ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل بازنشدن ایمیل یاهوم خواهشا کمک کنید

lonam
08-04-2015, 10:14
سلام دوستان من چندماهی نبودم اومدم ایمیلموبازکنم بعدکد میفرسته به شماره موبایلی

که من اون شماره اون موقع از سایت گرفته بودم receivesmsonline.net ازاین سایت حالا

چکارکنم من کل زندگیم تو یاهو بوده کسی میتونه کاری کنه واسم خیلی خیلی لازمش دارم ایملمو:n28:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

lonam
09-04-2015, 15:21
up:n28: ی کمک برسونید

scorpion2
09-04-2015, 21:42
سلام دوستان من چندماهی نبودم اومدم ایمیلموبازکنم بعدکد میفرسته به شماره موبایلی

که من اون شماره اون موقع از سایت گرفته بودم receivesmsonline.net ازاین سایت حالا

چکارکنم من کل زندگیم تو یاهو بوده کسی میتونه کاری کنه واسم خیلی خیلی لازمش دارم ایملمو:n28:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

درود

متاسفانه IP تون احتمالا عوض شده یاهو هم مشکوک شده ، برای همین هویتتون رو میخواد تایید کند ، سیستم دیگه ای نیست که قبلا باهاش لاگین کرده باشید ؟
یک بار هم میتونید پسوردتون رو ریست کنید اگر پرسش های امنیتی رو یادتون هست و شماره تلفن نخواد باز ازتون شاید فرجی بشود.

lonam
13-04-2015, 18:12
درود

متاسفانه IP تون احتمالا عوض شده یاهو هم مشکوک شده ، برای همین هویتتون رو میخواد تایید کند ، سیستم دیگه ای نیست که قبلا باهاش لاگین کرده باشید ؟
یک بار هم میتونید پسوردتون رو ریست کنید اگر پرسش های امنیتی رو یادتون هست و شماره تلفن نخواد باز ازتون شاید فرجی بشود.

سلام داداش.من خدمت بودم اومدم مرخصی دیدم اینطوری شده چطوری میشه ریست کرد پسورد رو...:n28:

scorpion2
13-04-2015, 18:59
سلام داداش.من خدمت بودم اومدم مرخصی دیدم اینطوری شده چطوری میشه ریست کرد پسورد رو...:n28:
درود
برای ریست کردن پسورد زیر همون قسمتی کخ اطلاعات اکانتت رو وارد میکنی نوشته I can't access my account روش کلیک کن و گزینه هاشو دنبال کن همه اینا بستگی داره روز اولی که اکانت رو داشتی می ساختی اطلاعات رو درست وارد کرده باشی یا نه مثلا ایمیل ریکاوری یا سوالای امنیتی ، اگه اینارو داشته باشی احتمالا بتونی کاری بکنی و اگه همه رو مثل شماره تلفن زده باشی کارت سخت می شود.