ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تاثیر اسم فارسی در category یا زیردامنه

ehsan_kabiri_33
14-04-2015, 15:38
سلام....سپاس از پاسخ گویی شما عزیزان

1- فک کنین یک سایت دارین kooh.ir در مورد مطالب کوهنوردی و اینا. حالا یک نوشته اضافه میکنین در مورد تاثیر کوه در سلامت. حالا واسه اینکه این نوشته بهتر دیده بشه توی گوگل، سوالم اینه: اگه بیایم ادرس پیشفرض اون نوشته که هست مثلا kooh.ir/post=13222 را بیایم و به kooh.ir/تاثیر-کوه-سلامت راست و چپش به هم میریزه اینجا...یعنی بیایم و کلمات فارسی مربوط به محتوا را توی ادرس پست خاصمون بزاریم و اون کلمات توی نوار ادرس ظاهر بشه وقتی اون پست را فرا میخونیم ...

آیا این مفید است ؟؟ البته توی وردپرس بصورت پیش فرض این قضیه اتفاق میفته و پیوند یکتا عنوان نوشته فارسی را در بر میگیره....

2- سوال دوم: اگر یک زیر دامنه درست کنیم با محتوای کاملا متفاوت مثلا khodro.kooh.ir واین قسمت کاملا بی ربط به محتوای سایت باشه ولی بسیار پربازدید و سیو بالا داشته باشه،، ایا روی دامنه اصلی و سئو آن با مطالب کاملا بی ربط به زیر دامنه که در مورد خودرو هست تو این مثال ، تاثیر داره یا فقط اتلاف وقت هست؟؟

به نظر خودم میتونه مفید باشه... چون خواننده صفحه khodro.kooh.ir به هوای مطالب مربوط به خودرو باز میکنه و وقتی اسم kooh رو میبینه ممکنه ترغیب بشه روی صحه اصلی سایت هم کلیک کنه پس میتونه مفید باشه... یا اینکه دارم چرت میگم ؟؟ :)

3- سوال سوم : تکرار سوال دوم در حالت category هست ... یعنی
kooh.ir/khodro2353

اگر پر بازدید باشه روی بازدید و سئو دامین اصلی اثر میذاره عایا ؟؟
سپاااااااس:n16::n40:

4- جمع بندی : میخام ببینم ما روی مطالب و هدف اصلی و محتوای اصلی سایتمون متمرکز میشیم تا محتوای خوب و مرتبط بذاریم...اما محتوای متفرقه فقط برای کمک به محتوای اصلی !! میتونه مفید باشه یا وقت تلف کردنه ؟؟

اگه این طوریه همه برن و همه مطالب سایت اخبار فارس نیوز یا تبیان یا بیتوته بزارن تو سایتشون (با ذکر منبع) و بعدش در کنارش سایت خودشون را هم دایر کنند.....

لازم به ذکر است این صفحه را در همین انجمن مطالعه کردم....
طراحی صفحات وب - تاثیر ساب دومین و ساب دایرکتوری در سئو سایت

kian98
05-05-2015, 15:54
سلام

کلا از نظر سئو بهتره به جای اینکه پیوندهای یکتای سایت به صورت شماره گذاری باشن به صورت نوشته و یا خود اسم مطلب یا دسته بنده باشن.
برای مثال اگه همین انجمن ما آدرس مطالبش به صورت متن بود نه شماره و عدد شاید بازدیدش دو چندان میشد.

از نظر استاندارد بهتره نام سایت با مطالبش همخونی داشته باشه ولی اشکالی هم نداره که علاوه بر مطالب خودتون از مطالب دیگه هم استفاده کنید ولی به این هم فکر کنید اگه یکی آدرس سایت شما رو دید که نوشته مثلا kooh ممکنه با خودش بگه ممکنه مطالبی که توی این زیر دامنه هست هم مرتبط با کوه باشه. پس هم میتونه کار ساز باشه هم نه : دی

وقتی مطالبی رو کپی می کنید روبات های جستجوگر مخصوا روبات های گوگل میرن و به مطالب نگاه میکنن.
اگه دیدن مطالب سایت شما با یه سایت دیگه مثل هم هست از رتبتون کم میکنن. حتی اگه بازم لینکشون رو بزارید آخرش رتبه کم میکنن نامردا : دی

در کل بهتره مطالبتون متناسب با نام سایتنون باشه.

باتشکر

ehsan_kabiri_33
06-05-2015, 11:30
سپاس!! اما یه نکته در مورد حرف شما.... بهتره بگم یه سوال ؟؟

وقتی مطالبی رو کپی می کنید روبات های جستجوگر مخصوا روبات های گوگل میرن و به مطالب نگاه میکنن.
اگه دیدن مطالب سایت شما با یه سایت دیگه مثل هم هست از رتبتون کم میکنن. حتی اگه بازم لینکشون رو بزارید آخرش رتبه کم میکنن نامردا : دی

خب مثلا سایت بیتوته خیلی از مطالبش از سایتهای خبری دولتی هست مثل فارس نیوز یا irib یا ... اما شما سرچ که میکنین اول بیتوته میاره ( البته بیتوته زیرش منبع رو هم نوشته) بعدش اون سایتها رو... نمیدونم والا

من قاط زدم :)

kian98
09-05-2015, 16:53
سلام
موتورهای جستجوگر هم بعضی وقت ها قاطی میکنن : دی
موتورهای جستجوگر وقتی می بینن رتبه یه سایت بالاست حتی اگه ببینن اون مطلب توی سایت های دیگه هم هست فکر میکنند که اون مطلب دقیقا مطعلق به همون سایت رتبه بالاهه هست.
بیتوته هم که فکر میکنم جزو سایت های تک رقمی از نظر رتبه توی ایران باشه (رتبه الکسا)
رتبه پیج رنکش هم که خیلی بالاست
باتشکر