مشاهده نسخه کامل
: مشاوره برای خرید مانتور برای فیلم دیدن
Xx Hossein xX
11-03-2015, 11:59
سلام.
دوستان من یک تلویزیون سامسونگ مدل 40H6430 دارم و کیفیت تصویرش برای فیلم دیدن شگفت انگیزه!
حالا میخواستم بدونم مانیتوری هست که در همون حد یا بهتر بهم کیفیت تصویر بده؟
زاویه دید بالا باشه، کیفیت و روشنایی هم عالی باشه.
آیا مانیتور 4k برای فیلم دیدن با رزولیشن 1080 مناسبه؟
بودجه هم بین 1-2 تومنه.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
gr33n.h3ll
11-03-2015, 12:41
سلام، برای فیلم تلوزیون خیلی خیلی بهتره، بخاطر اسموس بودن تصاویر متحرک، چون شما مانیتور 4Kهم داشته باشی روی پی سی با گرافیک سه ملیونی بازهم60Hz بیشتر نمیده، وتصاویر متحرک رو با پرش میبینی
هر کار بزرگی در ابتدا غیرممکن بنظر میرسه.
Xx Hossein xX
11-03-2015, 12:50
سلام، برای فیلم تلوزیون خیلی خیلی بهتره، بخاطر اسموس بودن تصاویر متحرک، چون شما مانیتور 4Kهم داشته باشی روی پی سی با گرافیک سه ملیونی بازهم60Hz بیشتر نمیده، وتصاویر متحرک رو با پرش میبینی
ممنون، ولی فیلمی که رندر نمیشه مگه فریم ریتش تغییر میکنه؟ فیلم ها تاجایی که من میدونم روی 30 فریم ثابت پخش میشن.
ولی گفته شما برای بازی کاملا درسته و برای اجرای بازی رو مانیتور 4k کارت گرافیک معمولا باید SLI باشه.
حالا به جز 4k کلا مانیتوری هست که هم سطح تلویزیون های مرسوم سامسونگ کیفیت بده؟
الان مانیتور های جدید مثل تلویزیون ها LED کامل هستند؟ یا هنوز مثل قدیم وقتی روش با دست میکشیم چه چیزی مثل ژله حرکت میکنه؟ :n02:
gr33n.h3ll
11-03-2015, 13:58
فریم ریت مربوط به فیلمه ولی اون که منظور من بود اسکرین رفرش ریت بود که مربوط به نمایشگرهاست، شما برا اینکه دقیق متوجه بشی، پی سی رو وصل کن به همین تلوزیونی که داری، بعد یک فایل تصویری(حرکت سریع داشته باشه) اجرا کن، همون فایل رو هم بریز تو فلش مستقیم با تلو زیون تماشا کن، میبینی که تصاویر متحرک خیلی روان تر هست
omidbooter
13-04-2015, 22:48
سلام
من یه مانیتور میخوام 23 یا 24 FHD باشه و باهاش هم فیلم نگاه کنم هم کارای نرم افزاری و خواندن کتاب PDF و وبگردی.
چون کتاب میخوام بخونم باهاش زیاد میخوام چشمم اذیت نشه سردرد نکنه و زاویه دیدش بخصوص کامل باشه طوری که از کنار و مانیتور رو میز هست از رو زمین از پایین نگاه کنم تصویر واضح و کامل باشه و کیفیت رنگشم خوب باشه.
LG IPS چطوره؟زاویه دیدش چطوره؟؟ASUS بهتره یا LG ??یا مارکای دیگه؟؟؟
ممنون
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.