PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل سگ !

nina9
09-04-2015, 10:37
سلام
نمیدونم کجا مطرح کنم . زحمت انتقال به عهده مدیران عزیز .:n16:

دوستان مشکلی هست منو داره خیلی اذیت میکنه . من هر وقت میرم سر کار مجبور میشم از محله هایی عبور کنم . در اون محله سگ های ولگرد خیلی زیاد هستند . واقعا خیلی میترسم . مجبورم به خاطر کارم

. اصلا راه دیگه ای نداره . مجبورم واقعا بعضی وقت ها چند تا سگ از دور میان جلوی من میایستند و شروع به پارس کردن میکنن . اون موقع مرگ رو احساس میکنم . سعی میکنم به اسوم نگاه کنم و سریع قدم بزنم و برم .

ولی ...این شده داستان هر روز من .چی کار کنم . چی کار کنم . دختری دانشجو هستم و در شهرستان و نمیتونم قید کارم رو بزنم .:n03:

AhmadReza.
10-04-2015, 00:08
اون موقع مرگ رو احساس میکنم . سعی میکنم به اسوم نگاه کنم و سریع قدم بزنم و برم .

.:n03:
:n02::n02:این تیکش خییییلللییی خنده دار بود :n02::n02:
همون به اسمون نگاه کن و فرار کن..:n08:

ویرایش
به نظرم نباید ازشون بترسی ...
میتونی داد بزنی سرشون...
وقتی میدونی سگ داره تو رو میبینه خم بشو و سنگ بردار ..فرار میکنه..:n01:

befermatooo
10-04-2015, 00:27
سلام

آقا الکی راهنمایی نکنید . چرا باید سنگ برداره ؟ ای بابا

------

اصولا سگ های شهری و روستایی حمله نمیکنن و بصورت گله ای کمتر مشاهده میشن .

کاملا اهسته حرکت کنید . فرار نکنید چون سرعت سگ بیشتر از شما هست !

به هیچ عنوان سنگ یا چوب نگیرید چون با این کار سگ رو تحریک میکنید

اگه تعداد سگ در حد 4 الی 5 قلاده هست احتمال 90 درصد فقط پارس میکنند و اما اگر به سگ هایی که بصورت گله هستند برخوردید مسیرتون رو کج کنید که احتمال حمله بسیار زیاده .

سعی کنید بطری آب همراهتون باشه چون در حد 1 الی 2 تا سگ رو میشه با پاشیدن آب فراری داد ! تجربیه این روش البته و برای جدا کردن 2 سگ که دارن با هم میجنگن هم از این روش استفاده میکنن اما بازم میگم تجربیه !

تو چشمای سگ اصلا نگاه نکنید چون سگها ترس رو از چشمات میخونن

تماس با شهرداری هم شاید مفید باشه تا اونا سگ های ولگرد رو جم کنن

Mehrshad-msv
10-04-2015, 01:17
البته روش های بالا جواب می ده... ولی اگر یکی دوبار چیزی بدی بهشون کاریت ندارن فقط مشکل اینجاست که میوفتن دنبالت:n02:

اونوقت باید سعی کنی قیافه جدی بگیری ویکم محکم سرشون داد بزنی به حالت عصبانی می روند پی کارشون. البته خوب سگای گله ای معمولا دنبال ماده می یوفتن و اصلا باشما کاری ندارند چون حواسشون جای دیگست:n02:
سعی کن قوی و محکم از کنرشون رد شی البته قیافتم خطرناک کنی نصفشون می زنن به چاک. فقط به شهرداری آمار ندی که پشیمون می شی:n29:

روش آب پاشیدن خوبه ولی اگر سگه گله یا نگهبان باشه جواب نمی ده و فقط تحریکشون می کنه... سعی کن غذاشون بدی یکی دوبار. حل میشه:n01: اگر تونستی غذارم از نزدیک بدی و پرت نکنی که چه بهتر.

Mr_100_dolari
10-04-2015, 03:37
به هیچ عنوان کاری نکن که بفهمن ترسیدی مخصوصا موقعه ای که تعدادشون زیاده ...

برای خودم یک بار همچین اتفاقی افتاده و با حدود ده تا سگ روبرو شدم اولش واقعا نمیدونستم باید چی کار کنم با اینکه واقعا ترسیده بودم به روی خودم نیاوردم و برگشتم دوستم و صدا کردم اونم وقتی اومد پایین همچین دنبالشون گذاشت که این 10 تا سگ عین سگ میدویدن :دی

واقعا باورش سخت بود که اون همه سگ این طوری وحشت کنن و پا به فرار بزارن ...

و مطمئن باشید که واقعا باهاتون کاری ندارند مگر اینکه خودتون ترستون رو نشون بدین ...

aftab_azad20
10-04-2015, 09:58
یکی از اقوام که قبلا همیشه با هم رفت آمد داشتیم میگفت هر وقت سگ دیدی که پیشته و پارس میکنه تو هم صدای سگ در بیار:n02: ولی تمام سعی خودتو کن که صدات بلند تر از سگه باشه بعد اون ضایع میشه میره پی کارش،یه بار که این کار رو خودش انجام داد جواب داد،حالا اگه شما خواستی این کار رو انجام بدی یه نگاه به اطراف بنداز کسی نباشه:n02::n02:،ولی تجربه خودم اینه که چند قدم با دویدن دنبالشون میکنم،تجربه است دیگه شاید جواب بده شایدم نه

nina9
10-04-2015, 11:00
دوستان از همتون ممنونم . اما من یک دختر ..صدای سگ دربیارم :n02: یه لحظه فکر کن .

چی کار کنم ... میترسم و نمیتونم ترسم رو مخفی کنم .

aftab_azad20
10-04-2015, 12:07
دوستان از همتون ممنونم . اما من یک دختر ..صدای سگ دربیارم :n02: یه لحظه فکر کن .

:n02::n02::n02:
حالا این راهکار یکی از اقوام بود به من،که نتیجه اش رو دیده بودم، ولی خودم تجربه نکردم:n02: . تجربه من همون چند قدم دویدن بود.

SADEGH 7
10-04-2015, 12:41

تا وقتی عادی راه برید و برخورد خاصی نکنین که کلا کاریتون ندارن. همونطور که تا الآن کاریتون نداشتن. فقط نباید بدویین یا کاری کنین که احساس کنن می خواین اذیتشون کنین یا احساس کنن ترسیدین.
خیلی مسالمت آمیز همه می تونن در کنار هم تو اون محیط راه برن :46:

ملا نصرالدین
10-04-2015, 13:38
به نظر من با سگ ها کاری نداشته باشید
خودتان را اصلاح کنید
اون سگ ها اگر میخواستند به شما حمله کنند تا حالا این کار رو انجام داده بودند
سعی کنید نترسید.....همین

nina9
10-04-2015, 14:37
:n02::n02::n02:
حالا این راهکار یکی از اقوام بود به من،که نتیجه اش رو دیده بودم، ولی خودم تجربه نکردم:n02: . تجربه من همون چند قدم دویدن بود.

امتحان کردم ...دوستم میگفت بیشتر صدات شبیه گربه میشه . اونوقت میریزن تکه تکه میکن .:n02:

nina9
10-04-2015, 14:40
به نظر من با سگ ها کاری نداشته باشید
خودتان را اصلاح کنید
اون سگ ها اگر میخواستند به شما حمله کنند تا حالا این کار رو انجام داده بودند
سعی کنید نترسید.....همین

سلام

مگر من مرض دارم با سگ ها کاری داشته باشم . که خودم رو اصلاح کم :n03:

فقط راه حلی میخوام که کمتر بترسم و رفتار نداشته باشم باعث حمله سگ ها بشه .

وقتی من میرم سگ ها میان جلوی من پارس میکنن . نمیدونم معنی ترس رو میفهمید . نمیدونم ترس یک زن رو میفهمید .:n03:

aftab_azad20
10-04-2015, 16:14
امتحان کردم ...دوستم میگفت بیشتر صدات شبیه گربه میشه . اونوقت میریزن تکه تکه میکن .:n02:
پس اصلا این کار رو نکن،همین سگ ها الان خودشون دو به شک هستن واسه حمله کردن:n02:با این صدا شک شون حتما به یقین تبدیل میشه.
این پسر دایی من ماشاالله صداش تسلط داشت به صدای اونها،بعد ضایع شدن تو چهره و صداشون کاملا مشهود بود.

TATU_TATY
10-04-2015, 20:41
طبق گفته دوستان بهترین راه نشون ندادن ترس خودتون و راه رفتن عادی هست ...

اگر قرار بود کاری بکنن تا حالا کرده بود پس زیاد جای نگرانی نیست ... سگ های ولگرد خطرناک نیستن ... اگر سگ نگهبان بودند که تا حالا چیزی ازت باقی نگذاشته بودن

در نتیجه موقع راه رفتن حالت دودین به خودتون نگیرید و تا جای ممکن به ترستون غلبه کنید و راهتون رو برید ... فکر غذا دادن و دوست شدن رو از سر بیرون کنید ... برای دوست شدن با سگ باید سگ محل محصور و محتاج غذا باشه نه اینا

بی اهمیتی بهترین کاره البتهخوب کاره راحتی نیست ..همه با پارس سگ ترس ورشون میداره چیزه طبیعی هست ان شاءالله که موردی پیش نیاد

ملا نصرالدین
11-04-2015, 12:06
سلام

مگر من مرض دارم با سگ ها کاری داشته باشم . که خودم رو اصلاح کم :n03:

فقط راه حلی میخوام که کمتر بترسم و رفتار نداشته باشم باعث حمله سگ ها بشه .

وقتی من میرم سگ ها میان جلوی من پارس میکنن . نمیدونم معنی ترس رو میفهمید . نمیدونم ترس یک زن رو میفهمید .:n03:

اولا من منظورم این نبود که خدای نکرده شما م...دارید

بلکه منظورم این بود که سعی کنید نترسید--خودتان را اصلاح کنید به این معنا-

دوما هم معنی ترس رو میفهمم.هم خودم زنم.پس ترس یک زن رو هم میفهمم.ولی با ترسیدن این مشکل حل نمیشه.
پس همان طور که من و بقیه دوستان گفتند سعی کنید نترسید.-خودتان را اصلاح کنید-

djbehnam73
11-04-2015, 12:37
ببین می دونم شما چی می گید و من خودم با سگ خیلی رفتار داشتم چه تو شهر و چه تو روستا
خب اول بگم که شما به هیچ وجه نباید با سگ های گله یا اونایی که نگهبان هستن مواجه بشید
وقتی گرگ هم بره تیکه پارش می کنن
اما سگ های ولگرد :n02:
شما وقتی باهاشون رو به رو شدید حتی وقتی که ترس وجودتون رو فرا گرفته باید دستاتون رو مشت کنید و سینتون رو سپر کنین و حالت تهاجمی نسبت بهشون بگیرید و همچنین چشاتون رو گرد کنین و تو چشاشون زل بزنین
بعد از این حالت شما باید با دستتون بزنید به رونه پاتون با هر 2 بار زدن کمی به جلو خیز بردارید و همچنین بعد از هر بار محکم تر بزنید
مطمئن باشید با این کار دیگه کم میارن
در اخر بگم شما به هیچ وجه نباید کم بیارید و فرار کنید

lifealley
23-04-2015, 17:30
یه بار یه سگ متوسط(تقریبا کوچیک) از دور دوید دنبالم رسید بهم مدام پارس میکرد و بهم نزدیکتر میشد . رفتم جلو کلشو بوسیدم دیگه پارس نکرد همونجا ایستاد نگا میکرد منم رد شدم رفتم.
یه بارهم یه سگ بزرگ تر سر راهم بود با صدای بلند واق واق میکرد من مهلش نزاشتم اومدم از جفتش رد بشم پرید پاچه شلوارمو گاز گرفت. در صورتی که راحت میتونست پام رو گاز بگیره و تیکه پاره کنه.اما فقط شلوارمو گرفت.
یعنی میخوام بگم سگهای ولگرد بیشتر میخوان کسی تو قلمروشون نیاد و بیشتر دنبال ترسوندن هستن تا آسیب رسوندن.
حالا من نمیگم بگیر سگهارو یکی یکی ببوس تا بیخیالت بشن(امتحانشم ضرری نداره:)) اما زیاد هم جدیشون نگیر فوقش مانتوتو گاز میگیرن . فقط آب دهنشون زیاده.

ahwazp30
24-04-2015, 18:49
نمیدونم معنی ترس رو میفهمید . نمیدونم ترس یک زن رو میفهمید .:n03:

بله .یک مدت به خاطر چهره ی غیر معقولی که برای خودم درست کرده بودم تمامی زن ها از من میترسیدن حتی بیشتر از یک سگ از من میترسیدند طوری که از فاصله یک کیلومتری من رو میدیدند از جاشون بلند میشدن و در میرفتن .خلاصه خیلی زن ها رو من ترسوندم .بله من معنی ترس زن ها رو خوب میفهمم:n10:

ahwazp30
24-04-2015, 18:50
سگای گله ای معمولا دنبال ماده می یوفتن و اصلا باشما کاری ندارند چون حواسشون جای دیگست:n02:

این خصلت که توی ادمیزاد هم هست .از حیوان چه انتظاری میشه داشت ؟ (بلانسبت بقیه البته):n09:

پیروز99
14-05-2015, 23:22
خدای نکرده منظورم از این پست به کاربر خاصی نیست

این اخلاقی که در خیلی از هموطنا هست که تا سگ میبینن خم میشن سنگ بر میدارن.....یا وقتی گوسفند زبون بسته رو دارن سر میبرن جمع میشن با علاقه نگاه میکنن (شاید دارن کباب میبینن:n03:)

خیلی منو عذاب میده....خواهشا خواهشا یه کمی در مورد حیوانات و حقوقشون و حدود خودمون بیشتر فکر کنیم

به نطر من شما تا زمانی که ترس رو در خودتون از بین نبرید نمیتونید راحت باشید به این مسیله فکر کنید که اونها با شما کاری ندارن همونطور که تا حالا نداشتن...در این مورد میتونید از روانشناس هم کمک بگیریر چون حرفهای ما تجربی هست و ممکنه خیلی علمی نباشه

MOHAMMAD_ASEMOONI
16-05-2015, 10:22
سگ های ولگرد خطرناک نیستن ...
سلام
بعضیهاشون درنده هستند
توی نت پر هست از عکس کسانی که سگهای ولگرد تیک پارشون کرده
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته بنده شنیدم که سگی که پارس میکنه گاز نمیگیره
حتی جوک هم براش درآوردند
میگن یارو از یه سگِ ولگرد که پارس میکرده فرار میکنه
یکی بهش میشه چرا فرار میکنی ؟ مگه نشنیدی سگی که پارس میکنه گاز نمیگیره ؟
میگه چرا , من شنیدم . اما میترسم این سگه نشنیده باشه !!