ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : میشه این دو تا آزمایش رو مقایسه کنین؟

shabnam1986
12-04-2015, 18:56
من کم کاری تیروئید دارم

این آزمایش مال 11/93 هست

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

shabnam1986
12-04-2015, 18:57
و این آزمایش هم مال ی هفته پیش

M.R.S.
12-04-2015, 20:10
شما قرص تیروئید مصرف کردین؟
چون آزمایش اول درجاتی از کم کاری تیروئید رو نشون داده.......اما در آزمایش دوم فعالیت تیروئید سرکوب شده که احتمالا بعلت مصرف هورمون تیروئیدی باشه

shabnam1986
12-04-2015, 20:13
لوو تیروکسین مصرف میکنم
تو رو خدا بیشتر توضیح بدین یعنی تیروییدم از کار افتاده؟

M.R.S.
12-04-2015, 20:38
نگران باشین
وقتی قرص تیروئید مصرف میکنین،چون هرمون تیروئیدی وارد بدن میشه ، اون هرمونی که بتعث تحریک تیروئید به توید هرمون میشه ترشح نمیشه تا مقدار هورمون تیروئیدی زیاد نشه.....
اما آزمایش شما نشون میده مقدار دارو در حال حاضرمناسب نیست و باید به پزشکتون مراجعه کنین تا دوز دارو تنظیم بشه

نگرانی از این وضع نداشته باشین در درمان بیماری های تیروئید با هورمون مرتب باید با آزمایش مقدار دوز دارو تنظیم بشه