PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل استفاده بیش از حد taskhost از سی پی یو

pars20
18-03-2015, 15:31
سلام دوستان . پروسس taskhost.exe بیش از حد از سی پی یو استفاده میکنه . چطوری این مشکل رو حل کنم؟

Tap on
18-03-2015, 17:44
سلام دوستان . پروسس taskhost.exe بیش از حد از سی پی یو استفاده میکنه . چطوری این مشکل رو حل کنم؟
سلام
ببین این ویدیو میتونه کمکت کنه؟

البته من توضیحات دقیقی راجع به ویندوز و همینطور مشخصات و همچنین برنامه هایی که در ویندوزت نصب کردی ندارم

آدرس ویدیو ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

pars20
19-03-2015, 19:36
سلام
ببین این ویدیو میتونه کمکت کنه؟

البته من توضیحات دقیقی راجع به ویندوز و همینطور مشخصات و همچنین برنامه هایی که در ویندوزت نصب کردی ندارم

آدرس ویدیو ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

سلام . تشکر . ویندوز ایشون 7 بود و مال من 8 فایل هایی گفت اصلا تو ویندوز 8 نیست.

jimrako
19-03-2015, 21:00
سلام . تشکر . ویندوز ایشون 7 بود و مال من 8 فایل هایی گفت اصلا تو ویندوز 8 نیست. emsisoft emergency kit رو نصب کن و سیستمت رو باهاش چک کن شاید rootkit روی سیستمت باشه . اگر جواب ندارد . kaspersky anti root kit رو نصب کن و بزن سیستمت رو چک کنه . اگر فایل و یا پروسه ی مخربی روی سیستمت باشه با این برنامه ها به احتمال زیاد رفع میشه اگر نشد . بد نیست malwareBytes antMalware رو هم امتحان کنی تا مطمئن بشی .اگر اینها نبود مشکل از یک جای دیگه هست !

pars20
19-03-2015, 23:58
emsisoft emergency kit رو نصب کن و سیستمت رو باهاش چک کن شاید rootkit روی سیستمت باشه . اگر جواب ندارد . kaspersky anti root kit رو نصب کن و بزن سیستمت رو چک کنه . اگر فایل و یا پروسه ی مخربی روی سیستمت باشه با این برنامه ها به احتمال زیاد رفع میشه اگر نشد . بد نیست malwareBytes antMalware رو هم امتحان کنی تا مطمئن بشی .اگر اینها نبود مشکل از یک جای دیگه هست !

این برنامه رو نصب و اسکن کردم چیزی پیدا نکرد

jimrako
20-03-2015, 01:38
این برنامه رو نصب و اسکن کردم چیزی پیدا نکرد آپدیتشون کن و بعد ایندفعه از داخل safe mode بزن تا سیستمت رو چک کنن . البته شاید مشکلت واقعا به خاطر فایل مخرب نباشه و مشکل دیگه ای باشه !!! دوستان دیگه هم باید نظر بدن !

pars20
20-03-2015, 18:49
کسی راه حلی برای این مشکل نداره؟

اینجاها راه حلی معرفی نشده؟ متاسفانه انگلیسی بنده ضعیفه

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

vissoto
20-03-2015, 21:24
کسی راه حلی برای این مشکل نداره؟

سلام

این راه حل ها را چک کنید : (لینکها اول و چهارم پیشنهادی شما )

راه حل اول : در Folder option گزینه Show Hidden files and folders را انتخاب نمایید.

در taskmanager در تب Details بر پروسس taskhost راست کلیک و end task را بزنید.

بلافاصله (قبل از شروع مجدد پروسس )به آدرس C: \ProgramData\Microsoft\RAC بروید و همه فایل های موجود در

پوشه های زیر مجموعه این فولدر را پاک کنید . (فقط فایلهای موجود در پوشه ها را پاک کنید و

خود پوشه ها را پاک نکنید )

سیستم را ریستارت کنید .

راه حل دوم :

در Run ( کلید ویندوز + R ) بنویسید taskschd.msc و اینتر را بزنید.

در پنجره باز شده سمت چپ به مسیر Task Scheduler library>>>Microsoft>>Windows>>>>>RAC بروید.

در وسط صفحه بر RacTask راست کلیک و Disable را انتخاب کنید .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سیستم را ریستارت نمایید.

pars20
22-03-2015, 23:40
سلام

این راه حل ها را چک کنید : (لینکها اول و چهارم پیشنهادی شما )

راه حل اول : در Folder option گزینه Show Hidden files and folders را انتخاب نمایید.

در taskmanager در تب Details بر پروسس taskhost راست کلیک و end task را بزنید.

بلافاصله (قبل از شروع مجدد پروسس )به آدرس C: \ProgramData\Microsoft\RAC بروید و همه فایل های موجود در

پوشه های زیر مجموعه این فولدر را پاک کنید . (فقط فایلهای موجود در پوشه ها را پاک کنید و

خود پوشه ها را پاک نکنید )

سیستم را ریستارت کنید .

راه حل دوم :

در Run ( کلید ویندوز + R ) بنویسید taskschd.msc و اینتر را بزنید.

در پنجره باز شده سمت چپ به مسیر Task Scheduler library>>>Microsoft>>Windows>>>>>RAC بروید.

در وسط صفحه بر RacTask راست کلیک و Disable را انتخاب کنید .

سیستم را ریستارت نمایید.

تشکر هر دو روش رو انجام دادم و هیچ فایده ای نداشت

vissoto
23-03-2015, 16:35
تشکر هر دو روش رو انجام دادم و هیچ فایده ای نداشت

نرم افزار Process Explorer را اجرا کنید و سپس نشان موس را بر taskhost نگه دارید ؛ و سپس یک عکس از اطلاعاتی که

نشان می دهد این بگذارید.

مانند عکس زیر :

در تب Details در taskmanager بر taskhost راست کلیک و open file location را بزنید ببینید آدرس فایل

C:\Windows\System32 است ؟

به تازگی درایورهای سخت افزاری آپدیت شده اند ؟ یا درایور جدیدی نصب شده است ؟

ویندوز به صورت خودکار آپدیت می شود؟ به ادرس Control Panel\System and Security\Windows Update بروید و چک کنید

ویندوز در حال دانلود یا نصب آپدیتها است ؟

pars20
23-03-2015, 20:42
نرم افزار Process Explorer را اجرا کنید و سپس نشان موس را بر taskhost نگه دارید ؛ و سپس یک عکس از اطلاعاتی که

نشان می دهد این بگذارید.

مانند عکس زیر :

در تب Details در taskmanager بر taskhost راست کلیک و open file location را بزنید ببینید آدرس فایل

C:\Windows\System32 است ؟

ویندوز به صورت خودکار آپدیت می شود؟ به ادرس Control Panel\System and Security\Windows Update بروید و چک کنید

ویندوز در حال دانلود یا نصب آپدیتها است ؟

یه مسله مشکوک که فکر میکنم ویروس باشه . همه پروسس ها اطلاعات(کادر زرد داخل عکس) دارن ولی این یکی نداره . تو قسمتی پراپرتیش برنامه پروسس اکسپلورر ادرس فایل رو ننوشته [Error opening process]
تو تاسک منیجر چک کردم ادرسش درسته system 32
اپدیت ویندوز غیر فعاله و هیچ دیتایی رد و بدل نمیشه

نه

همیشه 50 درصد از cpu رو اشغال میکنه.
لطفا سریع جواب بدید چون میخوام حذفش کنم و 7 نصب کنم

vissoto
23-03-2015, 20:57
یه مسله مشکوک که فکر میکنم ویروس باشه . همه پروسس ها اطلاعات(کادر زرد داخل عکس) دارن ولی این یکی نداره . تو قسمتی پراپرتیش برنامه پروسس اکسپلورر ادرس فایل رو ننوشته [Error opening process]
تو تاسک منیجر چک کردم ادرسش درسته system 32
اپدیت ویندوز غیر فعاله و هیچ دیتایی رد و بدل نمیشه

نه

همیشه 50 درصد از cpu رو اشغال میکنه.
لطفا سریع جواب بدید چون میخوام حذفش کنم و 7 نصب کنم

اگر ویندوز را با DVD نصب کرده اید ؛ DVD ویندوز را در سیستم قرار دهید و کلید ویندوز + Q را بزنید و بنویسید cmd

حالا بر Command prompt راست کلیک و Run as admin را بزنید و سپس در پنجره باز شده sfc/scannow را بنویسید و

اینتر را بزنید. پس از پایان بررسی سیستم را ریستارت نمایید.

pars20
23-03-2015, 21:01
اگر ویندوز را با DVD نصب کرده اید ؛ DVD ویندوز را در سیستم قرار دهید و کلید ویندوز + Q را بزنید و بنویسید cmd

حالا بر Command prompt راست کلیک و Run as admin را بزنید و سپس در پنجره باز شده sfc/scannow را بنویسید و

اینتر را بزنید. پس از پایان بررسی سیستم را ریستارت نمایید.

با فلش نصب کردم .فال ایمیج روی هارده

vissoto
23-03-2015, 21:20
با فلش نصب کردم .فال ایمیج روی هارده

این روش را با فلش مموری امتحان نکرده ام ؛ ولی شما می توانید ایمیج را در فلش رایت کنید و پس از اتصال فلش به سیستم ؛ پست 12 را چک کنید .

pars20
23-03-2015, 22:35
این روش را با فلش مموری امتحان نکرده ام ؛ ولی شما می توانید ایمیج را در فلش رایت کنید و پس از اتصال فلش به سیستم ؛ پست 12 را چک کنید .

Tap on
29-03-2015, 15:35

سلام با آرزوی سالی خوش

الان سیستمت درست کار میکنه؟