مشاهده نسخه کامل
: سوال در مورد بازی کلش آف کلنز
mahmud1992
26-03-2015, 20:42
سلام عزیزان
من نرم افزار Windroye رو دانلود و نصب کردم
حالا دنبال اون نرم افزاری هستم که میشد قبل از شروع وار اتک داد و اینکه دیگه برای لوت کردن دنبال سرچ کردن نباشیم و با تنظیم اکسیر و گلد اتک های مورد نظرمون رو بیاره(به نظرم نرم افزار X-MODE بود!!)
دوستان اگه امکانش هست که تو شبیه ساز Windroye این کار (x-mode) رو انجام بدم لطفا راهنمایی کنید
اگه از دوستان کسی میدونه که تو بلواستکس هم این کار شددنی هست لطفا راهنمایی بفرمایید
منتظرتون هستم
ممنون
mo.goodarzi
16-04-2015, 20:32
سلام عزیزان
حالا دنبال اون نرم افزاری هستم که میشد قبل از شروع وار اتک داد و اینکه دیگه برای لوت کردن دنبال سرچ کردن نباشیم و با تنظیم اکسیر و گلد اتک های مورد نظرمون رو بیاره(به نظرم نرم افزار X-MODE بود!!)
دوستان اگه امکانش هست که تو شبیه ساز Windroye این کار (x-mode) رو انجام بدم لطفا راهنمایی کنید
اگه از دوستان کسی میدونه که تو بلواستکس هم این کار شددنی هست لطفا راهنمایی بفرمایید
منتظرتون هستم
ممنون
متاسفانه x-mod رو کامپیوتر و بلواستکس کار نمیکنه
و نمیشه از امکاناتش استفاده کرد
H.E.R.O.E.S
16-04-2015, 20:42
دوست عزیز بهتره از بلو استک نسخه ای که بهتون می گم استفاده کنید که هم با سینک کردن گوگل مشکلی نداشه باشید و بتونید کلش اف کلنستون رو ذخیره کنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
arming900
16-04-2015, 21:03
سلام عزیزان
منتظرتون هستم
ممنون
فعلا این برنامه روی کامپیوتر جواب نمیده البته تیم سازنده ایکس مود خبر داده که درحال توسعه این برنامه برای اجرا روی بلواستک هستند زمانش معلوم نیست
متاسفانه x-mod رو کامپیوتر و بلواستکس کار نمیکنه
و نمیشه از امکاناتش استفاده کرد
ایشون هم که گفتن
دوست عزیز بهتره از بلو استک نسخه ای که بهتون می گم استفاده کنید که هم با سینک کردن گوگل مشکلی نداشه باشید و بتونید کلش اف کلنستون رو ذخیره کنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما اصلا خوندی که این جواب رو میدی
H.E.R.O.E.S
16-04-2015, 22:27
نه دادا
ولی این کارها بازی رو خنک می کنید
بازی خوبه رو روال پیش بره
موفق باشید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.