مشاهده نسخه کامل
: شروع برنامه نویسی اندروید؟؟؟
Pessimist
26-03-2015, 19:52
سلام دوستان
من یه سوالی داشتم اینکه من خودم به برنامه نویسی برای اندروید و IOS علاقه دارم و میخوام برنامه نویسی رو شروع کنم اما مشکل من اینه که تا حالا اصلا برنامه نویسی کار نکردم و فقط یه خرده با ++c آشنایی دارم که اونم به خاطر تدریس شدن تو دانشگاه هست (من الان ترم دوم رشته نرم افزار هستم) الان دقیقا از کجا باید شروع کنم ؟ میدونم بدون آشنایی قبلی خیلی سخته و بعدا مشکل پیدا میکنم به خاطر همین هر دوره ی اموزشی که لازم باشه رو میگذرونم و اینجوری نیستم که بخوام بدون داشتن دانش اولیه شروع کنم.(انگیزه ی زیادی دارم)
یه جا خوندم نوشته بود اگه کسی برنامه نویسی جاوا بلد باشه تو برنامه نویسی اندروید مشکلی پیدا نمیکنه ؟ به نظر شما جاوا خوبه یا نه ؟ در مورد سی شارپ چی فکر میکنید؟
مرسی دوستان
منتظر راهنمایی های شما هستم
فدای همتون
Xx Hossein xX
26-03-2015, 22:28
سلام.
یکم تجربه در این مورد دارم.
برای شروع اول باید یک ایده کلی در مورد برنامه نویسی داشته باشید، نه صرفا در مورد Syntax زبان های مختلف در مورد مفهوم کی برنامه نویسی مثل شی گرایی، پلیمورفیسم کار با کلاس ها و متد ها و ... که در رشته ی نرم افزار درس های "مبانی برنامه نویسی"، "برنامه نویسی پیشرفته" و "طراحی پیاده سازی زبان های برنامه نویسی" این موارد رو پوشش میده. پیشنهادم اینه که صرفا به درس های دانشگاه اکتفا نکنید. یک کتابی که من خودم تونستم این مفاهیم رو باهاش یاد بگیرم "C# در بیست و یک روز" هستش (واقعا کتاب پر اشتباهی هست ولی این مفاهیم رو خوب یاد داده) و این سایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ginners/) هم محتوای خیلی خوبی داره برای یادگیری این مفاهیم (از توررنت میشه دانلود کرد آموزش هاش رو، لازم نیست بخرید)، کل این پروسه میتونه توی هر زبانی باشه که #C ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) گزینه ی خوبیه، چون توی دانشگاه هم C# میگن میشه با یک تیر دو نشون زد.
مرحله ی بعد سوییچ کردن از C# به JAVA هستش که Syntax جاوا و C# بینهایت شبیه همه و اگه به اندازه کافی انگیزه و پشتکار داشته باشید میتونید JAVA رو در کمتر از 72 ساعت یاد بگیرید (با فرض اینکه با سی شارپ در حد متوسط بتونید برنامه نویسی کنید و شناخت کافی از مفاهیم شی گرایی مخصوصا کلاس ها و متد ها داشته باشید)
مرحله سوم هم یادگیری برنامه نویسی اندرویده، که برای UI باید کمی به XML مسلط باشید (از XML نترسید خیلی ساده ست و با IDE هایی که وجود داره سادهتر هم شده و خیلی از کارا اتوماتیک انجام میشه) و برای قسمت برنامه نویسیش همون جاوا هستش که از آبجکت ها و Library های اندروید استفاده میکنید.
بهترین منابعی هم که برای قسمت سوم دیدم اینا هستش (زیاد دنبال منابع فارسی نباشید):
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این دو تا رو باهم پیش ببرید خیلی بهتر یاد میگیرید
این دوتا سری آموزشی هم خیلی خوبه، اولی برای لیندا هست و دومی یکی از چنل های یوتوب هستش:
Android.App.Development.with.Java.Essential.Traini ng Lynda.com
Android Application Development Tutorials [thenewboston] - YouTube Channel
یکم که با دو منبع بالا پیش روی کردید بهترین کار اینه که کد برنامه ببینید و دستکاریش کنید، یک منبع عالی برای این مورد هم سایت زیره:
پروسه برنامه نوسی اندروید (کلا برنامه نویسی) یکم طولانیه ممکنه دلسرد بشید وسطش و اگه بتونید به این مشکل غلبه کنید حتما برنامه نویس خوبی میشید،
برای اینکه انگیزتون مثل روز اول زیاد بمونه پیشنهاد میکنم حتما از کاراتون خروجی بگیرید و نتیجه ی کارتون رو ببینید، حتی اگه یه Hello World ساده بود و کلا خودتون رو با کد درگیر کنید و فقط آموزش ها رو نگاه نکنید و یا سعی کنید با افرادی که برنامه نویسی اندروید میکنن معاشرت کنید خیلی کمک میکنه که با انگیزه بمونید.
ممکنه زیاد خوب توضیح نداده باشم اگه ابهامی هست بپرسید خوشحال میشم کمک کنم. :n16:
Amir-Rainman
27-03-2015, 10:29
جاوا یک زبان واقعاً کارآمدی هست ولی اگه تا حالا اصلا برنامه نویسی انجام نداده باشین، یادگرفتنش واقعاً سخته
ولی حدوداً 2 سالی هست که یک زبان برنامه نویسی اندروید جدید به نام |B4A |Basic4Androi اومده، که یادگیریش واقعا راحت تر از جاوا هست، سینتکسش میشه گفت شباهت زیادی به ویژوال بیسیک داره
مثل جاوا آزادی عمل زیادی نداره ولی تا همین حدی هم که هست میشه گفت عالیه ! ( که البته هر بار که آپدیتای جدیدش میاد پیشرفتای خوبی میکنه و به آزادی عمل جاوا نزدیک تر میشه )
البته تو B4A کدایی که نوشته میشه توسط کامپایلر به جاوا تبدیل میشن یعنی یه جورایی باز بر مبنا جاواست
تواین مدت هم بخاطر یادگیری راحت ترش نسبت به جاوا معروفیت زیادی داشته (اکثر برنامه های جدیدی که تو بازار قرار میگیره با همین زبان نوشته شده )
چند ماهی هم هست که B4I برای ios اومده ولی برنامه نویسی ios واقعا گرفتاری های خودش رو داره
منابع B4A به اندازه جاوا گسترده و زیاد نیست
یه فروم خارجی هست B4X.com که برای عضویت باید اکانت بخرید، کتابخونه هاش مجانی نیست اما سایتای ایرانی تا حد امکان کتابخونه رایگان میزارن؛ آموزش های فارسی هم داره
برای آشنایی بیشتر میتونید به این سایت ها مراجعه کنید:
Pessimist
27-03-2015, 12:53
دوستان بی نهایت ممنونم . واقعا پی سی ورد یکی از بهترین فروم هاست البته اگه نگیم بهترین
ما یه استاد شبکه های محلی داریم که همون جلسه اول که اومد گفت به آموزشهای دانشگاه اکتفا نکنید و برید فقط دنبال یه تخصص . تو دانشگاه میاید یه مقدار از برنامه نویسی یاد میگیرید یه مقدار از سیستم عامل یه مقدار از شبکه یه مقدار هم از فلان فلان و ... آخرش هم از هر موضوع فقط یه خرده بلد هستید .
واقعا هم راست میگه من خودم فکر میکنم اگه تمرکزمون فقط روی یه تخصص باشه قطعا پیشرفت میکنیم مثلا منی که میخوام برنامه نویسی یاد بگیرم شب و روز تمرکزم رو برنامه نویسی باشه قطعا خیلی بهتره تا اینکه بخوای روی چند موضوع تمرکز کنم .
اینجور که من شنیدم سی شارپ خیلی کامله و کسی که سی شارپ رو یاد بگیره به راحتی میتونه روی جاوا و ++c تسلط پیدا کنه دوستان نظرتون در مورد این زبان برنامه نویسی چیه ؟ من ترم اول یه همکلاسی داشتم که به سی شارپ تسلط داشت و وقتی سر کلاس برنامه سازی پیشرفته بودیم قبل از اینکه استاد توضیح بده همه چیز رو بلد بود .سوال بعدی من اینه که یادگیری این زبان تو آموزشگاه معتبر چقدر هزینه و چه مقدار زمان میبره؟
اینم اضافه کنم که من قصدم فقط برنامه نویسی اندروید و اینا نیست من دوست دارم با تسلط داشتن به همین زبان های برنامه نویسی واسه خودم کار پیدا کنم البته اگه خدا بخواد.
پیشاپیش تشکر میکنم از اینکه وقت میذارید و به سوالات من جواب میدید مطمئنم این سوالات من سوالات خیلی از بچه های دیگه هم هست.
فدای همتون
Xx Hossein xX
27-03-2015, 13:27
سلام.
زبان سی شارپ خیلی کامله و وقتی بهش مسلط بشید راحت میتونید زبان های دیگه رو در زمان خیلی کم یاد بگیرید،
چون در دانشگاه سی شارپ تدریس میشه به هر حال مجبورید یاد بگیرید پس چه بهتر که وقت اضافه تون رو هم برای همین زبان اختصاص بدید.
توی آموزشگاه های خوب مثل مجتمع فنی دوره ی MCSD (که همون برنامه نویسی .net هستش و C# تدریس میشه) حدود 4 تومن هزینه داره،
پیشنهادم اینه که قبل از اینکه کلاس ثبت نام کنید یک ماه سعی کنید خودتون با کتاب و آموزش های آنلاین یاد بگیرید، چون واقعا شدنیه و لازم نیست این همه هزینه برای آموزشگاه پرداخت کنید.
0-اگه به زبان انگلیسی مسلط نیستید حتما سعی کنید تقویتش کنید یا کلاس ثبت نام کنید چون واقعا مهمه.
1-کتاب دایتل اند دایتل رو بگیرید به عنوان مرجع ازش استفاده کنید + این آموزش ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) (لینک دانلودشه) که بالا معرفیش کردم ترکیب خوبیه.
2-سوال هاتون رو داخل stackoverflow.com سرچ کنید تقریبا سوالی نیست که قبلا نپرسیده باشن!
3-اگه تونستید تاپیک های learning programming رددیت رو هم بخونید خیلی بهتون کمک میکنه - لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
4-یا توی این قسمت رددیت هر روز یک مثله از ساده تا خیلی سخت مطرح میشه همه میان به زبان های مختلف برنامش رو مینویسن و کدش رو میذارن، اینطوری میتونید به خودتون تمرین بدید و تجربتون رو ببرید بالا - لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
5-آموزش های coursera.org رو دنبال کنید.
6-هزاران پروژه ی برنامه نویسی رایگان با سورس کامل توی سایت codeproject هستش که واقعا مفیده.
کلی راه برای یاد گرفتن هست، زیاد ایده آل گرا نباید و منتظر بهترین زمان برای یادگیری نباشید چون هیچوقت اون بهترین زمان نمیاد، همین الان استارتش رو بزنید :n16:
Pessimist
27-03-2015, 17:26
حسین جان بابت راهنمایی ممنونم
به نظرت میشه یه نفر با فیلم های آموزشی و کتاب خوندن سی شارپ رو یاد بگیره؟ کسی رو میشناسی که از همین طریق یاد گرفته باشه؟ من خودم یک سال و نیم پیش شروع کردم به یادگیری زبان انگلیسی (self study) اوایلش واقعا سخت بود اما تو این مدت واقعا پیشرفت کردم . پس تجربه سلف استادی کار کردن رو دارم البته کاملا میدونم داستان برنامه نویسی کاملا متفاوته و باید سه چهار برابر بیشتر واسش وقت بذارم .
تو چند تا از این سایت های فارسی خوندم که یه سری از کاربرها امده بودن گفته بودن تا چند ماه پیش حتی یه خط برنامه نویسی هم نکرده بودن اما الان دارن برنامه اندروید مینویسن به نظرت این شدنی هست؟
:n40:
Xx Hossein xX
27-03-2015, 18:27
بله چند نفرو رو میشناسم یکی خودم و به علاوه همه ی دوستام :دی
انقدر که فکر میکنید پیچیده و سخت نیست و همچنین درس برنامه نویسی پیشرفته دانشگاه خیلی بهتون کمک میکنه (بنظرم در رشته نرم افزار فقط همین درس به درد میخوره بقیه 143 واحد احتمالا هیچ کاربردی براتون نخواهد داشت :دی)
اندروید هم در عمل ساده هستش و برای اکثر برنامه ها لازم نیست کد های خیلی پیچیده بنویسید،
اصلا میتونید همین الان تمام مراحل قبل رو در نظر نگیرید و فقط آموزش های اندروید رو دنبال کنید،
مطمعنا میتونید بعد از چند ماه اپلیکیشن های قابل قبولی بنویسید، ولی راه اصولی ترش اینکه که بیس برنامه نویسی هم خوب بدونید تا بعدا کمتر دچار مشکل بشید.
در بدترین حالت اینه که خودتون چند ماه آموزش های آنلاین و کتاب رو دنبال میکنید و هر وقت احساس کردید هنوز زیاد خوب بلد نیستید میتونید برید آموزشگاه ثبت نام کنید، چیز زیادی از دست نمیدید.
درخدمتم :n16:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.