مشاهده نسخه کامل
: سریال پایتخت 4
به گزارش خبرنگار رادیو و تلویزیون خبرگزاری فارس، طی جلسه اخیر محمودرضا تخشید مدیر کل امور نمایش سیما با سیروس مقدم، قرار شد سریال پایتخت 4 ویژه ماه مبارک رمضان ساخته شود.
بنا بر این گزارش، این مجموعه در 26 قسمت تولید خواهد شد و تولید سریال «علیالبدل» که پیش از این اعلام شده بود برای ماه رمضان ساخته میشود، به دلیل گستردگی حجم دکور به زمان دیگری موکول شد.
به گزارش فارس، مجموعه تلویزیونی پایتخت تا به حال در 3 سری ویژه نوروز تولید و پخش شده و توانسته مخاطبان بسیاری را باخود همراه کند.
این سریال تلویزیونی با داستانهایی از محسن تنابنده ساخته شده و تنابنده، علیرضا خمسه، احمد مهرانفر، ریما رامینفر و دوقلوهای سارا و نیکا فرقانی بازیگران اصلی سریال «پایتخت» هستند.
mojtaba2321
14-03-2015, 22:49
خب از اول هم مشخص بود بخاطر ایام فاطمیه پایتخت 4 برای نوروز پخش نمیشه.
اما اینکه برای ماه رمضان پخش بشه میتونه گل سرسبد سریالای مناسبتی اون ماه باشه.
albertxx
14-03-2015, 22:59
امیدوارم این روند ادامه دار بودن این فیلم باعث نشه آخرش آب ببندن به داستانش
کلا ایرانیا تا یه چیز خوب در میاد فکر میکنن با ساختن شماره های بعدی بهتر میشه
ولی بعضی مواقع چنان گند میزنن که سر و ته نداره
پایتخت 3 و 2 یه جورایی واسه من به 1 نمیرسید !
تو شماره 3 عملا داستان میشه گفت کش اومد (( اینکه کارگردان واسه ساخت یکی از بازیگران رو جنگلبان نمایش میده که تیر خورده و یکی هم تو مسابقات ملی برنده میشه - که احتمال شرکت در مسابقش یک در میلیون میتونه باشه اونم شانسی ))
دیگه همون ورژن 1 تا 3 فکر کنم بس بوده !
هر شخصیت و کاراکتر هم تا یه حدی میتونه جالب و خنده دار باشه
بعدش دیگه اگه خلاقیتی نباشه لوس میشه !
ali_phd71
14-03-2015, 23:01
عجب خبر خوشحال کننده ای:n19::n20:
از اون سرایل هاییه که هرچی رفت جلوتر بهتر شد واقعا عالیه دمشون گرم
این عضو گروه تولید با اشاره به اینکه فیلمنامه این سریال در مرحله نگارش است از قطعی بودن پخش آن در ماه رمضان خبر داد.
در حالی که به تازگی خبر رسیده بود فصل چهارم سریال "پایتخت" کلید خورده است اما یکی از عوامل کار این خبر را تکذیب کرد.
یکی از اعضای گروه تولید "پایتخت۴″ که نخواست نامش فاش شود در گفتگو با سینماژورنال با بیان این مطلب که آغاز فیلمبرداری این سریال کذب محض است از مخاطبان خواست که اخبار مربوط به این سریال را صرفا از کانال روابط عمومی آن پیگیری کنند.
این عضو گروه تولید با اشاره به اینکه فیلمنامه این سریال در مرحله نگارش است از قطعی بودن پخش آن در ماه رمضان خبر داد.
خبر جالب دیگری که در مورد فصل چهارم "پایتخت" رسیده حذف کاراکتر "بهبود فریبا" از این سریال است.
از آنجایی که مهران احمدی بازیگر نقش "بهبود" برای بازی در یک پروژه سینمایی که فیلمبرداری آن همزمان با "پایتخت۴″ انجام میشود قرارداد بسته است حضور وی در "پایتخت۴″ منتفی شده است و برای همین محسن تنابنده که سرپرست تیم نویسندگان است با ترفندی غیبت او در این قسمت را توجیه میکند.
آن ترفند از این قرار است که "بهبود" که به عنوان محیط بان نمونه شناخته شده برای شرکت در یک همایش مرتبط با محیط زیست به اروپا میرود و برای همین در کنار "نقی" و "ارسطو" نیست که بر حجم شیرین کاریهای سریال بیفزاید.
با این حال به جای "بهبود" این فرزند پسرش است که در سریال حضور چشمگیر دارد. بازیگر این پسر همان دانش آموزی است که در کلیپی موسوم به "شیب بام" او را دیده بودیم.
"بیژن" که بعد از پخش کلیپ معروفش که در آن حتی از پاسخ دادن به ساده ترین پرسش آموزگار دبستان مبنی بر اینکه "چرا در شمال سقف خانه ها شیب دار است"" عاجز مانده بود، در برنامه تحویل سال "بهار نارنج" از مشکلاتی گفت که بخاطر انتشار آن کلیپ برایش درست شده.
تحقیر از سوی همکلاسان بواسطه آن کلیپ موجب شد که بیژن که به "بیژن استرس" مشهور شده بود، قید تحصیل را زده و به کارگری روی آورد!
این پسرک که حالا بزرگ شده و اخیرا خدمت سربازی را گذرانده به هنگام حضور در برنامه تحویل سال "بهار نارنج" از سوی محسن تنابنده برای بازی در این سریال دعوت شد.
"بیژن" بناست در "پایتخت۴″ نقش فرزند پسر "بهبود" یا همان مهران احمدی را بازی کند.
از آنجا که نگارش متن فصل چهارم این سریال بجای ۱۳ قسمت برای سی قسمت انجام میشود برای همین تنابنده و خشایار الوند این روزها تمام وقت کاری خود را برای بخشهای ابتدایی کار گذاشته اند تا با توسعه داستانی نیمه اول کار راحتتر بتوانند کار را کلید زده و ادامه داستان را همزمان با فیلمبرداری شکل دهند.
با توجه به پر طرفدار بودن سریال پایتخت در سال های گذشته مدیران سیما با دست اندرکاران سریال پایتخت 4 قراردادی را منعقد کرده اند که بر اساس آن سریال پایتخت 4 برای ماه مبارک رمضان با اتفاقات جالب و طنزگونه آماده پخش شود.
محسن تنابنده سرپرستی نویسندگان فصل چهارم این سریال محبوب را برعهده دارد و البته که به مانند قبل دستیار او در این کار خشایار الوند است.
فرزند "ارسطو" هم به داستان اضافه می شود
به گزارش شبنم نیوز تقریبا دو هفته نوروزی برای تنابنده و الوند بر سر خلق ایده های لازم برای امتداد دادن به داستان "پایتخت" گذشت و البته که بخش عمده ای از این ایده ها نیز روی کاغذ آورده شده و تا اینجای کار نگارش 5 قسمت ابتدایی سریال انجام شده است.
در پایتخت4 ارسطو پدر می شود
برخلاف برخی شایعات مبنی بر آغاز فیلم برداری اثر از هفته دوم نوروز هنوز کار وارد پیش تولید و جذب بازیگران فرعی هم نشده است و تنابنده با فراغ بال مشغول نگارش فیلمنامه کار است.
شخصیت های اصلی "پایتخت4" به مانند همیشه "نقی معمولی" و خانواده اش و همچنین "ارسطو" هستند. با این تفاوت نسبت به قبل که "ارسطو" بعد از ازدواج با یک دختر چینی حالا از او بچه دار هم شده و تلاش برای بزرگ کردن نوزاد است که تعارضاتی طنازانه را میان او و همسرش و البته پسرخاله اش "نقی" فراهم می کند.
شخصیتهای فرعی هنوز مشخص نشده اند
درباره شخصیت های فرعی " پایتخت 4 " هنوز تصمیم گیری جدی نشده است و در قسمت های نگارش شده فیلم، فقط دو خانواده محوری کار هستند که حضور دارند. گویا از قسمت ششم به بعد بنا بر این شده است که شخصیتهای تازه ای به کار اضافه شوند که از جمله آنها هومن حاجی عبدالهی در نقش "رحمت" است و برادرانش "رحمان" و "رحیم".
داستان در ماه رمضان روایت می شود
در نگارش فیلمنامه کار، به زمان پخش سریال -که ماه رمضان است- توجه شده و به همین دلیل بخش عمده داستان در ماه رمضان می گذرد و البته بناست روند نگارش طوری پیش برود که برای شبهای قدر و شبهای شهادت حضرت علی(ع) سریال فضایی کاملا آرام و معنوی را تجربه کند.
جدایی یکی از بازیگران
در فصل چهارم سریال "پایتخت" برخلاف قسمت قبلی خبری از "بهبود فریبا" نخواهد بود. درباره عدم حضور این کاراکتر صحبت های متفاوتی مطرح شده است؛ از عدم توافقات مالی میان بازیگر این نقش با تهیه کننده کار تا حضور بازیگر در یک پروژه دیگر. با این حال مهم اینجاست که این فصل "بهبود فریبا" را ندارد که با آن چشمان لوچش طنازی هایی کند که برخی اوقات حتی "نقی معمولی" را هم به خنده بیندازد.
فیلمبرداری از اوایل اردیبهشت ماه
زمان آغاز فیلم برداری "پایتخت4" با توجه به اینکه تا اواخر فروردین ماه کار نگارش فیلمنامه ادامه خواهد داشت، از ابتدای اردیبهشت ماه می باشد. در تعطیلات نوروزی گروه تولید کار بازبینی های لوکیشن های مربوط به فضای اصلی سریال را انجام داده و حتی توافقات نهایی برای اجاره لوکیشن هم انجام شده است؛ اما به دلیل قطعی نبودن زمان فیلمبرداری قرارداد اجاره لوکیشن منعقد نشده است.
با این حال آنچه که مشخص است اینکه این فصل از "پایتخت" هم در استان سرسبز مازندران و در منطقه ای سرسبز در نزدیکی ایستگاه راه آهن کلید خواهد خورد و البته باز هم یک مسافرت جاده ای با حضور "ارسطو" به عنوان راننده کامیون در سریال گنجانده خواهد شد.
از سوی دیگر هفت صبح نوشت: چند ساعت مانده به تحویل سال نو، همزمان با حضور محسن تنابنده در استودیوی برنامه «بهار نارنج»، احسان علیخانی از بیژن (پسری که کلیپ «شیب، بام» باعث شده بود نتواند ادامه تحصیل بدهد) دعوت کرده بود تا بیاید و راجع به اتفاق های زندگی اش با مردم صحبت کند.
در ادامه گفتگو با بیژن، تنابنده روی آنتن زنده صراحتا قول داد که برای «پایتخت 4» در نقش پسر بهبود از او استفاده کند. این قول آنقدر جدی بود که کسی فکر نمی کرد مو لای درزش برود.
حالا روز گذشته تنابنده در پاسخ به این سوال ایسنا که با رفتن مهران احمدی و حذف شخصیت بهبود، تکلیف نقش بیژن چه می شود گفته: «باید ببینیم چه پیش می آید.» یعنی با وجود این قول محکم، هنوز هیچ چیز مشخص نیست!
aghazadeh_hastam
10-04-2015, 15:12
سريال خيلي خوبيه . حتي اگه اب هم ببندن باز از سريالهايي مثل در حاشيه و غيره بهتر از اب در مياد
mojtaba2321
10-04-2015, 15:15
لزومی نداشت جمشید مشایخی هم میومد. حضورش به کار صدمه میزنه. چون بازیگر طنز نیست.
خشایار الوند در گفتوگو با فارس:
حال و هوای «پایتخت ۴» به ماه رمضان نزدیک است/ آماده شدن ۸ قسمت سریال
یکی از نویسندگان مجموعه تلویزیونی «پایتخت ۴» گفت: سری چهارم پایتخت نیز مانند سریهای قبلی مملو از نکات آموزنده اخلاقی غیرمستقیم است و حال و هوای آن به ماه مبارک رمضان نزدیک است.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
«خشایار الوند» در گفتوگو با خبرنگار رادیو و تلویزیون خبرگزاری فارس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) گفت: تا به حال حدود 8 قسمت از سریال «پایتخت 4» نوشته و ساخته شده است. در حال حاضر نیز گروه در شیرگاه مشغول تصویربرداری هستند.وی ادامه داد: ما در این مجموعه تلویزیونی یک خط داستانی را جلو میبریم که از قصههای مختلفی تشکیل شده و به ترتیب قصه، ضبط سریال پیش میرود. در حقیقت ما به خاطر فرصت کمی که در دست داریم امکان رج زنی نداریم.الوند درباره ارتباط این سری از پایتخت با حال و هوای ماه رمضان نیز توضیح داد: اینکه ما فکر کنیم اگر در یک سریال سفره افطار پهن شد، پس این سریال با حال و هوای ماه رمضان تطبیق دارد، اشتباه است. در حقیقت پرداختن به مضامین اخلاقی و انسانی و در کنار آن آموزههای دینی به نحوی که مخاطب به صورت غیرمستقیم آنها را بپذیرد، از اهمیت بیشتری برخوردار است.وی همچنین در پاسخ به این سوال که تصویربرداری پیش از ماه رمضان به پایان خواهد رسید یا خیر؟ اظهارداشت: امسال پایتخت در ۲۶ قسمت ساخته میشود و به دلیل پخش سریالهای دیگر پیش و پس از این سریال، ما باید ۲۶ تقطیع سر ۴۰ دقیقه داشته باشیم که کار سختی است اما گروه همه تلاش خود را میکنند تا بتوانند علیرغم همه مشکلات سریال خوب و آبرومندی را بسازند.
MOHAMMAD2010
18-06-2015, 18:37
اولین قسمت امشب ساعت 10
constant_boy23
22-06-2015, 19:30
با وجود اینکه بعد از چند سری از نظر داستانی به بنبست خوردن و داستان درست حسابی نداره اما همچنان میشه به شوخی های همیشگیشون خندید :n02:
بازم مثل هميشه چند قسمت اولش اصلا داستان نداره و فقط زندگي روزانه هست دقيقا مثل ٢و٣
حذف زن ارسطو هم كار بسيار هوشنمدانه اي بود البته اميد وارم وارد داستان نشه
در هر حال داستان پايتخت ١ واقعا چيز ديگري بود
دیگه بی مزه شده نمیساختن بهتر بود :n21:
من از کارکتر هاش خستم شده
قیافه و موضوع ها تکراری هست
:n27:
انتقاد شدید مداح مشهور از «پایتخت 4» ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حاج منصور ارضی - مداح مشهور تهران - شب دوشنبه در مراسم ویژه ماه مبارک رمضان در مسجد ارک، از سریال «پایتخت 4» به شدت انتقاد کرد.
به گزارش ایسنا، پارسینه در ادامه نوشت: حاج منصور ارضی با اشاره به سکانس مردهشورخانه در قسمت دوم این سریال، آن را «تمسخر مرگ» نامید و گفت: با این کارها معارف دینی را زیر سوال میبرند و دین را به تمسخر گرفتند. یواش یواش به مبانی دین رخنه میکنند این ملعونین. مردم حواسشان باشد. به این فیلمها نخندید.
سریال طنز «پایتخت 4» به کارگردانی سیروس مقدم و با بازی محسن تنابنده، احمد مهرانفر و علیرضا خمسه و ... در ایام ماه مبارک رمضان از شبکه یک سیما پخش میشود.
منبع: ایسنا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
aghazadeh_hastam
23-06-2015, 18:17
قسمت مرده شور خونه هم خوب بود:n02: همچين نقي رو فيتيله پيچ ميكرد گفتم الان ميفته پايين .
انتقاد شدید مداح مشهور از «پایتخت 4» ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حاج منصور ارضی - مداح مشهور تهران - شب دوشنبه در مراسم ویژه ماه مبارک رمضان در مسجد ارک، از سریال «پایتخت 4» به شدت انتقاد کرد.
به گزارش ایسنا، پارسینه در ادامه نوشت: حاج منصور ارضی با اشاره به سکانس مردهشورخانه در قسمت دوم این سریال، آن را «تمسخر مرگ» نامید و گفت: با این کارها معارف دینی را زیر سوال میبرند و دین را به تمسخر گرفتند. یواش یواش به مبانی دین رخنه میکنند این ملعونین. مردم حواسشان باشد. به این فیلمها نخندید.
سریال طنز «پایتخت 4» به کارگردانی سیروس مقدم و با بازی محسن تنابنده، احمد مهرانفر و علیرضا خمسه و ... در ایام ماه مبارک رمضان از شبکه یک سیما پخش میشود.
منبع: ایسنا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
لطفا اظهار نظر هر کس و ناکسی رو اینجا درج نکنید
این اشخاص بی ارزش و ریاکار و افراطی ارزش پست زدن ندارن
mehrabooni
23-06-2015, 21:35
تکرارش دقیقا کی هست
از چه شبکه هایی
تکرارش دقیقا کی هست
از چه شبکه هایی
اولین تکرار حوالی ساعت 1 بامداد است. دومین تکرار صبح روز بعد ساعت 10:15 و سومین تکرار روز بعد ساعت 14:50 به روی آنتن می رود. همچنین کسانی که دوست دارند سریال پایتخت 4 را با کیفیت بالای HD ببینند می توانند آنرا با یک روز تاخیر ساعت 21 از شبکه اچ دی تماشا کنند.
H A M A S
24-06-2015, 03:53
دمشون گرم..این چند قسمتش خیلی خنده دار بود .داستانش از پایتخت 3 خیلی بهتر و منسجم تره
عجیبه که مازندرانی ها تا حالا به این سریال اعتراض نکردن! :n09:
البته در سری های قبلش به نظرم اعتراض کرده بودن و الان دیگه براشون عادی شده :n02:
constant_boy23
24-06-2015, 19:36
مازندرانی ها اعتراض محدود داشتن به این سریال ....
ولی خب باید یه کمی جنبه رو ببریم بالا دیگه ...من خودم بچه مازندرانم و خیلی هم این سریال و دوس دارم و بهش میخندم ...
به نظر من هر چی توش بوده شوخی بوده و هیچوقت حتی یک مورد توهینی صورت نگرفته ...
mojtaba2321
26-06-2015, 16:13
عجب سوتی بزرگی دیشب داد. مگه سریال ناظر پخش نداره؟؟
من نمیبینم سریالو
مگه چی شده؟
MOHAMMAD2010
26-06-2015, 17:08
من که متوجه نشدم !
چه سوتی ؟
mojtaba2321
26-06-2015, 17:10
ارسطو موهاشو کوتاه کرده بود وقتی نشون داد خواب میدید موهاش هنوز بلند بود.
این بچه بهبود کپی خودش هست از کجا پیدا کردن اینو ؟؟؟
دمشون گرم
مثه همیشه عالیه فقط این تبلیغ تاژ شدید رو مخه ... خیلی حال بهم زن میشه دیگه ده بار تو یه قسمت تکرار میشه
بین سریال های آبکی ایرانی که هیچکدوم رو نمی بینم و به شخصه همیشه فیلم های هالیوودی رو دنبال میکنم باید بگم سریال خیلی قشنگیه و تنها سریال ایرانیی هست که از قسمت اولش دنبال میکنم
من یک دوست مازندرانی دارم اهل قائم شهره.باید بگم لهجه شون و کلماتی که استفاده میکنن رو عین خودشون درآوردن و خیلی لهجه شون رو دوست دارم
albertxx
27-06-2015, 23:21
موضوع پایتخت ۵ هم پیدا شد:
.
.
ازدواج سارا و نیکا با رحمان و رحیم...!!! :n02:
انصافا حدی داره
از یه سریال 15 قسمتی عید شروع کردن
رسیدن به 30 قسمتی ماه رمضان
همینجوری ادامه بدن میرسن به 90 قسمتی !:n02:
سوتی جالب تیتراژ پایتخت!
Amir-Rainman
29-06-2015, 18:42
بنظر من که پایتخت 4 از 3 خیلی بهتر شد
اتفاقا از الآن سوژه پایتخت 5 مهیاست :n02: بابا پنجعلی و مامانی رو ببرن ماه عسل :n02: و اتفاقات پیش آمده ...
تا سری 6و7 جا داره بره :n02: تا اینکه بابا پنجعلی فوت کنه !!!
albertxx
29-06-2015, 21:49
انصافا مذخرفترین شخصیت های داستان نقی و فهیمه هستن
برادر و خواهر هر 2 تا رو اعصابن !!! :n37:
کارهای نقی همه میره رو اعصاب - یه آدم کاملا مذخرف --- از اون طرف فهمینه که آدم کاملا مسخره و بچه !
اصلا از شخصیتشون خوشم نمیاد !!
arming900
30-06-2015, 11:30
بی داستانی اصلا بی داد میکنه همش سره چیزای الکی کل کل میکنن تاژ نبود چیکار میکردن
alireza-1991
01-07-2015, 14:27
از دیشب دیگه سریال راه افتاد .
مزه پولایی که به واسطه ساخت سری های متععد این سریال عائد عوامل سازنده شده خوب زیر زبونشون مزه کرده .
هی فرت و فرت سری جدیدشو میسازن . با کمال بی شرمی در خلال سکانس های سریال تبلیغ میذارن که این توهین به بیننده هست
امیدوارم این سری آخر پایتخت باشه و دیگه شاهد پایتخت 5 نباشیم
MOHAMMAD2010
01-07-2015, 18:30
واقعا سریال خوبیه !
از شماره 3 تا اینجا بهتر بوده
دوستان نمیدونم توقع چی دارن !
فقط یه کم چیزای مذهبی توش کمتر بود خیلی بهتر بود
واقعا سریال خوبیه !
از شماره 3 تا اینجا بهتر بوده
دوستان نمیدونم توقع چی دارن !
فقط یه کم چیزای مذهبی توش کمتر بود خیلی بهتر بود
کاملا با شما موافقم
استاد شیفو
02-07-2015, 00:14
به نظرم با همه مسخرگی هاش باز خنده دار هستش .
فکر نکنم سری بعدی ساخته بشه . شاید هم سری 5 اخرین سری این سریال باشه .
در نظرسنجی مرکز پژوهش و سنجش افکار که از 4200 نفر از مردم مناطق مختلف تهران به عمل آمده است، سریال «پایتخت4» از شبکه یک سیما و «دردسرهای عظیم2» از شبکه 3 سیما، بیشترین میزان بیننده و رضایت را به خود اختصاص دادند.
نتایج این نظرسنجی نشان میدهد که سریال «پایتخت4» با حدود 62 درصد بیننده، 84 درصد میزان رضایت آنها را به همراه داشته است و سریال «دردسرهای عظیم2» نیز با حدود 56 درصد بیننده با 82 درصد رضایت مخاطبان همراه بوده است.
این نظرسنجی نشان میدهد که حدود 60 درصد تماشاگران، سریال «پایتخت4» را هر شب بهطور مستمر تماشا کردهاند و بیش از 50 درصد تماشاگران نیز، سریال «دردسرهای عظیم2» را بهصورت مستمر تماشاگر بودهاند.
سریال «گاهی به پشتسر نگاه کن» از شبکه دو سیما نیز با 71 درصد میزان رضایت مخاطبان، در رتبه بعدی این نظرسنجی قرار گرفته است.
من نمیدانم چطور تو سریال میگه جنس با کیفیت ایرانی؟
اخه کدام جنس با کیفیت هست؟ من خریدم..جز اینکه یک مشت اشغال و بنجل هست؟
هر کاری کنیم ، قیافه ها و موضوع تکراری هست
باید بگردن دنبال یک فیلم که همراه با طنز ، 4 تا نکته زندگی هم به ادم یاد بده
یکمی به مردم یاد بده چطور باید زندگی کنن..فیلم باید هدف داشته باشه
مثلا سریال "مدینه" مقدم به نظرم خیلی بهتر از این سریالش هست
albertxx
03-07-2015, 01:11
دقیقا سر موضاعات روزانه داره میچرخه !
کل محوریت داستان
پول ارسطو
دعوای نقی و هما
زن گرفتن ارسطو
مشکلات باباپنجعلی هست !!
که از شماره 1 تا الان کش دار شده
قبلا باز یه داستان داشت
الان داستان شده تاژ
واقعا این تبلیغات تاژ خیلی مسخرست
میدونن سریال بازدید داره در حال سوء استفاده و تبلیغات میلیاردی هستن
تنها صحنه های خنده دار این فیلم اتفاقات روزانه و مسائل داخل خونه هست
نکته خاصی نداره !
aghazadeh_hastam
03-07-2015, 01:37
داستانش کلا مالیدست ولی وقتی نگاه میکنم یه حس خوبی بهم میده:n02: یاد شمال میفتم
دقیقا سر موضاعات روزانه داره میچرخه !
کل محوریت داستان
پول ارسطو
دعوای نقی و هما
زن گرفتن ارسطو
مشکلات باباپنجعلی هست !!
که از شماره 1 تا الان کش دار شده
قبلا باز یه داستان داشت
الان داستان شده تاژ
واقعا این تبلیغات تاژ خیلی مسخرست
میدونن سریال بازدید داره در حال سوء استفاده و تبلیغات میلیاردی هستن
تنها صحنه های خنده دار این فیلم اتفاقات روزانه و مسائل داخل خونه هست
نکته خاصی نداره !
شما فیلم و سریال های طنز خارجی رو نگاه کنید.کدومشون محوریت و موضوع خاصی دارن؟فیلمی مثل بتمن و avengers و...میتونن موضوع داشته باشن ولی اکثرا فیلم های طنز فاقد هدف خاصی هستن و محوریتشون خندوندن بیننده ست مثل سریال تئوری بیگ بنگ و فیلم های طنز دیگه
شما فیلم و سریال های طنز خارجی رو نگاه کنید.کدومشون محوریت و موضوع خاصی دارن؟فیلمی مثل بتمن و avengers و...میتونن موضوع داشته باشن ولی اکثرا فیلم های طنز فاقد هدف خاصی هستن و محوریتشون خندوندن بیننده ست مثل سریال تئوری بیگ بنگ و فیلم های طنز دیگه
بلاخره وقت ببنیده نباید هرز بره. مردم رو بخندونن.اما 4 تا چیز هم یاد بدن. مخصوصا این روزها که مردم نیاز به این چیزا زیاد دارن!
بلاخره وقت ببنیده نباید هرز بره. مردم رو بخندونن.اما 4 تا چیز هم یاد بدن. مخصوصا این روزها که مردم نیاز به این چیزا زیاد دارن!
من جوون 25 ساله انقدر بدبختی تو زندگیم دارم که همین پایتخت وقتی لبخندی به روی لبام میاره و ثانیه ای سختیای زندگیم یادم میره برای من و امثال من کفایت میکنه.قریب به اکثریت فیلم و سریال های کمدی چیزی برای یادگیری ندارن
پ.ن: پدر بنده فقط و فقط اخبار میبینه اصلا موافق فیلم و سریال نیست و تنها سریالی که میبینه همین پایتخته.استادی توی دانشگاه داریم که شدیدا خشکه.آدمی به خشکی این بشر ندیدم و میگفت من فقط درس میخونم برای دکتری و بازم ایشون گفت تنها وقت آزادی که دارم اینه که پایتخت رو ببینیم
الان دست روی هرکسی میذاریم علامه س و آماده ی صحبت و یاد دادن و حرف زدن به بقیه س.نکته ی مثبت پایتخت به همینه.نمیاد مثل بقیه ی سریال های ایرانی یا افراد ایرانی گوش و ذهنت رو با مسائل نصیحتی پُر کنه.تنها هدفش شاد کردن بیننده هاست و البته لابلای سریال نکات آموزنده ی ریز داره
sale2000
03-07-2015, 23:56
یه بار باز کردم (یکی دو سال پیش) یاد قدیما وو دستشویی و افتابه افتادم:n31: بالاخره مشغولیت و اواقات فراغت ما با تلوزیون عهد بسته کشورهای بیگ بنگ ساز و بتمن ساز که اینطوری نیستن یعنی اولویت فرعی دست چندمشون میشه
پس ما بایدم با کمدی های چیپ و عامه پسند به سفاهت و حماقتها بخندیم! سه چهارتا با کله بشینن میزگرد تجربی فلسفی داشته باشن که چی؟ البته اینطور کانالاها هم باید باشه تا من بفهمم بعد طلبکار بشم:n36: پس نمیخواد!:n38:
albertxx
12-07-2015, 23:02
طرز برخورد هما دوگانه هست !!
از طرفی یک مادر نمونه
با اخلاق
و .....
که بهترین ها رو به بچه هاش یاد میده
از اون ها درخواست بهترین ها رو داره در کمال ادب و احترام
ولی وقتی بچه کار اشتباهی میکنه به جای توجیح به طرز وحشتناکی حمله ور میشه
گفتن کلمه شما خیلی بیجا کردید به یه بچه تو سن سارا و نیکا تند هست
یه قسمت هم فکر کنم تو ماشین رحمت که از خونه بائو می اومدن و سارا(نیکا) یه موز برداشته بود هما گفت شما بیجا کردید و فکر کنم یه چیز مشابه !
این طور برخورد و حرف زدن زنی مثل هما خودش به دور از ادب هست
معمولا با صحبت کردن بچه رو توجیح میکنن و مشکل حل میشه !
ولی هما بدترین برخورد رو داره !!
----------
بحث دوم باباپنجعلی و نقی هستن
انصافا میشه گفت رو اعصاب ترین نقش فیلم رو دارن
باباپنجعلی رو که حذف کنید 1 دقیق از کل فیلم کم نمیشه
نقش خاصی هم نداره !
به نظر من سریال رفته رقته در طی 4 قسمت افت کرده. دلیلش هم خیلی ساده است. در پایتخت 1 داستان سیر طبیعی خودش رو طی می کرد و به خودی خود خنده دار بود ولی در قسمت های بعد سعی می کنن به زور هم که شده بیننده رو بیشتر بخندونن. البته مثل طنزهای مهران مدیری هنوز به درجه لودگی نرسیده ولی خوب دیگه افت کرده به نظرم. با این حال نظر شخصی من اینه که اگر بهترین سریال ایرانی نباشه حتما جزء 3 تای اول هست.
H A M A S
13-07-2015, 17:26
مامور چادر رو از روی کیسه های سیمان و پودر سنگ توی ماشین رحمت برداشت
رحمت:اینا برای مصرف شخصیمه!!:n02::n02:
متاسفانه با خبر شدم قراره پایتخت 5 هم ساخته بشه :n21: خدا به من صبر بده
aghazadeh_hastam
13-07-2015, 19:59
این بیژن هم استعداد خوبی داره ها:n02:
Black Prince
14-07-2015, 11:19
دوستانی که مخالف این سریال هستند لطف کنند یک دلیل منطقی برای ما اینجا ارائه کنند که چرا این سریال رو دنبال میکنند و چرا توی تاپیک مربوط به این سریال نظر های بی موردشون رو برای ما ها قرار میدن؟ فکر نمیکنم کاربر خاصی اینجا باشه که منتظر باشه تا شما بیاید بگید از این سریال بدتون میاد!
نگاه نکنید، اینجا هم فعالیت نکنید! خیلی سخته؟ :n13:
sir12011
14-07-2015, 12:32
عالیه عالی
EhsanCPU
15-07-2015, 07:49
دوستانی که مخالف این سریال هستند لطف کنند یک دلیل منطقی برای ما اینجا ارائه کنند که چرا این سریال رو دنبال میکنند و چرا توی تاپیک مربوط به این سریال نظر های بی موردشون رو برای ما ها قرار میدن؟ فکر نمیکنم کاربر خاصی اینجا باشه که منتظر باشه تا شما بیاید بگید از این سریال بدتون میاد!
اینجا یک مکان همگانی و عمومیه و چه مخالف چه موافق هر دو میتونن نظر بدن
شما هم اگه از نظرات مخالف بدت میاد میتونی نظرات رو نگاه نکنی
به نظر من که سری های قبلیش خنده دارتر بود مخصوصا 1 و 2 ...
این سریش زیاد جالب نیست ...اما باز از باقی سریالها بهتره...
albertxx
15-07-2015, 22:42
اولا
این سریال داره با بودجه عمومی ساخته میشه
پس هرکسی حق داره بیاد و نظرشو بگه که این پول مفت داره به چه دلایلی خرج میشه
دوما
فروم محل عمومی واسه نظرات هست
هرکسی میتونه بیاد نظر شخصی خودشه بگه و نقطه نظراتشو بیان کنه
الزاما دلیلی هم نداره همش مثبت باشه
سوما
تاپیک تیم فوتبال و جاهای خصوصی نیست که فقط طرفداران همون تیم باشن
محلی هست واسه نظرات کاربران در مورد همین سریال
شما هم اگه با نظرات منفی مشکل دارید و فقط میخواید به این سریال بخندید
میتونید نظرات منفی رو نادیده بگیرید
دلیلی نمیشه همه نظراتشون با شما یکی باشه !
امیدوارم فصول بعدیش هم ساخته بشه و ادامه دار باشه.تنها سریال و فیلم ایرانیه که دنبال میکنم و توش از مرگ و میر و گریه و مصیبت خبری نیست و بعد از یه روز سختی زندگی باعث میشه لبخند به لبمون بیاد.بالاخره این بودجه صدا و سیما برای سریال هاشون یجای درست مصرف شد
arming900
16-07-2015, 15:43
قسمت چهار که اصلا نسبت به سری های قبل هیچ داستانی نداره و خیلی کم پیش میاد خنده ای رو به لب بنشونه
قسمت چهار که اصلا نسبت به سری های قبل هیچ داستانی نداره و خیلی کم پیش میاد خنده ای رو به لب بنشونه
به شخصه از ثانیه به ثانیه اش لذت میبرم
MOHAMMAD2010
16-07-2015, 16:05
از 3 که خیلی بهتره ! همش کشتی بود اون :n21:
soroosh_cz
16-07-2015, 19:41
متاسفانه با خبر شدم قراره پایتخت 5 هم ساخته بشه :n21: خدا به من صبر بده
دوست عزیز، من از برنامه ماه عسل متنفرم! ولی نه نگاهش میکنم نه درباره اش نظر میدم جایی و نه اخبارش رو دنبال میکنم که ببینم چی میخواد بشه.
شما هم رویه ی منو برا پایتخت اجرا کنید.
به شخصه تنها سریال ایرانی هست که دنبالش میکنم.
Sent from my ST15i using Tapatalk
انقده الان سریال و برنامه میسازن که فقط میشینن توش حرف میزنن و هیچ جذابیتی هم نداره و کلی بودجه میگیرن.سریال پایتخت جدای از زیبایی که داره واقعا توش زحمت میکشن.سر همین مسئله ی خونه ی خواهر نقی چقد بالا پایین کردن
EhsanCPU
16-07-2015, 22:15
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 9x67qzLePtonpNqHHwO0w
ولی خیالتون راحت، اسلحه شکاری تیر نداره :38:
albertxx
16-07-2015, 22:24
نقی وحشتناک آدم بی شخصیتی !
دقیقا مثل یه آدم دهاتی برخورد میکنه
این طرز برخورد با زنش در نوع خودش جالبه !
دقیقه چیو میخواد ثابت کنه ؟؟
مثل قرون وسطا که زن رو به بردگی میگرفتن ؟؟
از اون اولش با شخصیت نقی کنار نیومدم تا الان
aghazadeh_hastam
16-07-2015, 22:27
اره نقی خیلی غیرقابل تحمل شده . البته از زنش هم بدم میاد همش میخواد ثابت کنه از همه بیشتر میفهمه
albertxx
16-07-2015, 22:31
اره نقی خیلی غیرقابل تحمل شده . البته از زنش هم بدم میاد همش میخواد ثابت کنه از همه بیشتر میفهمه
هما نمیخواد ثابت کنه که خیلی میفهمه
بقیه هستن که خودشونو به اون راه میزنن و دارن داد میزنن که نمیفهمیم
هما فقط داره قانون رو توضیح میده و میگه راه قانونیش چیه
ولی مشکل اینه کل افراد فکر میکنن هما قانون گذار هست
کلا شخصیت های داستان تو باغ نیستن
و با پافشاری روی حرفشون خیلی دوست دارن جلوی هما رو بگیرن که گویا هما مقصر هست !
Reza31001
16-07-2015, 22:35
نقی وحشتناک آدم بی شخصیتی !
دقیقا مثل یه آدم دهاتی برخورد میکنه
این طرز برخورد با زنش در نوع خودش جالبه !
دقیقه چیو میخواد ثابت کنه ؟؟
مثل قرون وسطا که زن رو به بردگی میگرفتن ؟؟
از اون اولش با شخصیت نقی کنار نیومدم تا الان
حالا این فصل رو که به اون صورت ندیدم ولی نقی کلا شخصیتش همین طوریه و این از بی شخصیتیش نیست که از سادگی و بچه بودنشه
کلا سریال نیمچه کمدی هست و اتفاقات کمی فانتزی و غیرواقعی
به نظرم نباید همچین تحلیلهایی انجام بشه رو شخصیتها چون وارد نیست اصلا
Bobby Sands
16-07-2015, 22:57
اینا هم که تا تونستن تو این سری کلا شیر فلکه اصلی رو تا ته باز کردن و آبو بستن به سریال!
نصفش نشون دادن محصولات و تبلیغ تاژه ، بقیه اش هم نشون دادن رفت آمداشون!
اما به کوری چشم ماه عسل هم که شده به هر ضرب و زوری هست تا آخر میبینمش:n02:
albertxx
16-07-2015, 23:10
حالا این فصل رو که به اون صورت ندیدم ولی نقی کلا شخصیتش همین طوریه و این از بی شخصیتیش نیست که از سادگی و بچه بودنشه
کلا سریال نیمچه کمدی هست و اتفاقات کمی فانتزی و غیرواقعی
به نظرم نباید همچین تحلیلهایی انجام بشه رو شخصیتها چون وارد نیست اصلا
پس همون شما مشخصه این قسمت 4 رو ندیدی !
اون نقی 1 2 3 که به قول شما شخصیت ساده و بچه داره دیگه موجود نیست !
یه شخصیت کاملا حال بهم زن که اصلا طرز برخورد و صحبت با زنشو بلد نیست
چه کمدی باشه چه غیر کمدی این صحبت هاشون در فضای کمدی نیست و اکثرا جدی هست
اینکه نقی کار رو با مسئله شخصی قاطی میکنه و بین کار زنش و زنش میخواد که زنش یکی رو انتخاب کنه معقول نیست
به طور حتم هم زنی واسه یه مجوز شوهرشو طلاق نمیده
ولی این حماقت نقی رو میرسونه که مثلا تو جمع میخواد بگه خیلی رو زنش سواره و هرچی بگه همونه
خیلی دوست داره القا کنه بگه هرچی من بگم همونه !
اینا هم که تا تونستن تو این سری کلا شیر فلکه اصلی رو تا ته باز کردن و آبو بستن به سریال!
نصفش نشون دادن محصولات و تبلیغ تاژه ، بقیه اش هم نشون دادن رفت آمداشون!
اما به کوری چشم ماه عسل هم که شده به هر ضرب و زوری هست تا آخر میبینمش:n02:
این تاژ تاژ گفتنشون یه جورایی شاید توهین تلقی بشه
وسط فیلم سارا میگه شماره روی جعبه رو پیامک کنید جایزه بگیرید ! (( من موندم واقعا یعنی چی این حرکت ؟؟ ))
از مایع دستشویی تا طرف غذاشون همه شده تاژ
یه جورایی شاید سوء استفاده هم بشه تلقی کرد
اینکه بیننده این سریال زیاده و تبلیغات هم میلیاردی واسشون در آمد داره
چه چیزی بهتر از پایتخت ؟؟؟
جایی که شاید نصف ایران اونو ببینن !!:n01:
erfan90ir
17-07-2015, 05:07
:n34:این درسته که میگن تاژ :n34: به هر بازیگر و عوامل پایتخت 4 یک میلیارد تومان داده تا تبلیغات رو زوری تو سر ما فرو کنن :n34: و به ریش ما بخندن:n34::n34::n34::n34::n34::n34::n34:
soroosh_cz
17-07-2015, 05:22
:n34:این درسته که میگن تاژ :n34: به هر بازیگر و عوامل پایتخت 4 یک میلیارد تومان داده تا تبلیغات رو زوری تو سر ما فرو کنن :n34: و به ریش ما بخندن:n34::n34::n34::n34::n34::n34::n34:
دیگه یکم اغراق نماییه، عوامل اونقدر زیادن که باید کل شرکت رو فروخت تا میلیارد، میلیارد اینا رو داد...
امروز کمی افراط شده بود تو تبلیغ... "شماره این قسمتو مسیج کنید و ..." :n21:
حداقا پایتخت یک و دو یه هدف داشتن که به جایی برسن.توی سفر از جاهای مختلف میگذشتن یه حس خوبی داشت ولی سه و چهر کلا چی رو میخان نشون بدن و ثابت کنن :n13:
تبلیغاتش هم که دیگه ....
campuzlit
17-07-2015, 16:49
سریال بدی نیست و به نظر من هر مجموعه قسمت که جلو رفت نسبت به مجموعه قبلی ضعیف تر شد و قسمت 4 خیلی بی مزه شد ولی باز هم دیدنش بهتر از دیدن سایر سریال هاست.
یه نکته که دوستان هم گفتن توهین به شعور بیینده با تبلیغات مستقیمه. آخه یکی نیست بگه تبلیغات داخل سریال هم اصول و روش و حد مشخصی داره. واقعا حرکتشون تاسف انگیزه.
sir12011
17-07-2015, 23:18
فردا شب ساعتت22 تموم میشه
حیففففففففففف
فردا شب ساعتت22 تموم میشه
حیففففففففففف
اینجور که صحبتش شده نسخه ی 5 هم ساخته میشه.امیدوارم هرچه زودتر عملی بشه یه سریال تو تلویزیون باشه که بتونیم ببینیم
Black Prince
18-07-2015, 14:11
والا تنها چیزی که از نظر های دوستان منتقد برداشت میکنم این هست که، برای مثال، من اصلا شبکه "تماشا" رو نگاه نمیکنم، ولی چون این شبکه با پول مردم داره میچرخه، الان باید برم روی برنامه هاش نظارت کنم و اینور اونور نظرمو منتشر کنم. در حالی که اصلا برام اهمیتی نداره اون شبکه. با این منطق دوستان، همه باید زندگیشون رو بزارند کنار، ببینند کجا پول مردم هزینه شده، برن نظر کارشناسی شدشون :15: رو اونجا ابلاغ کنند :38:
به هر حال، از نظر من که سریال بسیار خوبی هست، هرچند که مثل تمامی برنامه های سیمای میلی، چون لهجه یک شهرستان توش استفاده شده، اهالی اون استان عصبانی هستند :3: ولی، من سوالم رو یکبار دیگه از دوستانی که ناراحت هستند میپرسم شاید اینبار جواب دادن! چرا با اینکه به نظرتون این سریال مسخره یا مزخرف و یا بد هست هنوز دنبال میکنید سریال رو؟ امیدوارم اینبار جواب عقلانی از طرف این دسته از دوستان بشنویم به جای مغلطه...
عیب سریال این هست که به خاطر شوخی و خنده یا هر دلیلی دیگر، از واقعیت های زندگی و روزمره دور میشه
مثلا ازدواج این پیرمد و پیر زن اصلا جالب نیست...
باید مقداری هم اموزنده باشه ..4 تا نکته یاد مردم بده در همین سریال که به درد بخور بشه
عیب سریال این هست که به خاطر شوخی و خنده یا هر دلیلی دیگر، از واقعیت های زندگی و روزمره دور میشه
باید مقداری هم اموزنده باشه ..4 تا نکته یاد مردم بده در همین سریال که به درد بخور بشه
اگه بخواد اموزنده به میشه مثل سریال های سال های گذشته که حال ادمو بهم میزنن
والا سریال هایی که ما دیدیم جز گریه و مصیبت چیزی نداشتن حالا آموزندگیش بکنار.بازم پایتخت
واقعیت زندگی اینه که من جوون 25 ساله و امثال من هزار و یکی مشکلات دارن که این سریال باعث میشد 45دقیقه بهشون فکر نکنم
پایتخت 4 نسبت به نسخه های قبل افت چشمگیری داشت !!! بهترین شماره هاش شماره ی 1 و 2 بود !!!
mohssen_kh
14-08-2015, 10:11
ما که دوسش داریم ولی امسال یه نمه ضعیف بود....
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.