PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل نشان ندادن هارد 1TB WD

bazooka
16-03-2015, 18:33
با سلام:n12:

من امروز هاردمو قطع کردم و بعد وصل کردم ولی وقتی وصل کردم هارد توی my computer وجود نداره

توی device manager و اون پایین ویندوز میشناستش ولی نمیتونم باز کنم

اگه کسی راه حلی داره که بتونم درست کنمش ممنون میشم

کلی هم توش اطلاعات دارم:n27:

MVGroup
16-03-2015, 18:36
سلام.
این کار رو انجام بده ببین درست می‌شه:
در Disk Management روی درایو هارداکسترنال راست کلیک کن و گزینه‎‌ی ...Change Drive letter and Paths رو بزن. سپس ...Add رو بزن و یک نام دلخواه انتخاب کن و درنهایت OK کن.

bazooka
16-03-2015, 18:55
سلام.
این کار رو انجام بده ببین درست می‌شه:
در Disk Management روی درایو هارداکسترنال راست کلیک کن و گزینه‎‌ی ...Change Drive letter and Paths رو بزن. سپس ...Add رو بزن و یک نام دلخواه انتخاب کن و درنهایت OK کن.
تو اون قسمت هارد اکسترنال نیست یک disk 1 نوشته و زیرشunknown هست و زیر اون هم not initialized

MVGroup
16-03-2015, 19:58
تو اون قسمت هارد اکسترنال نیست یک disk 1 نوشته و زیرشunknown هست و زیر اون هم not initialized

برای من مشکلی مشابه مشکل شما پیش اومده بود. عکس از Disk Management من که اون زمان مشکل داشت:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اون روندی که تو پست قبلی بهتون گفتم رو روی Disk 1 (مستطیل جلوئیش) انجام داده بودم مشکلم حل شد.
اگه بازم مشکلتون وجود داره می‌تونید تو تاپیک جامع >> هارد اکسترنال << ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مطرح کنید.

EXTREME
16-03-2015, 20:26

اگر نوشته not initialized یعنی پارتیشن تیبل پریده اگر اطلاعات مهم ندارید میتونید روی دیسک راست کلیک کرده inialized کنید و سپس پارتیشن بندی کنید هارد رو یا اینکه از ابزارهای فیکس کردن mbr مثلا mbr restore یا fix mbr که در مجموعه نرم افزار hiren boot cd است استفاده کنید

bazooka
16-03-2015, 21:04
اگر نوشته not initialized یعنی پارتیشن تیبل پریده اگر اطلاعات مهم ندارید میتونید روی دیسک راست کلیک کرده inialized کنید و سپس پارتیشن بندی کنید هارد رو یا اینکه از ابزارهای فیکس کردن mbr مثلا mbr restore یا fix mbr که در مجموعه نرم افزار hiren boot cd است استفاده کنید
اتفاقن اطلاعات خیلی مهم دارم راهی نداره اطلاعات رو نگه دارم؟

EXTREME
16-03-2015, 21:20
اتفاقن اطلاعات خیلی مهم دارم راهی نداره اطلاعات رو نگه دارم؟

اگه اطلاعاتتون خیلی مهم است ببرید به یک مرکز بازیابی اطلاعات چون ممکنه با فیکس کردن mbr بازم به اطلاعات آسیب برسه

bazooka
16-03-2015, 21:25
اگه اطلاعاتتون خیلی مهم است ببرید به یک مرکز بازیابی اطلاعات چون ممکنه با فیکس کردن mbr بازم به اطلاعات آسیب برسه
اطلاعات خیلی مهم نیست ولی بهر حال مهمه خودم نمیتونم اطلاعات رو نگه دارم؟
اگه میشه لطفن روشش رو هم بفرمایید

EXTREME
16-03-2015, 23:12
اطلاعات خیلی مهم نیست ولی بهر حال مهمه خودم نمیتونم اطلاعات رو نگه دارم؟
اگه میشه لطفن روشش رو هم بفرمایید

ابزارهای تعمیر mbr و فیکس کردن در نرم افزار hiren boot cd است میتونید ازشون استفاده کنید ولی تضمینی نمیدم که اطلاعاتتون سالم باشه قبلش هم میتونید initialized کنید برای بدست آوردن اطلاعات هم باید ریکاوری کنید اطلاعات رو