مشاهده نسخه کامل
: مشاوره برای خرید لپتاپ با بالاترین ارزش خرید !
amir_aria
08-04-2015, 14:17
با درود
دوستان قصد خرید یک لپتاپ متوسط رو به بالا رو دارم.
با تحقیقات جسته و گریخته ای که داشتم به مدل مشخص یا برند ویژه ای نرسیدم که مطلقا بهترین انتخاب باشه یا بالاترین ارزش خرید رو داشته باشه !
اما مدل Asus N550jk شاید بیشتر از بقیه نظرم رو جلب کرده باشه.به جهت دارا بودن صفحه نمایش لمسی ، که دردسر کار با تاچپد رو مرتفع می کنه.
استفاده من وبگردی ، دیدن فیلم و انجام بازی هست.
ممنون میشم نظر کارشناسی شما دوستان آگاه رو جویا بشم.
باسپاس....
MOSTAFA_ABBASI
08-04-2015, 15:08
سلام دوست عزیز
چند ماهی هست که این لپ تاپ رو دارم.
عالیه و نمیشه ازش عیبی گرفت.
در ضمن صفحه تاچ کارلرد زیادی نداره.
با تشکر
اگر تا ۴.۳ ارتقا دهی مدل بینظیر g551jm رو با گرافیک gtx 860 gddr5 میتونی بخری
مدل های y5070 lenovoو msi ge60 هم بسیار عالی هستند
همه گی از n550 قوی تر هستند
amir_aria
08-04-2015, 16:07
اگر تا ۴.۳ ارتقا دهی مدل بینظیر g551jm رو با گرافیک gtx 860 gddr5 میتونی بخری
مدل های y5070 lenovoو msi ge60 هم بسیار عالی هستند
همه گی از n550 قوی تر هستند
راستش من شهرستان هستم و قیمت دقیق بازار تهران رو ندارم ، اما سایت دیجی کالا g551jm رو 4.6m قیمت زدن که !
N550 رو هم 3.8m.صرف 800هزار تومان هزینه بیشتر فقط برای کارت گرافیک برام مقدور نیست !
در خرید لنووو که واقعا مردد هستم چون شنیدم کیفیت ساخت بدی داره ، این مدل از MSI هم گویا کیفیت تصویر جالبی نداره !؟
amir_aria
08-04-2015, 16:08
سلام دوست عزیز
چند ماهی هست که این لپ تاپ رو دارم.
عالیه و نمیشه ازش عیبی گرفت.
در ضمن صفحه تاچ کارلرد زیادی نداره.
با تشکر
ممنون از نظر شما.
با توجه به اینکه موقع وبگردی من معمولا عادت دارم دراز کش از لپتاپ استفاده کنم ،
استفاده از صفحه تاچ کارایی زیادی پیدا می کنه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif
وزن لپتاپ با شارژر موقع حمل و نقل اذیت کنندست ؟
MOSTAFA_ABBASI
08-04-2015, 16:09
راستش من زیاد این لپ تاپ رو با خودم حمل و نقل نکردم ولی فکر نمی کنم آزاردهنده باشع ولی کمی سنگین هست.
amir_aria
08-04-2015, 16:19
کمی از کیفیت صفحه تاچ و اجرای بازیهای سنگین بگید ممنون میشم...
MOSTAFA_ABBASI
08-04-2015, 17:09
کیفیت تاچ صفحه بسیار عالیه و مشکل خاصی نداره.
بازی های سنگین مث bf4 و cod aw و.. رو هم خیلی راحت و روی تنظیمات high یا very high اجرا کرد.
Xerxes-I
10-04-2015, 01:28
اگه تا حدود ۴ تومن میتونی خرج کنی lenovo y 5070 با ۴ گیگ گرافیک gtx 860m و ۱۶ گیگ رم و صفحه الترا اچ دی و سیستم صوتی JBL وزن بسیار مناسب و باریک بالاترین ارزش خرید رو داره،الان دوماهه دارمش خیلی راضی کننده بوده برام،همین کانفیگ با رم ۸ رو میتونی حدود ۳۷۰۰ بخری
amir_aria
10-04-2015, 10:32
اگه تا حدود ۴ تومن میتونی خرج کنی lenovo y 5070 با ۴ گیگ گرافیک gtx 860m و ۱۶ گیگ رم و صفحه الترا اچ دی و سیستم صوتی JBL وزن بسیار مناسب و باریک بالاترین ارزش خرید رو داره،الان دوماهه دارمش خیلی راضی کننده بوده برام،همین کانفیگ با رم ۸ رو میتونی حدود ۳۷۰۰ بخری
راستش نسبت به برند لنوو دلچرکین هستم ! با توجه به هزینه نسبتا بالایی که دارم می کنم.
نمیخوام پشیمونی به وجود بیاد ! اما واقعا تو انتخابم گیج شدم ! از اونجایی که برند ایسوز مورد
تایید همه اهل فن هست و صفحه تاچ هم داره که واقعا فکر می کنم کارایی داره برام ؛ بیشتر به
خرید N550jk تمایل پیدا کردم.
با این وجود مدل پیشنهادی شما با سخت افزار فوق العاده بدجوری اغوا کنندست !
NEED FOR PC
10-04-2015, 10:41
راستش نسبت به برند لنوو دلچرکین هستم ! با توجه به هزینه نسبتا بالایی که دارم می کنم.
نمیخوام پشیمونی به وجود بیاد ! اما واقعا تو انتخابم گیج شدم ! از اونجایی که برند ایسوز مورد
تایید همه اهل فن هست و صفحه تاچ هم داره که واقعا فکر می کنم کارایی داره برام ؛ بیشتر به
اون لنوو بیشتر دهن پرکن هست! با اون وضوح بالا کارایی کارتش میاد پایین من پیشنهاد HOJ-JAT ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])جان رو بیشتر قبول دارم و بنظرم بهترین انتخاب همونg551jm هست اون گرون کالا رو ول کن قیمت های آل دیجیتال بهتره
amir_aria
10-04-2015, 11:14
اون لنوو بیشتر دهن پرکن هست! با اون وضوح بالا کارایی کارتش میاد پایین من پیشنهاد HOJ-JAT ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])جان رو بیشتر قبول دارم و بنظرم بهترین انتخاب همونg551jm هست اون گرون کالا رو ول کن قیمت های آل دیجیتال بهتره
قیمت ال دیجیتال 41ت گرون تره :D
تقریبا 800ت با n550 تفاوت قیمت داره که فعلا برام مقدور نیست.
تفاوت اون قدری هست که صبر کنم تا هزینش فراهم بشه ؟
NEED FOR PC
10-04-2015, 11:42
قیمت ال دیجیتال 41ت گرون تره :D
تقریبا 800ت با n550 تفاوت قیمت داره که فعلا برام مقدور نیست.
تفاوت اون قدری هست که صبر کنم تا هزینش فراهم بشه ؟
یک زنگ بزن قیمتو بپرس برا منم یکبار اینجوری شد گفتند قیمتش رو بزودی آپدیت میکنیم!!
بستگی داره شما درچه حد بازی کنی! مثلاpes یا fifa یا خفن تر از این حرفاست؟! اگه خیر صبر نکنید همون n550بگیرین!
اگر من بودم بازی برام مهمه و صبر میکردم!! ولی تعرفه واردات رفته بالا و ممکنه اونوقت که فرضا 4600 تهیه کردین قیمته بره رو 4800!
شهرستان هم که هستین میتونین3500 بدین بقیه شو چک 2ماهه یا هرچی! اینجور موقعیت هارو فروشنده ها رو هوا میزنن!! پول کجا بود تو این وضعیت!!
پس صبر کردن یا نکردن بستگی به خودتون داره که چقد میخاین روی بازی مانور بدین:n01:
Xerxes-I
11-04-2015, 00:56
اول بگم بهترین لپ تاپ واسه هر کس همونیه که ازش بیشتر لذت میبره دوم اینکه هزینه شما اونقدر هم که فک میکنید زیاد نیست،شما که دارید اینقدر هزینه میکنید سعی کنید پول کاراییش رو بدید نه پول برند این لپ تاپی که معرفی کردم سری Y لنوو هست که امتحان خودشو پس داده،تو تالار های همین فروم یا تو یوتیوب و سایت های نقد هم یه سرچ بزنید همه چی دستتون میاد به طور مشخص در مورد این لپ تاپی که پیشنهاد دادم خودم یه تاپیک نقد گذاشتم تو همین فروم،وقت داشتی یه سر بزن
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نکته آخر هم اینکه اصلا سمت مدل تاچ نرو چون تاچش هیچ کارایی نداره الان ملت دارن واسه تبلت هاشون داک کیبرد میخرن تا راحت تر باشن واسه کار باهاش بعدشم با توجه به وزنی که داره اصلا و ابدا جای تبلتو نمیگره در صورتی که بخوای از تاچش استفاده کنی مجبور هستی به صورت زیاد و طاقت فرسایی هم هی صفحه اشو تمیز کنی.امیدوارم هرچی انتخاب میکنی بهترین انتخاب واست باشه و پشیمون نشی!!!موفق باشید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.