مشاهده نسخه کامل
: آیا این سیستم و این زمان بندی برای خرید سیستم مناسب است؟
david-ebi
13-03-2015, 02:45
سلام.من یک سیستم میخواهم که فقط سرعت بالایی در اجرای برنامه ها و بوت شدن ویندوز در درجه اول داشته باشد و بعد از آن برای کارهای کانورترینگ فیلم و ویرایش فیلم و آهنگ هم با سرعت بالا کارهامو انجام بده و در نهایت هم بازیهای روز رو روی رزولوشن فول اچ دی با تنظیمات مدیوم بدون لگ انجام بده.این سیستم انتخابی من هست:
cpu:intel core i7 4790-1
2-main:gigabite GA-H97-Gaming 3
3-graphic:Gigabyte GTX 760 OC WF 3X 2GB
4-ram:Kingston HyperX Fury 4GB*2 DDR3 1866MHz
5-hhd:seagate baracuda 1T
6-ssd:silicon power v60 120G
7-case:green x3 v2 gaming
8-power:green gp700-hp
9-monitor:LG 22 mp55hq
10-drive:hp 1265i
مساله مهم اینجاست که من میخواهم این 10 قطعه رو در ظرف 6 ماه و تا پایان شهریور 94 به صورت تدریجی بخرم.یعنی ماهیانه یک یا دو قطعه.حالا آیا بهتر نیست قطعاتی مثل سی پی یو و کارت گرافیک رو بزارم در ماه آخر بخرم. هم به خاطر اینکه شاید قیمتشان افت زیادی تا آن موقع بکند و هم به علت اینکه نسل جدید سی پی یو های اینتل خواهند آمد و شاید خواستم از نسل جدید مدلی رو بخرم.میخواستم نظر و مشاوره دوستان هم درباره سیستم انتخابیم و هم درباره روش خریدم رو بدونم.متشکرم.
vahid-suarez
13-03-2015, 20:06
سلام دوست عزیز بهترین کار اینه که تا شهریور بودجتون رو جمع کنید بعد خرید کنید که نسل جدید cpu های اینتل هم میاد !
در کل خورد خورد خرید کردن رو توصیه نمیکنم !
david-ebi
14-03-2015, 10:16
ممنون دوست عزیز.آخه اینجا تو مشهد وقتی که میری یک تک قطعه بخری خیلی قیمت مناسبتر گیرت میاد تا بری بهشون بگی این قطعات رو برام اسمبل کنید:n02:.اما سی پی یو و کارت گرافیک رو برای همون شهریور میزارم.حالا کلا سیستم خوبی هست.؟در ضمن مادربردی که انتخاب کردم ظاهرا رم 1600 بیشتر ساپورت نمیکنه.درسته؟
بله تو مشهد بهتره قطعه قطعه خرید کنی منم همین کار رو میکنم ولی شما کلا بهتره بزاری برای هر موقع دیگه قطعی شد همون موقع خرید کنی کل قطعات نهایت 3 روز خریدش طول بکشه اونهایی هم که پیدا نشد از تهران سفارش میدی
اما قطعات سی پی یو عالیه
مین عالیه
گرافیک خوب نیست اگه در همون رنج قیمت بخوای 960 زوتاک حدود 850 یا اگه بهتر بخوای 970 حدود 1250 تا 1450 و اگه صبر کنی مدلهای احتمالا بهتر از amd مثل r9 370x و r9 380x عرضه میشه
رم خوبه ولی بهتره جی اسکیل 1600 cl7 بگیری
هارد خوبه
ssd 120 گیگ بنظرت کافیه
کیس خوب نیست چون خودم داشتم میگم اگه میتونی گرین x4 بگیر عالیه اگه نه x1 هم خوبه
پاور خوبه مدل gp650auk هم جدید اومده این بهتره قیمت 270 تومان
مانیتور خوبه به 23 اینچشم میتونی فکر کنی
david-ebi
15-03-2015, 03:14
بله تو مشهد بهتره قطعه قطعه خرید کنی منم همین کار رو میکنم ولی شما کلا بهتره بزاری برای هر موقع دیگه قطعی شد همون موقع خرید کنی کل قطعات نهایت 3 روز خریدش طول بکشه اونهایی هم که پیدا نشد از تهران سفارش میدی
اما قطعات سی پی یو عالیه
مین عالیه
گرافیک خوب نیست اگه در همون رنج قیمت بخوای 960 زوتاک حدود 850 یا اگه بهتر بخوای 970 حدود 1250 تا 1450 و اگه صبر کنی مدلهای احتمالا بهتر از amd مثل r9 370x و r9 380x عرضه میشه
رم خوبه ولی بهتره جی اسکیل 1600 cl7 بگیری
هارد خوبه
ssd 120 گیگ بنظرت کافیه
کیس خوب نیست چون خودم داشتم میگم اگه میتونی گرین x4 بگیر عالیه اگه نه x1 هم خوبه
پاور خوبه مدل gp650auk هم جدید اومده این بهتره قیمت 270 تومان
مانیتور خوبه به 23 اینچشم میتونی فکر کنی
ممنون همشهری عزیز.باورت میشه امروز رفتم تک بهم کارت گرافیک جی فورس gtx 760 گیگابایت رو چند قیمت دادن!!!!!!! 960000 تومان:n04:.بعد شما دوست عزیزم داری میگی زوتاک 960 بهت 850 میدن؟!!!اگر جای با انصافی سراغ داری برام پ.خ بده.ممنونت میشم. خوبی ماهی یک یا دو قطعه خریدن اینه که حسابی میتونی از ده ها جای مختلف تحقیق کنی و آمار بگیری و از روی فرصت خرید کنی.اگر بخاد اینقدر تفاوت قیمت مشهد و تهران زیاد باشه ترجیح میدم دل بزنم به دریا و اینترنتی از سایتهای به ظاهر معتبر مستقر در تهران خرید کنم:n02:.تو این زمینه هم اگر سایت با انصاف و معتبری رو که خودت باهاشون کار کرده باشی میشناسی ممنونت میشم معرفی کنی.در ضمن برای چی کیس گرین x3 گیمینگ خوب نیست؟
david-ebi
15-03-2015, 03:36
یک سوال دیگه هم از دوستان دارم.آیا کارت گرافیک
GIGABYTE GeForce GV-N760OC-2GD DDR5 2GB 256bit
از کارت گرافیک Zotac GTX 960 OC AMP! Edition 2GB قویتره که قیمتش گرونتره؟!!اگر اینطوره پس آیا نظر دوستمون جناب mmf66 درسته که میگه به جای 760 یک زوتاک 960 بگیرم؟
ممنون همشهری عزیز.باورت میشه امروز رفتم تک بهم کارت گرافیک جی فورس gtx 760 گیگابایت رو چند قیمت دادن!!!!!!! 960000 تومان:n04:.بعد شما دوست عزیزم داری میگی زوتاک 960 بهت 850 میدن؟!!!اگر جای با انصافی سراغ داری برام پ.خ بده.ممنونت میشم. خوبی ماهی یک یا دو قطعه خریدن اینه که حسابی میتونی از ده ها جای مختلف تحقیق کنی و آمار بگیری و از روی فرصت خرید کنی.اگر بخاد اینقدر تفاوت قیمت مشهد و تهران زیاد باشه ترجیح میدم دل بزنم به دریا و اینترنتی از سایتهای به ظاهر معتبر مستقر در تهران خرید کنم:n02:.تو این زمینه هم اگر سایت با انصاف و معتبری رو که خودت باهاشون کار کرده باشی میشناسی ممنونت میشم معرفی کنی.در ضمن برای چی کیس گرین x3 گیمینگ خوب نیست؟
کارت های زوتاک خیلی کم تو مشهد پیدا میشه میتونی از لیون کامپیوتر خرید کنی
برای مین گیگا و سی پی یو هم یه چند تا مغازه تو تک هستن دارن نماینده آواژنگ هستن طبقه +2 قشنگ مشخص هست محصولات لاجیتک و گیگا دارن البته باید قیمت دستت باشه تا گرون بهت ندن
به نظر من همه رو با هم بخر همش 3 روز بیشتر کار نداره اون جوری بهتره بازم خودت میدونی
آمار گرفتن هم کاری نداره میای توی همین فروم بهترین پیشنهاد ها روز بهت داده میشه
سایتها که به نظر من معتبرن یکی لیون کامپیوتر و یکی راتا شاپ مشهد هست توی خیابان احمد آباد میتونی حضوری هم بری مینها گیگا و سی پی یو داره قیمتهاشم خوبه بعضی وقتها از تهرانم ارزونتر میده نماینده آواژنگ هست
کیس x3 زیاد جالب نیست فضای داخلیش کمه کارتها بزرگ توش جا نمیشه پنل شیشه ای نداره کاور بغلش ضد خاک نیست و قیمت بالایی داره نسبت به خودش x1 بگیری بهتره یا x2 ولی اگه میخوای یه کیس درست و حسابی و خوش ساخت و زیبا داشته باشی x4 بگیر 300 تومان 5 تا فن کوگار داخلش داره که کم کم 100 تومان قیمت همونهاست بماند بقیه ویژه گیهای دیگش
یک سوال دیگه هم از دوستان دارم.آیا کارت گرافیک
GIGABYTE GeForce GV-N760OC-2GD DDR5 2GB 256bit
از کارت گرافیک Zotac GTX 960 OC AMP! Edition 2GB قویتره که قیمتش گرونتره؟!!اگر اینطوره پس آیا نظر دوستمون جناب mmf66 درسته که میگه به جای 760 یک زوتاک 960 بگیرم؟
نه عزیز کارت 960 از 760 قویتر هست ضمن این که 960 جدید تر هست و قابلیتهای بروزتری داره گرونتر بودن دلیل بر بهتر بودن نیست
کارت 960 برای وضوح 1080 توی بازی ها میشه گفت خوب ولی 970 میشه عالی
البته 960 نسخه 4 گیگ هم داره که بهتره
david-ebi
15-03-2015, 14:03
سایتها که به نظر من معتبرن یکی لیون کامپیوتر و یکی راتا شاپ مشهد هست
دوست عزیز ممنون.لیون کامپیوتر که واسه تهرانه.درسته؟
کیس x3 زیاد جالب نیست فضای داخلیش کمه کارتها بزرگ توش جا نمیشه پنل شیشه ای نداره کاور بغلش ضد خاک نیست و قیمت بالایی داره نسبت به خودش x1 بگیری بهتره یا x2 ولی اگه میخوای یه کیس درست و حسابی و خوش ساخت و زیبا داشته باشی x4 بگیر 300 تومان 5 تا فن کوگار داخلش داره که کم کم 100 تومان قیمت همونهاست بماند بقیه ویژه گیهای دیگش
دوست عزیزم خوب x3 هم که 5 تا فن داره.اما اینکه کارت گرافیک بزرگ نمیخوره رو نمیدونستم.یعنی 770 یا 960 رو نمیشه توش نصب کرد؟کیس گرین x1 و x2 فقط 2 تا فن دارن درسته؟قابلیت نصب فن اضافه هم دارن؟
نه عزیز کارت 960 از 760 قویتر هست ضمن این که 960 جدید تر هست و قابلیتهای بروزتری داره گرونتر بودن دلیل بر بهتر بودن نیست
کارت 960 برای وضوح 1080 توی بازی ها میشه گفت خوب ولی 970 میشه عالی
دوست عزیز به گواه سایت techpowerup در این لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) فریم ریت کارت 760 در رزولوشن فول اچ دی در بازی کرایسیس3 کمی بیشتر از 960 هستش.حالا بازم نظر شما چیه؟
دوست عزیز ممنون.لیون کامپیوتر که واسه تهرانه.درسته؟
دوست عزیزم خوب x3 هم که 5 تا فن داره.اما اینکه کارت گرافیک بزرگ نمیخوره رو نمیدونستم.یعنی 770 یا 960 رو نمیشه توش نصب کرد؟کیس گرین x1 و x2 فقط 2 تا فن دارن درسته؟قابلیت نصب فن اضافه هم دارن؟
دوست عزیز به گواه سایت techpowerup در این لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) فریم ریت کارت 760 در رزولوشن فول اچ دی در بازی کرایسیس3 کمی بیشتر از 960 هستش.حالا بازم نظر شما چیه؟
بله لیون تهران هست براتون با تیپاکی میفرستن
x3 کارتهای بند داخلش جا نمیشه کلا کیس خوبی نیست قیمتشم بالاست
کیس x1 کیس خوبی هست و یک فن داره و شما میتونید تا 5 تا دیگه هم بهش اضافه کنید ولی بازم میگم x4 عالیه
دوست عزیز در تک بازی نمیشه نظر داد ولی در کل 960 مقدار کمی از 760 قویتره ضمن این که کم مصرف تر و بروز تر هست و قیمتشم که مناسب تر هست تو این قیمت صد درصد 960 از 760 بهتره هر چند کارت تمام عیاری نیست
اینم یه بنچمارک
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Hessam 2
15-03-2015, 21:26
اینو ببینید:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی در مورد کیس اگه محدودیت بودجه داری x3 viper هم جدید اومده قیمتش مناسب هست 210 تومان
david-ebi
16-03-2015, 00:49
تشکر از دوستان عزیز.همه جوره 960 تایید شد.باز هم سپاسگزارم.در ضمن جناب mmf66 کیس بسیار عالی با قیمت بسیار مناسبی معرفی کردید.امیدوارم در مشهد پیدا بشه.
دوستان تفاوت کارت گرافیک Gigabyte GTX 960 OC G1 Gaming WF 3X 2GB با کارت گرافیک
Zotac GTX 960 OC AMP! Edition 2GB توی چه چیزی هست که کارت گرافیک زوتاک ارزونتره؟آیا فقط به خاطر برند هستش؟
تشکر از دوستان عزیز.همه جوره 960 تایید شد.باز هم سپاسگزارم.در ضمن جناب mmf66 کیس بسیار عالی با قیمت بسیار مناسبی معرفی کردید.امیدوارم در مشهد پیدا بشه.
دوستان تفاوت کارت گرافیک Gigabyte GTX 960 OC G1 Gaming WF 3X 2GB با کارت گرافیک
Zotac GTX 960 OC AMP! Edition 2GB توی چه چیزی هست که کارت گرافیک زوتاک ارزونتره؟آیا فقط به خاطر برند هستش؟
اگه کیس در مشهد پیدا نشد همون لیون سفارش بده برات با تیپاکس بفرسته
برای گرافیک 960 به نظر من
Zotac GTX 960 AMP! Edition 2GB GDDR5 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
بهترین گزینه نسبت به قیمت هست با این که گیگا خیلی خوبه ولی خوب قیمت خیلی بالاست و ارزش خرید نداره همین مدل زوتاک با 867 هزار تومان گزینه خوبی هست
david-ebi
16-03-2015, 17:03
اگه کیس در مشهد پیدا نشد همون لیون سفارش بده برات با تیپاکس بفرسته
برای گرافیک 960 به نظر من
Zotac GTX 960 AMP! Edition 2GB GDDR5 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
بهترین گزینه نسبت به قیمت هست با این که گیگا خیلی خوبه ولی خوب قیمت خیلی بالاست و ارزش خرید نداره همین مدل زوتاک با 867 هزار تومان گزینه خوبی هست
این اختلاف قیمت فقط به خاطر برند هستش یا مثلا گیگا 3 فن هستش و زوتاک 2 فن؟
آیا این 2 فن یا 3 فن بودن ارزش تقریبا 200 تومان اختلاف قیمت را دارد؟
Hessam 2
16-03-2015, 17:12
برند، کیفیت ساخت، کارایی، مدت گارانتی، محبوبیت، تبلیغات و بازاریابیش و ...
قدرتمندترین 960 های دنیا به ترتیب از بالا به پایین، به شرح زیره: (طبقه بندیی کارایی هاشون)[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
david-ebi
16-03-2015, 17:38
آیا کارت گرافیک Inno3D iChill GTX 960 Ultra OC HerculeZ X3 AirBoss 2GB همینی هست که عکسشو میزارم؟
با توجه به اختلاف قیمتی 100 تومانی با زوتاک و قدرت بیشتری که نسبت به همه 960 ها داره به نظر من ارزش خریدش از Gigabyte GTX 960 OC G1 Gaming WF 3X 2GB بیشتره.نظر شما دوستان هم همینه؟
Hessam 2
16-03-2015, 18:39
قطعاً بهترینه! منتها اواخر فروردین میاد!
david-ebi
23-03-2015, 15:58
با سلام مجدد به دوستان.در رده قیمتی 1 میلیون(با 50 تومان بالا و پایین)آیا کلا کارت 770 از 960 بهتر نیست؟
با سلام مجدد به دوستان.در رده قیمتی 1 میلیون(با 50 تومان بالا و پایین)آیا کلا کارت 770 از 960 بهتر نیست؟
دوست عزیز مقایسه شما درست نیست کارت 770 قیمتش حدود 200 تا 300 به طور میانگین از کارت 960 بیشتر هست و خرید 770 کار زیاد درستی نیست چون قدیمی تر هست اگه بودجه هست 970 گزینه خوبی هست کارت 960ti هم که بیاد گزینه بهتری هست و بهتر از 770 و کارت 960 قیمت کمتر ولی در قیمت خودش خوبه
همچنین کارتهای amd که در راه هست کلا با خرید کارت 770 قدیمی توصیه نمیشه
yoosefshaskol
23-03-2015, 20:42
یه سوال راجع به این رم داشتم.
وقتی که یه سی پی یو از نهایت فرکانس رم ۱۶۰۰ پشتیبانی میکنه استفاده از رم ۱۸۶۶ توجیح داره؟یعنی از کل ۱۸۶۶ استفاده میشه یا فقط ۱۶۰۰ تا؟
david-ebi
23-03-2015, 21:29
یه سوال راجع به این رم داشتم.
وقتی که یه سی پی یو از نهایت فرکانس رم ۱۶۰۰ پشتیبانی میکنه استفاده از رم ۱۸۶۶ توجیح داره؟یعنی از کل ۱۸۶۶ استفاده میشه یا فقط ۱۶۰۰ تا؟
دوست عزیز شما سوالت کلی بود یا منظورت اینه که cpu مدل 4770 رم 1866 رو ساپورت نمیکنه؟اگر منظورت به سی پی یو 4770 هستش ممکنه منبع این گفته ات رو بگی؟ممنونم.من شنیدم که مادربرد گیگا h97 gaming3 رم با فرکانس بیشتر از 1600 رو ساپورت نمیکنه.آیا این درسته؟
yoosefshaskol
23-03-2015, 22:27
دوست عزیز سوال من کلی بود.
ضمن اینکه با مراجعه به سایت اینتل میبینید که در مورد ۴۷۷۰ نوشته شده کنترل کننده حافظه ddr3 با حداکثر فرکانس ۱۶۰۰ رو داره و من خودمم نمیدونم استفاده از یه رم ۱۸۶۶ به چه شکل هست و ایا این سی پی یو میتونه از تمام ۱۸۶۶ مگاهرتز رم استفده کنه؟به چه صورت؟
ضمن اینکه اون مادر برد توانایی استفاده از بالاتر از ۱۶۰۰ رو داره ولی به گفته سازنده به صورن اورکلاک که معنی این رو هم نمیدونم که یعنی چی اورکلاک؟وقتی سی پی یو نمیتونه ۱۶۰۰ به بالا رو هندل کنه پس استفاده از ۱۸۶۶ چه معنایی داره؟
david-ebi
24-03-2015, 00:13
دوستان مطلع لطفا بگن آیا درسته که مادربرد گیگا h97 gaming3 رم با فرکانس 1600 به بالا رو ساپورت نمیکنه؟چون اینو مطمئن هستم که با این مادربرد اورکلاک نمیشه کرد.ضمن اینکه آیا با این مادربرد میشه دوتا کارت گرافیک انویدیا رو به صورت sli به هم متصل کرد؟آیا سی پی یو 4790(در پست قبلی اشتباها 4770 ذکر شد)هم نمیتواند رم با فرکانس بیشتر از 1600 را ساپورت کند؟اگر جوابها مثبت هست آیا خرید رم 1866 توجیح دارد یا نه؟متشکرم.
دوستان مطلع لطفا بگن آیا درسته که مادربرد گیگا h97 gaming3 رم با فرکانس 1600 به بالا رو ساپورت نمیکنه؟چون اینو مطمئن هستم که با این مادربرد اورکلاک نمیشه کرد.ضمن اینکه آیا با این مادربرد میشه دوتا کارت گرافیک انویدیا رو به صورت sli به هم متصل کرد؟آیا سی پی یو 4790(در پست قبلی اشتباها 4770 ذکر شد)هم نمیتواند رم با فرکانس بیشتر از 1600 را ساپورت کند؟اگر جوابها مثبت هست آیا خرید رم 1866 توجیح دارد یا نه؟متشکرم.
مادربورد های دارای چیپ h97 قابلیت اور سی پی یو و رم رو ندارن و رم تا فرکانس 1600 ساپورت میکنن
همچنین این مدل قابلیت sli نداره که همون نداشته باشه بهتره چون تو این رده این کار معنایی نداره
برای ساپورت رم با فرکانس بیشتر از 1600 شما به مین ها یی با چیپ z97 نیاز دارین
ببینید دوست من الان مثلا رم کیگستون 1866 هست قیمتش از رم 1600 هم ارزونتر هست پس توجیه خرید داره ولی با همون فرکانس 1600 کار میکنه یا میتونید از برند a-data یا g-skill که رمهای خوب 1600 داره از اونها تهیه کنید
کلا اور و استفاده از دو تا کارت گرافیک برای کسانی که دنبال بهترین سیستم به نسبت قیمت هستن و بودجشون هم زیاد نیست توصیه نمیشه ولی برای یه سیستم که بتونه رم با فرکانس بالاتر و چند تا گرافیک رو ساپروت کنه به موارد زیر نیاز هست
مین از سری های رده بالا z که معمولا قیمتهای بالایی دارن
داشتن یه سی پی یو پرقدرت ترجیحا i7 از سری k
داشتن یه خنک کننده خوب برای سی پی یو
داشتن رم هایی با فرکانس بالا ترجیحا 2133 تا 2666
داشتن پاوری قدرتمند و رده بالا که معمولا قیمتهای بالاتری دارن
داشتن کیسی بزرگ و جادار و با قابلیت خنک کنندگی بالا
david-ebi
24-03-2015, 20:10
مادربورد های دارای چیپ h97 قابلیت اور سی پی یو و رم رو ندارن و رم تا فرکانس 1600 ساپورت میکنن
همچنین این مدل قابلیت sli نداره که همون نداشته باشه بهتره چون تو این رده این کار معنایی نداره
برای ساپورت رم با فرکانس بیشتر از 1600 شما به مین ها یی با چیپ z97 نیاز دارین
ببینید دوست من الان مثلا رم کیگستون 1866 هست قیمتش از رم 1600 هم ارزونتر هست پس توجیه خرید داره ولی با همون فرکانس 1600 کار میکنه یا میتونید از برند a-data یا g-skill که رمهای خوب 1600 داره از اونها تهیه کنید
کلا اور و استفاده از دو تا کارت گرافیک برای کسانی که دنبال بهترین سیستم به نسبت قیمت هستن و بودجشون هم زیاد نیست توصیه نمیشه ولی برای یه سیستم که بتونه رم با فرکانس بالاتر و چند تا گرافیک رو ساپروت کنه به موارد زیر نیاز هست
مین از سری های رده بالا z که معمولا قیمتهای بالایی دارن
داشتن رم هایی با فرکانس بالا ترجیحا 2133 تا 2666
دوست عزیز متشکرم.من قصد اور ندارم هیچوقت.اما گفتم شاید روزی با خرید یک کارت گرافیک دیگه خواستم sli کنم.حالا نمیدونم لازمه sli کردن اورکلاک کردن هست یا نه؟اگر اینطوره که کلا قید sli رو بزنم.اما اگر اینطور نیست حداقل مادربردی بگیرم که قابلیت sli کردن رو داشته باشه.
یک سوال دیگه هم دارم.اونطور که مشخصات سی پی یو 4790 رو در سایت اینتل دیدم این سی پی یو هم رم با فرکانس بیشتر از 1600 رو ساپورت نمیکنه.آیا این درسته یا نه؟متشکرم.
دوست عزیز متشکرم.من قصد اور ندارم هیچوقت.اما گفتم شاید روزی با خرید یک کارت گرافیک دیگه خواستم sli کنم.حالا نمیدونم لازمه sli کردن اورکلاک کردن هست یا نه؟اگر اینطوره که کلا قید sli رو بزنم.اما اگر اینطور نیست حداقل مادربردی بگیرم که قابلیت sli کردن رو داشته باشه.
یک سوال دیگه هم دارم.اونطور که مشخصات سی پی یو 4790 رو در سایت اینتل دیدم این سی پی یو هم رم با فرکانس بیشتر از 1600 رو ساپورت نمیکنه.آیا این درسته یا نه؟متشکرم.
ببینید لازمه sli کردن داشتن یکی از مینهای حرفه ای z97 هست که پشت بندش اون چیزهایی هم که گفتم در بالا باید همراهش باشه
ولی در کل sli برای شما پیشنهاد نمیشه شما اگه قصد خرید 960 یا 970 دارین الان بخرین استفاده کنید تا وقتی که سیستم شما جوابگو هست اونم جوابگو هست بر فرض خواستین عوض کنید میتونید گرافیک خودتون رو بفروشید یه گرافیک پر قدرت در اون زمان تهیه کنید sli کردن هزینه بر هست و برای سیتمهای گران قیمت به کار برده میشه
ببینید شما برای استفاده از رمهای بالاتر از 1600 باید مین z97 داشته باشین مین این قابلیت رو به شما میده که از طریق پروفایل xmp یا دستی بتونید از فرکانس بالاتر بهره ببرید
yoosefshaskol
24-03-2015, 22:36
وقتی حداکثر فرکانس رمی که پردازنده میتونه اونو ساپورت کنه 1600 هست پس چطوری میشه از رم بالاتر مثلا2133 استفاده کرد؟سی پی یو که نمیتونه تو فرکانس بالاتر از 1600 کار کنه.xmp فرکانس قابل کنترل توسط پردازنده رو هم بالاتر میبره؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.