PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل با میکروفون

desire_hd
04-04-2015, 12:19
سلام
من بعد از اینکه ویندوز عوض کردم میکروفونم کار نمیکنه-ویندوز هم میکروفن رو شناخته ولی صدا رو ضبط نمیکنه-اخرین ورژن درایور کارت صدا رو نصب کردم بازم نشد-هر کاری کردم درست نشده-توی recording device هم میکروفن رو شناخته ولی صدا ضبط نمیکنه-قبل از اینکه ویندوز عوض کنم درست بود
ویندوز قبلیم و اینکه جدید نصب کردم هر دو 8.1 بود
کسی راهی بلده؟
توی چندتا سایت خارجی و ایرانی هم دربارش گشتم-چندتا راه هم پیدا کردم ولی جواب ندادن-نمیدونم مشکلش چیه-

EXTREME
04-04-2015, 12:27
سلام
من بعد از اینکه ویندوز عوض کردم میکروفونم کار نمیکنه-ویندوز هم میکروفن رو شناخته ولی صدا رو ضبط نمیکنه-اخرین ورژن درایور کارت صدا رو نصب کردم بازم نشد-هر کاری کردم درست نشده-توی recording device هم میکروفن رو شناخته ولی صدا ضبط نمیکنه-قبل از اینکه ویندوز عوض کنم درست بود
ویندوز قبلیم و اینکه جدید نصب کردم هر دو 8.1 بود
کسی راهی بلده؟
توی چندتا سایت خارجی و ایرانی هم دربارش گشتم-چندتا راه هم پیدا کردم ولی جواب ندادن-نمیدونم مشکلش چیه-

به نظر من مشکل شما از همون تنظیمات میکروفون داخل کنترل پنل است ولوم میکروفونتون رو از داخل تنظیمات میکروفون بیشتر کنید و تنظیمات دیگشو هم چک کنید

desire_hd
04-04-2015, 15:36
به نظر من مشکل شما از همون تنظیمات میکروفون داخل کنترل پنل است ولوم میکروفونتون رو از داخل تنظیمات میکروفون بیشتر کنید و تنظیمات دیگشو هم چک کنید
همه ی این کارارو کردم
هم ولوم و هم حساسیتشو زیاد کردم ولی کار نکرد
همه ی تنظیماتشو با کامپیوتر داداشم مطابقت دادم ولی همش مثه هم بود
نمیدونم مشکل از چیه

EXTREME
04-04-2015, 17:20
این ویزارد رو هم انجام دادید؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

desire_hd
04-04-2015, 18:13
این ویزارد رو هم انجام دادید؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این کارو هم کردم-یه متن داده بود که با گوگل ترنسلیت فایل تلفظشو گرفتم و پخش کردم ولی باز درست نشد-اصلا مشکلش اینه که میکروفن صدا نمیگیره-یعنی میکروفن رو میشناسه ولی صدا ضبط نمیکنه

Gregar
07-04-2015, 10:55
دوستان من مشکل با میکروفونم دارم . البته فکر میکنم از خود پورت mic باشه ولی گفتم باز سوال کنم .

وقتی میکروفونم رو میزنم شانسی یا خوبه یا قطع و وصل میشه . وقتی قطع میشه و دوباره وصل میشه توی پنل کارت صدا میزنه که به پورت headphone وصل شده و باز قطع که میکنم درست میشه و پورت mic میشه ولی باز صدا نداره . باید کلا دوباره فیشش رو قطع کنم و وصلش کنم تا درست بشه . اونم شانسی .
چون این دو پورت جلوی کیس هست و کنار هم هستن خودم حدس میزنم اتصالی کرده باشن .

EXTREME
07-04-2015, 12:33
این کارو هم کردم-یه متن داده بود که با گوگل ترنسلیت فایل تلفظشو گرفتم و پخش کردم ولی باز درست نشد-اصلا مشکلش اینه که میکروفن صدا نمیگیره-یعنی میکروفن رو میشناسه ولی صدا ضبط نمیکنه
بهتره با یک میکروفون تست کنید تا معلوم بشه مشکل از سیستم عامل است یا خود میکروفون

Sent from my GT-S7562 using Tapatalk