ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کمک در انتخاب بین دو گرافیک

POURIA.G
16-03-2015, 19:41
سلام دوستان و خسته نباشید
قبل از هر چیز سال نو را پیشاپیش تبریک میگم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من طبق سنت هر سال یک قطعه از کامپیوترم رو عوض میکنم و امسال نوبت کارت گرافک هستش...
مشخصات سیستم بنده در حال حاضر این هستش
CPU : AMD FX6350
RAM : Kingstone 4 x 2 GB DDR3
MAIN : MSI 970A-G43
GPU : Shaphaire HD5670
PSU : 620w SeaSonic
CASE : Green Eagle X Plus
.
.
.
من اول قصد خرید GIGABYTE GTX 970 OC WF X3 4GB GDDR5 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) داشتم ولی با دیدن Zotac GTX 970 AMP! Omega CORE Edition 4GB GDDR5 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) کمی نظرم عوض شد
چون که کارت زوتاک با وجود قیمت پایین تری که داره فرکانس بالاتری در حالت بوست داره و حتی در مقایسه با GIGABYTE GTX 970 G1 Gaming WF3X OC 4GB GDDR5 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) که حدود 300 تومن قیمت بالاتری داره تنها مقدار کمی فرکانسش از این کارت پایین تره
به نظر شما کدوم از اینها رو بخرم؟ چون که میترسم زوتاک رو بخرم پس فردا بیایم ببینیم که اگه گیگابایت رو میخریدم بهتر بود... یا مثلا خنک کننده ی گیگابایت بهتر از زوتاکه بودش.. یا مثلا بوردش کیفیت پایین تری داشت...
خیلی ممنون میشم اگه بنده رو راهنمایی کنید چون اگه زوتاک رو بخرم میتونم با 300 تومن بقیش یه واتر کولینگ بخرم برا سی پی یو ...

kaveh-gh
17-03-2015, 12:26
سلام دوستان و خسته نباشید
قبل از هر چیز سال نو را پیشاپیش تبریک میگم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من طبق سنت هر سال یک قطعه از کامپیوترم رو عوض میکنم و امسال نوبت کارت گرافک هستش...
مشخصات سیستم بنده در حال حاضر این هستش
CPU : AMD FX6350
RAM : Kingstone 4 x 2 GB DDR3
MAIN : MSI 970A-G43
GPU : Shaphaire HD5670
PSU : 620w SeaSonic
CASE : Green Eagle X Plus
.
.
.
من اول قصد خرید GIGABYTE GTX 970 OC WF X3 4GB GDDR5 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) داشتم ولی با دیدن Zotac GTX 970 AMP! Omega CORE Edition 4GB GDDR5 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) کمی نظرم عوض شد
چون که کارت زوتاک با وجود قیمت پایین تری که داره فرکانس بالاتری در حالت بوست داره و حتی در مقایسه با GIGABYTE GTX 970 G1 Gaming WF3X OC 4GB GDDR5 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) که حدود 300 تومن قیمت بالاتری داره تنها مقدار کمی فرکانسش از این کارت پایین تره
به نظر شما کدوم از اینها رو بخرم؟ چون که میترسم زوتاک رو بخرم پس فردا بیایم ببینیم که اگه گیگابایت رو میخریدم بهتر بود... یا مثلا خنک کننده ی گیگابایت بهتر از زوتاکه بودش.. یا مثلا بوردش کیفیت پایین تری داشت...
خیلی ممنون میشم اگه بنده رو راهنمایی کنید چون اگه زوتاک رو بخرم میتونم با 300 تومن بقیش یه واتر کولینگ بخرم برا سی پی یو ...

سلام دوست عزیز، سال نو شما هم مبارک

تمام کارت‌های غیر رفرنس هم مدل که به صورت پیش‌فرض اورکلاک شدن عملکرد مشابهی دارن. اگه بنچمارک‌های همشونو با هم مقایسه کنید، میبینید که اختلاف عمکرد بین بهترین و بدترین، کمتر از 3-4 درصده.
به نظر من GTX 970 OC WF X3 انتخاب بهتریه. قیمت این دو تقریباً یکسانه، اما کارت گیگا کیفیت ساخت بالاتر و خنک کننده قویتری داره. در ضمن 1 سال هم بیشتر از زوتاک گارانتی داره.

GTX 970 G1 Gaming نسبت به GTX 970 OC WF X3 خنک کننده قویتر و کلاک هسته بالاتری داره. خنک کننده ویندفورس در g1 گیمینگ 600 واتی و در مدل OC شده 450 واتی هستش. دلیل اصلی اختلاف قیمت این دو کارت هم همینه.
بین این دو، پیشنهاد من مدل OC WF X3 هستش. چون GTX 970 گرمای زیادی تولید نمیکنه و نیازی به خنک کننده 600 واتی برای این کارت نیست.

در مورد خنک کننده CPU، پیشنهاد میکنم دنبال واتر کولینگ نرید. این خنک کننده‌ها مشکلات خاص خودشون رو دارن و عمرشون هم محدوده.
برای FX6350 یک ایر کولینگ خوب مثل Enermax ETS-T40-BK | Black Twister (به قیمت 160) کفایت میکنه.

POURIA.G
17-03-2015, 13:39
ممنون دوست عزیز از پاسختون :n01: