ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : دوستان مشکلات و سوالات خود را در مورد تعمیرات موتورسیکلت در این تاپیک مطرح کنند

arya2013
09-04-2015, 22:40
با سلام خدمت شما عزیزان مشکلات و سوالات خود را در مورد تعمیرات موتور سیکلت اینجا مطرح کنید در خدمت شما هستم

MOHAMMAD_ASEMOONI
10-04-2015, 12:54
سلام
ممنون از شما
سوال
سیستم جرقه ی 125CG مکانیکی هست یا الکترونیکی ؟
منظورم تعیین زمان جرقه زدن شمع هست .
با تشکر

arya2013
12-04-2015, 00:23
با سلام مگنتی یا همون الکترونیکی که احتیاج به تنظیم نداره ولی موتورسیکلتهای قدیمی cg 125 از پلاتین که قطعه مکانیکی بود استفاده میکرد که هر از چند گاهی باید تنظیم میشد

MichaelQwerty
05-06-2015, 12:30
سلام
من یه موتور فلات 200 دارم
مدتی هست که وقتی می خوام روشن کنم باید بهش گاز بدم وقتی گازو کم میکنم یا ول میکنم درجا خاموش میشه حتی وقتی موتور گرم هست
مشکل از چه قسمتایی میتونه باشه؟
باتشکر

arya2013
07-06-2015, 00:42
با سلام شما باید کاربراتو سرویس کنی بیشتر این عیب مربوط میشه به هوای کاربراتور که باید تنظیم بشه

MOHAMMAD_ASEMOONI
07-06-2015, 07:20
سلاممن یه موتور فلات 200 دارممدتی هست که وقتی می خوام روشن کنم باید بهش گاز بدم وقتی گازو کم میکنم یا ول میکنم درجا خاموش میشه حتی وقتی موتور گرم هستمشکل از چه قسمتایی میتونه باشه؟باتشکر

سلام
شاید دریچه ی گاز که با گاز دادن باز و بسته میشه بیش از حد بسته هست و در دور آرام هوای کافی نمیره توی سیلندر .
یه پیچ تنظیم داره . احتمالاً بیش از حد شل شده . یک دور سفتش کنین و تست کنین
شاید لازم بشه بیشتر سفتش کنین
معمولاً پیچش یک فنر روش هست تا از تکون خوردنش جلوگیری کنه

MOHAMMAD_ASEMOONI
10-06-2015, 10:50
لطفا حذف شود ...............

A.IvI.I.N
10-06-2015, 11:26
دوستان یه پیشرو 135 صفر داریم ترمز عقب دیسکی خیلی شل میگیره.
حالا میخام بدونم کلا اینجوریه یا ماله ما خرابه یا تنظیم نیس.
والا ترمز کاسه ای بهتر از این دیسکی عمل میکنه.

MOHAMMAD_ASEMOONI
10-06-2015, 23:47
دوستان یه پیشرو 135 صفر داریم ترمز عقب دیسکی خیلی شل میگیره.حالا میخام بدونم کلا اینجوریه یا ماله ما خرابه یا تنظیم نیس.والا ترمز کاسه ای بهتر از این دیسکی عمل میکنه.
سلام
سیستمش سیمی هست مثل دوچرخه ؟
یا روغنی هست ؟
اگر روغنی هست ممکنه هوا گرفته پس باید هواگیری بشه
اگر سبمی هست ممکنه باید رگلاژ بشه
چرب بودن دیسک هم باعث ضعیف شدنش میشه

A.IvI.I.N
11-06-2015, 09:03
سلام
سیستمش سیمی هست مثل دوچرخه ؟
یا روغنی هست ؟
اگر روغنی هست ممکنه هوا گرفته پس باید هواگیری بشه
اگر سبمی هست ممکنه باید رگلاژ بشه
چرب بودن دیسک هم باعث ضعیف شدنش میشه

روغنی هستش.
میبرم نشون میدم.
جای روغن دیسک عقب کجاس منکه پیدا نکردم شاید روغن کم داره.

MOHAMMAD_ASEMOONI
11-06-2015, 12:56
روغنی هستش.میبرم نشون میدم.جای روغن دیسک عقب کجاس منکه پیدا نکردم شاید روغن کم داره.
سلام
اگه روغنی هست پس سیستمش مثل ترمز ماشین هست و مخزن روغن باید داشته باشه
لوله ی روغن رو که به سیستم ترمز چرخ وصل شده دنبال کنین میرسه به مخرن روغن
معمولاً کنار دسته ی ترمز روی فرمان یا کنار چرخ هست

A.IvI.I.N
12-06-2015, 13:24
سلام
اگه روغنی هست پس سیستمش مثل ترمز ماشین هست و مخزن روغن باید داشته باشه
لوله ی روغن رو که به سیستم ترمز چرخ وصل شده دنبال کنین میرسه به مخرن روغن
معمولاً کنار دسته ی ترمز روی فرمان یا کنار چرخ هست

روی فرمان که مخزن دیسک جلو هستش.
ولی شنیدم مخزن دیسک عقب زیر زین یه دریچه پلاستیکی با 2 تا پیچ داره باید برم بازش کنم چک کنم.
اینجا هیچکس پیشرو 135 نداره ظاهرا ...!!!

mahdi rahimi
19-08-2015, 11:10
سلام به همگی.
دوستان برای تعویض روغن موتور سیکلت صفری که در حال طی کردن مراحل آبندی است کافیه که فقط پیچ تخلیه را باز کنیم یا باید از پمپ هوا هم استفاده کنیم. ( منظورم اینه که آیا مقداری روغن بالاخره بین چرخدنده ها می ماند یا خیر؟ و یا آیا پلیسه های ناشی از نو بودن چرخدنده ها آیا در داخل گیربکس باقی می مانند؟)

دوستان عزیز کسی لطف کنه و مراحل تعویض روغن رو به صورت اصولی توضیح دهد. ( چون خیلی تاکید می کنند که روغن نباید زیاد از حد ریخته شود به خاطر این از دوستان می خوام که لطف کنند و مراحل دقیق تعویض روغن موتور را توضیح دهند.):n27:
با تشکر

kamrank
27-09-2015, 19:36
سلام من یه هاتف 150 دارم چند تا سوال داشتم .
1. چند روزه متوجه شدم وقتی درجا بهش گاز میدی خیلی میلرزه جا بجا میشه میره عقب به نظرتون نیاز به تعمیر اساسی داره .
2. یه سال شده در زمان حرکت موتور مثل مثل ماشین زوزه داره اینو باید چیکارش کرد.
3.زمانیم که در جا کار میکنه گاهی صدای کوپ کوپ از موتور میاد.
ممنون میشم جواب بدین.

kamrank
27-09-2015, 20:31
برای تعویض روغن روش خاصی نداره فقط پیچ زیر موتورو باز کنین . یا برا اینکه ببینین پریسه چیزی توی روغن بوده پیچ کنار لیور دنده (پیچ بزرگ) رو بازکنین و فیلتر پشتشو تمیز کنین..
موفق باشین

valas
25-11-2015, 00:47
با سلام

وقتی با هوندا 125 و با دنده 4، دور موتورم می رسه به 9 هزار، سرعت تازه 70 هست.

این طبیعیه یا نه؟

می ترسم دور موتور رو از 10.5 بیشتر کنم.

و بنابراین بالای 80 کیلومتر نمی تونم باهاش برم.

آیا موتور من مشکل داره؟

و اگر داره چیه؟

valas
27-11-2015, 10:16
هیچکی نمی دونه!؟

ای بابا!!

MOHAMMAD_ASEMOONI
28-11-2015, 16:39
با سلام
وقتی با هوندا 125 و با دنده 4، دور موتورم می رسه به 9 هزار، سرعت تازه 70 هست.
این طبیعیه یا نه؟
می ترسم دور موتور رو از 10.5 بیشتر کنم.و بنابراین بالای 80 کیلومتر نمی تونم باهاش برم.آیا موتور من مشکل داره؟
و اگر داره چیه؟سلام
بنده چند احتمال میدم
خرابی نشانگر دور موتور
تمام شدن صفحه کلاچ و لزوم گاز دادن زیاد برای بالا رفتن سرعت
برای چک کردن آمپر دور موتور , یستاده , خلاص کنین کمی گاز رو بگیرین و صدا رو مقایسه کنین با یک موتورسیکلت مشابه با همون دور موتور .
اگر آمپر دور موتور سالمه پس به احتمال زیاد صفحه کلاچ تموم شده خصوصا اگر که موقع حرکت , انجین گاز میخوره و موتور با شتاب کم سرعت میگیره
اگر نیرو با تسمه منتقل میشه به چرخ عقب , ممکنه تسمه شل باشه

ymahd
29-11-2016, 07:11
با سلا م و تشکر بابت وقتی که صرف حل مشکلمون میکنید من یه موتور کثیر رس150cc دارم واسه تعویض سیمکشی مشکل دارم اگه زحمتی نیست راهنماییم کنید که کدوم سیم به کجا وصل میشه ممنون میشم

MOHAMMAD_ASEMOONI
29-11-2016, 16:57
با سلا م و تشکر بابت وقتی که صرف حل مشکلمون میکنید
من یه موتور کثیر رس150cc دارم واسه تعویض سیمکشی مشکل دارم اگه زحمتی نیست راهنماییم کنید که کدوم سیم به کجا وصل میشه ممنون میشمسلام و خوش آمد به شما

مشکلش چیه ؟ کجای موتور ایراد داره ؟

Mahdi0067
22-05-2017, 22:48
سلام به همه دوستان
من موتور پالس 135 دارم قبلا که روشن میکردم حدود 40 ثانیه خودش کار میخورد و موتور رو گرم میکرد ولی الان چند روزی هست که دیگه خودش موتور رو گرم نمیکنه
یکی از دوستان گفت چون هوا گرم شده باعث این شده ولی قبلا توی هوای گرم هم خودش موتور رو گرم میکرد فقط مقدار ثانیه ای که گاز میخورد کمتر بود
اگه کسی اطلاعاتی در مورد این موضوع داره ممنون میشم راهنماییم کنه

hooman.mhs
04-01-2019, 20:32
موتور پالس 220 دارم سرعت 110 تا یهو سرعت کم میکنه باید همش معکوس بدم تا 80 میرسه مشکلش چیه ره نظرتون از کاربراتشم بنزین میریزه همش راهنمایی کنید

MOHAMMAD_ASEMOONI
04-01-2019, 22:48
موتور پالس 220 دارم سرعت 110 تا یهو سرعت کم میکنه باید همش معکوس بدم تا 80 میرسه مشکلش چیه ره نظرتون از کاربراتشم بنزین میریزه همش راهنمایی کنید
سلام

1- با اهم متر , مقاومت وایرشمع رو چک کنین . نیم سوز شدنِ وایرشمع باعث ریپ زدن در سرعت بالا میشه . معمولاً مقاومت وایر باید بین 500 اهم تا 4000 اهم باشه . اگر 6000 با بیشتره پس نیم سوزه . در مکانیکبها همیشه کلی وایر سالم هست چون فقط یک وایر ماشین نیم سوز میشه اما مکانیک همه رو عوض میکنه !!!! . پس خیلی راحت میتونین یک وایر توی وایرهای مغازه شون پیدا کنبن که مقاومتش بین 500 تا 4000 اهم باشه .
2- اگر بنزین کافی به کاربراتور نرسه , در سرعتِ زیاد ریپ میزنه . علتهای زیادی داره مثل کم بودنِ بنزین در باک , کثیف بودنِ بی از حدِ فیلتر بنزین , تنظیم نبودنِ شناور داخل کاربراتور و خوب پر نشدنِ حوضچه ی داخل کاربراتور کثیف بودنِ ژیگلور کاربراتور
3- شمع کثیف یا شمعی که گپِش تنظیم نیست هم باعث ریپ میشه . معمولاً دهنده ی شمع باید 1 تا 1.5 میلیمتر باشه
4- اگر سوپاپهای دود و بنزین , فیلرگیری داره , اون هم باید چک بشه چون تنظیم نبودنِ زمانِ باز و بسته شدنِ سوپاپها باعث درست کار نکردنِ انجین میشه
5- سرعتِ اقتصادی , بین 70 تا 90 kmهست . بیش از این دیگه استهلاک سوخت و روغن و قطعات موتور به شدت زیاد میشه و موتور رود فرسوده میشه
6- نشتی کاربراتور رو تعمیر کنین . معمولاً از یک واشر لاستیکی هست که با تیوپ کهنه ی دوچرخه میشه ساختش

7- سرعت زیاد , خطر حوادث رو به شدت بالا میبره

.
P ===================================
صرفه جویی های میلیونی در هزینه های خودرو و زندگی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

sabi69
29-01-2020, 16:49
سلام.من یه موتور بدون کلاچ طرح ویو احسان RD125دارم.میخواستم بدونم چطوری میشه کمک فنر جلو رو تعمیر کنم که نرم کار کنه مشکلش حاد نیست ولی تو دست انداز ها یکم جدیدا ضربه رو مننقل میکنه به فرمان و صدا میده وقتی هم ترمز جلو رو مبگیرم که دیسکیه و فرمان رو به پایبن فشار میدم کمک ها خوب جمع میشن و بالا میان ولی موقع جمع شدن یه صدای تقه میده انگار روغنش نیاز به تعویض باشه یا کم شده باشه یا هواگیری بخواد ولی باد نییتم لطفا راهنمایی کنید چطوری و چیکار کنم.

احمد ربیعی
15-06-2024, 00:17
سلام .
من ی تریل رادیسون ۲۰۰ دارم ، چند وقتی هست که بعد از ده یا پانزده دقیقه کار کردن چه در حالت درجا و چه در حرکت ، خاموش میشه و هر چی هندل میزنم روشن نمیشه، اما بعد از نیم ساعت که انجین سرد میشه با یک هندل روشن میشه ، مشگل از چی می‌تونه باشه ...