مشاهده نسخه کامل
: مشکل در نصب ویندوز 7
javad.dam
06-04-2015, 09:07
با سلام خدمت دوستان
مشکلی که واسم پیش اومده اینه که من رو لپ تاپم دو تا ویندوز ۷ سرویس پک ۱ نصب دارم; یعنی اولی رو نصب کردم و به علت مشکلی که به وجود اومد مجبور شدم یه ویندوز ۷ دیگه نصب کنم ولی موقع راه اندازی دیدم که توو بوت ویندوز, دو تا ویندوز ۷ دارم که هر کدوم رو که خواستم میتونم انتخاب و واردش بشم . ولی میخوام یکیش نباشه و فقط از یکیش استفاده کنم . واقعا" کارایی لپ تاپم پایین اومده و سرعتش گرفته شده و حالا میخوام که فقط یه ویندوز داشته باشم, باید چیکار کنم؟ در ضمن هر دو ویندوز هم 64 بیتی هستند. از دوستان خواهش میکنم که راهنماییم کنید.
با تشکر فراوان
سلام
ویندوزها در دو پارتیشن نصب شده اند ؟ یا دوباره در همان پارتیشن اول ویندوز دوم را نصب کردید؟
الان ویندوزی که به صورت پیشفرض در منوی بوت وجود دارد ؛ همان ویندوز بدون مشکل شماست ؟
با نرم افزار easy bcd می توانید در منوی بوت یکی از ویندوزها را حذف کنید.( ابتدا یکی از ویندوزها را تغییر نام دهید و
سیستم را ریستارت کنید تا ویندوز بدون مشکل را شناسایی کنید و اشتباها آن را از منوی بوت حذف نکنید.)
(در قسمت Edit Boot Menu در نرم افزار Easy bcd )
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
javad.dam
06-04-2015, 09:35
خیلی خیلی ممنون
ویندوز دوم رو در همون درایو C که ویندوز اول نصب شده بود, نصب شد.
در منوی بوت , دو تا ویندوز 7 میاره که اولی ویندوز بدون مشکل هست و دومی ویندوز با مشکل هست که میتونی با کلیدهای جهت دار صفحه کلید, یکی رو انتخاب کنی.
باز هم اگه نکته ای به ذهنتون میرسه لطفا" راهنمایی کنید.
با تشکر
اگر درایو C را قبل از نصب دوباره ویندوز فرمت نکرده باشید ؛ معمولا همه فایلهای ویندوز اول در پوشه ای به نام Windows old در درایو C نگهداری می شوند.
که اگر فایل خاصی در دسکتاپ یا پوشه های دیگر ویندوز اول (ویندوز دارای مشکل ) مورد نیاز شما نیست می توانید این پوشه را به صورت دستی یا با روش زیر پاک کنید.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یک دور هم درایو C را Defragment نمایید.
اگر واقعا به ویندوز اول (ویندوزی که اول نصب شده است ) نیازی ندارید می توانید با نرم افزار easy bcd ان را از منوی بوت حذف کنید .(که گویا ویندوز دوم در منوی بوت شماست ) (در نرم افزار easy bcd هم در منوی Edit Boot Menu به همان صورت که در منوی بوت مشاهده می کنید ویندوزها نشان داده خواهند شد) (دقت کنید ویندوز اصلی را حذف نکنید )
javad.dam
06-04-2015, 11:14
با تشکر فراوان از شما کاربر vissoto ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ویندوز موردنظرم حذف شد... شرمنده زیاد سوال می پرسم یه سوالی داشتم منوی بوت هنوز میاد یعنی بازم صفحه بوت میاد و باید ویندوز رو Enter کنم و بعدا" وارد ویندوز بشم در واقع میخوام که صفحه Dos بوت دیگه نیاد, باید چیکار کنم؟ بازم دستتون درد نکنه و شرمنده که زیاد سوال می پرسم.
با تشکر
با تشکر فراوان از شما کاربر vissoto ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ویندوز موردنظرم حذف شد... شرمنده زیاد سوال می پرسم یه سوالی داشتم منوی بوت هنوز میاد یعنی بازم صفحه بوت میاد و باید ویندوز رو Enter کنم و بعدا" وارد ویندوز بشم در واقع میخوام که صفحه Dos بوت دیگه نیاد, باید چیکار کنم؟ بازم دستتون درد نکنه و شرمنده که زیاد سوال می پرسم.
با تشکر
ممنون دوست عزیز . هیچ اشکالی ندارد و اگر جواب سوالی را بلد باشیم ؛ پاسخ می دهیم .
سیستم را خاموش کنید (Shutdown و نه Sleep و یا Hibernate ) و سپس آن را روشن کنید و ببینید بدون اینکه دست به
کیبورد بزنید پس از گذشت 30 ثانیه(یا زمانی که نشان می دهد ) " ویندوز بدون مشکل " انتخاب می شود و وارد دسکتاپ
می شوید یا خیر؛ یا باید اینتر و کلیدهای جهت نما را بزنید و ویندوز اصلی را انتخاب کنید.
یا اصلا Timer نشان داده نمی شود و منتظر انتخاب شما می ماند ؟
اگر این گونه است و ویندوز پیشفرض و در واقع همان ویندوز بدون مشکل شما بدون انتخاب توسط کلیدهای کیبورد و زدن
اینتر به صورت خودکار پس از پایان زمان انتخاب شده و وارد دسکتاپ می شوید این تنظیمات را در نرم افزار easy bcd انجام
دهید.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر این گونه نیست ؛ این تنظیمات را انجام ندهید تا راه حل های دیگر را بررسی کنیم.
javad.dam
06-04-2015, 12:20
با تشکر فراوان .... صفحه بوت هم درست شد. دست گلتون درد نکنه, خیلی محبت کردید و خیلی خیلی ممنونم از لطف و محبتتون. خیلی ممنون
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.