مشاهده نسخه کامل
: تعیین تکلیف مدلهای ارزان قیمت 4k
SAJAD0936
25-03-2015, 22:27
سلام خدمت تمامی دوستان
والا ی چن وقته ک قصد خرید تی وی دارم و دارم تاپیکای مشاوره رو دنبال میکنم ک ی روز نگاهم افتاد ب مدل 8850 سامسونگ ک ی 4k ب نسبت ارزون قیمته و اصلن فکر نمیکردم تو این رنجای قیمت 4k باشه!
خلاصه با سرچ و جستجو بیشتر رسیدم ب مدلای فورکای الجی ub830 ک خیلی مطالب ضد و نقیض در موردشون تو نت هست
یکی میگه خوبه یکی میگه بد ه و افتضاح
اصن میمونه ادم...
هرکس ی چیزی میگه
خلاصه امروز رفتم جمهوری ک مدلای دگ مثل 6490 و 67000 رو ببینم ک دیدم تو ی نمایندگی ub83000 رو اوردن (ی صفر ب مدلش اضافه کردن) از نزدیک دیدم خداییش چیزی نسبت ب 67000 کم نداشت در عین اینک لذت دیدن فیلمای 4k چیز دیگری ست و قیمت 49 اینجش در حد قیمت 42 اینچ ه 67000 ه
البته قیمت گارانتی دارش 4 تومنه ک واقعا غیرمنطقیه!!!!
اینم میدونم ک سورسای فرکا کم ه و حالا حالاها فراگیر نمیشه ولی بازم ب نظر من ضعیفترین فورکا از قویترین فول اچ دی کم نمیاره و در این مورد با توجه ب قیمت بسیار عالیش خیلی وسوسه کنندس...
درد بی پولیه دگ پول نداریم چیز خوب هم میخایم!
حالا دوستان لدفن بیان و تکلیف این سری رو معلوم کنند بلخره خوبه یا بد؟!
از کاربران حرفه ای MOHAMMAD2010 @maziyarkhani ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) @romantic ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) @P30Genius ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) دعوت میکنم در این تاپیک اظهار نظر کنند تا بلخره تکلیف این مدلها معلوم بشه و خیلیا از سردرگمی دربیان بخصوص اینک الان دگ ب صورت رسمی وارد بازار شده و خیلیا در موردشون سوال دارن
SAJAD0936
27-03-2015, 15:00
دوستان همین الان ی مدل 4k دگ با قیمت بسیار مناسب پیدا کردم با برند معتبر philips!
این مدل اونجوری ک تو تصویرش اومده
Ambilight هم داره
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من نمیدونم چرا کسی در مورد این تی وی های خوش قیمت هیچ اظهار نظری نمیکنه؟!!!!!!
maziyarkhani
27-03-2015, 16:26
راستش این مدل از از سری LB و LA بهتره مطمئنا . من با انواع مدلهای این دو سری مقایسه کردم . قیمت یکماهه پیش هم 3110 گرفتم بدون گارانتی . upscale یک TV 4K از full hd بهتره بخاطر تعداد پیکسل های بسیار زیاد تر .
TV فیلیپس هم خیلی خوبه ولی باید از امکانات و ساپورت زیرنویس و انواع فورمت و همچنین direct wifi مطمئن بشید. از نزدیک هم این مدل رو ببینید چون شکل ظاهری بسیار تاثیر داره و بعد از خرید به این نکته پی میبرید
MOHAMMAD2010
27-03-2015, 16:43
مرسی از لطف شما
واقعیت من زیاد اطلاعی از tv های 4K ندارم
ولی اگه قیمتشون زیاد تفاوتی با FHD نداره به نظرم همین مدل های 4k رو بگیرین
هرچند که در استفاده زیاد فرقی نداره چون ما هنوز نه شبکه 4k داریم نه فیلم 4k
romantic
27-03-2015, 16:43
اینکه این تیوی ها در موردشون اظهارنظر نمیشه، دلیلش اینه که با گارانتی عرضه نشدن یا اینکه خیلی دیر عرضه شدن و بیشتر هم در بازارهای غرب کشور پیدا میشن (حداقل دلیل خودم اینه)
شخصا هیچکدوم از مدلهای LG 49UB830 و Philips 49PUS7809 رو ندیدم. تصویر UB850 الجی رو دیدم که اصلا خوشم نیومد و معتقدم بجاش بهتره یه FullHD خوب خرید.
این تیوی ها در سایت هایی که بررسیشون کردن، چندان امتیاز بالایی نگرفتن، اما خب قیمتشون اینقدر پایین هست که خریدشون رو منطقی کنه.
یک 4K ارزون قیمت دیگه هم هست بنام Samsung 50HU7000 که من تصویر اینو دیدم. از مدل بالاترش که سام سرویس با اسم HU8890 میده ضعیف تره ولی این ضعف بیشتر در تصاویر سریع خودشو نشون میده. در تصاویر ایستا میشه گفت ناامیدتون نمیکنه. به لطف پنل ساموسنگ طبیعتا کنتراستش هم از دو مدلی که شما گفتید خیلی بیشتره.
یه فرق دیگه سامسونگ با الجی و فیلیپس اینه که سامسونگ Direct-lit هست و اون دوتا Edge-lit و این در تئوری یعنی یکنواختی صفحه بیشتر.
لینکهای زیر شاید بتونه بهتون کمک کنه بین سه تیوی تصمیم بگیرید:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگر هم بخواید با همین بودجه یک انتخاب در بین FullHDها داشته باشید، سونی 50W800B تصویر خوبی داره. گزینه های عالی دیگه مدلهای سامسونگ 46H7000 و 55H6400 هستن.
SAJAD0936
27-03-2015, 21:28
راستش این مدل از از سری LB و LA بهتره مطمئنا . من با انواع مدلهای این دو سری مقایسه کردم . قیمت یکماهه پیش هم 3110 گرفتم بدون گارانتی . upscale یک TV 4K از full hd بهتره بخاطر تعداد پیکسل های بسیار زیاد تر .
TV فیلیپس هم خیلی خوبه ولی باید از امکانات و ساپورت زیرنویس و انواع فورمت و همچنین direct wifi مطمئن بشید. از نزدیک هم این مدل رو ببینید چون شکل ظاهری بسیار تاثیر داره و بعد از خرید به این نکته پی میبرید
تشکر از لطفتون برای پاسخگویی
شما با اون تی وی الجی کار کردید از نزدیک؟!
متاسفانه فیلیپس ک اصلن امکان نداره بتونم از نزدیک ببینمش چون فقط تو بانه هستش و فقطم دیجی بانه داره بازم اون الجی تو جمهوری بود رفتم دیدمش از نزدیک ولی خوب اونم فقط رو دمو بود و معیاری برای تصمیمگیری نیست.
مرسی از لطف شما
واقعیت من زیاد اطلاعی از tv های 4K ندارم
ولی اگه قیمتشون زیاد تفاوتی با FHD نداره به نظرم همین مدل های 4k رو بگیرین
هرچند که در استفاده زیاد فرقی نداره چون ما هنوز نه شبکه 4k داریم نه فیلم 4k
دقیقا منم حرفم همینه چون قیمتشون اختلافی با فول اچ دی نداره ادمو وسوسه میکنه
مرسی از وقتی ک گذاشتین...
اینکه این تیوی ها در موردشون اظهارنظر نمیشه، دلیلش اینه که با گارانتی عرضه نشدن یا اینکه خیلی دیر عرضه شدن و بیشتر هم در بازارهای غرب کشور پیدا میشن (حداقل دلیل خودم اینه)
شخصا هیچکدوم از مدلهای LG 49UB830 و Philips 49PUS7809 رو ندیدم. تصویر UB850 الجی رو دیدم که اصلا خوشم نیومد و معتقدم بجاش بهتره یه FullHD خوب خرید.
این تیوی ها در سایت هایی که بررسیشون کردن، چندان امتیاز بالایی نگرفتن، اما خب قیمتشون اینقدر پایین هست که خریدشون رو منطقی کنه.
یک 4K ارزون قیمت دیگه هم هست بنام Samsung 50HU7000 که من تصویر اینو دیدم. از مدل بالاترش که سام سرویس با اسم HU8890 میده ضعیف تره ولی این ضعف بیشتر در تصاویر سریع خودشو نشون میده. در تصاویر ایستا میشه گفت ناامیدتون نمیکنه. به لطف پنل ساموسنگ طبیعتا کنتراستش هم از دو مدلی که شما گفتید خیلی بیشتره.
یه فرق دیگه سامسونگ با الجی و فیلیپس اینه که سامسونگ Direct-lit هست و اون دوتا Edge-lit و این در تئوری یعنی یکنواختی صفحه بیشتر.
لینکهای زیر شاید بتونه بهتون کمک کنه بین سه تیوی تصمیم بگیرید:
اگر هم بخواید با همین بودجه یک انتخاب در بین FullHDها داشته باشید، سونی 50W800B تصویر خوبی داره. گزینه های عالی دیگه مدلهای سامسونگ 46H7000 و 55H6400 هستن.
خیلی ممنون از وقتی ک گذاشتین
والا گویا حق کاملا با شماست و باید صبر کرد تا این محصولات تو بازار جای خودشون رو باز کنن و منتظر نظرات مردم باشیم
الان تصمیمگیری در موردشون سخته!
maziyarkhani
28-03-2015, 19:03
تشکر از لطفتون برای پاسخگویی
شما با اون تی وی الجی کار کردید از نزدیک؟!
بله من انواع مدل های lg و sony w800 رو مقایسه کردم
mohsenfhm
04-04-2015, 07:49
با سلام و تبریک سال نو
نظرتون در مورد سامسونگ سری HU7000 چیه ؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.