ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : كمك فوري براي خريد گوشي همه كمك كنن لطفا

selejwest
11-09-2006, 03:55
من گوشيم رو امروز فروختم كا 700 بود.تمام تاپيكها رو خوندم وبين يك چهارراه گير افتادم كمكم كنيد.نوكيا 3250وان70وسوني اريكسون دبليو 700وكا 750.فقط خداييش بي تعصب بگين اونجوري كه واسه آجيتون خريد ميكنين مرسي

andyan
11-09-2006, 06:57
من نه تنها واسه آبجيم بلكه براي همه فاميل N70 ميخرم.
البته بايد ديد تو از گوشيت چي ميخواي. اين بسيار مهمه.

T.K
11-09-2006, 10:11
بستگي به نيازت داره ن 70 و 810 اين دوتا واقها خوب هستند.

R@R#M@N
11-09-2006, 10:39
منم اگه براي آبجيم بود دبليو 810 ميخريدم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (با اين كه خودم دارم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
چون واقعا" از ن70 بهتره هم از نظر دوربين (دوربينش اتوفوكوس داره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) هم از نظر صدا (ديگه سري واكمنه ها [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
از 3250 هم بهتره حالا از نظر صدا تو اسپيكر (كه من ميگم بهتره ولي بعضي ها ميگن نه) شايد كم داشته باشه ولي كيفيتش خيلي بهتره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و دوربين خيلي بهتري داره 100% بهتره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , بهتره چون داراي اتوفوكوس هست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از دبليو 700 هم بهتره (از نظر صدا مث همن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) فقط دوربين دبليو 810 اتوفوكوس داره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولي 700 نداره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (همچنين ديزاين 810 قشنگتره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (البته سليقه اي هست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) همچنين مموري همراه 810 512 مگ هست كه 700 256 مگ هست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
از ك750 هم از نظر كيفيت صدا بهتره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و ايرفون و مموري كارت همراه گوشي بهتره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر من 810 بخر [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توضيحاتشم دادم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ali_j98
11-09-2006, 13:50
پست بالا 10000000000000000% تاييد ميشه

e_mohsen83
11-09-2006, 14:38
فقط و810 دوربين ان كاور ندارد در صورتي كه ك750 دارد....

selejwest
11-09-2006, 15:40
حالا اين اتو فوكوس چقدر مهمه از سيمبيان بودن مهمتره؟دبليو 700 چطوره؟كمي هم از اون برام بگيد لطفا

amin-se
11-09-2006, 19:47
صحبتهای R@r#m@n جان تایید میشه.
منم نظرم همینه که R@r#m@n عزیز زحمتش رو کشیدن.

selejwest
12-09-2006, 09:02
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

MTD_GOLD
12-09-2006, 16:43
ان 70 بد ني
كا 750 خوبه
دابيو 810 عاليه
(دابليو 900 محشره) :tongue:

R@R#M@N
12-09-2006, 21:40
حالا اين اتو فوكوس چقدر مهمه از سيمبيان بودن مهمتره؟دبليو 700 چطوره؟كمي هم از اون برام بگيد لطفا
اتوفوكوس كاراييش اينه كهوقتي ميخاي عكس بگيري خودش فوكوس ميكنه و بهترين حالت رو انتخاب ميكنه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (براي من مهمتره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (چون سيمباين درسته كه برنامه براش زياده ولي ويروس هم براش زياده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (كه بايد آنتي ويروس نصب كني كه سرعت گوشي رو كم ميكنه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) البته همينجوري هم روي گوشيهاي سيمبين دار مموري بالا بندازي سرعتشون مياد پايين [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
دبليو 700 هم عاليه فقط اتوفوكوس نداره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (دبليو810 مموري 512 توي جعبشه ولي دبليو 700 256 هست) و ديزاينش هستو اي دي اي جي (كه تو ايران كاربرد نداره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Mehdi_Full
12-09-2006, 23:22
اتوفوكوس كاراييش اينه كهوقتي ميخاي عكس بگيري خودش فوكوس ميكنه و بهترين حالت رو انتخاب ميكنه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (براي من مهمتره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (چون سيمباين درسته كه برنامه براش زياده ولي ويروس هم براش زياده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (كه بايد آنتي ويروس نصب كني كه سرعت گوشي رو كم ميكنه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) البته همينجوري هم روي گوشيهاي سيمبين دار مموري بالا بندازي سرعتشون مياد پايين [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
دبليو 700 هم عاليه فقط اتوفوكوس نداره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (دبليو810 مموري 512 توي جعبشه ولي دبليو 700 256 هست) و ديزاينش هستو اي دي اي جي (كه تو ايران كاربرد نداره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نوكيا بدون نصب آنتي ويروس هم سرعتش كند چه برسه بخواد آنتي ويروس هم روش نصب شه ;)

دبليو 700 چطوره؟كمي هم از اون برام بگيد لطفا
به نظر من از كا 750 خيلي بهتره من بودم بين كا 750 و دبليو 700 :)
دبليو 700 رو ميگرفتم توضيحاتش هم بهراد جان گفتن ;)

Kolang
13-09-2006, 00:24

در مرد ویروسی شدن اصلا حرفتو قبول ندارم. من توی این یک سالی که 6630 دارم حتی 1 ویروس هم وارد گوشیم نشده. اگه از طریق بلوتوس از هر کسی فایل نگیری میشه مطمئن بود که گوشیت ویروسی نمیشه و احتیاجی هم به نصب آنتی ویروس نداریم
به نظر من ببن از گوشیت چی میخوای. مهمترین مسئله همینه

Mehdi_Full
13-09-2006, 11:15
در مرد ویروسی شدن اصلا حرفتو قبول ندارم. من توی این یک سالی که 6630 دارم حتی 1 ویروس هم وارد گوشیم نشده. اگه از طریق بلوتوس از هر کسی فایل نگیری میشه مطمئن بود که گوشیت ویروسی نمیشه و احتیاجی هم به نصب آنتی ویروس نداریم
به نظر من ببن از گوشیت چی میخوای. مهمترین مسئله همینه
كمال جان حرف شما كاملا درسته اگه احتياط كني گوشي هيچوقت ويروسي نميشه ولي قابليت ويروسي شدن رو كه داره در ضمن ديگه هر كسي الآن گوشي ميگيره اول ميره سراغ بلوتوث و اين حرفا :)

rami_hemi
13-09-2006, 11:31
به نظر من واسه اینکه از راحت باشی بهتره دبلیو 810 یا 700 باشه .هم شیک هم با امکانات خوب. سیمبین هم به خودت بستگی داره اگه میخوایی گوشی داشته باشی که بازی زیاد بریزی خوب به دردت میخوره ولی به نظر من ضروری نیست.چون اصلا" احل برنامه و بازی نیستم

R@R#M@N
13-09-2006, 14:22
كمال جان حرف شما كاملا درسته اگه احتياط كني گوشي هيچوقت ويروسي نميشه ولي قابليت ويروسي شدن رو كه داره در ضمن ديگه هر كسي الآن گوشي ميگيره اول ميره سراغ بلوتوث و اين حرفا
ضمن تاييد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بگم كه من ترجيح ميدم كه وقتي با بلوتوث فايلي ميگرم تنم نلرزه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

bluetooth
13-09-2006, 16:00
طبق تحقيقات گسترده اي كه در اين اواخر انجام دادم :cool: گفته ي دوستان رو تعييد مي كنم .در خريد سوني اريكسون شك نكن.