مشاهده نسخه کامل
: r9290x بهتره gtx 970 :(
سلام به دوستا و کارشناسای عزیز
راستش دوتا کارت گرافیک با یک قیمت گیرم اومده اما نمیدونم کدوم بهتره حسابی گیجم کرده:41:
هردو از دایرکس 12 کامل پشتیبانی میکنن ، بنچ مارکها هم که هرکدوم ی چیه :(
ممنون میشم راهنماییم کنید
r9 290x
یا
gtx 970
:n28:
NEED FOR PC
10-04-2015, 10:49
راستش دوتا کارت گرافیک با یک قیمت گیرم اومده اما نمیدونم کدوم بهتره حسابی گیجم کرده:41:
r9 290x
یا
gtx 970
خب روی کاغذ که970 بهتره +دما و مصرف کمتر اما من بودمr9 290x میگرفتم:n01:
R9 290X و GTX970 3.5GB در بازی های DirectX 10 , 11 عملکرد یکسانی دارند ، ولی در بنچمارک های DirectX 12 که اخیرا متشر شده R9 290X عملکرد خیلی بهتری حتی نسبت به GTX980 ارائه کرده.
خب روی کاغذ که970 بهتره +دما و مصرف کمتر اما من بودمr9 290x میگرفتم:n01:
چرا 290x رو میگرفتین:worried:
R9 290X و GTX970 3.5GB در بازی های DirectX 10 , 11 عملکرد یکسانی دارند ، ولی در بنچمارک های DirectX 12 که اخیرا متشر شده R9 290X عملکرد خیلی بهتری حتی نسبت به GTX980 ارائه کرده.
پس شما 290x رو پیشنهاد میکنید؟
NEED FOR PC
10-04-2015, 12:44
چرا 290x رو میگرفتین:worried:
چنتاشو همین دوستمون D3vil_A ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])گفتند توجه کنید که r9 290x در وضوح های بالا و بالاتر عملکردش نسبت به 970 بهتر و بهتر میشه پس یک جور آینده نگری هم میشه حساب کرد که فرضا سال دیگه یک مانیتور2k گرفتین خیلی شاهد افت کارایی نشین
چنتاشو همین دوستمون D3vil_A ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])گفتند توجه کنید که r9 290x در وضوح های بالا و بالاتر عملکردش نسبت به 970 بهتر و بهتر میشه پس یک جور آینده نگری هم میشه حساب کرد که فرضا سال دیگه یک مانیتور2k گرفتین خیلی شاهد افت کارایی نشین
مرسی از راهنمایی های خوبتون
مانیتورم 20 رزو 1600*900 هست اما قصد دارم مانیتور سه بعدی بگیرم احتمالا vg248qe
kaveh-gh
11-04-2015, 12:31
r9 290x
یا
gtx 970
هر دو کارت برای رزولوشن 1080p پیشنهاد میشن و در رزولوشنهای بالاتر به چالش کشیده میشن. این موضوع که R9 290X نسبت به GTX 970 در رزولوشن 2K عملکرد بهتری داره اهمیت چندانی نداره چون با وجود این عملکرد بهتر، R9 290X همچنان برای رزولوشن 2K مناسب نیست. اشاره کردید که قصد خرید یک مانیتور FHD سهبعدی دارید. تصمیم عاقلانهایه چون برای بازی کردن در رزولوشنهای بالاتر قطعاً به کارتهای قویتری نیاز خواهید داشت.
هر دو کارت از DX12 پشتیبانی خواهند کرد اما این api هنوز تکمیل نشده و با نسخه نهایی ویندوز 10 منتشر میشه. مایکروسافت وعده داده که با DX12 عملکرد کارتهای فعلی بهتر میشه اما هنوز هیچ معیاری برای سنجش این بهبود عملکرد وجود نداره. تست کردن کارتها در نسخه بتا ویندوز 10 با DX12 نمیتونه جواب قطعی و قابل استناد باشه. AMD و Nvidia یا حتی مایکروسافت هم در حال حاضر نمیتونن در این مورد نظر قطعی بدن و فقط به شایعات و گمانهزنیها به نفع خودشون دامن میزنن.
در کل به نظر من این موضوع که کارتهای AMD با api جدید مایکروسافت بهبود عملکرد 30 - 40 درصدی پیدا کنن و کارتهای Nvidia چنین شرایطی رو نداشته باشند منطقی نیست. این موضوع ممکنه ضررهای مالی خیلی زیادی رو به Nvidia تحمیل کنه. چنین اتفاقی میتونه تمام معادلات بازار سختافزار رو متحول کنه و سود بسیار زیادی رو به جیب AMD واریز کنه. شک نداشته باشید که مایکروسافت کاری نمیکنه که یکی از بزرگترین شرکای تجاریش ورشکسته شه و api جدید خودش رو با کارتهای AMD و Nvidia به شکل یکسان سازگار میکنه.
حرف آخر اینکه در رزولوشن 1080p هر دو کارت عملکرد مشابه و تقریباً یکسانی دارند. اما GTX 970 جدیدتر، خنکتر و کم مصرفتره و انتخاب بهتری محسوب میشه.
هر دو کارت برای رزولوشن 1080p پیشنهاد میشن و در رزولوشنهای بالاتر به چالش کشیده میشن. این موضوع که R9 290X نسبت به GTX 970 در رزولوشن 2K عملکرد بهتری داره اهمیت چندانی نداره چون با وجود این عملکرد بهتر، R9 290X همچنان برای رزولوشن 2K مناسب نیست. اشاره کردید که قصد خرید یک مانیتور FHD سهبعدی دارید. تصمیم عاقلانهایه چون برای بازی کردن در رزولوشنهای بالاتر قطعاً به کارتهای قویتری نیاز خواهید داشت.
هر دو کارت از DX12 پشتیبانی خواهند کرد اما این api هنوز تکمیل نشده و با نسخه نهایی ویندوز 10 منتشر میشه. مایکروسافت وعده داده که با DX12 عملکرد کارتهای فعلی بهتر میشه اما هنوز هیچ معیاری برای سنجش این بهبود عملکرد وجود نداره. تست کردن کارتها در نسخه بتا ویندوز 10 با DX12 نمیتونه جواب قطعی و قابل استناد باشه. AMD و Nvidia یا حتی مایکروسافت هم در حال حاضر نمیتونن در این مورد نظر قطعی بدن و فقط به شایعات و گمانهزنیها به نفع خودشون دامن میزنن.
در کل به نظر من این موضوع که کارتهای AMD با api جدید مایکروسافت بهبود عملکرد 30 - 40 درصدی پیدا کنن و کارتهای Nvidia چنین شرایطی رو نداشته باشند منطقی نیست. این موضوع ممکنه ضررهای مالی خیلی زیادی رو به Nvidia تحمیل کنه. چنین اتفاقی میتونه تمام معادلات بازار سختافزار رو متحول کنه و سود بسیار زیادی رو به جیب AMD واریز کنه. شک نداشته باشید که مایکروسافت کاری نمیکنه که یکی از بزرگترین شرکای تجاریش ورشکسته شه و api جدید خودش رو با کارتهای AMD و Nvidia به شکل یکسان سازگار میکنه.
حرف آخر اینکه در رزولوشن 1080p هر دو کارت عملکرد مشابه و تقریباً یکسانی دارند. اما GTX 970 جدیدتر، خنکتر و کم مصرفتره و انتخاب بهتری محسوب میشه.
حرفاتون کاملا منطقی و راهنماییتون بسیار خوب بود
ازش استفاده میکنم ممنون
NEED FOR PC
11-04-2015, 18:48
عجب:n04:
کاوه جان یعنی کارت R9 290x که برای FHD کاملا مناسبه(خیلی بیشتر از مناسب) بااضافه کردن128 پیکسل و رسوندن اون به وضوح2K غیر مناسب میشه؟! مگه 128 پیکسل چقدر پردازش یا حجم میخاد؟؟!
حالا کاری نداریم R9 290x در وضوح 4K تو بازی بتلفیلد4 25 فریم میگیره شمارو نمیدونم ولی برای من مناسبه :n01: کندی و لگ و غیره از20 فریم شروع میشه ..البته اونم برای من شاید شما فریم بازیتون زیر60 بیاد خوشایند نباشه!
با افزایش وضوح کاری به رسیدن 970 به خط قرمز هم نداریم حالا !!
دوست عزیز @trian ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) جان .. شما باید بین بد(290) و بدتر(970) یکی رو انتخاب کنی!
V i r u s e r
11-04-2015, 19:34
۱۰۰ درصد r9 290x بهتر هست. از همه نظر به غیر از مصرف برق
بنچمارک ها رو که مشاهده کنید میبینید که 290x عملکرد بهتری داره مخصوصا در رزولوشن 1440p و بالاتر
نیم گیگ فضای رم بیشتری داره٬ تبلیغات دروغ براش نشده و حداقلش اینه که با یک سازنده ی با صداقت طرف هستید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مطمئن نیستم ولی تا جایی که یادمه به خاطر پشتیبانی از mantle کارت 290x در directx 12 حتی از 980 هم جلو میزنه. متاسفانه بنچمارکشو سیو نکردم پس این مورد رو جدی نگیرید
مشکل 290x اینه که مدل رفرنسش خوب نیست. اما sapphire tri x oc 290x تمام مشکلاتشو بر طرف کرده
ولی من اگه جای شما بودم منتظر سری 300 می موندم
kaveh-gh
12-04-2015, 11:20
پیشنهاد میکنم یه نگاهی به لینک زیر بندازید:
4 ویدیو به همراه جدول مقایسهی فریم ریتها در رزولوشنهای FHD و 1440p رو ببینید و خودتون قضاوت کنید.
عجب:n04:
کاوه جان یعنی کارت R9 290x که برای FHD کاملا مناسبه(خیلی بیشتر از مناسب) بااضافه کردن128 پیکسل و رسوندن اون به وضوح2K غیر مناسب میشه؟! مگه 128 پیکسل چقدر پردازش یا حجم میخاد؟؟!
حالا کاری نداریم R9 290x در وضوح 4K تو بازی بتلفیلد4 25 فریم میگیره شمارو نمیدونم ولی برای من مناسبه :n01: کندی و لگ و غیره از20 فریم شروع میشه ..البته اونم برای من شاید شما فریم بازیتون زیر60 بیاد خوشایند نباشه!
با افزایش وضوح کاری به رسیدن 970 به خط قرمز هم نداریم حالا !!
دوست عزیز @trian ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) جان .. شما باید بین بد(290) و بدتر(970) یکی رو انتخاب کنی!
ممنون از راهنمایی های خوبتون
رزولوشن من مانیتور جدیدم 1080 هست پس انتخاب 290X:n01:
فقط ی سوال ازتون اینکه اون تکنولوژی جدید amd که میشه رزولوشن های بالاتر مثلا 1440 یا بالاتر رو با مانیتورهای 900 و 1080 و پایین تر اجرا کرد چیه واقعا هست ؟
4 ویدیو به همراه جدول مقایسهی فریم ریتها در رزولوشنهای FHD و 1440p رو ببینید و خودتون قضاوت کنید.
ممنون ویدیوهاش واس من باز نمیشه
میشه بیشتر توضیح بدین
۱۰۰ درصد r9 290x بهتر هست. از همه نظر به غیر از مصرف برق
بنچمارک ها رو که مشاهده کنید میبینید که 290x عملکرد بهتری داره مخصوصا در رزولوشن 1440p و بالاتر
نیم گیگ فضای رم بیشتری داره٬ تبلیغات دروغ براش نشده و حداقلش اینه که با یک سازنده ی با صداقت طرف هستید
مطمئن نیستم ولی تا جایی که یادمه به خاطر پشتیبانی از mantle کارت 290x در directx 12 حتی از 980 هم جلو میزنه. متاسفانه بنچمارکشو سیو نکردم پس این مورد رو جدی نگیرید
مشکل 290x اینه که مدل رفرنسش خوب نیست. اما sapphire tri x oc 290x تمام مشکلاتشو بر طرف کرده
ولی من اگه جای شما بودم منتظر سری 300 می موندم
خیلی ممنون پس 290 با این تفاسیر بهتره :)
کارتی که میخوام بگیرم از 290 اینه
MSI R9 290X Gaming Twin Frozr IV ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] udm1nBGNvbG8DYmYxBHBvcwMxBHZ0aWQDVklQNjAxXzEEc2VjA 3NwLXN1Z2ctbg--?p=MSI+R9+290X+Gaming+Twin+Frozr+IV&ei=UTF-8&fp=1&fr=yfp-t-742)
به نظرتون خوبه ؟
kaveh-gh
12-04-2015, 11:59
ویدیوهای مطلب از یوتوب هستند و عملکرد شش کارت GTX 780 Ti , R9 290X , GTX 970 , R9 290 , GTX 980 و GTX 780 رو در بازیهای مختلف بهتون نشون میده. با فیل... شکن میتونید ببینیدشون.
جدولهای زیر نتیجه آزمایشهای انجام شده در رزولوشن 1080p ، 1440p و 4K رو نشون میده و جدول آخر توان مصرفی کارتها رو مقایسه میکنه.
1080p:
1440p:
4K:
Power Consumption:
در لینک زیر هم میتونید بنچمارکهای سایت تامزهاردور رو مشاهده کنید:
NEED FOR PC
12-04-2015, 12:44
بعله همونطور که میبینید در همون لینک کاوه جان هم 970 برنده قاطع نبود! یا اگر هم بود نهایت چند فریم! که جز همون نرم افزار ها کس دیگه ایی چیزی حس نمیکنه!
در عمل هم که تفاوت زیادی ندارند در وضوح FHD نهایت همون چند فریم:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کلا این سایت یوروگیمر همونطور که نمره دادن نچندان جالبشو به بازی ها ادامه نداد بهتره همین مقایسه سخت افزار هم ادامه نده! تو همون یورو گیمر بررسی r9 290x جداگانه رو نگاه کنید میبیند که تنظیمات بازی با مقایسه970 یچیزه تو بررسی r9 290x یه چیز دیگه! تا نتونیم اعداد رو مقایسه کنیم! درصورتی که تمام سایت ها مقایسه کارت ها و بررسی فنی جداگانه اعداد بدست اومده و تنظیمات یکی هست!
همونطور که گفتم 970 در وضوح پایین بهتر عمل میکنه و با افزایش وضوح کارایی کمتری داره:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
البته دیگه دروضوح بالا عملکرد بهتر r9 290x بیشتر از چند فریم هست!
NEED FOR PC
12-04-2015, 13:34
خیلی ممنون پس 290 با این تفاسیر بهتره :)
کارتی که میخوام بگیرم از 290 اینه
MSI R9 290X Gaming Twin Frozr IV ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] udm1nBGNvbG8DYmYxBHBvcwMxBHZ0aWQDVklQNjAxXzEEc2VjA 3NwLXN1Z2ctbg--?p=MSI+R9+290X+Gaming+Twin+Frozr+IV&ei=UTF-8&fp=1&fr=yfp-t-742)
به نظرتون خوبه ؟
یا msi لایتینگ یا سافایر vapor-x
kaveh-gh
12-04-2015, 13:42
بعله همونطور که میبینید در همون لینک کاوه جان هم 970 برنده قاطع نبود! یا اگر هم بود نهایت چند فریم! که جز همون نرم افزار ها کس دیگه ایی چیزی حس نمیکنه!
در عمل هم که تفاوت زیادی ندارند در وضوح FHD نهایت همون چند فریم:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کلا این سایت یوروگیمر همونطور که نمره دادن نچندان جالبشو به بازی ها ادامه نداد بهتره همین مقایسه سخت افزار هم ادامه نده! تو همون یورو گیمر بررسی r9 290x جداگانه رو نگاه کنید میبیند که تنظیمات بازی با مقایسه970 یچیزه تو بررسی r9 290x یه چیز دیگه! تا نتونیم اعداد رو مقایسه کنیم! درصورتی که تمام سایت ها مقایسه کارت ها و بررسی فنی جداگانه اعداد بدست اومده و تنظیمات یکی هست!
همونطور که گفتم 970 در وضوح پایین بهتر عمل میکنه و با افزایش وضوح کارایی کمتری داره:
البته دیگه دروضوح بالا عملکرد بهتر r9 290x بیشتر از چند فریم هست!
مهندس چرا عوام فریبی میکنی آخه؟ BattleField 4 یکی از معدود بازیهاییه که از Mantle پشتیبانی میکنه و برتری کارتهای AMD تو این بازی طبیعیه.
لطف کن بنچمارکهای بازیهای دیگه رو هم بزار تا مردم گمراه نشن.
بین دو کارت R9 290X و GTX 970 تفاوت بسیار اندکه و برنده قاطعی از نظر عملکرد وجود نداره. اما اگه فاکتورهای دیگه مثل قیمت کارت در بازار تهران، توان مصرفی و دما رو هم در نظر بگیریم میبینیم که GTX 970 ارزش خرید بالاتری داره.
تعصب بیش از حد باعث شده که حتی خودتون رو هم گول بزنید...
NEED FOR PC
12-04-2015, 14:02
مهندس چرا عوام فریبی میکنی آخه؟ BattleField 4 یکی از معدود بازیهاییه که از Mantle پشتیبانی میکنه و برتری کارتهای AMD تو این بازی طبیعیه.
لطف کن بنچمارکهای بازیهای دیگه رو هم بزار تا مردم گمراه نشن.
بین دو کارت R9 290X و GTX 970 تفاوت بسیار اندکه و برنده قاطعی از نظر عملکرد وجود نداره. اما اگه فاکتورهای دیگه مثل قیمت کارت در بازار تهران، توان مصرفی و دما رو هم در نظر بگیریم میبینیم که GTX 970 ارزش خرید بالاتری داره.
تعصب بیش از حد باعث شده که حتی خودتون رو هم گول بزنید...
برنده قاطع در رزولوشن بالا کاملا واضح هست کیه! البته تو وضوح FHD حق با شماست!
بفرما مهندس بازی های دیگه:
اختلاف با بیشتر کردن وضوح بیشتر هم میشه :
درضمن قبل از بد و بیراه گفتن قبلش تحقیق کنید اگر از جزییات اطلاعی ندارید
kaveh-gh
12-04-2015, 14:30
برنده قاطع در رزولوشن بالا کاملا واضح هست کیه! البته تو وضوح FHD حق با شماست!
بفرما مهندس بازی های دیگه:
اختلاف با بیشتر کردن وضوح بیشتر هم میشه :
درضمن قبل از بد و بیراه گفتن قبلش تحقیق کنید اگر از جزییات اطلاعی ندارید
استارتر به روشنی گفته که قصد داره مانیتور FHD بخره. دلیل این همه تأکید روی رولوشنهای بالاتر رو نمیفهمم...
طبق بنچمارکی که خودتون در بالا ارسال کردید R9 290X در رزولوشن 4K و تنظیمات low quality در بازی Crysis 3 به طور میانگین 42 فریم داده، 2 فریم بیشتر از GTX 970. همین بنچمارکها هم به روشنی نشون میدن که این دو کارت برای رزولوشن 4K کافی نیستند و تجربه گیمینگ مناسبی رو فراهم نمیکنن. آدم عاقل تا وقتی 10 میلیون پول نداشته باشه سراغ 4K Gaming نمیره. استار ما هم همچین قصدی نداره و میخواد بهترین کارت برای رزولوشن FHD رو بخره... حالا شما هی بحث کن که کدوم کارت در 4K بیشتر فریم میده...
فکر میکنم همه گفتنیها گفته شده و نیازی به بحث بیشتر نیست.
NEED FOR PC
12-04-2015, 14:50
استارتر به روشنی گفته که قصد داره مانیتور FHD بخره. دلیل این همه تأکید روی رولوشنهای بالاتر رو نمیفهمم...
طبق بنچمارکی که خودتون در بالا ارسال کردید R9 290X در رزولوشن 4K و تنظیمات low quality در بازی Crysis 3 به طور میانگین 42 فریم داده، 2 فریم بیشتر از GTX 970. همین بنچمارکها هم به روشنی نشون میدن که این دو کارت برای رزولوشن 4K کافی نیستند و تجربه گیمینگ مناسبی رو فراهم نمیکنن. آدم عاقل تا وقتی 10 میلیون پول نداشته باشه سراغ 4K Gaming نمیره. استار ما هم همچین قصدی نداره و میخواد بهترین کارت برای رزولوشن FHD رو بخره... حالا شما هی بحث کن که کدوم کارت در 4K بیشتر فریم میده...
فکر میکنم همه گفتنیها گفته شده و نیازی به بحث بیشتر نیست.
قطعه باید آینده دار باشه اینو قبول دارین؟!
اولا که من گفتم دروضوح FHD حق با شماست شما خودت پاپی شدی !
بنده همون اول عرض کردم که R9 290x برای آینده نگری کارت بهتری هست!
2فریم زمانی بیشتره که دروضوح FHD هست! در وضوح بالاتر خیلی بیشتر میشه!
شما هم که از آینده خبر نداری! اومدیمو دوستمون سال دیگه یک مانیتور بهتر گرفت! یک R9 290x دسته دوم رو با این کراس کرد! با970 حتما sli کنه؟!!
این بحث ها به کنار وقتی کارتی مثل x از کارت y مثلا 1فریم قوی تره چرا باید y خرید؟!
راستش برای مانیتور ۱۰۸۰ میخوام اما دو چیز در مورد جی تی ایکس ۹۷۰ برام سواله، یکی حجم ۳/۵ گیگ، آیا این حجم توی گیم مشکلی به وجود نمیاره؟ یکی هم بنچمارکای دایرکتس ۱۲ که ۲۹۰ خیلی بهتر بوده، توی این چند روز یکیش رو میگیرم البته با استفاده از راهنمایی دوستان و کارشناسان عزیز
راستش برای مانیتور ۱۰۸۰ میخوام اما دو چیز در مورد جی تی ایکس ۹۷۰ برام سواله، یکی حجم ۳/۵ گیگ، آیا این حجم توی گیم مشکلی به وجود نمیاره؟ یکی هم بنچمارکای دایرکتس ۱۲ که ۲۹۰ خیلی بهتر بوده، توی این چند روز یکیش رو میگیرم البته با استفاده از راهنمایی دوستان و کارشناسان عزیز
حجم 3.5 گیگ برای 1080p مشکل ساز نیست، برای 1440p هم در اکثر مواقع نیست، برای 4K مناسب نیست (البته 4 گیگ شدن هم تفاوت محسوسی نمی کنه). اون بنچمارک DirectX 12 هم فقط تعداد draw call ها رو می شمره و نشون دهنده هیچ مقایسی از پرفورمنس واقعی نیست (در هیچ گیمی فاکتور محدود کننده کارایی، تعداد draw call ها نخواهد بود). بطور مثال در تست های Storm Swarm ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) (نسخه ویژه DirectX 12) (و این صفحه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]))، همون 980 حدود 50 درصد قوی تر از 290X بود که 970 رو کمی جلوتر از 290X قرار می ده. در کل درباره DirectX 12 بهتره نظر ندیم تا وقتی تست های واقعی و دقیق منتشر بشه (کارت ها در گیم های DirectX 12). طبق تجربه، هر وقت AMD (یا هواداران AMD)، قول دادن در آینده معجزه ای رخ میده، حرفشون همیشه اشتباه بوده. مثال ها فراوان است.
همه نکات اینها هستند، خودتون تصمیم بگیرید کدومش اولویت داره براتون (کاری که هیچ کس براتون نمی تونه انجام بده اگه تا دو ماه دیگه هم بحث کنند):
* 290X در رزولوشن های بالاتر بهتر است.
* در 1080p مشابه هستند و 970 اندکی بهتر است.
* 290X مقدار 12.5 درصد حافظه بیشتر داره.
* 970 مصرف انرژی و گرمای بسیار کمتری داره.
* 970 بهتر اورکلاک میشه که اختلاف کارایی حتی در 4K رو هم خیلی کمتر می کنه.
* SLI کردن 970 در آینده ساده تر خواهد بود (مصرف و گرمای کمتر)، و همینطور کم هزینه تر (عدم نیاز به پاور قوی و گرون قیمت).
* در DirectX 12 مشخص نیست کدوم کارت بهتر است.
همه گفتنی ها گفته شد. شما تصمیمتون رو بگیرید.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.