مشاهده نسخه کامل
: گرایش های زبان انگلیسی
new evil
26-03-2015, 15:19
سلام
من کاردانی کامپیوتر دارم و می خوام تغییر رشته بدم به زبان
سطح زبانم خوبه مثلا من اصلا کلاس زبان دانشگاه رو نرفتم فقط رفتم میانتر و پایان ترم دادم با نمره ی 18 و 19 قبول شدم
می تونم از مقطع کارشناسی زبان بخونم؟یا باید دوباره از کاردانی شروع کنم؟
موضوع دیگه اینکه گرایش های زبان اینطور که من فهمیدم سه تا هستن
دبیری زبان
مترجمی زبان
و ادبیات زبان انگلیسی
کسی می دونه کدوم بهتره؟بازار کارشون چطوره؟
ممنون
parham-sh
26-03-2015, 18:03
سلام
بله امکان تغییر رشته هست منتها باید کنکور سراسری امتحان بدید و وارد مقطع کارشناسی بشید اگر هم پیش دانشگاهی ندارید مدرک کاردانیتون بعنوان پیش دانشگاهی محسوب می شه.
راجع به گرایش ها هم چیزی به نام بهتر وجود نداره باید ببینید علاقه و استعداد تون بیشتر در چه زمینه ای هست.
بازار کار هم به مراتب نسبت به بقیه رشته ها محدود تره در بهترین حالت با داشتن دکترا می تونید دانشگاه تدریس کنید،
و اگر نه آموزشگاه های زبان هم هستند که اونها هم زیاد کاری به مدرک ندارند و بیشتر مهارت ها و دانش زبان براشون در اولویت قرار داره.
ترجمه هم می تونه یکی دیگر از زمینه های کاری این رشته باشه.
new evil
26-03-2015, 19:37
من اصلا می خواستم برم دانشگاه هنر موسیقی بخونم که منصرف شدم
بعد گفتن بهم تو کامپیوترت خوبه استعداد داری برو کامپیوتر
توی این دو سال به این نتیجه رسیدم علاقه مهم تر از استعداده
اینه که می خوام برم زبان
ارشدو مطمئنم می گیرم ولی دکترا رو نمی دونم
این که گفتین دکترا بگیرم می شم استاد دانشگاه گرایش دبیری زبانو منظورتون بود دیگه درسته؟
parham-sh
26-03-2015, 23:46
واقعیت اینکه علاقه ی تنها کافی نیست و باید خیلی وقت بگذارید برای درس خوندن، هم برای زبان عمومی و هم درس های اختصاصی.
به خصوص این نکته وقتی نمود پیدا می کنه که می خواهید برای ارشد آزمون بدید.
درباره تدریس هم هر سه گرایش، به خاطر درس های اختصاصی که وجود داره می تونن دانشگاه تدریس کنند .
majidgbox
28-03-2015, 20:10
سلام ، کنکور تخصصی یا منحصرا زبان شرکت کنید برای رشته زبان و ادبیات انگلیسی وبعد هم ارشد آموزش زبان بخونید کاری که بزرگترین اساتید دانشگاه های معتبر ایران انجام دادند. نمونه اساتید دانشگاه فرودسی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دانشگاه خیلی مهم ،شما اگر قصد تغییر رشته دارید تلاش کنید برای دانشگاه دولتی مخصوصا دانشگاه های که در تهران هستند، قدم اول محکم بردارید فوق هم موفق خواهید شد.
و کافی شما لیسانس و فوق تون از یک دانشگاه معتبر باشه هم میتونید روی حق تدریسی دانشگاه ها فکر کنید که وجهه تون کم کم شکل بگیره و در اینده بعد از دکتر برای هیت علمی شدن و هم در شرکت های مختلف با مدرک معتبرتون کار پیدا کنید هم تدریس خصوصی یا موسسه ای برای خودتون ، تاسیس کنید
در غیر این صورت یکی خواهید شد مثل هزاران نفر دیگه که لیسانس این رشته گرفتند
موفق باشید :n02:
parham-sh
28-03-2015, 22:58
سلام ، کنکور تخصصی یا منحصرا زبان شرکت کنید برای رشته زبان و ادبیات انگلیسی وبعد هم ارشد آموزش زبان بخونید کاری که بزرگترین اساتید دانشگاه های معتبر ایران انجام دادند. نمونه اساتید دانشگاه فرودسی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دانشگاه خیلی مهم ،شما اگر قصد تغییر رشته دارید تلاش کنید برای دانشگاه دولتی مخصوصا دانشگاه های که در تهران هستند، قدم اول محکم بردارید فوق هم موفق خواهید شد.
و کافی شما لیسانس و فوق تون از یک دانشگاه معتبر باشه هم میتونید روی حق تدریسی دانشگاه ها فکر کنید که وجهه تون کم کم شکل بگیره و در اینده بعد از دکتر برای هیت علمی شدن و هم در شرکت های مختلف با مدرک معتبرتون کار پیدا کنید هم تدریس خصوصی یا موسسه ای برای خودتون ، تاسیس کنید
در غیر این صورت یکی خواهید شد مثل هزاران نفر دیگه که لیسانس این رشته گرفتند
موفق باشید :n02:
دوست عزیز راجع به جمله اولتون باید بگم که موقع انتخاب رشته مشخص می کنند که تو چه گرایشی قصد تحصیل دارند.
در ضمن صرف نظر از تغییر علاقه شخص مهم ترین دلایلی که برای تغییر رشته ای که گفتید و رفتن به آموزش زبان وجود داره اول آسون بودن آموزش نسبت به ادبیات و دوم این که ظرفیت پذیرش این رشته برای ارشد نسبت به اون دو تای دیگه خیلی بیشتره.
majidgbox
28-03-2015, 23:02
دوست عزیز راجع به جمله اولتون باید بگم که موقع انتخاب رشته مشخص می کنند که تو چه گرایشی قصد تحصیل دارند.
در ضمن صرف نظر از تغییر علاقه شخص مهم ترین دلایلی که برای تغییر رشته ای که گفتید و رفتن به آموزش زبان وجود داره اول آسون بودن آموزش نسبت به ادبیات و دوم این که ظرفیت پذیرش این رشته برای ارشد نسبت به اون دو تای دیگه خیلی بیشتره.
دوست عزیز حرف شما در مورد جمله اول من کاملا درست اشتباهی که ارادی نبود ، برای هر کسی پیش می یاد ، درخصوص جمله دوم که فرموید نظر شما محترم ، اما اصولا شما اگر دفت کنید اکثر همین اساتید تاپ ایران به آموزش گرایش دارند چون هر روز هزار مقاله توی این رشته تولید میشه و کمی هم منطقی به نظر نمیرسه که ادم هایی که رتبه های تک رقمی هستند به خاطر اینکه ادبیات سخت تر به این سمت کشش ندارند
شما توجه کنید دانشگاهی که اساتیدش سوربن بودند ، 99 درصد اساتیدش با سواد قوی و نخبه هستند توی رشته خودشون ،متغیر شما فرمودید هم میتونه موثر باشه مثل متغیر علاقه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حالا این فرودسی ، خود فرودسی استاد تمام هاش و دانشیار هاش تربیت مدرسی هستند اصولا دانشجوهای این دانشگاه اما راه اساتید خودشون دنبال می کنند و برای تحصیلات تکمیلی هم دانشگاه خوب پیگیر هستند.
در کل توی رشته زبان ، اصلا توی هر رشته ای چون توی کشور ما جز برخی رشته های که قانون حمایت کرده و سیستم خاصی داره ، حمایت نمیشند و امنیت نداره و با توجه این همه دانشجویی و فارغ تحصیل که وجود داره ف دانشجو یا باید درس زیاد بخونه یا نخونه ، حد وسط بی نتیجه است .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.