مشاهده نسخه کامل
: درد گردن
غول مرحله اخر
27-03-2015, 11:51
سلام
دچار گردن درد هستم
نظر خودم :حدود 3سال برا خوابیدن همیشه بالشت رو عمود میکردم میخوابیدم... شاید به این دلیل باشه
اما الان وضعیت خوابیدن رو اصلاح کردم، بالشت رو کوجک و نرم تر انتهاب کردم
ولی بازم درد گردن دارم!
چند وقته پیش هم درد داشتم شدیدتر بود که دکتر نرفتم... خوب شد ولی
الان باز درد شروع شده...
چیکار کنم؟
سلام
دچار گردن درد هستم
نظر خودم :حدود 3سال برا خوابیدن همیشه بالشت رو عمود میکردم میخوابیدم... شاید به این دلیل باشه
اما الان وضعیت خوابیدن رو اصلاح کردم، بالشت رو کوجک و نرم تر انتهاب کردم
ولی بازم درد گردن دارم!
چند وقته پیش هم درد داشتم شدیدتر بود که دکتر نرفتم... خوب شد ولی
الان باز درد شروع شده...
چیکار کنم؟
برای تشخیص مشکل و نیاز به تصویر برداری و تجویز دارو یا فیزیوتراپی بهتر هست به متخصص طب فیزیکی یا اورتوپدی یا فوق تخصص روماتولوژی مراجعه کنین
hesam_a_r
04-04-2015, 11:27
من خودم آرتوروز داشتم همدرد گردن هم دست راستم بیحس میشد ولی چند سال رو زمین صاف خوابیدم (با مشورت پزشک )یه مدت دیازپام خوردم هر شب خوردم کم کم خوب شد
سلام
من یه مدت سردرد داشتم بعد معلوم شد از گردنه دکتر یه بالشت بهم معرفی کرد حالا خیلی بهترم
اسمش بالشت هوشمند مدل موج نوع هارد حتما همینو بخرید مدلای دیگه یا مارکای دیگه هم هست ولی این خیلی خوبه اولش یکم سخته تا بهش عادت کنید ولی بعد دیگه با بالشتای معنولی نمیتونی بخوابید
منم همیشه به یک طرف میخوابیدم یا به جای بالشت روی دستم میخوابیدم از کامپیوترم که خیلی استفاده میکردم
راستی یه سری ورزشم دادن که من اوایل انجام میدادم ولی حالا دیگه متاسفانه انجام نمیدم اونا هم خیلی خوب بود
ببخشید دکتر برای من گردنبند طبی بادی هم تجویز کردند گفتند روزی 1 تا 2 ساعت استفاده کنم ولی من وقت نمیکنم میشه بگید به چه دردی میخوره و آیا برای جلوگیری از بیماریهای ستون فقرات نیز تجویز میشه؟
متشکرم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.