مشاهده نسخه کامل
: راهنمایی برای انتخاب خرید ماشین مسافرتی مناسب برای مسافت های زیاد
ان مرد تنهای شبم
05-04-2015, 18:27
سلام.راستش من تصمیم گرفتم پول هام رو جمع کنم و یک ماشین درست و حسابی ( نه خیلی خیلی گرون و نه خیلی ارزون مثل پراید خخخخخ) بگیرم. ولی می خوام این ماشینی که میگیرم مخصوص مسافرت باشه. راستش هدفم اینه که گواهینامه بین المللی رو بگیرم و با خانواده برم ترکیه و یا ارمنستان و حتی شاید هم ترکیه. سخت نیست. اسمش قاره است وگرنه کل اروپا به اندازه فاصله تهران تا استامبول هست. بزرگی کشورهاشون به اندازه بزرگی استان های ایران است!!!!! . ولی خب فعلا می خوام از همین ترکیه و اذربایجان که جاهای قشنگ زیادی داره شروع کنم. حالا اروپا بعدا !!!!!! اما موندم چه ماشینی رو بگیرم که راسته این کار باشه. نه از اون ماشین هایی می خوام که اسم های خیلی سختی داره و بالای دویست تومن هست و نه ماشینی مثل پراید. پراید فقط به درد داخل شهر می خوره. حالا می خوام بدونم چه ماشینی رو بگیرم که اهدافم رو براورده کنه.مخصوصا اینکه یک فضای قابل قبولی رو برای بار در پشتش داشته باشه. منظورم این نیست اتوبوس باشه!!!!! ولی یک جوری باشه که ادم توش راحت باشه. ممنون.
mohamad skystar
05-04-2015, 23:26
سلام.راستش من تصمیم گرفتم پول هام رو جمع کنم و یک ماشین درست و حسابی ( نه خیلی خیلی گرون و نه خیلی ارزون مثل پراید خخخخخ) بگیرم. ولی می خوام این ماشینی که میگیرم مخصوص مسافرت باشه. راستش هدفم اینه که گواهینامه بین المللی رو بگیرم و با خانواده برم ترکیه و یا ارمنستان و حتی شاید هم ترکیه. سخت نیست. اسمش قاره است وگرنه کل اروپا به اندازه فاصله تهران تا استامبول هست. بزرگی کشورهاشون به اندازه بزرگی استان های ایران است!!!!! . ولی خب فعلا می خوام از همین ترکیه و اذربایجان که جاهای قشنگ زیادی داره شروع کنم. حالا اروپا بعدا !!!!!! اما موندم چه ماشینی رو بگیرم که راسته این کار باشه. نه از اون ماشین هایی می خوام که اسم های خیلی سختی داره و بالای دویست تومن هست و نه ماشینی مثل پراید. پراید فقط به درد داخل شهر می خوره. حالا می خوام بدونم چه ماشینی رو بگیرم که اهدافم رو براورده کنه.مخصوصا اینکه یک فضای قابل قبولی رو برای بار در پشتش داشته باشه. منظورم این نیست اتوبوس باشه!!!!! ولی یک جوری باشه که ادم توش راحت باشه. ممنون.
با سلام.
صحبت از 200 میلیون شد و از طرفی صحبت از پراید شد.
بین این دوتا ماشین های زیادی هستن.
با توجه به صحبت های شما که قصد سفرهای زمینی از ترکیه رو دارین
و با تجربه ای که دوستان بنده در همین سفرها به ترکیه سایر کشورها داشتن
خودروی تویوتا کمری بسیار عالی میتونه باشه.
از نظر فضای داخل خودرو و راحتی سرنشین
از نظر فضای بار
از نظر میزان مصرف سوخت و قدرت و شتاب
از نظر استهلاک کم
خودروی بسیار عالی برای شما میتونه باشه.
البته رنج قیمت از مدل 2007 حدود 85 میلیون تومان هست.
البته باید خودرویی هم انتخاب کنید که برای تردد در کشورهای دیگه مجوز داشته باشه
و مدلش قابل قبول باشه.
Pourya-pc
06-04-2015, 02:36
با سلام.
صحبت از 200 میلیون شد و از طرفی صحبت از پراید شد.
بین این دوتا ماشین های زیادی هستن.
با توجه به صحبت های شما که قصد سفرهای زمینی از ترکیه رو دارین
و با تجربه ای که دوستان بنده در همین سفرها به ترکیه سایر کشورها داشتن
خودروی تویوتا کمری بسیار عالی میتونه باشه.
از نظر فضای داخل خودرو و راحتی سرنشین
از نظر فضای بار
از نظر میزان مصرف سوخت و قدرت و شتاب
از نظر استهلاک کم
خودروی بسیار عالی برای شما میتونه باشه.
البته رنج قیمت از مدل 2007 حدود 85 میلیون تومان هست.
البته باید خودرویی هم انتخاب کنید که برای تردد در کشورهای دیگه مجوز داشته باشه
و مدلش قابل قبول باشه.
چقدر زیبا جواب دادین محمد جان . خیلی ممنون از پاسخ به دوستمون .
ایشون اگر مشخص کنن تا چه رنجی قدرت خرید دارند خیلی سریع به پاسخ میرسند .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.