مشاهده نسخه کامل
: عدم نمایش فایلهادر فلاش مموری
سلام
من یک فلاش دارم که فایلهایی که قبلا روی آن بود حالا نشونش نمیده البته وقتی آنتی ویروس اسکنش میکنه اسامی فایلهایی را که نشون نمیده میبینم ولی وقتی فلاش را باز میکنم فایلها وجود نداره باید اینم بگم فلاش ویروسی بود و آن را ویروس کشی کردم حالا میخام بدونم راهی هست که بتونم اون فایلها را دوباره بازیابی کنم
با تشکر
Mehrshad-msv
25-03-2015, 11:43
lc technology filerecovery 2014 enterprise 5
دوست عزیز انتی ویروست را از کار بنداز بعد فلاشت رو فرمت کن. سپس از این برنامه استفاده کنید ببینید جواب می ده!
البته لطفا بگید از چه انتی ویروسی استفاده کردید و فلاشتون چیه و از چه فرمتی استفاده کردید. البته اگر جواب نگرفتید.:n01:
ata.royalfalcon
25-03-2015, 15:01
lc technology filerecovery 2014 enterprise 5
دوست عزیز انتی ویروست را از کار بنداز بعد فلاشت رو فرمت کن. سپس از این برنامه استفاده کنید ببینید جواب می ده!
البته لطفا بگید از چه انتی ویروسی استفاده کردید و فلاشتون چیه و از چه فرمتی استفاده کردید. البته اگر جواب نگرفتید.:n01:
دوست گرامی ؛ اصلاً نیازی نیست و نباید هم فلش مموری را فرمت کنند . چون اطلاعات براشون مهم هست (قسمت آخر جمله) .
یه جستجو در اینترنت بکنند سایتهای زیادی هست که برای فیکس کردن مشکل مخفی شدن فایل و فولدرها راه حلهایی ارائه کرده اند . بعنوان مثال :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر هم جواب نداد آنوقت میتوانند با استفاده از نرم افزارهای مناسب اطلاعات را بازیابی و روی فضای دیگر ذخیره کنند که بازهم نیازی به فرمت کردن فلش مموری نیست . تنها زمانی میتوانند فلش مموری را فرمت کنند که اطلاعات بطور کامل در جای دیگری ذخیره کرده باشند .
ممنون از دوستان برای راهنمایی مفید
با روش جناب ناظر انجمن مشکل را حل کردم فقط یه چیزی یادم رفت اینه که یه سری فایل و فولدر روی فلاش هست که من اصلا آنها را نداشتم مثل اینها:
وقتی روی این فایلها کلیک میکنم پیغام خطای زیر میاد
البته باید بگم این فایلها قبل از اصلاح هم بودند در ضمن فلاش من hp هشت گیگ هست و آنتی ویروسم شید
آیا در این مورد میشه کاری کرد؟
Mehrshad-msv
26-03-2015, 01:11
دوست عزیزمون اطلاعات بیشتری در این زمینه دارند ولی به نظرم مشکل به احتمال قوی از آنتی ویروستونه.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.