مشاهده نسخه کامل
: مشاوره خرید لپتاپ تا سقف 2500
درود بر شما.
به نظرتون کدوم یک از لپتاپ های زیر بهتره؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
،
نیاز های من: فوتوشاپ ، وبگردی، موسیقی، ویدیو، گاها بازی (درسطح واچ داگز)
و اینکه ، به نظرتون لنوو کیفیتی در حد لپتاپ های بالا رو داره؟
hardware026
18-03-2015, 13:25
درود بر شما.
به نظرتون کدوم یک از لپتاپ های زیر بهتره؟
،
نیاز های من: فوتوشاپ ، وبگردی، موسیقی، ویدیو، گاها بازی (درسطح واچ داگز)
و اینکه ، به نظرتون لنوو کیفیتی در حد لپتاپ های بالا رو داره؟
سلام دوست عزیز بنظرم ایسوس بگیرید توی این رنج قیمت هم قیمتش خوبه هم کیفیت و هم گارانتی X450LD رو بررسی کنید....
حقیقتش توی مدتی که در زمینه تعمیرات کار میکردم از لنوو هم فقط یکبار خرابی دیدم!بسیار برند خوبیه
سلام دوست عزیز بنظرم ایسوس بگیرید توی این رنج قیمت هم قیمتش خوبه هم کیفیت و هم گارانتی X450LD رو بررسی کنید....
حقیقتش توی مدتی که در زمینه تعمیرات کار میکردم از لنوو هم فقط یکبار خرابی دیدم!بسیار برند خوبیه
سلام برای بودجه شما ایسوس مدلای مناسبی نداره...یعنی خوبنا ولی با این بودجه میشه چیز بهتری از برند دیگه خرید.در صورت علاقه به خرید ایسوس که مناسب کار شما باشه پیشنهاد افزایش بودجه حدود 450-500 تومن به شما میکنم و حداقل خرید asus n56jn و در صورت امکان خرید asus n56jk...
نه ، میدونم ایسوس اتو این رنج چیز جالبی نداره
به نظرتون کدوم ایسر بهتره؟( همونایی که گفتم.)
پردازنده گرافیکیش ضعیفه؟
hardware026
18-03-2015, 14:47
راستش من اونقدر از ایسر خرابی دیدم هیچوقت پیشنهاد نمیکنم البته چون سازگار گارانتی میکنه میشه اعتماد کرد V5 - 561G که لینکش رو داده بودید گرافیکش خوبه پشتیبانی 100 درصد از DirectX 11.2 و حتی 12 رو هم داره. کلا کارت گرافیک های سری R7 ب نسبت قیمتشون کیفیت خوبی دارن
hardware026
18-03-2015, 14:50
سلام برای بودجه شما ایسوس مدلای مناسبی نداره...یعنی خوبنا ولی با این بودجه میشه چیز بهتری از برند دیگه خرید.در صورت علاقه به خرید ایسوس که مناسب کار شما باشه پیشنهاد افزایش بودجه حدود 450-500 تومن به شما میکنم و حداقل خرید asus n56jn و در صورت امکان خرید asus n56jk...
سری N ایسوس حرف نداره اگر دوستمون افزایش بودجه بدن واقعا سری N محشره
راستش من اونقدر از ایسر خرابی دیدم هیچوقت پیشنهاد نمیکنم البته چون سازگار گارانتی میکنه میشه اعتماد کرد V5 - 561G که لینکش رو داده بودید گرافیکش خوبه پشتیبانی 100 درصد از DirectX 11.2 و حتی 12 رو هم داره. کلا کارت گرافیک های سری R7 ب نسبت قیمتشون کیفیت خوبی دارن
پس اگه ایسر هایی که گفتم گارانتی داشتن ، خوبه
نظرتون درمورد توشیبا چیه؟
hardware026
18-03-2015, 15:56
پس اگه ایسر هایی که گفتم گارانتی داشتن ، خوبه
نظرتون درمورد توشیبا چیه؟
بنده سال هاست با توشیبا کار نکردم نمیتونم نظر بدم اما دیجیکالا با گارانتی سریر آورده! خب کلا گارانتی سریر ، گارانتی معتبری نیست و فکر نمیکنم خریدش ب صلاح باشه.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.