مشاهده نسخه کامل
: سوال:لپ تاپ برای مصرف عمومی(غیر بازی و غیرگرافیکی)
hamids68
28-03-2015, 10:12
سلام دوستان
من یه لپ تاپ دل داشتم کارت گرافیکش سوخت می خوام برای کارهائی که جنبه عمومی داره و اصلا تخصصی نیست یه لپ تاپ نوی خوب بگیرم .منظورم از تخصصی اینه که نه بازی باهاش دارم نه کارهای گرافیکی.بیشتر از همه با فایلهای خودم روی هارد کار دارم گاهی به اینترنت وصل میشم و گاهی فیلم میبینم. چی پیشنهاد میدین ؟
بودجه تا 2 ملیون
سري توشيبا ستلايت از ٢ تا ٣ تومن قيمت دارند و مناسب شما هستند هم نمايشگر اي پي اس دارند و هم بقيه موارد
hamids68
02-05-2015, 12:46
17 اینچ خوب تو این حدود قیمت تو بازار ما هست ؟
hamids68
02-05-2015, 15:28
امروز وقت شد در باره item های انتخاب لپ تاپ تحقیق کنم.مثل سایز لپ تاپ و براق بودن یا مات بودن و تعداد پیکسل...به خاطر همین , اولین مسئله ائی که مورد نظرم هست 17 اینچ بودن هست چون با سایز های بزرگ راحت تر میبینم.تو دیجی کالا گشتم چند مورد
17 داشت ولی قیمتش خیلی بالا هست. تو نت تحقیق کردم متوجه شدم این مدل hp هم 17 هست و هم ازش رضایت وجود داره و هم قیمتش خوبه و تا جائیکه متوجه شدم مشخصات فنی اش هم خوب و رضایت بخش هست. تو دیجی کالا نیست منتها نمیدونم تو بازار ما هست یا نیست... شما خبر دارین ؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mohammad.1394
03-05-2015, 00:19
ویرایش شد...
مدل های 17 اينچ تو بازار کمیابه ولی لوتوس لپ تاپ یه مدل ایسوس داره که اون هم قدیمی و سنگینه
نظرم اینه acer v3 572g که صفحه فول داره بگیری یا v3 573G که گرافیک gt750 4G داره همینطور وزن 2.0 کیلو البته من تو notebookcheck دیدم صفحه IPS زده بود ولی تو سایت های ایرانی این مورد درج نشده
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.