مشاهده نسخه کامل
: مشاوره ارتقا سیستم
frozen01
12-04-2015, 20:47
با سلام قطعات فعلی مناین هست.
cpu : Core i 7 4790 K
Main Board :GIGABYTE G1.Sniper 5 LGA1150 Z87 MB
Gpu :Saphhire 7870 Gh Edition 2 Gb
Ram 2*4 Gb Kingstone 1600 Cl 9
H.D.D : 1 TB Segate
H.D.D :2 T b WD
Power : Green 530 EU
Monitor LG IPS 226 V
سیستم استفادش بیشتر گیمینگ هست.
کلا یک سالی میشد احساس کندی در سیستمم رو میکردم به همین دلیل مادربورد و Cpu رو عوض کردم ولی باز هم احساس میکنم سیستم کند هست /استارت اپ زیاد طول میکشه / حتی توی خود ویندوز هم این کندی محسوس هست.
میخوام سیستم از نظر سرعت به حداکثر توان خودش برسه.
بگید چکار کنم
با تشکر.
Ali*Reza
12-04-2015, 21:51
سلام.
در حالت کلی نظر من در مورد سیستمتون :
برای سیستم فوق من جای یک SSD رو خالی میبینم ( که تا حدود زیاد و قابل محسوسی روی پرفرمنس کلی سیستم تاثیر خواهد داشت ). و همچنین پاورتون با توجه به سایر قطعات خیلی مناسب نیست.
مادربورد هم بهتر بود از چیپست Z97 تهیه میشد.
afshin b
12-04-2015, 21:59
طول کشیدن استارت آپ و لودینگ بازی ها ۱۰۰٪ با تهیه یه SSD خوب مثل Samsung 850 evo حل میشه.
اما گرافیکتون برای بازی های امروزی جواب گو نیست. بنظرم ارتقای گرافیک (و پاور) رو هم در نظر داشته باشین.
frozen01
12-04-2015, 23:03
سلام.
در حالت کلی نظر من در مورد سیستمتون :
برای سیستم فوق من جای یک SSD رو خالی میبینم ( که تا حدود زیاد و قابل محسوسی روی پرفرمنس کلی سیستم تاثیر خواهد داشت ). و همچنین پاورتون با توجه به سایر قطعات خیلی مناسب نیست.
مادربورد هم بهتر بود از چیپست Z97 تهیه میشد.
ممنون.
از چه نظر میگید Z 97 میگرفتم بهتر بود ؟
میشه چند نکته مثبت رو بگید که اگر مادربورد Z97 میگرفتم شامل حالم میشد !!!
چون فروشنده گفت اگه مادربورد پر قدرت میخوای اینو بردار هم قابلیت زیاد داره و هم برای اوورکلاک خوب هست.
گفتش این سری از Z97 بهتر هست حتی هیت سینک های بهتری هم داره.
حالا نظر خودتون رو میخوام بدمنم در این مورد.
بی زحمت یک توضیح کامل بدید.
با تشکر.
Ali*Reza
13-04-2015, 13:23
اختلاف زیاد و قابل توجهی بین چیپستهای Z87 و Z97 وجود نداره ولی به هرحال Z97 بروز تر هست و خریدش منطقی تر بنظر میرسه. ( با توجه به ساپورت نسل بعدی یعنی Broadwell ها )
از جمله تفاوتهای این دو چیپست میشه به PCI-E M.2 Support در چیپست Z97 اشاره کرد. و یک سری اختلافهای جزئی مثل تعداد پورتهای USB3 و . . .
همچنین در قابلیت اورکلاکینگ با توجه به اینکه VRM های متفاوتی دارن شخصا احتمال میدم ممکنه در اورهای سنگین چیست Z97 استیبل تر باشه.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.