ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : معرّفی مستند در زمینه‌های مختلف

MVGroup
23-03-2015, 21:14
سلام.
تا الآن حدود 400 عنوان مجموعه مستند در زمینه‌های مختلف برای دانلود پیدا کردم. امّا دانلود این همه مستند برای من کاری نزدیک به محاله.
می‌خواستم از دوستانی که مستند دیدند (در هر زمینه‌ای)، بپرسم مستندهایی که واقعاً ارزش دیدن دارند رو معرّفی کنن. زمینه‌های گوناگون. مثلاً در زمینه‌ی جنگ جهانی مستند The World At War خیلی ازش تعریف شده. مستند Cosmos کارل سیگن هم توصیه می‌شه. می‌خواستم ببینم در زمینه‌های مختلف چه مستندهایی رو پیشنهاد می‌کنید؟ مستندهایی که به دانش بیننده اضافه می‌کنن.
(زمین‌شناسی، تکامل، حیات‌وحش و...)
تشکّر.

MVGroup
25-03-2015, 17:44
دوستان اگه حتّی یک یا دو عنوان مستند هم معرّفی کنند ممنون می‌شم. مطمئنّاً برای خیلی‌ها می‌تونه مفید باشه. مجموعه مستندی که در هر زمینه‌ای دیدید و به‌نظرتون دانش بیننده رو اضافه می‌کنه و ارزش دیدن رو داره معرّفی کنید.

SNOW PATROL
25-03-2015, 17:55
Through the Wormhole رو ببینید خیلی خوبه
کازماز هم که خودتون گفتید فوق العاده هست

pezhman1355
02-04-2015, 00:58
مستند super size me رو لطفا گیر بیارید

danial_848
10-07-2015, 15:05
حیات وحش سری BBC: Planet Earth
علمی دوست داری سری Into the Universe with Stephen Hawking مخصوصا قسمت اول (The Story of Everything)
و Wonders of the Universe (فوق العادس، زیرنویس فارسیشو فقط هیچ جا پیدا نکردم) و بقیه مستندهای Brian Cox

jahangir1400
22-04-2016, 19:05
این دو مستند متفاوت رو پیشنهاد میدم

Thrive (2011)
Sirius (2013)

mohiol
15-07-2016, 09:42
اين مستند زمين شناسي هم قشنگه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

aaligoli
15-07-2016, 09:46
سلام.
تا الآن حدود 400 عنوان مجموعه مستند در زمینه‌های مختلف برای دانلود پیدا کردم. امّا دانلود این همه مستند برای من کاری نزدیک به محاله.
می‌خواستم از دوستانی که مستند دیدند (در هر زمینه‌ای)، بپرسم مستندهایی که واقعاً ارزش دیدن دارند رو معرّفی کنن. زمینه‌های گوناگون. مثلاً در زمینه‌ی جنگ جهانی مستند The World At War خیلی ازش تعریف شده. مستند Cosmos کارل سیگن هم توصیه می‌شه. می‌خواستم ببینم در زمینه‌های مختلف چه مستندهایی رو پیشنهاد می‌کنید؟ مستندهایی که به دانش بیننده اضافه می‌کنن.
(زمین‌شناسی، تکامل، حیات‌وحش و...)
تشکّر.

من امکان دانلود رو دارم، کدوم شهر هستید ؟
تلگرام پیام بدید a_aligoli