مشاهده نسخه کامل
: mvm 135 new
سلام بر دوستان
من میخواستم یدونه mvm 315 new بخرم
به نظر دوستان این ماشین چطوریه؟؟
مشکلاتش چیه؟
مزایاش چیه؟
ممنون
lovelykid
26-03-2015, 07:23
با سلام
دوست عزیز من راجع به این ماشین خیلی تحقیق کردم اگه بخوای این ماشین رو با ماشین های داخلی مقایسه کنی میشه با 206 مقایسه کرد که اختلاف قیمت حدود 3 میلیونی دارند.(206 ارزون تر که این امتیاز اول 206) از لحاظ ظاهری خوب این ماشین به نظر من قشنگ تره یا حداقل دیگه مثه 206 قدیمی و تکراری نیست داخلش هم گرچه تو سری جدید یه سری امکانات مثه آمپر آب و ... حذف شده اما تقریباً با 206 معادله یعنی 206 یه سری چیزها مثه HVAC اتوماتیک داره که این نداره 315 هم یه سری چیزها داره که 206 نداره اما به نظرم امکانات 206 کاربردی تره تا 315! :n05: تا اینجا صرفاً ظاهر بود در خصوص شتاب و گشتاور و سرعت و ترمز و... 206 یه خورده سرتره اگه راننده فرمول یک نیستی این قضیه با 315 زیاد اذیتت نمیکنه! :n38: میمونه اصل داستان که کیفیت و خدمات پس از فروش هست. بدیهی است که اگه 206 موتورش هنوز از فرانسه بیاد که قطعاً کیفیت بالاتری نسبت به 315 چینی داره اما با این تحریم ها بعیده که دیگه فرانسوی باشه و احتمالا خیلی از قطعات 206 هم الان چینی هستش پس در کل شاید در کیفیت زیاد تفاوتی نداشته باشن ولی بازم حدس من اینکه ایران خودرو با بیش از 10-15 سال سابقه تولید این ماشین، ماشین بهتری نسبت به مدیران خودروی تازه کار میده دست مردم! :n05: خدمات پس از فروش هم که هردو بد! و طبق چیزهایی که من شنیدم و خوندم مدیران خودرو یه سری پول های زور از مشتری میگیره!:n38:
خلاصه کنم حرفام رو این میشه که 315 و 206 تقریباً توی یه سطح هستن اما 206 ماشین بهتری است. اینو من نمیگم بازار میگه! وقتی یه ماشینی قیمت بازارش میاد زیر قیمت کارخونه اش یعنی بازار فهمیده که این ماشین این قیمت نمی ارزه! البته در مورد ماشین های چینی، ذهنیت بد یه کم این قضیه رو نقض میکنه، بهرروی اگه مصرف کننده معمولی هستی و چند میلیون ضرر برات مهم نیست 315 بگیر که یه ماشین شیک و خوشکل و بروز داشته باشی. کیفیتش هم انقدرها بد نیست اما اگه ماشین باز هستی احتمالا این ماشین راضیت نمیکنه :n35:
در پایان من خودم هم میخام این ماشین رو بگیرم اما من نمیخوام اون چند میلیون ضرر رو بپردازم واسه همین دنبال یه 315 دست دو در حد نو می گردم که ماشااله زیاد هم هست و میشه همون ماشین نو رو با چند میلیون پایین تر خرید که اگه بعد یه مدت دلمو زد با ضرر کمتری بفروشمش! :n13:
موفق باشی
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.