی جی تی آر محصول 1999

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ciXSxbInAiLCJ0aHVtYiIsIjYwMHgzNTQjIl0sWyJwIiwiZW5j b2RlIiwianBnIiwiLXN0cmlwIC1xdWFsaXR5IDgwIC1pbnRlcm xhY2UgUGxhbmUiXV0/mercedes-benz-clk-gtr.jpg?sha=3043ad370ebf27ae

توپ ترین ماشین دنیا - این همه ** مغز شمال تهران مازراتی وارد میکنند ! یه نفر سلیقه نداره این ماشین ناز رو بخره ، سلطان برونئی بیشتر سلیقه داره

حیزون
01-07-2017, 23:23
سی ال کی جی تی آر در ، دبی !

عرب ها هم به زیبایی منحصر به فرد و تاریخی بودن این خودرو پی بردن اون وقت ایرانی ها فقط رفیق های ایتالیایی شون ، مازراتی و بعضا لامبورگینی میکنن تو پاچه شون

Room66
02-07-2017, 00:18
شبا راحت خوابم ببره.

sasan.69
02-07-2017, 00:33
شب تولدمه، دوس داشتم زنده نباشم

asgharpalang
10-07-2017, 20:27
کل آرزوم اینه 20 تومن پول داشتم کافی نتی خودمو راه مینداختم

shangil
10-07-2017, 21:01
شبا راحت خوابم ببره.

ای گفتی
چرا نمیبره؟

حیزون
10-07-2017, 21:39
یک شعر زیبا ، نو و آهنگ که روح آدم را تسکین بده

مثل این

در آخر زندگی
تو به من ملحق شدی
و داغی را بر من نهادی
در آخر زندگی
از تو چه میماند ؟
وقتی در دام دروغ گرفتار میشوی

مثل یک مرد سیاه پوست
که با کامپیوتر بازی میکند
تا درد نفهمی اش را تسکین دهد
او دوباره و دوباره بازی را تکرار میکند
چون دستش از خانم های سفید پوست کوتاه است

برگرفته از خواننده فقید افرا حزه ، خواننده عبری عرب یمنی

enimonte
10-07-2017, 21:48
یکی که خیلی وقته دیگه مال من نیست.[emoji17]

Sent from my SM-T355 using Tapatalk

hamid3369
07-09-2017, 20:13
دوست دارم ولی مگه تو خواب اونم که امکان نداره:n35: دنیا خیلی نامرده

poorya_2
07-09-2017, 20:46
یه جای دنج و خلوت ، دور از آدما :n37:

ardeshir n
07-09-2017, 20:57
یه ضد حال :)
شتر در خواب بیند پنبه دانه،گهی هف هف خورد گه دانه دانه

Sent from my ASUS using Tapatalk

hamid3369
08-09-2017, 23:34
دوست میخوام که متاسفانه ندارم حالم گرفته شده میخوام یه ادم حسابی دوستم باشه نیست خدا تنهایی حالمو گرفته:n28:

aryamehr1368
04-09-2018, 09:06
یک مملکت خوب

shaahani
04-09-2018, 16:25
یه زمانی صد ملیون بود میتونستم بخرم ، خنگ بازی کردم پولم رو ریختم تو پدیده زیاد شه
الان شده یک ملیارد و چهارصد ملیون دیگه نمیتونم بخرمش

اما بلاخره میخرمش تو منطقه آزاد :n24:

hamid3369
06-09-2018, 21:08
سلامتی مادرم
نظم و امنیت و عدالت

hamid3369
06-09-2018, 21:09
پول به اندازه کافی و تحصیل همیشگی

siava5h
08-09-2018, 11:29
یک آرزو...

hamid3369
08-09-2018, 14:32
خواسته من اینه وقتی حرف حق تو فرم بزنی بهت میگن بچه تازه به دوران رسیده و هر وقت استدلال بیاری میگن باز انیشتین اومد پشیمونم واقعا چرا وقتمو برای بعضی ها هدر دادم طرف اومده خدا رو نقض کنه وه استدلالی حالیش میشه

shaahani
09-09-2018, 03:22
تجربه من اینه وقتی حرف حق تو فرم بزنی بهت میگن بچه تازه به دوران رسیده و هر وقت استدلال بیاری میگن باز انیشتین اومد پشیمونم واقعا چرا وقتمو برای بعضی ها هدر دادم طرف اومده خدا رو نقض کنه وه استدلالی حالیش میشه
سلام و ارادت مندم
هدر نده حمید جون :n16:
ما مسئول فکر کردن و استدلال کردن دیگران نیستیم .
چه شمایی که فکر میکنی طرف مقابلت یکی مثل من نه مغز داره و نه استدلال ، هیچی هم نه از زندگی حالیش شده و نه حتی تونسته خودش رو بفهمه و درک کنه .
چه منی که ممکنه فکر کنم ، تفکر ، دانش و استدلال های شما اشتباه هستن .

هیچ دلیلی نداره اینجا برای همدیگه وقت زیادی بگذاریم یا مخصوصا اینکه بخوایم هم دیگه رو متقاعد بکنیم .

شما نوع استدلال و فکرت رو میگی ، اگه من آدم منطقی باشم و بنظرم بیاد دانش ، تفکر و استدلال هام اشتباه هستن ؛ همین یک اشاره کردن شما و بیان نظرتون بصورت اولیه و سربسته برای من کافی خواهد بود ، و اگر غیر منطقی باشم
مثل شکافت هسته ای هم برای من موضوع رو باز کنی ، باز تفاوتی نخواهد .

برای منم همینه ، یعنی فقط خواستم اندکی از اندیشه و استدلالم بنویسم نه چیزی بیشتر .
اینجا بجز من و شما خواننده های زیادی وجود داره و طبیعی هست که ممکنه تحقیق کردن و یا دانستن نظرات مخالف همدیگه براشون جالب باشه .
پس به اینم دقت کنید که من و شما فقط مطرح نیستیم و ممکنه سرنخ هایی که هر کدام از ما در دیدگاه های مخالف هم گذاشتیم برای بعضی مفید باشه ؛ همین .

بنابراین اصلا فکر نکن که وقتت رو تلف کردی ، یا صرف کار بی موردی کردی ....
از اینکه با من یا دیگر دوستان که نظرات مخالف شما دارن بحث و گفتگو کردی ، بسیار خوشحالم و اینکه وقتت رو واسه ما گذاشتی برای من به شخصه افتخاره و ازت نهایت تشکر رو دارم .

اگه یک درصد از گفته های من ، مخالفت من و جواب هایی که بهتون دادم ، یا دیگر دوستان دادن
دلخور و ناراحت شدین ، صمیمانه و از ته قلبم از طرف خودم و دوستان ، از شما عذر خواهی میکنم و امیدوارم که اگه اینطور بوده منو ببخشید :n12::n12::n12::n12:
باور کنید که اصلا هدف به هیچ عنوان توهین به شخصیت محترم شما نبوده و اگه سخنی گفته شد که بنظرتون اهانت آمیز بوده ، اصلا به خودتون نگیرید .
این سخنان فقط و فقط نسبت به یک ایده و نظر داده شده .

نظرات انسان ها در طول زندگیشون ممکنه دستخوش تغییرات بشن ،
اصلا بحث و گفتگو برای همین هست که عقیده و نظرات مختلف به شدید ترین نحو ممکن مورد انتقاد قرار بگیرن و یا حتی اصلا بهشون توهین بشه .
چون انسانها برای سنجشگری و سنجش عیار نظرات ، نیاز به حمله به عقاید و نظرات مختلف دارند .

اگه در تاپیک هایی به عقاید و نظرات من توهین شد به هیچ عنوان ، به هیچ عنوان و به هیچ عنوان از این توهین ها ناراحت نشدم و نخواهم شد.
من شخصیت خودم رو جدای از نظرات و عقاید خودم میدونم ، چون عقاید به چالش کشیده میشن و هر روز ممکنه دچار تغییر بشن .
توهین به عقاید ، رسم نرمال گفتمان و تمدن هست ، برای پیشرفت انسان ها و تمدن نیاز هست .

اما سر سوزنی توهین به شخصیت فردی و اجتماعی مورد قبول نیست و اگه این اتفاق بیفته انسان ها از خطوت قرمز تمدن و فرهنگ عبور کرده اند .
خوشبختانه من چنین چیزی رو مشاهده نکردم در تمام گفتمان های داغ و جالبی که داشتیم .

این ها رو دو چیز متفاوت از یکدیگه بدونید ،
اگه حمله استدلالی ای صورت گرفت فقط و فقط به یک ایده و نظر بود و نه شخصیت بسیار محترم جناب عالی .
و هر آنچه که دوستان در مخالفت با من گفتن در حمله به نظرات و عقاید من بود . هیچ موضوع شخصی و توهین شخصی وجود نداشت.

من موضوع رو شخصی نکردم و اصلا هم از به چالش کشیدن و توهین به نظراتم ناراحت نمیشم .
خوشحال میشم که شما هم مثل من ، از انتقاد هایی که گاهی ممکن است تند باشد ، ناراحت نشوید .

شخصیت شما بسیار برای من قابل احترامه ، جدای از هر عقیده و نظری که دارید ،
شما یک انسان با شخصیت هستید ، بسیار دوستون دارم و براتون بهترین ها رو آرزو میکنم :n16::n16::n12:

نیازی نیست که برای من یا امثال من وقت زیادی رو بگذارین ، همین مقدار که نظرات خودتون رو بیان میکنید ، اقتخار دادین ، منت بر سر ما گذاشتین و ازتون سپاسگزارم.

sms11
09-09-2018, 07:58
برای همیشه از ایران برم. برم و پشت سرمو نگاه نکنم. جوری که انگار هیچ وقت اینجا بدنیا نیومدم و همچین کشوری رو نمیشناسم

hamid3369
09-09-2018, 09:32
سلام و ارادت مندم
هدر نده حمید جون :n16:
ما مسئول فکر کردن و استدلال کردن دیگران نیستیم .
چه شمایی که فکر میکنی طرف مقابلت یکی مثل من نه مغز داره و نه استدلال ، هیچی هم نه از زندگی حالیش شده و نه حتی تونسته خودش رو بفهمه و درک کنه .
چه منی که ممکنه فکر کنم ، تفکر ، دانش و استدلال های شما اشتباه هستن .

هیچ دلیلی نداره اینجا برای همدیگه وقت زیادی بگذاریم یا مخصوصا اینکه بخوایم هم دیگه رو متقاعد بکنیم .

شما نوع استدلال و فکرت رو میگی ، اگه من آدم منطقی باشم و بنظرم بیاد دانش ، تفکر و استدلال هام اشتباه هستن ؛ همین یک اشاره کردن شما و بیان نظرتون بصورت اولیه و سربسته برای من کافی خواهد بود ، و اگر غیر منطقی باشم
مثل شکافت هسته ای هم برای من موضوع رو باز کنی ، باز تفاوتی نخواهد .

برای منم همینه ، یعنی فقط خواستم اندکی از اندیشه و استدلالم بنویسم نه چیزی بیشتر .
اینجا بجز من و شما خواننده های زیادی وجود داره و طبیعی هست که ممکنه تحقیق کردن و یا دانستن نظرات مخالف همدیگه براشون جالب باشه .
پس به اینم دقت کنید که من و شما فقط مطرح نیستیم و ممکنه سرنخ هایی که هر کدام از ما در دیدگاه های مخالف هم گذاشتیم برای بعضی مفید باشه ؛ همین .

بنابراین اصلا فکر نکن که وقتت رو تلف کردی ، یا صرف کار بی موردی کردی ....
از اینکه با من یا دیگر دوستان که نظرات مخالف شما دارن بحث و گفتگو کردی ، بسیار خوشحالم و اینکه وقتت رو واسه ما گذاشتی برای من به شخصه افتخاره و ازت نهایت تشکر رو دارم .

اگه یک درصد از گفته های من ، مخالفت من و جواب هایی که بهتون دادم ، یا دیگر دوستان دادن
دلخور و ناراحت شدین ، صمیمانه و از ته قلبم از طرف خودم و دوستان ، از شما عذر خواهی میکنم و امیدوارم که اگه اینطور بوده منو ببخشید :n12::n12::n12::n12:
باور کنید که اصلا هدف به هیچ عنوان توهین به شخصیت محترم شما نبوده و اگه سخنی گفته شد که بنظرتون اهانت آمیز بوده ، اصلا به خودتون نگیرید .
این سخنان فقط و فقط نسبت به یک ایده و نظر داده شده .

نظرات انسان ها در طول زندگیشون ممکنه دستخوش تغییرات بشن ،
اصلا بحث و گفتگو برای همین هست که عقیده و نظرات مختلف به شدید ترین نحو ممکن مورد انتقاد قرار بگیرن و یا حتی اصلا بهشون توهین بشه .
چون انسانها برای سنجشگری و سنجش عیار نظرات ، نیاز به حمله به عقاید و نظرات مختلف دارند .

اگه در تاپیک هایی به عقاید و نظرات من توهین شد به هیچ عنوان ، به هیچ عنوان و به هیچ عنوان از این توهین ها ناراحت نشدم و نخواهم شد.
من شخصیت خودم رو جدای از نظرات و عقاید خودم میدونم ، چون عقاید به چالش کشیده میشن و هر روز ممکنه دچار تغییر بشن .
توهین به عقاید ، رسم نرمال گفتمان و تمدن هست ، برای پیشرفت انسان ها و تمدن نیاز هست .

اما سر سوزنی توهین به شخصیت فردی و اجتماعی مورد قبول نیست و اگه این اتفاق بیفته انسان ها از خطوت قرمز تمدن و فرهنگ عبور کرده اند .
خوشبختانه من چنین چیزی رو مشاهده نکردم در تمام گفتمان های داغ و جالبی که داشتیم .

این ها رو دو چیز متفاوت از یکدیگه بدونید ،
اگه حمله استدلالی ای صورت گرفت فقط و فقط به یک ایده و نظر بود و نه شخصیت بسیار محترم جناب عالی .
و هر آنچه که دوستان در مخالفت با من گفتن در حمله به نظرات و عقاید من بود . هیچ موضوع شخصی و توهین شخصی وجود نداشت.

من موضوع رو شخصی نکردم و اصلا هم از به چالش کشیدن و توهین به نظراتم ناراحت نمیشم .
خوشحال میشم که شما هم مثل من ، از انتقاد هایی که گاهی ممکن است تند باشد ، ناراحت نشوید .

شخصیت شما بسیار برای من قابل احترامه ، جدای از هر عقیده و نظری که دارید ،
شما یک انسان با شخصیت هستید ، بسیار دوستون دارم و براتون بهترین ها رو آرزو میکنم :n16::n16::n12:

نیازی نیست که برای من یا امثال من وقت زیادی رو بگذارین ، همین مقدار که نظرات خودتون رو بیان میکنید ، اقتخار دادین ، منت بر سر ما گذاشتین و ازتون سپاسگزارم.

عزیز خدا ازتون راضی باشه :n16:شما تاج سرمی

shaahani
09-09-2018, 21:11
عزیز خدا ازتون راضی باشه :n16:شما تاج سرمی

خواهش میکنم ، آرزوی شادی ، خوشبختی و موفقیت در تمام مراحل زندگی واستون دارم .

بعضی وقت ها پیش میاد که افراد طبق عادت ، ناخودآگاه و یا حتی به عمد بجای پرداختن به موضوع مورد بحث به شخصیت طرف مقابل حمله میکنن .
که این به سفسطه حمله به شخصیت معروف هست ، بطوری که موضوع بحث منحرف بشه و یا اینکه با زیر سوال بردن شخصیت شما ، استدلال و منطق بکار برده شده را بدون اینکه به اون بپردازن باطل قلمداد کنن .

خوب این جور مغالطه ها معمولا از دیدگاه خواننده های معقول و غیر سطحی بسیار بچشم میاد ، علاوه بر اینکه طرف بحث شما با مطرح کردن چنین صحبت هایی در درجه اول ، خودش ، شخصیت خودش را برای افراد به زیر سوال میبرد ، در درجه بعدی روشن میسازد که توانایی لازم برای پرداختن به موضوع مورد بحث را ندارد .

در برخورد با این موارد معمولا میبایست، سفسطه او را در حمله به شخصیت روشن ساخت و سپس از او درخواست نمود که به بحث و گفتگو در مورد موضوع اصلی بازگردد و به حاشیه نرود .
باید روشن ساخت که اگر به عنوان مثال من بدترین شخصیت تاریخ و دنیا نیز باشم که به مانند من وجود نداشته باشد ، همچنان میتوانم صحبت عقلانی و منطقی بگویم و سخنم ممکن است درست باشد ، بنابراین این دو موضوع به یکدیگر هیچ ربطی ندارد.
یک منطق ، یک استدلال و یک عقیده میبایست در ذات خودش مورد اعتبار سنجی قرار گیرد ، اینکه چه شخصی آنرا بیان کرده است ، موضوع دیگریست که نباید ذره ای در اعتبار سنجی آن عقیده دخالت داشته باشد.

fama9717
28-01-2019, 14:24
پول هنگفت ..

mohsenP3000
28-01-2019, 15:24
سلامتی و شانس خوب

kardun
12-02-2019, 13:14
یه خواهر
خونه خوب
یه ماشین شاسی بلند
یه شانس خوب برای برنده شدن توی لاتاری:n06: