PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کلاس برای جدول aspnet_profile

saradarya
01-04-2015, 12:32
سلام
من عضو جدیدم
من میخوام یه کلاس بنویسم که تمام کاربرها رو از جدول aspnet_profile برگردونه تا بعدا بتونم دسته بندی کنم براساس property هاش
ولی فقط تونستم کلاسی بنویسم که یه کاربر رو برگردونه.
پیشاپیش ممنون

_H2_
11-04-2015, 22:45
سلام
شما دقیقاً چه کارهایی را انجام داده اید؟
سامانه Membership بزرگ و گسترده است، مکانیزم های پیشفرضی از سمت مایکروسافت در طول سالها و با نسخه های متعدد عرضه شده و همواره هم امکان جایگزینی و تغییر و سفارشی سازی و... بوده، با در نظر گرفتن کلیه این شرایط سوال شما خیلی کلی میشود و پاسخ آن طولانی ، مشکل و چندمبحثی خواهد بود و تاپیک محکوم به بی پاسخ ماندن خواهد شد.

اگر بخواهم بازخدمت تان پاسخ بدهم میتوانم بطور خلاصه عرض کنم:
اگر سیستم های پیشفرض ASP.Net را فعال کرده باشید متدهایی مانند System.Web.Security.Membership.Provider.GetAllUser s و System.Web.Profile.ProfileManager.GetAllProfiles و... میتواند اطلاعات همه کاربران را بازگردانند، اگر هم سامانه خیلی سفارشی ساز شده و دستکاری شده و... درنهایت با EntityFramewrork میتوان هرچیزی را از دیتابیس استخراج کرد.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و...

مطالعه ای روی مطالب فوق داشته باشید و درصورت نیاز به کمک، اطلاعات بیشتری در خصوص کاری که انجام داده اید، کلاس هایی که دارید، جداول و... بدهید و بخش مرتبطی از نمونه کدهای حذف و اضافه و... کاربران تان را قرار دهید، تا بتوان بهتر متوجه شد در چه مرحله ای هستید و چه مشکلی و چه کمکی لازم دارید.
موفق باشید.