مشاهده نسخه کامل
: لپ تاپ تا 4 تومان برای برنامه نویسی
سلام
برای کار برنامه نویسی نیاز دارم.
بالطبع باید صفحه نمایش مناسبی داشته باشه که مشکلی برای استفاده طولانی مدت و ممتد برام ایجاد نشه.
کیبورد خوبی داشته باشه
قدرت پردازش گرافیکی بالایی نیاز ندارم. بیشتر پردازنده و رم باید قوی باشه.
به دی وی دی رایتر و امثالهم هم نیازی ندارم. ترجیحا بتونم در کنار هارد اصلی یک 200 - 300 گیگ هم SSD اضافه کنم(نمیدونم اصل چنین امکانی هست یا نه)
Pessimist
27-03-2015, 21:58
من سه روز قبل از عید لپ تاپ گیمینگ asus g56jk-b رو خریدم با قیمت چهارتومن .
12 گیگ رم داره
سی پیو corei7
گرافیک انویدیا 850 gtx با چهار گیگ رم
صفحه نمایش مات و فول اچ دی داره و به خاطر همین زیر نور آفتاب هم به راحتی میشه باهاش کار کرد کلا لپ تاپی که تو هیچی کم نمیاره و حتی جدید ترین بازیها رو هم به راحتی اجرا میکنه کیفیت ساختش هم واقعا در حد عالی هست به غیر از زیر لپ تاپ تماما از آلومینیوم هست که انصافا خیلی به درد میخوره.
کیبورد این لپ تاپ که همین الان باهاش تایپ میکنم از نوع جزیره ای هست که انصافا تایپ کردن باهاش خیل لذت بخشه و درصد خطا رو میاره پایین
هارد 5400 اذیتتون نمیکنه؟
Pessimist
27-03-2015, 22:06
چرا یه مقدار اذیت میکنه و به نظر من نقطه ضعف این لپتاپ همینه به همراه شارژ دهی ضعیف باتری . الان باتری این لپ تاپ تو کارهای عادی سه ساعت بیشتر جواب نمیده اما خب باتریش قابل تعویضه .
راستی نور پس زمینه کیبورد هم داره که خیلی به درد میخوره به همراه کیفیت صدای عالییییی . من وقتی خریدم یه ساب ووفر هم همراهش به من دادن که یه پورت زرد رنگ تو سمت چپ هست که بهش وصل میشه اما خب کیفیت صدای لپ تاپ انقدرعالی هست که اصلا نیازی به ساب ووفر پیدا نمیکنم . به غیر از ساب ووفر یه کیف ورجینال و یه موس هم بهم دادن
یه مزیت دیگه اینه که اصلا داغ نمیکنه حتی اگه باهاش سنگین ترین بازی ها رو انجام بدی
مدل g56 اصلا بدرد یک برنامه نویس نمیخوره چون یک لپتاپ گیمیگه و تمرکزش روی گرافیک و بازی هست وزن بسیار سنگینی داره!!!!!
شما که بازی نمیکنی اصلا بدردت نمیخوره...
بهتره از الترابوک های مدل بالای بازاز استفاده کنی
برنامه نویسی برای هر پلتفورمی اصلا ب پردازنده بالا نیازی نداره و براحتی با سری u کارت را میافته
خودم هم کارم برنامه نویسی هست تو کار ما وزن خیلی مهمه...اصلا نمیشه با یک لپتاپ ۳ کیلیوی اینور اونر شد در ضمن ظاهر لپتاپ هم برای اعتبار کار نزد مشتری اهمیت داره (اصلا نمیشه با یک لپتاپ قرمز و مشکی !)
پیشنهاد من سری مک بوک یا مک بوک پرو اپل هست (انتخاب خودم) براحتی باهاش برنامه نویسی سی شارپ و اندورید میکنم
سری زن بوک ایسوس هم مناسبه البته هارد ssd نداره
سری وایو پرو سونی هم عالی هست
از سرفیس ماکروسافت هم نمیشهچشم پوشی کرد
خرید لپتاپ های مانند g56-n550-y5070 اصلا توصیه نمیشه مثل این میمونه یک خانواده ۴ نغره برن وانت بخرن که اصلا برای نیاز ها شون مناسب نیست!!!!!
البته موضوعی که شما گفتین هم درسته.
برای برنامه نویسی اندروید، خیلی مشکل کندی اندروید استودیو آزاردهنده اس برام. همچنین خیلی عادت دارم که ESX نصب کنم و کلی از کارهام رو روی سرور مجازی کامپیوتر شخصی انجام بدم که رم زیادی نیاز دارم یعنی.
پلتفرم Apple رو هم بخاطر ناسازگاری هاش با سایر پلتفرم ها زیاد نمی پسندم برای خودم.
و اینکه نهایت هزینه ای که میخوام کنم 4 تومان هست. مدلایی که معرفی کردین فکر میکنم یکمی گرون باشه. الترابوک حدود 4 تومان مدل مناسبی سراغ دارین؟
هر دو برنامه اندورید استدیو و ایکلیپس نسخه مک دارند من مشکلی با سرعتش ندارم
سرعت شبیه ساز ها فقط وفقط به نوع سیستم عامل و ان شبیه ساز بستگی دارند شما اگر در هنگام کار تسک منجر رو بازی کنی میبینی که بیشتر ظرفیت cpu بیکار هست
مدل های که گفتم ب غیر از سونی در رنج ۴ تومن و پایین تر هستند
اگه فقط اندروید کاری بنظر من فقط مک بخر هم باطریش عالیه هم سیستم عامل روون تره سرعتش هم باید ببینی من چیزی نمیگم اگر هم بخوای روی ios پورت کنی مشکلی نداری
ما یک تیم ۳ نفره هستم من مک دارم دوستم n550 داره اون یکی دل
هنگامی که یک برنامه رو باگ گیری میکنم هر س نفر که ران میرنم من نصف باگ رو یادداشت کردم تازه اون دوتا دوستم ماشین مجازش بالا میاد اگه هم فیلم بخوای برات میزارم...
V i r u s e r
27-03-2015, 23:33
سلام
منم با اجازتون نظر شخصی خودم رو بیان کنم.
به نظرم برای برنامه نویسی اولویت روی صفحه نمایش و کیبورد هست.
اگر مشکل فضا ندارید من دو تا پیشنهاد دارم:
۱. این لپتاپ ارزونه٬ سنگینتره ولی کانفیگ خوبی داره
لپتاپ Lenovo z510 کانفیگ i7
مانیتور LG 22MP55
درایو جامد Samsung 850 pro 256gb
۲. این لپتاپ سبکه٬ کیفیت ساخت بالایی داره و البته درایو نوری نداره پس باید هارد خودشو دربیارید
لپتاپ Lenovo Thinkpad S440
LG 22MP55
Samsung 850 pro 256GB
اگر فضای کافی برای مانیتور ندارید بازم به نظرم یکی از دو لپتاپ بالا یا میتونید به T440 هم فکر کنید.
=====
ولی اگر جای شما بودم و به من ۴ میلیون میدادن من این کارو میکردم:
سیستم این تاپیک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) به همراه دو فروند LG 22MP55HQ
لپتاپ Lenovo G510
====
اپل هم به کسی پیشنهاد نمی کنم. اگر برای کلاس گذاشتن نمیخواید٬ ارزش چندانی نسبت به هزینه نداره
Amir-Rainman
28-03-2015, 09:28
الترابوک حدود 4 تومان مدل مناسبی سراغ دارین؟
ASUS UX303LN میتونه گزینه مناسبی برای شما باشه اما هاردش چیزی که شما میخوایین نیست
تو ویندوز ci5 u برای شبیه ساز اندروید مناسب نیست، یعنی روان نیست و مثل گوشی کار نمیکنه ولی نمیدونم ci7 u هم همینجوری هست یا نه
Pessimist
28-03-2015, 13:16
مدل g56 اصلا بدرد یک برنامه نویس نمیخوره چون یک لپتاپ گیمیگه و تمرکزش روی گرافیک و بازی هست وزن بسیار سنگینی داره!!!!!
شما که بازی نمیکنی اصلا بدردت نمیخوره...
بهتره از الترابوک های مدل بالای بازاز استفاده کنی
برنامه نویسی برای هر پلتفورمی اصلا ب پردازنده بالا نیازی نداره و براحتی با سری u کارت را میافته
خودم هم کارم برنامه نویسی هست تو کار ما وزن خیلی مهمه...اصلا نمیشه با یک لپتاپ ۳ کیلیوی اینور اونر شد در ضمن ظاهر لپتاپ هم برای اعتبار کار نزد مشتری اهمیت داره (اصلا نمیشه با یک لپتاپ قرمز و مشکی !)
پیشنهاد من سری مک بوک یا مک بوک پرو اپل هست (انتخاب خودم) براحتی باهاش برنامه نویسی سی شارپ و اندورید میکنم
سری زن بوک ایسوس هم مناسبه البته هارد ssd نداره
سری وایو پرو سونی هم عالی هست
از سرفیس ماکروسافت هم نمیشهچشم پوشی کرد
خرید لپتاپ های مانند g56-n550-y5070 اصلا توصیه نمیشه مثل این میمونه یک خانواده ۴ نغره برن وانت بخرن که اصلا برای نیاز ها شون مناسب نیست!!!!!
دوست عزیز به نظر شما 2.7 کیلوگرم وزن زیادی به حساب میاد؟؟؟
الان اکثر لپ تاپ ها 2.3 یا 2.2 کیلوگرم وزن دارن حالا پنچ شش گرم بالا یا پایین تر اصلا قابل احساس نیست برای ما .
من پیشنهاد میدم حتما یه سری به سایت های شرکت های معتبر مثل ایسوس . لنوو یا اچ پی بزنید .
مثل اینجا
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو انتخاب بهتر خیلی کمکتون میکنه
Public Enemy
28-03-2015, 14:18
منم با نظر viruser موافق هستم . لنوو ها با کیبورد accutype برای تایپ بسیار مناسب هستند .
همچنین سری N برند asus هم لپ تاپ با کیبورد مناسب و البته صفحه نمایش مناسب داره
surface pro به دلیل کیبورد نامناسبش توصیه نمیشه مخصوصا اینکه از کیبورد isolation استفاده میشه که خطاهای تایپ رو بالا میبره .ترجیها برای تایپ طولانی با خطای کمتر chicklet ها پیشنهاد میشن
اگر وزن براتون مهم نیست می تونین به خانواده گیمینگ MSI هم سری بزنین .
ضمنا توجه داشته باشین اکثر مدل های موجود در ایران در بازه قیمتی شما درگاه mSATA ندارند . این مشکل به وجود میاد که اتصال SSD به دستگاه کمی با ایراد مواجه میشه . زیرا جا برای اتصال فضای ذخیره سازی جدید ندارند و مجبورین درایو نوری رو در بیارین و به جاش هارد SSD قرار بدین . با توجه به اینکه سازندگان علاقه دارند برای درایو نوری از درگاه ATAPI استفاده کنند سرعت SSD شما به 1.5Gbps محدود میشه . لذا برای عملکرد بهتر مجبورین هارد لپ تاپ رو با SSD جایگزین و به جای درایو نوری HDD قرار بدین که عملکرد بهتری رو داشته باشین که طبیعتا هزینه ی بیشتری خواهد داشت
منم با نظر viruser موافق هستم . لنوو ها با کیبورد accutype برای تایپ بسیار مناسب هستند .
همچنین سری N برند asus هم لپ تاپ با کیبورد مناسب و البته صفحه نمایش مناسب داره
surface pro به دلیل کیبورد نامناسبش توصیه نمیشه مخصوصا اینکه از کیبورد isolation استفاده میشه که خطاهای تایپ رو بالا میبره .ترجیها برای تایپ طولانی با خطای کمتر chicklet ها پیشنهاد میشن
اگر وزن براتون مهم نیست می تونین به خانواده گیمینگ MSI هم سری بزنین .
ضمنا توجه داشته باشین اکثر مدل های موجود در ایران در بازه قیمتی شما درگاه mSATA ندارند . این مشکل به وجود میاد که اتصال SSD به دستگاه کمی با ایراد مواجه میشه . زیرا جا برای اتصال فضای ذخیره سازی جدید ندارند و مجبورین درایو نوری رو در بیارین و به جاش هارد SSD قرار بدین . با توجه به اینکه سازندگان علاقه دارند برای درایو نوری از درگاه ATAPI استفاده کنند سرعت SSD شما به 1.5Gbps محدود میشه . لذا برای عملکرد بهتر مجبورین هارد لپ تاپ رو با SSD جایگزین و به جای درایو نوری HDD قرار بدین که عملکرد بهتری رو داشته باشین که طبیعتا هزینه ی بیشتری خواهد داشت
مدل MSI GE60 2PC Apache رو بررسی کردم. وزنش مناسبه 2.4
صفحه نمایشش فقط IPS نیست که احتمالا بشه تحمل کرد.
فقط هاردش از نوع هیبریدی هستش 128 گیگ SSD داره یعنی
هاردهای هیبریدی سرعتشون چطور هست؟ آیا نیاز نیست که هارد SSD جداگونه گذاشت؟
Public Enemy
28-03-2015, 19:11
مدل MSI GE60 2PC Apache رو بررسی کردم. وزنش مناسبه 2.4
صفحه نمایشش فقط IPS نیست که احتمالا بشه تحمل کرد.
فقط هاردش از نوع هیبریدی هستش 128 گیگ SSD داره یعنی
هاردهای هیبریدی سرعتشون چطور هست؟ آیا نیاز نیست که هارد SSD جداگونه گذاشت؟
این لپ تاپ از 128 گیگابایت حافظه SSD مجزا در کنار 1 ترابایت هارددیسک بهره می بره . حافظه ی SSD و HDD در این لپ تاپ از هم جدا هستند .
حافظه های هیبریدی فقط یک حافظه هستند که معمولا حافظه ی اصلی از نوع HDD هستش و میزان کمی حافظه از نوع SSD برای cache اطلاعات در اونها قرار گرفته است
دیجی کالا زده این مدل هیبریدی هستش. ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اگر 128 گیگ SSD جداگانه داشته باشه، چیزی که گفتین ، واقعا عالیه. فکر میکنم انتخابم همین مدل باشه.
دوست عزیز به نظر شما 2.7 کیلوگرم وزن زیادی به حساب میاد؟؟؟
الان اکثر لپ تاپ ها 2.3 یا 2.2 کیلوگرم وزن دارن حالا پنچ شش گرم بالا یا پایین تر اصلا قابل احساس نیست برای ما .
من پیشنهاد میدم حتما یه سری به سایت های شرکت های معتبر مثل ایسوس . لنوو یا اچ پی بزنید .
مثل اینجا
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو انتخاب بهتر خیلی کمکتون میکنه
بله كه بحساب مياد
در ضمن ٥-٦ گرم نيست ٥٠٠-٦٠٠ گرم هست
شارژ اين مدل هم خيلي سنگينه حدود نيم كيليو گرم
فارغ از وزن اين مدل ب دلايل بالا اصلا مناسب يك برنامه نويس نيست
مثلا براي يك برنامه نويس هارد ssd خيلي بيشتر مورد نياز هست تا يك هدفون گيم يا يك گرات گرافيك با ٤ گيگ رم
MSI Apache رو برداشتم. واقعا راضیم از خریدم.
زیباست. سریعه و حس یک کالای خوش ساخت رو بهم میده.
البته asus g56jk هم خیلی نظرم رو جلب کرده بود و انتخاب بین این دو واقعا سخت بود.
سیستم این تاپیک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) به همراه دو فروند LG 22MP55HQ
لپتاپ Lenovo G510
می شه بگی دو تا مانیتور و یک لپ تاپ چه کاربردی توی برنامه نویسی دارن. حالا یک سیستم با مانیتور و یک لپ تاپ به صورت جداگانه کاربرد دارند اما این وسط یک مانیتور اضافه هست و به طور کلی با همون یک لپ تاپ هم می شه برنامه نویسی کرد
چون قبلا دیده بودم که در استودیو های موسیقی 2 تا مانیتور وجود داره ولی تو برنامه نویسی ندیده بودم.
خواهشا یک مقدار مطلب رو بازتر کن ما که مبتدی هستیم یاد بگیریم
MSI Apache رو برداشتم. واقعا راضیم از خریدم.
زیباست. سریعه و حس یک کالای خوش ساخت رو بهم میده.
البته asus g56jk هم خیلی نظرم رو جلب کرده بود و انتخاب بین این دو واقعا سخت بود.
امکان داره چند تا عکس از زاویه های مختلف از صفحه نمایشش بزاری و نظرت رو درباره زاویه دیدش بگی مثلا اگه سرت رو چپ و راست یا بالا و پایین کنی صفحه تار می شه یا نه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.