مشاهده نسخه کامل
: فروش سمند و خرید رانا
roohroba
08-04-2015, 17:48
ما قصد داریم سمندمون که LX EF7 مدل 93 هستش را بفروشیم و شاید یه رانا بخریم، میخواستم ببینم به نظر شما ماشین ما چند می ارزه برای فروش:
سمند LX EF7 ، مدل 93/2 ، سفید، پایه گازسوز، دو ایربگ، یورو 4، رینگ فولادی، کارت طلایی، با روکش صندلی - میزان کارکرد: 5 هزار کیلومتر
در ضمن من از وضعیت بدنه زیاد سر در نمیارم، ماشین دو سه جاش خط و خوردگی جزیی داره که باید با این قلمها رنگش کنن. حالا نمیدونم با این وضعیت خودرو بدون رنگ حساب میشه یا نه
ممنون از همه دوستان
mohamad skystar
08-04-2015, 19:00
ما قصد داریم سمندمون که LX EF7 مدل 93 هستش را بفروشیم و شاید یه رانا بخریم، میخواستم ببینم به نظر شما ماشین ما چند می ارزه برای فروش:
سمند LX EF7 ، مدل 93/2 ، سفید، پایه گازسوز، دو ایربگ، یورو 4، رینگ فولادی، کارت طلایی، با روکش صندلی - میزان کارکرد: 5 هزار کیلومتر
در ضمن من از وضعیت بدنه زیاد سر در نمیارم، ماشین دو سه جاش خط و خوردگی جزیی داره که باید با این قلمها رنگش کنن. حالا نمیدونم با این وضعیت خودرو بدون رنگ حساب میشه یا نه
ممنون از همه دوستان
سمند LX EF7 مدل 93 قیمت حدود 28.5 میلیون تومان
فروش سمند و خرید رانا زیاد کار شاقی نیست.
چون سمند نسبت به رانا مزایای خودش رو داره از ظرفی هم رانا خودروی جدیدتری هست و
بیشتر افراد علاقه نشون دادن.
roohroba
08-04-2015, 20:44
سمند LX EF7 مدل 93 قیمت حدود 28.5 میلیون تومان
فروش سمند و خرید رانا زیاد کار شاقی نیست.
چون سمند نسبت به رانا مزایای خودش رو داره از ظرفی هم رانا خودروی جدیدتری هست و
بیشتر افراد علاقه نشون دادن.
همشون 28.5 هست؟ مثلا بنزینی با دوگانه یا تک ایربگ با دو ایربگ یه قیمته؟!
Pourya-pc
10-04-2015, 09:35
همشون 28.5 هست؟ مثلا بنزینی با دوگانه یا تک ایربگ با دو ایربگ یه قیمته؟!
فکر کنم محمدجان متوجه دوگانه بودن ماشین شما نشدن و قیمت بنزینی رو دادن . ماشین شما ۳۰ ملیون در حال حاضر قیمت داره .
رانا ماشین خشکیه صندلی هاش مثل سنگ میمونه، فضای کوچکتری نسبت به سمند داره، اگر خانوادگی از ماشین استفاده می کنید رانا نگیر !
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.