مشاهده نسخه کامل
: شما جای من بودید چ کار میکردین؟
Alirezarahi
29-03-2015, 11:26
سلام به دوستان عزیز من نیاز به راهنمایی دارم ممنون میشم کمکم کنید
راستش ما دو تا مغازه داریم یکی توی یه خیابان اصلی هستش که بورس فست فود و نمایشگاه ماشین هستش مغازه تقریبا 200 متر هستش و 10 متر بر مغازه هستش
و یه مغازه دیگه داریم که اونم تو یه خیابان اصلی هستش که بورس خاصی نیست توش لباس فروشی گل فروشی تعمیرگاه و ... هست و توی مسیر 3 تا دانشگاه هستش این مغازه هم تغریبا 30 متره با بر 8 متر و یه زیر زمین و یه طبقه مسکونی روش
من سرمایه زیادی ندارم فقط این مغازه ها رو داریم
راستش نمیدونم چ کار راه بندازم
اینم بگم که تنها هستم داداش یا یه فامیل دلسوز ندارم خودم از کارهای خورد و ریز بدم میاد و ارتباط نمیتونم برقرار کنم و زود از کار زده میشم مثل سوپر مارکت که توش صد قلم هست یا از این جور کارا
اینکارا بهم پیشنهاد شده
فست فود
موبایل فروش(فروش موبایل و تعمیرات و ...)
کفش و کتونی فروشی
لباس فروشی
ممنون میشم کمکم کنید فکرم درگیره
نمیدونم کجای ایرانید تهرانید یا شهرستان های دیگه ولی اگر تهران باشید و مغازهاتون کف بازار باشه اجاره های سنگینی میکنن ماهی 15 میلیون تومن واسه هر کدومش میشه ماهی 30 میلیون تومن بدون هیچ زحمتی میخوری میخابی ماهی 30 تومن اجاره میگیره میاد تو حسابت..هر ماه هم برو خارج عشقو حال.
یه عمو دارم خیلی ثروتمنده 2 تا مغازه تو سبزه میدون مرکز طلافروشای تهران داره ..جفتشو داده اجاره ماهی 30 میلیون دقیقا داره میگیره..الانم عید رفته ترکیه مسافرت..خوشبحالش ما تو تهران دارم فروم گردی میکنیم مردم ماهی 30 میلیون اجاره میگیرن
کار کردن یه بدی داره آدم رو پیر میکنه...آدم حرص جنس و چک و .... بده اجاره من بودم میدادم اجاره میرفتم مسافرت از دوبی میومدم تو فروم
Alirezarahi
29-03-2015, 15:26
متاسفانه تهران نیستم
اراک هستم
سوپرمارکتی های تهران روزی 1-2 میلیون تومن بستگی به مکانشون پول میگیرند از مردم حالا نمیدونم چند % سود داره واسشون..
سوپر مارکتی کار خوبیه به نظرم.
با توجه به اینکه تو مسیر دانشگاه اینا است
به کافی نت هم میتونی فکر کنی خوبی کافی نت اینه که به فروم گردیت هم میرسی :n02:
sdfssdfs
29-03-2015, 22:10
عزیز اصلا کار نمیخواد بکنی بده اجاره پاهاتو بندار رو هم پولشو بخور
sent from my android phone
goldiman
30-03-2015, 12:50
دوست عزیز پیشنهاد من اینه که مغازه بزرگتر رو اجاره بدی چون چرخوندن اونجا کار یک نفر نیست و اجارشم از مغازه دیگه بیشتره.
مغازه کوچکتر رو میتونی بزنی به فروش بدلیجات و یا عطرو ادکلن که یک نفره هم میتونی بچرخونیش.
اگر هم بازار خبری نبود اجاره اون مغازه بزرگه رو میگیری و نگرانی از بابت چک و خرابی بازار نداری.
در هر صورت بهتره برای خودت یه پاتوق داشته باشی و چه بهتر مغازه ای باشه که توسط خودت اداره میشه.
آدم هرچقدرم که مسافرت و تفریح بره آخرش اشباع میشه و نیاز داره جایی رو داشته باشه که سرش گرم باشه.
Alirezarahi
30-03-2015, 13:54
نظرتون درباره کافی شاپ چیه؟
یه کافی شاپ با دو 3 تا دستگاه تولید شیرینی(مثل دونات و ...)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Alirezarahi
10-04-2015, 20:40
کسی درباره کالای ورزشی نظری داره؟یا تجربه ای؟!
نمیدونم کجای ایرانید تهرانید یا شهرستان های دیگه ولی اگر تهران باشید و مغازهاتون کف بازار باشه اجاره های سنگینی میکنن ماهی 15 میلیون تومن واسه هر کدومش میشه ماهی 30 میلیون تومن بدون هیچ زحمتی میخوری میخابی ماهی 30 تومن اجاره میگیره میاد تو حسابت..هر ماه هم برو خارج عشقو حال.
یه عمو دارم خیلی ثروتمنده 2 تا مغازه تو سبزه میدون مرکز طلافروشای تهران داره ..جفتشو داده اجاره ماهی 30 میلیون دقیقا داره میگیره..الانم عید رفته ترکیه مسافرت..خوشبحالش ما تو تهران دارم فروم گردی میکنیم مردم ماهی 30 میلیون اجاره میگیرن
کار کردن یه بدی داره آدم رو پیر میکنه...آدم حرص جنس و چک و .... بده اجاره من بودم میدادم اجاره میرفتم مسافرت از دوبی میومدم تو فروم
بعضیا یه جوری حرف میزنن که انگار اجاره سر موقع داده میشه. نه دادا از این خبرا نیس به خصوص اجاره های بینطوری چند ماه میشینن بعد د فرار و اون یکی میاد و ...
در ضمن اونی که میگه کار نکن بده اجاره چون هنوز خودش ندفته یه بار مسافرت فک میکنه همیشه عشق و حال خوبه
بابا چی عشق و حال چیه اخه عشق و حال اصلی خود کاره!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.