ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : قرص لاغری

farnaznazi
12-04-2015, 09:05
کمی درباره عوارض قرص های لاغری و فوائد آن ها با ذکر نام آن ها حرف بزنیم ،،، مثلا من قرص مجیک اسلیم خوردم ساخت چین و پایم باد کرده است حالا کسی درباره عوارض قرص های مجیک اسلیم و فرمولاین ال 112 و قرص آکای بری خبری داره ؟؟؟ :n03:

Life24
12-04-2015, 09:15
سلام
من تجربه لاغری 20 کیلو بدون هیچ قرص و دارو دارم.
فقط ورزش بود و تازه غذا هم میخوردم.
میرفتم کوه و در گرما در خیابان می دویوم
بعد مولتی ویتامین هم میخوردم
اما متاسفانه به اعصابم خیلی فشار امد... حتی پزشک هم تائید کرد.. سعی کنید 1-2 ساله لاغر کنید و فشار نیارید به خودتون

M.R.S.
12-04-2015, 11:44
دوست عزیز.....هیچ وقت بدن خودتون رو بدست کمپانی های گمنام و دارو های بی نام و نشانشون نسپارید.......
این دارو ها پایه علمی ندارن......سازمان های مسئول تایید دارو در کشور های مختلف اینها رو تایید نکرده
کمپانی های آمریکایی روی محصول مینویسن محصول ما مورد تایید FDA نیست و محصول ما بعنوان دارو عرضه نمیشه تا خودشون رو مبری کنن...شما چطور جرات کردی قرص چینی مصرف کنی
هر چیز هم که نوشته شده ترکیب گیاهی مفید یا بدون ضرر نیست.....خود داروهای گیاهی یکی از علت های بالارفتن آنزیم های کبدی هست

بهترین راه برای کاهش وزن روش زندگی سالم و تحرک هست.......درمان دارویی برای چاقی در موارد خاصی پیشنهاد شده....اگه میخواهین لاغر بشین حداقل با یک مشاور تغذیه مشورت کنین.....

فرق داروی تایید شده با این کپسول ها و محلول های بی نام و نشان این هست که دارو در چند فاز آزمایشی بررسی میشه......مقدار دوز و مدت مصرف تعیین میشه.....عوارض شناسایی میشن و در کل نسبت فایده به زیان و قیمت سنجیده میشه و دارو تایید میشه تا به بازار عرضه بشه

اما در حال حاضر تنها دارویی که توسط سازمان های مسئول آمریکا و اروپا جهت عرضه بدون نسخه (OTC) تایید شده اورلیستات 60 هست
که البته این دارو هم خودش در کنار فایده که دارو عارضه هم داره و بهتر هست با مطالعه کامل یا تجویز پزشک مصرف بشه