مشاهده نسخه کامل
: مشکل استفاده بیش از حد taskhost از سی پی یو
سلام دوستان . پروسس taskhost.exe بیش از حد از سی پی یو استفاده میکنه . چطوری این مشکل رو حل کنم؟
سلام دوستان . پروسس taskhost.exe بیش از حد از سی پی یو استفاده میکنه . چطوری این مشکل رو حل کنم؟
سلام
ببین این ویدیو میتونه کمکت کنه؟
البته من توضیحات دقیقی راجع به ویندوز و همینطور مشخصات و همچنین برنامه هایی که در ویندوزت نصب کردی ندارم
آدرس ویدیو ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام
ببین این ویدیو میتونه کمکت کنه؟
البته من توضیحات دقیقی راجع به ویندوز و همینطور مشخصات و همچنین برنامه هایی که در ویندوزت نصب کردی ندارم
آدرس ویدیو ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام . تشکر . ویندوز ایشون 7 بود و مال من 8 فایل هایی گفت اصلا تو ویندوز 8 نیست.
سلام . تشکر . ویندوز ایشون 7 بود و مال من 8 فایل هایی گفت اصلا تو ویندوز 8 نیست. emsisoft emergency kit رو نصب کن و سیستمت رو باهاش چک کن شاید rootkit روی سیستمت باشه . اگر جواب ندارد . kaspersky anti root kit رو نصب کن و بزن سیستمت رو چک کنه . اگر فایل و یا پروسه ی مخربی روی سیستمت باشه با این برنامه ها به احتمال زیاد رفع میشه اگر نشد . بد نیست malwareBytes antMalware رو هم امتحان کنی تا مطمئن بشی .اگر اینها نبود مشکل از یک جای دیگه هست !
emsisoft emergency kit رو نصب کن و سیستمت رو باهاش چک کن شاید rootkit روی سیستمت باشه . اگر جواب ندارد . kaspersky anti root kit رو نصب کن و بزن سیستمت رو چک کنه . اگر فایل و یا پروسه ی مخربی روی سیستمت باشه با این برنامه ها به احتمال زیاد رفع میشه اگر نشد . بد نیست malwareBytes antMalware رو هم امتحان کنی تا مطمئن بشی .اگر اینها نبود مشکل از یک جای دیگه هست !
این برنامه رو نصب و اسکن کردم چیزی پیدا نکرد
این برنامه رو نصب و اسکن کردم چیزی پیدا نکرد آپدیتشون کن و بعد ایندفعه از داخل safe mode بزن تا سیستمت رو چک کنن . البته شاید مشکلت واقعا به خاطر فایل مخرب نباشه و مشکل دیگه ای باشه !!! دوستان دیگه هم باید نظر بدن !
کسی راه حلی برای این مشکل نداره؟
اینجاها راه حلی معرفی نشده؟ متاسفانه انگلیسی بنده ضعیفه
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کسی راه حلی برای این مشکل نداره؟
سلام
این راه حل ها را چک کنید : (لینکها اول و چهارم پیشنهادی شما )
راه حل اول : در Folder option گزینه Show Hidden files and folders را انتخاب نمایید.
در taskmanager در تب Details بر پروسس taskhost راست کلیک و end task را بزنید.
بلافاصله (قبل از شروع مجدد پروسس )به آدرس C: \ProgramData\Microsoft\RAC بروید و همه فایل های موجود در
پوشه های زیر مجموعه این فولدر را پاک کنید . (فقط فایلهای موجود در پوشه ها را پاک کنید و
خود پوشه ها را پاک نکنید )
سیستم را ریستارت کنید .
راه حل دوم :
در Run ( کلید ویندوز + R ) بنویسید taskschd.msc و اینتر را بزنید.
در پنجره باز شده سمت چپ به مسیر Task Scheduler library>>>Microsoft>>Windows>>>>>RAC بروید.
در وسط صفحه بر RacTask راست کلیک و Disable را انتخاب کنید .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سیستم را ریستارت نمایید.
سلام
این راه حل ها را چک کنید : (لینکها اول و چهارم پیشنهادی شما )
راه حل اول : در Folder option گزینه Show Hidden files and folders را انتخاب نمایید.
در taskmanager در تب Details بر پروسس taskhost راست کلیک و end task را بزنید.
بلافاصله (قبل از شروع مجدد پروسس )به آدرس C: \ProgramData\Microsoft\RAC بروید و همه فایل های موجود در
پوشه های زیر مجموعه این فولدر را پاک کنید . (فقط فایلهای موجود در پوشه ها را پاک کنید و
خود پوشه ها را پاک نکنید )
سیستم را ریستارت کنید .
راه حل دوم :
در Run ( کلید ویندوز + R ) بنویسید taskschd.msc و اینتر را بزنید.
در پنجره باز شده سمت چپ به مسیر Task Scheduler library>>>Microsoft>>Windows>>>>>RAC بروید.
در وسط صفحه بر RacTask راست کلیک و Disable را انتخاب کنید .
سیستم را ریستارت نمایید.
تشکر هر دو روش رو انجام دادم و هیچ فایده ای نداشت
تشکر هر دو روش رو انجام دادم و هیچ فایده ای نداشت
نرم افزار Process Explorer را اجرا کنید و سپس نشان موس را بر taskhost نگه دارید ؛ و سپس یک عکس از اطلاعاتی که
نشان می دهد این بگذارید.
مانند عکس زیر :
در تب Details در taskmanager بر taskhost راست کلیک و open file location را بزنید ببینید آدرس فایل
C:\Windows\System32 است ؟
به تازگی درایورهای سخت افزاری آپدیت شده اند ؟ یا درایور جدیدی نصب شده است ؟
ویندوز به صورت خودکار آپدیت می شود؟ به ادرس Control Panel\System and Security\Windows Update بروید و چک کنید
ویندوز در حال دانلود یا نصب آپدیتها است ؟
نرم افزار Process Explorer را اجرا کنید و سپس نشان موس را بر taskhost نگه دارید ؛ و سپس یک عکس از اطلاعاتی که
نشان می دهد این بگذارید.
مانند عکس زیر :
در تب Details در taskmanager بر taskhost راست کلیک و open file location را بزنید ببینید آدرس فایل
C:\Windows\System32 است ؟
ویندوز به صورت خودکار آپدیت می شود؟ به ادرس Control Panel\System and Security\Windows Update بروید و چک کنید
ویندوز در حال دانلود یا نصب آپدیتها است ؟
یه مسله مشکوک که فکر میکنم ویروس باشه . همه پروسس ها اطلاعات(کادر زرد داخل عکس) دارن ولی این یکی نداره . تو قسمتی پراپرتیش برنامه پروسس اکسپلورر ادرس فایل رو ننوشته [Error opening process]
تو تاسک منیجر چک کردم ادرسش درسته system 32
اپدیت ویندوز غیر فعاله و هیچ دیتایی رد و بدل نمیشه
نه
همیشه 50 درصد از cpu رو اشغال میکنه.
لطفا سریع جواب بدید چون میخوام حذفش کنم و 7 نصب کنم
یه مسله مشکوک که فکر میکنم ویروس باشه . همه پروسس ها اطلاعات(کادر زرد داخل عکس) دارن ولی این یکی نداره . تو قسمتی پراپرتیش برنامه پروسس اکسپلورر ادرس فایل رو ننوشته [Error opening process]
تو تاسک منیجر چک کردم ادرسش درسته system 32
اپدیت ویندوز غیر فعاله و هیچ دیتایی رد و بدل نمیشه
نه
همیشه 50 درصد از cpu رو اشغال میکنه.
لطفا سریع جواب بدید چون میخوام حذفش کنم و 7 نصب کنم
اگر ویندوز را با DVD نصب کرده اید ؛ DVD ویندوز را در سیستم قرار دهید و کلید ویندوز + Q را بزنید و بنویسید cmd
حالا بر Command prompt راست کلیک و Run as admin را بزنید و سپس در پنجره باز شده sfc/scannow را بنویسید و
اینتر را بزنید. پس از پایان بررسی سیستم را ریستارت نمایید.
اگر ویندوز را با DVD نصب کرده اید ؛ DVD ویندوز را در سیستم قرار دهید و کلید ویندوز + Q را بزنید و بنویسید cmd
حالا بر Command prompt راست کلیک و Run as admin را بزنید و سپس در پنجره باز شده sfc/scannow را بنویسید و
اینتر را بزنید. پس از پایان بررسی سیستم را ریستارت نمایید.
با فلش نصب کردم .فال ایمیج روی هارده
با فلش نصب کردم .فال ایمیج روی هارده
این روش را با فلش مموری امتحان نکرده ام ؛ ولی شما می توانید ایمیج را در فلش رایت کنید و پس از اتصال فلش به سیستم ؛ پست 12 را چک کنید .
این روش را با فلش مموری امتحان نکرده ام ؛ ولی شما می توانید ایمیج را در فلش رایت کنید و پس از اتصال فلش به سیستم ؛ پست 12 را چک کنید .
سلام با آرزوی سالی خوش
الان سیستمت درست کار میکنه؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.