ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوال در برنامه نویسی یک ویروس فلش

AMIR_EVILPRINCE
08-04-2015, 09:47
سلام خسته نباشید
من یک برنامه ای ( نرم افزار ) دارم که میخوام از طریق فلش گسترشش بدم. مثلاً دیدین ویروس های فلش و نیو فولدر چجوری گسترش پیدا میکنن می خوام با همون سبک نرم افزارمو گسترش بدم.
حالا سوالی که دارم اینه که :
1. چجوری کاری کنم وقتی فلش وصل شد و کلیک شد راه بیفته دقیقاً مثل ویروس ها عمل کنه ، چجوری باید این برنامه نویسی انجام بشه
2. چجوری کاری کنم برنامه قابل حذف نباشه و یا اگه حذف شد خودش دوباره نصب بشه در واقع چسب کنه
لطفاً طرز برنامه نویسیشو بگین یا یه جا که روششو توضیح میده معرفی کنین

Msba
08-04-2015, 20:42
خارج از بحث، به نظرتان کسی به این سوال پاسخ می دهد؟

H.E.R.O.E.S
08-04-2015, 23:05
با سیستم تریدینگ فکرکنم مشکلتون حل بشه
یک ترد وظیفش این باشه که بیاد بررسی کنه ببینه ایا درایو جدید اضافه شده یا نه
حالا گه اضافه شده بود اون هارد به ویرس شما الوده هست یا نه
و کلی پارامترهای دیگر

---
یک ترد دیگر بیاد وظیفش بررسی مکان هایی باشه که فایل ها رو در ریشه درایو میریزه
اگه فایل بود که از خیرش بگذره
اگر هم نبود از خودش یا از یک مسیسری یک فایل اجرایی کپی کنه تو اون مسیر
و و و
کلی پارامترهای دیگر
---
هراران راه هست که میشه انجام داد
ولی این برنامه بدون ترد احتمالا یا به احتمال زیاد کارایی نداره چون سرعت انجام کارهاش پایینه

---

موفق باشید

shengo_k
13-04-2015, 23:40
سلام خسته نباشید
من یک برنامه ای ( نرم افزار ) دارم که میخوام از طریق فلش گسترشش بدم. مثلاً دیدین ویروس های فلش و نیو فولدر چجوری گسترش پیدا میکنن می خوام با همون سبک نرم افزارمو گسترش بدم.
حالا سوالی که دارم اینه که :
1. چجوری کاری کنم وقتی فلش وصل شد و کلیک شد راه بیفته دقیقاً مثل ویروس ها عمل کنه ، چجوری باید این برنامه نویسی انجام بشه
2. چجوری کاری کنم برنامه قابل حذف نباشه و یا اگه حذف شد خودش دوباره نصب بشه در واقع چسب کنه
لطفاً طرز برنامه نویسیشو بگین یا یه جا که روششو توضیح میده معرفی کنین
شما میخواید خودتون ویروس بنویسید؟برای اینکه موقعی که فلاش رو به یک سیستم وصل بشید فوری اجرا بشه باید براش یک آتوران درست کنید تا خودش اجرا بشه که اغلب آنتی ها بهش گبر میدن برای مخفی شدن میتونید از متود های مخفی شدن تروجان ها و روت کیت ها استفاده کنید که اغلب در برنامه های سیستمی یا قسمت رجیستری مخفی میشن و آنتی ها خیلی رو قسمت های سیستمی ویندوز حساس نیستند البته اگه ویروس یا تروجان مینویسید برای مخفی کردن از دید آنتی ها باید اون رو کریپت کنید تا آنتی ها بهش گیر ندن میتونید تو نت با یک جستجو آموزش های ساخت تروجان شخصی رو پیدا کنید و از متدهاش در نرم افزارتون استفاده کنید

...موفق باشید...

Msba
16-04-2015, 10:52
1- مهندسی اجتماعی، فریب کاربر = پایدارترین راه.
2- راه کار سیستمی = پیچیده ترین راه
3- سیستم های خودکار = ساده ترین راه
4- سوء استفاده از مشکلات سیستمی (Bug) - زمان بر ترین راه

توضیحات:

3- سیستم های خودکار همون طور که اتوماتیک هستند همون طور هم آسیب پذیر و به راحتی غیر فعال می شوند. و با رشد ویندوز این وضعیت دیگه شده هیچ.
2-یک ارگان خفن خارجی ( بگذریم کی و مال کجا) می آید روی هارد های WD ویروس می گذارد. توی همون کارخانه! طوری که سیستم هم بهش دسترسی نداره! با فرمت هم پاک نمی شه! حالا می خواهید چی کار کنید؟ (فکر کنم فهمیدید کجا رو میگم...)
4- روش مخصوص هکرها. برای نفوذ.
1- مهندسی اجتماعی، خودکاربر سوتی می دهد بدونی که بفهمد، فایلی را اجرا می کند که ویروس شماست و تازه حال هم می کند!!! مثلا فلان بازی اجرا شد!، راه رسیدن به رمزی را می گوید بدون اینکه بفهمد رمزش آشکار می شود و.....

یکی را می شناسم که دو ماه برای بدست آوردن رمز پست الکترونیک یکی برنامه ریزی کرد، داستانش مثل فیلم سینمایی هاس!
-------------------------------
خارح از بحث، پاسخ دادن به این سوالات برای هر فردی مسولیت می آورد. برای من جالب بود که خودمم هم راهکار بدهم! شما خوب، ولی از ریشه این سوالات مشکل دارد. علاوه بر مسئولیت باید دقت کنیم که ممکن است ویروس شما روی کامپیوتر من هم بیاید!!! :n02: . حالا من spy نخواهم چی کنم؟

عقیدتی(!): هرگونه کنجکاوری در امور شخصی دیگران، ایجاد مشکل برای آن ها جزء حق الناس حساب می شود. مثل copyright که حساب میشه، البته در این مورد تبصره های زیادی هم ابراز شده که مثلا استفاده از نرم افزار هایی که مال کفار حربی است مشکل ندارد. اصلا بی خیال؛می ترسم کولاک بحث راجع به این قضیه راه بیفته.
(به زبان خودمانی!) در کل از این سوتی ها ندیم بعد سرویس شیم.

موفق باشید.