مشاهده نسخه کامل
: مشاوره خرید لپ تاپ حدود3500
reza0421
16-03-2015, 15:35
سلام دوستان
بودجم حدود3500 هست ولی اگه ارزش داشته باشه یکم دیگه هم میتونم جمع کنم..
بین سه مدل موندم(جای نقطه چین هایی که سایت اینجورش کرد دیجی کالا بزارید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نظرتون چیه؟
چیزایی که برام مهمه:
1.کیفیت صفحه نمایش
2.گرافیک برای بازی
3.عمر طولانی و کیفیت کلی دستگاه
4.باتریشون جدا میشه؟
5.کدومشون اس اس دی میشه بهش وصل کرد؟
6.خنک کنددگی هم مهمه
و اینگه فرق ان56 با جی56 در بودجه..ارزش پول بیشتر رو داره؟
ممنونم
hardware026
16-03-2015, 16:12
سلام دوستان
بودجم حدود3500 هست ولی اگه ارزش داشته باشه یکم دیگه هم میتونم جمع کنم..
بین سه مدل موندم(جای نقطه چین هایی که سایت اینجورش کرد دیجی کالا بزارید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نظرتون چیه؟
چیزایی که برام مهمه:
1.کیفیت صفحه نمایش
2.گرافیک برای بازی
3.عمر طولانی و کیفیت کلی دستگاه
4.باتریشون جدا میشه؟
5.کدومشون اس اس دی میشه بهش وصل کرد؟
6.خنک کنددگی هم مهمه
و اینگه فرق ان56 با جی56 در بودجه..ارزش پول بیشتر رو داره؟
ممنونم
کیفیت تصویر اون مدل GE60 ضعیفه کلا یکم اذیت میکنه چون از پنل مناسبی استفاده نکردند. باتوجه به قیمت مدل G56 هم این مدل بصرفه تره در ضمن هر کس خریده بود راضی بود خنک کنندگی مدل g56 هم بهتره.گارانتی های ایسوس هم بسیار معتبر تر از MSI هستند و طبق تجربه عمر لپ تاپ های گیمینگ ایسوس بیشتره. اگر اس اس دی براتون واجبه همون مدل GE60 یکم بیشتر بودجه بزارید میتونید مدل هیبریدی ش رو بگیرید ولی باز هم بنظرم بصرفه ترین مورد G56 JK هست نهایت میتونید اس اس دی اکسترنال بگیرید. سری N بسیار خوب و پر قدرته اما قدرت سخت افزاری G56 واقعا می ارزه هر چند که نمیتونه با کیفیت Full HD تصویر بده اما هم برای رندرینگ عالیه و هم برای گیم!!!
reza0421
16-03-2015, 16:22
کیفیت تصویر اون مدل GE60 ضعیفه کلا یکم اذیت میکنه چون از پنل مناسبی استفاده نکردند. باتوجه به قیمت مدل G56 هم این مدل بصرفه تره در ضمن هر کس خریده بود راضی بود خنک کنندگی مدل g56 هم بهتره.گارانتی های ایسوس هم بسیار معتبر تر از MSI هستند و طبق تجربه عمر لپ تاپ های گیمینگ ایسوس بیشتره. اگر اس اس دی براتون واجبه همون مدل GE60 یکم بیشتر بودجه بزارید میتونید مدل هیبریدی ش رو بگیرید ولی باز هم بنظرم بصرفه ترین مورد G56 JK هست نهایت میتونید اس اس دی اکسترنال بگیرید. سری N بسیار خوب و پر قدرته اما قدرت سخت افزاری G56 واقعا می ارزه هر چند که نمیتونه با کیفیت Full HD تصویر بده اما هم برای رندرینگ عالیه و هم برای گیم!!!
الان یه چیزی متوجه شدم کلا ایسوس نامیدم کرد:|||:n38:
لپ تاپ 3700 تومنی گرافیکشو ddr3گذاشته:||||||این یعنی فاجعه رفیق.اصلا جی56 برای بازی مناسب نیست پس...
شما لپ تاپ دیگه ای جز ام اس ای میشناسی ک گرافیک ddr5 گذاشته باشه؟:n03:
با امس ای کار کردی؟واقعا صفحش خوب نیس؟:n04:
hardware026
16-03-2015, 16:43
بنده مدت هاست روی تجهیزات گیم کار میکنم دوست عزیز درسته که g56 از GDDR3 استفاده کرده اما قدرتش کم نمیاره حتی خیلی از بازی های جدید رو روی high بدون مشکل جواب میده.
حالا یه مدل دیگه میگم خدمتتون اونم خوبه و قیمت مناسب
در کل با بودجه شما لپ تاپ گیمینگ تاپ نمیشه گرفت لپ تاپ های خیلی خوب سری گیمینگ قیمت هاشون خیلی بالاست ولی بین اون سه پیشنهاد بنده g56 بود
reza0421
16-03-2015, 17:03
بنده مدت هاست روی تجهیزات گیم کار میکنم دوست عزیز درسته که g56 از GDDR3 استفاده کرده اما قدرتش کم نمیاره حتی خیلی از بازی های جدید رو روی high بدون مشکل جواب میده.
حالا یه مدل دیگه میگم خدمتتون اونم خوبه و قیمت مناسب
در کل با بودجه شما لپ تاپ گیمینگ تاپ نمیشه گرفت لپ تاپ های خیلی خوب سری گیمینگ قیمت هاشون خیلی بالاست ولی بین اون سه پیشنهاد بنده g56 بود
خب پس به چه دلیل ام اس رو صلاح نمیدونی
ام اس ای که دی دی ار5 و چیزی هم کم نداره.ففقط صفحش ips نیس متاسفانه
لنوو عالیه ولی مات نیس صفحش :(
hardware026
16-03-2015, 17:37
چون یکی از دوستان g56 داشت فروخت و بجاش ge60 گرفت ولی صفحش طوری اذیتش کرد که مجبور شد ا قیمت ارزان اون رو بفروشه و g56 بگیره و ازش چند مورد خرابی هم دیدم ولی خب توی g56 ندیدم بخاطر همین گفتم ولی خب شاید شانس شما خوب در بیاد و صفحش هم براتون آنچنان مطرح نباشه.
reza0421
16-03-2015, 17:42
چون یکی از دوستان g56 داشت فروخت و بجاش ge60 گرفت ولی صفحش طوری اذیتش کرد که مجبور شد ا قیمت ارزان اون رو بفروشه و g56 بگیره و ازش چند مورد خرابی هم دیدم ولی خب توی g56 ندیدم بخاطر همین گفتم ولی خب شاید شانس شما خوب در بیاد و صفحش هم براتون آنچنان مطرح نباشه.
تفاوت قیمتی ک ان56 و جی 56 باهم دارن زیاده ولی فرقی ک در واقعیت باهم دارن فقط پنل صفشونه درسته؟
اگه ایسوس بخوام بگیرم ان56 منطقی تر نیس؟
برتری های جی56 رو میگی؟
hardware026
16-03-2015, 18:07
اول اینکه g56 رمش 12 گیگه و n56 هست 8 گیگابایت
به همراه g56 یک موس گیم و هدست از برند ایسوس هست به ارزش حدودا 130000تومان
کیبوردش هم بک لایت داره ولی n56 نداره
reza0421
16-03-2015, 21:44
اول اینکه g56 رمش 12 گیگه و n56 هست 8 گیگابایت
به همراه g56 یک موس گیم و هدست از برند ایسوس هست به ارزش حدودا 130000تومان
کیبوردش هم بک لایت داره ولی n56 نداره
خیلی ممنون از راهنماییت
رم8 کافیه واقعا اگه بخوام بعدا اضافه میکنم
کیبورد ان56 پس زمینه داره ها
ولی موس رو خوب اومدی ارزشش رو داره...
با کدوم یک از لپ تابای بالا کار کردی؟
hardware026
17-03-2015, 10:39
خیلی ممنون از راهنماییت
رم8 کافیه واقعا اگه بخوام بعدا اضافه میکنم
کیبورد ان56 پس زمینه داره ها
ولی موس رو خوب اومدی ارزشش رو داره...
با کدوم یک از لپ تابای بالا کار کردی؟
خودم با G56 ولی n56 رو هم چند مورد فروختم البته همه ازش راضی بودند و مشکلی نداشته ولی خودم هیچوقت برای گیمر ها پیشنهاد نمیکنم
در مورد بک لایت بگم بک لایت کیبورد g56 زمین تا آسمون فرق میکنه!!! دورشم یه نوار LED داره البته خیلی چیز خاصی نیست ولی یک مزیت ب حساب میاد
reza0421
17-03-2015, 16:07
خودم با G56 ولی n56 رو هم چند مورد فروختم البته همه ازش راضی بودند و مشکلی نداشته ولی خودم هیچوقت برای گیمر ها پیشنهاد نمیکنم
در مورد بک لایت بگم بک لایت کیبورد g56 زمین تا آسمون فرق میکنه!!! دورشم یه نوار LED داره البته خیلی چیز خاصی نیست ولی یک مزیت ب حساب میاد
من زیاد گیمر نیستم.ولی به چنتا بازی علاقه دارم.کال و جی تی ای//میخوام کم کم اخرین سریشونو رون باز کنن.
ان56 برام جوابگو هست؟
بعد ان56 با گرافیک 850ام دی دی ار3 قوی تره یا
ان56 با گرافیک760 دی دی ار 5؟؟؟؟
کدوم؟
و اینکه این لپ تاپ کی میاد و چنده اگه اومده؟
/lioncomputer.ir/product/4446/Asus+N551JM+i7+8+1TB+4G+Laptop
لیون کامپیوتر بنویس اگه جای خالی گذاش
hardware026
17-03-2015, 19:03
ببینید بنچمارک هارو بررسی کنید متوجه میشید که فریم دهی عمدتا در gtx 850 بهتره البته در بعضی موارد 760 پیشی میگیره مثلا در بازی Dead Space3 ولی همیشه در نظر سنجی ها 760 بدلیل سرعت بالای حافظه 760 امتیاز بیشتر میاره البته هیچکدوم روی بازی های امروزی لگ نمیزنند.در مجموع از نظر کارت گرافیک فرق این دو لپ تاپ زیاد نیست.یعنی تغریبا برابرند. زیاد در بند کارت گرافیک ها نباشید.البته ذکر بکنم کارایی Directx 11 روی کارت گرافیک های سری 800 بیش از دو برابره....
n551Jm هم فکر کنم دو یا سه هفته دیگه عرضه بشه ولی n551JK هم خیلی خوبه اونم ببینید فقط صفحش مات نیست دیگه....
دیگه با این بودجه چیزی به ذهنم نرسید راستش لینک زیر هم بنچمارک کارت گرافیک هاست:
reza0421
17-03-2015, 20:57
ببینید بنچمارک هارو بررسی کنید متوجه میشید که فریم دهی عمدتا در gtx 850 بهتره البته در بعضی موارد 760 پیشی میگیره مثلا در بازی Dead Space3 ولی همیشه در نظر سنجی ها 760 بدلیل سرعت بالای حافظه 760 امتیاز بیشتر میاره البته هیچکدوم روی بازی های امروزی لگ نمیزنند.در مجموع از نظر کارت گرافیک فرق این دو لپ تاپ زیاد نیست.یعنی تغریبا برابرند. زیاد در بند کارت گرافیک ها نباشید.البته ذکر بکنم کارایی Directx 11 روی کارت گرافیک های سری 800 بیش از دو برابره....
n551Jm هم فکر کنم دو یا سه هفته دیگه عرضه بشه ولی n551JK هم خیلی خوبه اونم ببینید فقط صفحش مات نیست دیگه....
دیگه با این بودجه چیزی به ذهنم نرسید راستش لینک زیر هم بنچمارک کارت گرافیک هاست:
خیلی ممنون
این ان551jm فک میکنید قیمتش چقد باشه؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.