ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : خطا موقع کار کردن با ویندوز

manli7
27-03-2015, 06:13
سلام

دوستان خسته نباشید

من سیستمم pc

وقتی دارم کار می کنم اونم کارای عادی

از جمله اهنگ گوش دادن + کار با فتوشاپ.. به یک باره هنگ می کنه و این ارور رو میده -- ویندوزم عوض کردم فایده نداشت !!

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

SADEGH 7
27-03-2015, 06:29
سلام
به این صفحه، blue screen یا صفحه مرگ گفته می شه.
مسائل مختلفی می تونه باعث نمایش این صفحه بشه.(نرم افزاری یا سخت افزاری)
تاپیک های مربوطه:

hardware026
27-03-2015, 10:04
سلام

دوستان خسته نباشید

من سیستمم pc

از جمله اهنگ گوش دادن + کار با فتوشاپ.. به یک باره هنگ می کنه و این ارور رو میده -- ویندوزم عوض کردم فایده نداشت !!

در برخورد با Blue Screen احتمال آسیب دیدن هارد دیسک و پاور بسیار زیاده حتما به متخصص نشون بدید یا خودتون check disk از هارد بگیرید. و با استفاده از نرم افزار های موجود پاورتون رو تست کنید.
در کیس رو باز کنید و ببینید اثر بادکردگی یا زائدگی روی برد یا قطعات وجود داره یانه

manli7
27-03-2015, 10:50
خوب دوستان الان از روی عکس نمیشه متوجه شد مشکل از چیه ؟

sdfssdfs
27-03-2015, 10:52
خیر ولی مطمینا مشکل سخت افزاریه

sent from my android phone

SADEGH 7
27-03-2015, 10:57
خیر ولی مطمینا مشکل سخت افزاریه

دوست عزیز به هیچ وجه نمی شه گفت مشکل با اطمینان سخت افزاریه.
اگه ویندوزشون xp باشه که 90% با نصب مجدد ویندوز مشکل حل می شه.
درسته که blue screen بیشتر برای مشکلات سخت افزاری شناخته شده هستش اما تو خیلی حالت ها مشکل می تونه نرم افزاری باشه.

sdfssdfs
27-03-2015, 10:58
دوست من ایشون یه بارم ویندوز عوض کرده و مشکلش حل نشده !

SADEGH 7
27-03-2015, 11:01
دوست من ایشون یه بارم ویندوز عوض کرده و مشکلش حل نشده !

عرض کردم. حالت های نرم افزاری مختلفی می تونه وجود داشته باشه.
از جمله درایور ها. اگه بعد از نصب ویندوز و قبل از نصب هیچ برنامه ای باز هم blue screen بیاد اونوقت می شه با اطمینان بیشتری گفت مشکل سخت افزاریه.

jmajnoon
28-03-2015, 00:29
يا هارد نيم سوز شده يا رم . از اين دو حالت خارج نيست ، اين كرش فقط براى سخت افزار هستش

Sent from my iPhone  5s using Tapatalk

manli7
28-03-2015, 11:19
از خود ارور نميشه فهميد مشكل چيه ؟

معمولا ميگن چون از ارور ميشه فهميد

jmajnoon
28-03-2015, 12:21
از خود ارور نميشه فهميد مشكل چيه ؟

معمولا ميگن چون از ارور ميشه فهميد

راستش من نميتونم از ارور بفهمم دقيقا چيه ؟! ولى ممكنه دوستان دگ بتونن . شما بهترين كارى ميتونيد انجام بديد اينه كه يه كيس سالم از دوست يا آشناتون قرض بگيريد ، اول رم اون كيس رو با رم كيس خودتون جا به جا كنيد ، بعد تست كنيد ببينيد همچنان مشكل باقيه يا نه ؟! اگه نشد ،رم رو برگردونيد و ايندفعه هارد رو جا به جا كنيد ؟! من خودم شخصاً از اين حركت خيلى نتيجه گرفتم . موفق باشى

Sent from my iPhone  5s using Tapatalk

nasiri8812
29-03-2015, 10:32
سلام خوبی
برادر عزیز فقط یه کار بکن
اگه ویندوز عوض کرده باشی این خطای صفحه ابی مرگ اتفاق بیافته باز هم فقط رم کیس رو عوض کن

emami4151
30-03-2015, 02:54
سلام

دوستان خسته نباشید

من سیستمم pc

سلام به احتمال قوی از هارد دیسک باید باشه حالا میتونه از پارتیشن بندی غلط یعنی بعضی درایو ها فت باشن و بعضی ها ان تی اف اس یا درایو اصلی و فرعی جا به جا باشن و یا اینکه مشکل در سکتورها باشه و هارد شما بدسکتور داشته باشه باید چک کنید. احتمال چند درصدی رو هم در درجه دوم میتونم به رم نسبت بدم.با توجه به اینکه ویندوز عوض کردید.برای نصب ویندوز جدید بهتره درایو اصلی به طور کامل دیلیت بشه با یه نرم افزار قوی غیر ویندوز البته بعد با ویندوز فرمت بشه و نصب وین انجام بشه شما در مرحله اول هارد رو مد نظر داشته باشید و چک کنید.موفق باشید

emami4151
30-03-2015, 03:02
برای اطمینان کامل شما یکبار درایو اصلی رو حذف کنید و دوباره پارتیشن رو ایجاد کنید (فقط درایو اصلی) و ویندوز دیگه ای روش نصب کنید (غیر از این ویندوزی که الان روش نصبه) اگه مشکل حل نشد به تست سخت افزار بپردازید موقع حذف و ایجاد پارتیشن هارد به نوع پارتیشن ها دقت کنید.

emami4151
30-03-2015, 03:04
احتمالا شما با اینکار مشکلت رفع میشه اگه نشد هارد رو با نرم افزار های ریپیر هارد و ریپیر بدسکتور چک کنید ایشالله رفع خواهد شد

mohebronaldo
22-04-2015, 09:35
من دارم ویندوز نصب میکنم وقتی داره installing driver میکنه میاد اینم عکسش[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به نظر شما مشکل چیه

emami4151
23-04-2015, 22:13
من دارم ویندوز نصب میکنم وقتی داره installing driver میکنه میاد اینم عکسش[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به نظر شما مشکل چیه
سلام دوست عزیز شما هم باید به احتمال زیاد از هاردت باشه هارد رو چک کن با نرم افزار اگه در حال ویندوز این میاد باید هاردت رو حتما ریپیر کنی اگه هاردت مشکل نداشت رم رو چک کن اما به احتمال خیلی زیاد هاردت بدسکتور داره یا اینکه پارتیشن بندیش مشکل داره به هر حال کل هاردت رو دوباره پارتیشن بندی کن همه درایو ها رو باید یا ان تی اف اس بزاری یا فت اگه امکانش رو داری یه هارد بزار جای این هاردت چک کن ببین دوباره این ارور میاد یا نه بهترین حالت ممکن واسه مطمئن شدن از هاردت اینه بازم نظر دوستان کاربلد رو ببین من نظر خودم رو گفتم یا حق

فرستاده شده از GT-I9300Iِ من با Tapatalk

omid4113
29-04-2015, 19:59
سلام.برای من هم ی همچین مشکلی هست .اگر میشه بگید چطور حلش کنم .ممنون میشم

mohebronaldo
29-05-2015, 16:27
سلام دوست عزیز شما هم باید به احتمال زیاد از هاردت باشه هارد رو چک کن با نرم افزار اگه در حال ویندوز این میاد باید هاردت رو حتما ریپیر کنی اگه هاردت مشکل نداشت رم رو چک کن اما به احتمال خیلی زیاد هاردت بدسکتور داره یا اینکه پارتیشن بندیش مشکل داره به هر حال کل هاردت رو دوباره پارتیشن بندی کن همه درایو ها رو باید یا ان تی اف اس بزاری یا فت اگه امکانش رو داری یه هارد بزار جای این هاردت چک کن ببین دوباره این ارور میاد یا نه بهترین حالت ممکن واسه مطمئن شدن از هاردت اینه بازم نظر دوستان کاربلد رو ببین من نظر خودم رو گفتم یا حق

فرستاده شده از GT-I9300Iِ من با Tapatalk
ممنون مرسی دیگه سیستم رو دادم رفت.ممنون از راهنمایی

mohebronaldo
29-05-2015, 16:31
حالا این ارور چیه.سیستم رو ریست کردم نمیاد بالا این ارور رو میده[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]