PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : در خواست راهنمایی در مورد سیم کشی داخلی برای ADSL

presfn
31-03-2015, 10:50
سلام
من حدود یک سالی میشه که متوجه شدم خط ADSL که دارم نویز شدیدی داره و به مخابرات هم گفتم ولی متاسفانه اتفاقی نیفتاد
اونجا که بودم بهم گفتن از سر خط ورودی به ترمینال تست کن اگه مشکلی بود تا مربوط منزل شما هست و به ما ربطی نداره منم تست کردم و دیدم سر خط نویز کمتر هست یعنی داخل خونه snr بین 11 12 هست ولی از وروی خط بین 14 15 به همین خاطر میخوام که خطم رو درست کنم میشه راهنمایی کنید چه کارایی باید انجام بدم سیم کشی داخلی رو چه جوری میشه عوضش کرد چون سیم از رو کشیدن درد سر داره
یه چیزی هم اضافه کنم یه راهی به ذهن خودم رسیده : سیم ورودی به ترمینال 4 رشته هست که فقط دوتا از اونها وصلن و خروجی به طرف خونه هم 2 تا بیشتر وصل نیست تبیعتا همچنین پریز تلفن رو هم که باز کردم دیدم فقط دوتا سیم وصل هستن و اون دوتای دیگه به هیچی وصل نشدن به نظر شما لازم هست که اون دوتای دیگه هم وصلشون کنم شاید به این خاطر هست snr اینقدر کم هست
اگه شد یه عکس از ترمینال هم میزارم
دستتون درد نکنه فقط بیزحمت بگید چیکار کنم

presfn
31-03-2015, 13:54
مدیران عزیز شرمنده من حواسم نبود اگه که تاپیک مربوط به این بخش نیست لطفا منتقل کنید به بخش اینترنت

superior
31-03-2015, 22:14
منم همچین مشکلی رو داشتم نهایتا رفتم و یه خط جدید گرفتم بعنوان خط دوم و روش اینترنت سفارش دادم و مودم وای فای رو همونجا دم در ورودی به دیوار زدم، بدون نویز و درد سر!!!
هزینه اختصاص خط هم ۵۰ هزار تومان بیشتر نیست

Sent from my iPad using Tapatalk

presfn
01-04-2015, 10:33
منم همچین مشکلی رو داشتم نهایتا رفتم و یه خط جدید گرفتم بعنوان خط دوم و روش اینترنت سفارش دادم و مودم وای فای رو همونجا دم در ورودی به دیوار زدم، بدون نویز و درد سر!!!
هزینه اختصاص خط هم ۵۰ هزار تومان بیشتر نیست

Sent from my iPad using Tapatalk
من قبالا برای اینترنت یه خط سفارش دادم چون خونه اپارتمانی هست نمی تونم مودم رو به ترمینال وصل کنم

Milad4171
01-04-2015, 10:59
سلام.
دوست عزیز یکی از دلایل اصلی نویز خطوط چه در ارتباط با تلفن چه اینترنت تکه تیکه شدن کابل RG45 هست که از تابلو مخابراتی داخل ساختومن یا از بیرون به داخل ساختمون بوجود میاد.
البته با توجه به نامرتب بودن کابل های مخابراتی ساختمون ها خیلی سخت میشه کابل مربوط به منزل رو پیدا کرد. البته راه ساده تر اون استفاده از اهم متر هست . داخل منزل دو تا از سیم های رو به هم وصل میکنید و در داخل تابلو مخابراتی دونه دونه اون دو سیم (‌با توجه به رنگ ) رو چک میکنید تا خط مروبط به منزلتون پیدا بشه. (‌بهتره بعدش یه علامت رو کابل ورودی و خروجی بزنید که بعدا هم بدرد بخور هست این کار .

و اگر واقعا حوصله دارید یک متراژ نسبی از داخل تابلو مخابراتی تا داخل ساختمون (‌ محل نصب مودم )‌بکشید. یعنی یک کابل دیگه غیر از کابل مخاربراتی خونه.
بعد از اون کابلی که کشیدید واسه اتصال به مودم استفاده کنید.
این کار ممکنه واسه کابل کشیش کمی هزینه بر باشه ولی تاثیر خیلی زیادی داره.
متاسفانه نویز خطوط در داخل ساختمون ها بخاطر دسته بندی نامنظم همیشه دچار اختلال هست .بسیاری از مشترکین ADSL از کیفت پایین تماس های صوتی تلفن ناراضی هستن که این یک بخش مهمش مربوط به نویز خطوط هست که دلایل مختلفی میتونه داشته باشه که یکی از مهمترین اون همین تکه تکه شدن کابل یا رد شدن کابل تلفن از کنار کابل برق ۲۲۰ هست !

مرسی

presfn
04-04-2015, 03:27
سلام.
دوست عزیز یکی از دلایل اصلی نویز خطوط چه در ارتباط با تلفن چه اینترنت تکه تیکه شدن کابل RG45 هست که از تابلو مخابراتی داخل ساختومن یا از بیرون به داخل ساختمون بوجود میاد.
البته با توجه به نامرتب بودن کابل های مخابراتی ساختمون ها خیلی سخت میشه کابل مربوط به منزل رو پیدا کرد. البته راه ساده تر اون استفاده از اهم متر هست . داخل منزل دو تا از سیم های رو به هم وصل میکنید و در داخل تابلو مخابراتی دونه دونه اون دو سیم (‌با توجه به رنگ ) رو چک میکنید تا خط مروبط به منزلتون پیدا بشه. (‌بهتره بعدش یه علامت رو کابل ورودی و خروجی بزنید که بعدا هم بدرد بخور هست این کار .

و اگر واقعا حوصله دارید یک متراژ نسبی از داخل تابلو مخابراتی تا داخل ساختمون (‌ محل نصب مودم )‌بکشید. یعنی یک کابل دیگه غیر از کابل مخاربراتی خونه.
بعد از اون کابلی که کشیدید واسه اتصال به مودم استفاده کنید.
این کار ممکنه واسه کابل کشیش کمی هزینه بر باشه ولی تاثیر خیلی زیادی داره.
متاسفانه نویز خطوط در داخل ساختمون ها بخاطر دسته بندی نامنظم همیشه دچار اختلال هست .بسیاری از مشترکین ADSL از کیفت پایین تماس های صوتی تلفن ناراضی هستن که این یک بخش مهمش مربوط به نویز خطوط هست که دلایل مختلفی میتونه داشته باشه که یکی از مهمترین اون همین تکه تکه شدن کابل یا رد شدن کابل تلفن از کنار کابل برق ۲۲۰ هست !

مرسی
خواهش میکنم ممنون که جواب دادید
فرمایشات شما کاملا درست ولی قبل از این که بخوام یه بار دیگه سیم کشی کنم من جعبه مخابراتی داخل ساختمان رو بازش کردم و خط تلفنی الان ازش برای اینترنت استفاده میکنم رو پیدا کردم ولی این خط از 4 رشته سیم ورودی (سیم که از مرکز مخابراتی وارد جعبه میشه) دوتای وسطی به وصل بود واون دوتای کناری به جایی وصل نبودن به نظرتون اگه اون دوتا رو هم وصل کنم سیگنال خطم بهتر نمیشه ؟ به نظر خودم اگه لازم نبود کابل چهار تا رشته استفاده نمی کردن شاید اون کسی که سیم کشی انجام داده حوصلش نشده هر چهار تا رو وصل کنه یا شایدم یادش رفته وصل کنه
یه چیز دیگه هم که متوجه شدم همین سیمی که الان گفتم از کنار یه دستگاهی رد میشه (واردش نمیشه فقط درست از کنارش رد میشه) که نمیدونم چی هست فقط میدونم که چند تا سیم برق بهش وارد شده به نظر شما اگه همین سیم رو دورش چیزی میشه بپیچم مثل فویل الومینیومی باعث میشه که نویز روش اثر نداشته باشه ؟

Milad4171
04-04-2015, 17:00
سلام. دوست عزیز هر دو رشته سیم یک خط تلفنه. شما یک خط دارید پس دو رشته رو متصل کرده.کارش درست بوده .شما هم باید از سیم RG45 دو رشته ای استفاده کنید. اگر از کابل چند رشته ای استفاده میکنید به رنگ دو سیم متصل توجه کنید.

واسه قسمت دوم سوالتون یک سری کابل هست به نام کابلهای شیلد دار معروفه جلوی جریان های مخالفو میگیره ولی گرونه. میتونید از اونا استفاده کنید یا مسیر عبور کابل رو تغییر بدین
مرسی