ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشاوره خرید لب تاب تا سقف 2600000

puya2010
26-03-2015, 13:17
سلام به همه

دوستان یه مشاوره می خواستم برای خرید لب تاب تا 2600000

روی هیچ برند خاصی تعصب ندارم

کیفیت صفحه نمایش برام مهمه

برای کارهای نرم افزاری برق میخوام

در کنارش گاهی بازی هم میزنم

فیلمم تو اوقات بیکاری می بینم

puya2010
29-03-2015, 17:50
کسی نبود به ما یه راهنمایی بده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/

david-ebi
29-03-2015, 18:57
لنوو z-5070 با 8 گیگ رم و صفحه نمایش فول اچ دی

sajadgreat
05-04-2015, 18:15
توی مارک دل مدل ویسترو چطوره من هم شرایطم مثل دوست عزیزمونه نظری ندارید؟

a_bayan
05-04-2015, 23:04
شما باید دقیقا بگین که از چ نرم افزار هایی استفاده میکنین...یا حداقل نرم افزار هاتون به چه قطعه ای بیشتر نیاز دارن به لحاظ قدرت؟؟؟

sajadgreat
06-04-2015, 20:49
شما باید دقیقا بگین که از چ نرم افزار هایی استفاده میکنین...یا حداقل نرم افزار هاتون به چه قطعه ای بیشتر نیاز دارن به لحاظ قدرت؟؟؟
ببینید من رشتهم الکترونیک هست
و از مارک دل و اچ ÷ی خوشم میاد
با نرمافزارهایی مثل متلب و مربوط به برنامه نویسی کار میکنم همینطور نرم افزار شبیه ساز مدارهای الکتریکی مثل پرتئوس و التیوم و که همین آلتیوم برنامه سنگینیه
در ضمن میخوام که بازی های روز مثل کال آف دیوتی و فیفا و پیس به راحتی روش اجرا بشه چون شغلم طوریه که ماموریت زیاد میرم و با همکارا بشینیم فیفا بزنیم
این بود چیزهایی که از لبتا ب انتظار دارم حالا لطفا راهنماییم کنید چه مارکی بگیرم
در ضمن من اولین باری که کامپیوتر گرفتم توی فضای شناخت کارت گرافیکی یک پارامتر بود که بین 32 و 64 و 128 تقسیم بندی میشد و من با شنیدن این عددد میفهمیدم که کارت گرافیکی قدرت مند هست یا نه ولی حالا میبینی کارت گرافیک ئدو گیگه ولی بعضی بازی ها رو اجرا نمیکنه و در همون حالت کارت گرافیکی یک گیگه و همون بازی رو به راحتی اجرا میکنه این بود که گفتم از شما جون تر ها راهنمایی بگیرم

a_bayan
06-04-2015, 23:24
دوباره سلام...اون پارامتر های 32،64،128 (بیتی)هنوز هم هستن اما خوب پارامتر های دیگه ای هم اضافه شدن...در مورد کارت گرافیک های amd خیلی شناختی ندارم.....یعنی بیشتر برای مقایسشون از سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده میکنم......و اصولا برای گیم هم کارت گرافیکای انویدیا پیشنهاد میشه......
اما کارت گرافیکای انویدیا به دو دسته gt و gtx تقسیم میشن که سری gtx بیشتر برای گیم هست و سری gt هم میتونه گیم های روز رو روی تنظیمات گرافیکی پایین بالا بیاره...
کارت گرافیک های انویدیا مشخصه 3 رقمی دارند...رقم اول سری ساختشونه که الان با معرفی سری 9 هنوز هم سری 7 و 8 مثل gt 8--m روی لپتاپ ها بکار گرفته میشه...قدرت کارت گرافیک به رقم دهگان و یکانش هست...البته یکان کمتر اما دهگان مهمه....سعی کنید حداقل برای بالا آوردن بازی ها با تنظیمات گرافیکی متوسط رقم دهگان از 4 کمتر نباشه...پسوند m هم که پشت مدل های لپتاپ اومده مخفف موبیلیتی هست که یعنی کارت گرافیک برای لپتاپ و وسایل قابل حمله.....
در مورد سی پی یو هم شما بخاطر استفاده از نرم افزار متلب و احتمالا run گرفتن از لپتاپ سعی کنید سی پی یو core i7 باشه و با پسوند m و یا h.سری u به درد کاربری شما نمیخوره....
این یه توضیح کلی بود.....و حالا واسه انتخاب مدل مناسب...ببینید دل مدل های جدیدی که زده عموما ا پردازنده های سری u استفاهد میکنند که مناسب نیستند به علاوه دل دیگه اون ابهت قدیم و کیفیت قدیم رو نداره...میمونه اچ پی...که من به شما مدل های ایسوس هم پیشنهد میکنم....
از hp مدل probook 450 g1 core i7 مناسب شما هستش و گرافیکش هم تقریبا در سطح کارت گرافیک انویدیا gt 740m هستش...
اما مورد بهتری دارم واستون...من خودم 3d max کار میکنم و رندر زیاد دارم و سی پی یو واسم خیلی مهمه.....لپتاپ asus n56 فوق العادس...واقعا واسه کار run گرفتن و رندرینگ در بین لپتاپ ها +امکانات و صفحه نمایش فوق العاده خوبی که در اختیار شما قرار میده ارزش داره که برای پایین ترین کانفیگ حدود 250 تومن به بودجتون اضافه کنین...
من پیشنهاد اصلیم asus n56 jn هستش با مشخصات :intel core i7 4700hq-nvidia gt 840m-full hd display-8 gb ram-1tra hdd
اما اگر کانفیگ فوق العاده این لپتاپ رو بخوایین که با لپتاپ های با قیمت بالاتر در گیم بتونه رقابت کنه میتونین مدل jk همین لپتاپو تهیه کنین با قیمتی حول حوش 3300...
این دو نمونه در همه پارامتر ها یکسان هستن فقط گرافیک تفاوت جزیی داره که اگه گیمتون در حد فیفا باشه همون مدل بالا مناسبه اما اگه انتظار بیشتری از گیم دارین این مدل پیشنهاد میشه...+در جعبه لپتاپ یدوه کیف(بدرد نمیخوره)یدونه موس(اونم خیلی بدرد نمیخوره) به علاوه یدونه ساب ووفر سونیک مستر(این خیلی بدرد میخوره)وجود داره...کیبوردش نور پس زمینه هم داره.........

فعلا همینا به ذهنم رسید...سوال دیگه ای دارین در خدمتم...

sajadgreat
07-04-2015, 19:01
آقا من هرچی گشتم نتونستم دکمه تشکرش رو پیدا کنم ولی واقعا ،واقعا، واقعا متشکرم که انقدر وقت گذاشتی و این توضیحات رو برام تایپ کردی حالا که اطلاعاتت انقدر خوبه لطفا خودتو محدود به مارک اچ پی و دل نکن آیا فوجیتسو ها یا مارک لنووم بدر میخورن که اصلا برم سمتشون یا نه در ضمن نظرت در مورد لب تاب های زیر چیه ممنون از وقتی گذاشتی.
ASUS N56JN - C
Acer Aspire V3-572G-79WZ
Lenovo Flex 2 - E

a_bayan
08-04-2015, 00:07
آقا من هرچی گشتم نتونستم دکمه تشکرش رو پیدا کنم ولی واقعا ،واقعا، واقعا متشکرم که انقدر وقت گذاشتی و این توضیحات رو برام تایپ کردی حالا که اطلاعاتت انقدر خوبه لطفا خودتو محدود به مارک اچ پی و دل نکن آیا فوجیتسو ها یا مارک لنووم بدر میخورن که اصلا برم سمتشون یا نه در ضمن نظرت در مورد لب تاب های زیر چیه ممنون از وقتی گذاشتی.
ASUS N56JN - C

Acer Aspire V3-572G-79WZ

Lenovo Flex 2 - E

سلام...خواهش میکنم...کاری نکردم...البته هستند دوستانی که اطلاعاتشون از من خیلی بالاتره...
ببینید من خیلی با لپتاپ های ایسر کار نکردم اما...طبق چیزی که در پست قبل توضیح دادم...کار شما رابطه مستقیم داره با توان سی پی یو...یعنی هر چی سی پی یو قویتر کار شما بهتر...سی پی یو دو مدل معرفی شده از لنوو و ایسر از سری u هستش...که معروفن به ultra low power البته این مضمون قضیس.....یعنی اگه یه سی پی یو لپتاپ به صورت استاندارد 45 وات برق مصرف میکنه این 15 وات مصرف میکنه...کار شما که run گرفتن از برنامه متلب در راُسشه باید سی پی یو قوی باشه به همین دلیل تا این بودجه حتی اگر بودجه شما تا3500 هم بود گزینه n56 رو بهتون معرفی میکردم....اما اینجا بازم اما اگر داره...ایسوس n56jn کانفیگ c مناسب نیست...یعنی اگر ایسوس n56jk بگیرید با حدود 50 تومن ارزون تر خیلی بهتر از اینه....n56jn-c فقط حجم رم پردازنده گرافیکیش زیاده خود پردازندش در مقایسه با پردازنده گرافیکی jk مالی نیست.....اینم لینک مقایسه دو کارت گرافیک...البته کارت گرافیک 840 توی سایت وجود نداشت که براتون مقایسه کنم همون 740 رو مقایسه کردم که تفاوتش با 840 خیلی زیاد نیست...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینم لینک مقایسه...
فوجیتسو رو اطلاعی ندارم......لنوو هم با دلایلی ه در بالا گفتم دو مدل مناسب در پیش رو دارید....lenovo z510 i7 8g 1tra 2g gt 740m که این مدل حدوودا 2500 تموم میشه براتون اما امکانات جانبی ایسوس رو نداره.....کیفیت ایسوس نامبرده در بالا به دفعات بالاتره...کیفیت صفحش رو خیلی ها ازش گلایه دارنن...
میتونین به تاپیک این دو لپتاپ در خود انجمن یه نگاهی بندازین چیزای زیادی دستگیرتون میشه....
تاپیک این مدل لنوو:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تاپیک n56 ایسوس:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و تاپیک اچ پی پروبوک 450:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازم سوالی بود در خدمتم...