ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : استفاده از دو مدل واسکازین برای گیربکس مشکلی ایجاد میکند؟

amirpcp30
14-03-2015, 19:12
سلام و خسته نباشید
دوستان من امروز رفتم تعویض روغنی گفتم واسکازین رو چک کنه ببینه کم نکرده باشه بعد پرسیدم گفت کم داشته سه پمپ زده گفتم قبلا پارس مدوس زدم گفت مشکلی نداره (گفت شرکت نفتی زده 140)
میخواستم بپرسم مشکلی ندازه قبلا پارس مدوس بوده بوده حالا یک چیز دیگه بهش اضافه شده؟ اگه مشکلی ایجاد میکنه برم تعویض کنم
با سپاس

arash59b
14-03-2015, 19:41
هر چند بهتره مواد شیمیایی مختلف با هم مخلوط نشن ولی زیاد مهم نیست معمولا مشکلی پیش نمیاد

کم پیش میاد واسکازین اضافه شده دفیفا همون مارک قبلی باشه. برای روغن موتور هم همینطوره و وقتی کم می کنه اجباری نیست حتما از مارک قبلی بهش اضافه بشه

amirpcp30
15-03-2015, 13:04
سلام
ممنون دوست عزیز
یکی از دوستان همینجا تاپیک زده بودند یادمه توضیح داده بودند که دو تا روغن موتور با هم نباید مخلوط شه به همین دلیل این تاپیک رو زدم که برای واسکازین هم مطمعن شم که اگه مشکلی هست تعویض کنم
باز دوستان اگه نظری دارند بفرمایند ممنون میشم
با سپاس

kasra2002
16-03-2015, 15:33
سلام
ممنون دوست عزیز
یکی از دوستان همینجا تاپیک زده بودند یادمه توضیح داده بودند که دو تا روغن موتور با هم نباید مخلوط شه به همین دلیل این تاپیک رو زدم که برای واسکازین هم مطمعن شم که اگه مشکلی هست تعویض کنم
باز دوستان اگه نظری دارند بفرمایند ممنون میشم
با سپاس
روغن موتور بدلیل دمای بالاتر و حساسیت بیشتر از مواد اضافی بسیار و مختلفی تشکیل می شه
و واسکازین کمتر
در هر حال بهتره این اتفاق نیوفته اما معمولن واسکازین های استفاده شده همه یکی هستند مگر اینکه شما مدل و یا مارک خارجی با فورمول خاصی رو ریخته باشید که بهتره در صورت نیاز از همون اضافه کنید بسته های واسکازین 1 لیتری هستند و می شه یکی بصورت زاپاس خرید

amirpcp30
21-03-2015, 16:08
روغن موتور بدلیل دمای بالاتر و حساسیت بیشتر از مواد اضافی بسیار و مختلفی تشکیل می شه
و واسکازین کمتر
در هر حال بهتره این اتفاق نیوفته اما معمولن واسکازین های استفاده شده همه یکی هستند مگر اینکه شما مدل و یا مارک خارجی با فورمول خاصی رو ریخته باشید که بهتره در صورت نیاز از همون اضافه کنید بسته های واسکازین 1 لیتری هستند و می شه یکی بصورت زاپاس خرید
سلام
ممنون دوست عزیز
قبلا تعویض کرده بودم واسکازین رو و پارس مدوس زده بودم اما حالا که کم کرده بود سه پمپ واسکازین شرکت نفتی 140 به گفته ی تعویض روغنی داخلش زده
حالا همین رو میخواستم بپرسم که ایا نیاز به تعویضش هست یا نه؟
با سپاس

kasra2002
22-03-2015, 14:05
گفتنش سخته اما فکر نمی کنم مشکلی پیش بیاره